- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Csak annyiban tudok neked segíteni, hogy nem a tablettel van a gond. Nekem egy Samsung, de nem smart tévém van, én ChromeCast-tel használom és vajsima a hang és a videó is (videó 1080p), legyen akár képernyőtükrözésről vagy videólejátszásról.
Gyári rom van a készüléken? Esetleg valami másik appal (már ha van ilyen) is megpróbálhatnád, úgy értem, nem a gyári megosztás funkcióval. De kicsit furcsállom, hogy szimpla hang és szaggat...Egyébként én a tévék smart funkciójáról elég sok rosszat hallottam (a szoftveres részéről), pont ezért vettem tavaly nem smart tévét és mellé ChromeCast-et.
-
Keem1
veterán
Már megbocsáss, de hol a gond?
Próbáld újra.
Nincs recovery? Tegyél fel egyetTWRP indítható a NRT segítségével ideiglenes módban is.
Amíg van fastboot mód a telón, addig semmi se lehetetlen, csak tedd fel újra azt, amit nem sikerült, vagy tegyél fel egy komplett romot, FR-el pucold ki, és megpróbálhatod az alapoktól újra. Lehetőségek tárháza van, most így Nexusnál ezt nagyon tudom értékelni, a Samsunggal ellentétben (ami kezd kicsit kiábrándítani, pedig régebben lojális voltam a Samuhoz).De mint megtudtuk, rootra most már van egy egyszerűbb megoldás, fentebb linkelték a kollégák.
Hogy kicsit konkrétabb legyek, én így csinálnám:
- FR
- NRT-vel feltenném újra a most rajta lévő 6.0.1 romot
- FR
- NRT-vel root
- csekkolni, hogy minden oké-e (annak kell lennie, pár hete így csináltam én is) -
DonDragonka
őstag
Fontos, hogy ez csak ROOT-olt készüléken működik...
1. A ROOT-olt készülékre letöltöd az áruházból a Disable Service progit.
2. Elindítod és a "System Apps"-ok között kikeresed a "Goggle Szolgáltatások keretrendszert"
3. Ráböksz és ott találsz egy olyat, hogy "SystemUpdateService".
4. A pipát kiveszed és újraindítod a kütyüt.Amúgy mi csak horror proginak hívjuk ezt. Ne kezdj el nézelődni, hogy mi és mennyi szerviz fut egy időben mert elsőre nagyon rémisztő. Ja és ezen kívül ha nem tudod mit csinálsz ne kapcsolj ki más szervizeket mert annak könnyen az lehet a vége, hogy húzhatod újra a gépet...
-
wdx
őstag
Képernyőtükrözés. Kábel nélkül átmegy a hang/kép a tévére.
21 század nagy találmányai. Szerintem nem lesz kontakthibás.
Már csak olyan tv kell hozzá, ami támogatja... lehetőleg olcsón.
Én egy picivel többet raktam hozzá egy normál tv árához, és kaptam 2 magos procit, smart funkciót, aktív 3D-t, és screen mirroring funkciót, plusz hangfelismerés, kézmozdulat érzékelés, wifidirect, allshare, dropbox, google drive, stb,stb... És ez csak a tv tudása. -
DonDragonka
őstag
Hát egyiket se, mert SlimPort-os
Ilyet keress......és szólj ha itt az országban találsz belőle olyat ami 2 méter kábellel rendelkezik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- LEGO klub
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest