- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Közben most figyelem csak, hogy a kamera melletti hangszóró nem is szól. Sztereó, annak is szólnia kellene nem? Ezért éreztem én halknak.
Válaszoltak is közben. Szerdán jön a futár érte. Így a jövő hét végénél hamarabb nem lesz a kezemben az csere. Szerdán elviszik. Csütörtökön megkapják. Valamikor - ha szerencsém van - még a héten megnézik, aztán majd jövő héten jön az új. Én meg addigra már a koliban leszek. Na mindegy.
-
bajaki
őstag
Honnan tudtad, hogy az van a legközelebb?
55 km kb. egyébként. Én is oda szeretném bevinni, de a héten most nem járok arra. Jövő héten megyek át Kecskemétre, kezdődik a szorgalmi időszak.Hibás készülék esetén 3 napon belül van csere, vagy 3 napon belül kell jelezni, hogy hibásat kaptam, hogy is van ez? Én arra gondoltam, hogy írok nekik (közben már írtam) és megbeszélem velük, hogy jövő hét elején beviszem és cseréltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged