- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Maxximus #7318 üzenetére
Engem csak az zavar ebben, h Android alatt sokkal gyorsabban lesz "öreg" egy masina, mint egy Alma ... Abból ha megveszed a legújabbat, 4 évig vígan elvagy vele úgy, h még frissitést is kapsz és még mindig eladhatod jó áron vagy használhatod tovább... Ha nem irritálna ennyire az egész ökoszisztéma az összes hülyeségével meg a sok konzumiditóta akikkel esetleg összekevernének ha vennék, már tuti vettem volna egy Minit.
Mi meg verjük a seggünket a földhöz, h 3 évig jött rá új verzió és ez tényleg kuriózum, inkább a fele a szokásos.
-
V.T.
aktív tag
válasz
Maxximus #5749 üzenetére
Rendben figyelek majd ra.
Eddig azt vetten eszre hogy a kepernyo jobb oldalan a hangero gomb magassagaban fekete hatternel nagyobb a bevilagitas mint a masik oldalon. De csak feketenel latszik az is inkabb csak a bekapcsolasnal. Egyebkent mast nem vettem eszre. De ez is lehet az ips tulajdonsaga. Regen volt mar ips mobilom is -
V.T.
aktív tag
válasz
Maxximus #5743 üzenetére
Ott vettem. Szerinte új. Teljesen be volt foliazva karcmentes uj szagu. Annyi hogy fekete 16gigasnak aa dobozaban van. De minden sorozatszam at van matricazva stb.
Szoval valoszinu ezert ujracsomagolt. Neztem de ennyiert vagy kicsit kevesebbert 16ost vehettem volna gari nelkul. Igy meg 1ev asus gari van ra.
Nexus5ben is feher hatlapos volt nekem jobban tetszett az.
😁 -
-
DonDragonka
őstag
válasz
Maxximus #5711 üzenetére
HDMI-s megoldáshoz meg ezt javaslom. Nekem ez van. Nagyon szuper...
Semmi csicsa, egy sárga borítékban maga a kábel.
N7-bedug, TV-be bedug, játszik, filmezik, netezik, örül...
Ha merülőben van akkor az USB ágon N7 töltődik.A teljes élmény kedvéért lehet még csicsázni a dolgot ezzel a progival...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest