Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Oké... Addig nem tudod még jobban tönkre vágni, míg fastboot van, mert akkor ha parancssorban is, de tudsz flashelni rá bármit.
Ha elakadsz valahol, írj, segítünk (amennyire tudunk). De hoztam már én is vissza a gépemet félhalott állapotból, csak újraflasheltem rajta kb. mindent, meg egy korábbi boot image-t is vissza kellett tennem rá (igaz, az a root miatt volt fontos), tehát akár darabonként össze lehet legózni a romot rá, csak fastboot legyen. -
Keem1
veterán
Mielőtt használatba veszed, nyitni kell a bootloadert az "unlock" gombbal. De ez nullázza a tárhely tartalmát!
Utána Flash stock+unroot gombnál kell feltenned a gyári romot. A legjobb, ha letöltöd innen és ott betallózod. Azt tapasztaltam, ha az NRT tölti le, az sokkal lassabb. -
assemble
addikt
mediamarkt, azt irjak raktaron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- OLCSÓ MONITOROK
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest