- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
válasz
Randomized #7076 üzenetére
Cyanogenmod és társai. Amúgy androidauthority is igazolta ezt.
-
Watt25
veterán
válasz
Randomized #6969 üzenetére
Tudtommal ez hirdetésnek számít, ami tilos itt a fórumon.
Viszont én sosem értettem, hogy mi értelme van a tabletben a 4G-nek. A telefonomon két gombnyomás és megy a netmegosztás, van a tableten is net utazás közben is. -
assemble
addikt
válasz
Randomized #6647 üzenetére
Mondjuk rengeteg kulonbozo linux disztribucio van amikbol csak az ugyanolyan fobb tipusuak kompatibilisek tobbe-kevesbe egymassal, igy eleg nehez egy hatarvonalat kijelolni, hogy most akkor tulajdonkeppen mi linux es mi nem az, mert szinte csak a linux kernel az ami tenylegesen mindegyikben kozos. Szoval igazabol sztem lehet azt mondani, hogy az Android is Linux.
Amugy nem Unix alapu, csak Unix-szeru (Unix-like) (lasd pl: GNU's Not Unix)
-
Totis
aktív tag
válasz
Randomized #6512 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
Ronin-
senior tag
válasz
Randomized #6499 üzenetére
hja, jól sikerült az utolsó frissítés.. Nekem is indítás után kínlódik, fel se tudom oldani a képernyő zárat. 2-3x lekapcsolom a képernyőt és utána már jó. Frissítés óta ilyen, de sógoromnak már korábban is. Egyértelműen szoftveres gond.
-
válasz
Randomized #6494 üzenetére
Nexus Root Toolkit
bepipálod, hogy NO WIPE és gond nélkül felfrissítesz, majd utána újra rootolod
-
vikla007
aktív tag
válasz
Randomized #6345 üzenetére
Innen töltsd le a 2.65 supersu zip-et és twrp- ből installáld fel
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64161125&postcount=3
-
Keem1
veterán
válasz
Randomized #6342 üzenetére
Nem jól mondta. A Super SU rootolt telefonon a root jog kiosztását végzi. A root önmagában semmit nem ér, ha nincs, ami az appnak engedélyezze. De a Super SU használatához root jog kell. Ez olyan, mint egy kapu, amit nem nyitogat senki. A kapu a root jog, a kaput nyitogató emberke pedig a Super SU. A root nélküliség pedig a befalazott kapu esete.
Rootolni a Nexus Root Toolkit megfelelő gombjával érdemes, mert felteszi a rootkernelt, rootol és a Super SU-t is felpakolja. De figyelni kell, amit kiír, mert van amit a tableten nyomogatva kell végrehajtani. Amúgy egyszerű mint a szög.
-
Cyrin
addikt
válasz
Randomized #6342 üzenetére
1. Legutóbbi 6-os gyári rom telepítése (én tiszta telepítés párti vagyok, nem frissítgetős, főleg verzió ugrásnál)
2. Legfrissebb TWRP telepítése
3. TWRP-ben az általam linkelt supersu feltelepítése.Ennyi.
-
Cyrin
addikt
válasz
Randomized #6339 üzenetére
Supersu 2.65-tel root-old...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1538053
-
Keem1
veterán
válasz
Randomized #6339 üzenetére
De, kell azok miatt, amit írtál, én is pont ezekre használom.
Letörlök teljesen felesleges appokat (pidgin billentyűzet, google plus, stb.) meg az AdAway-hez is kell a root.
Azt azért vedd figyelembe, hogy a FR nem biztos, hogy itt is segít, ahogy írtam, én is csak Samsung telefonoknál próbáltam, de ott tényleg átlendített a bootloopon.Jobbulást
-
Keem1
veterán
válasz
Randomized #6335 üzenetére
Ugyan nem Nexusnál, hanem Samsungnál, de a bootloopot a Factory Reset mindig megoldotta, én a helyedben megpróbálnám. Valamint, ahogy a többiek írták, csak a végén, ha használni kívánt rom verzióra frissítve rootolj, az legyen mindig a belakás előtti utolsó lépés. Érdemes lehet ilyenkor még megpróbálni egy korábbi romot feltenni, gyalulás gyanánt (ne maradjon el a FR se), utána lehet feltenni a legfrissebbet, vagy amelyiket használni és majd rootolni szándékozol.
Nexussal még nem volt (bal)szerencsém bootloophoz, így a javaslatomat majd valaki megerősíti vagy cáfolja.
-
válasz
Randomized #6335 üzenetére
a root = babrál a rendszerfájlokkal = hivatalos frissítést csak trükközve tudod telepíteni
ezért először root nélkül frissíts fel teljes, és csak utána rootolj
-
válasz
Randomized #6304 üzenetére
root nélkül nem, a root pedig nem oldható meg adattörlés nélkül... szóval ezt egyszer le kell nyelned
-
Keem1
veterán
válasz
Randomized #6302 üzenetére
Van, Nexus Root Toolkittel lehet. Első, hogy nyitod a bootloadert (vigyázz, minden adatot töröl!), aztán mehet a root. És ha igazán jót akarsz magadnak, bootloader nyitás után, de még a root előtt felteszed a legfrissebb 6.0.1-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged