- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Igen, legutoljára is úgy működött mintha valami érintkezési gond lenne, egymás után gyorsan le és fel csatlakoztatta többször is. Azóta viszont semmi. Van egy otg troubleshoot nevű app, abban látszik, hogy érzékeli de szerintem feszültséget nem kap és ezért nem történik semmi.
-
Speeedfire
félisten
Én is tökéletesen ellennék a smart nélkül. Eddig egy asus oplay-t használtam.
Én azért néha nézek viasat és cc csatornákat.Nem tudom, hogy ez mennyire népszerű probléma,az biztos, hogy telefonnal tök jól megy a screen mirror, csak tablettel nem. Pedig a tablet erre a célra sokkal jobb lenne.
-
Randomized
csendes tag
Na, a factory resetre nem is gondoltam....
Mostanában nem akarok ezzel szenvedni, mert ismét fekvő beteg szerepben vagyok, pár napot kibírok root nélkül.Amúgy mire lehet kihasználni a rootot? Nekem konkrétan adblock miatt kell, másra nem is igazán szoktam használni, talán még arra, hogy pár gyári alkalmazást letörlök. Lehet, hogy nem is kell nekem root?
-
Magnat
veterán
Köszi a segítséget, de azért pls ne csináljunk már úgy, mintha az a userek szégyene lenne, akik nem tudják kis kezecskéjükbe venni az irányítást, h a Google nem tud egy stabilan működő frissítési procedúrát kidolgozni ... nem szívlelem az almát, de ki kell mondani, sok mindenben még qrva messze van tőle az Android... mint ahogyan szégyen az is, h nem tudnak egy OS szinten root nélkül működő általános full backupot kidolgozni sem. Pontosan azért hagytam érintetlenül a rendszert, mert nincs kedvem sz@r@kodni a frissítésekkel, ha rányomok, csinálja meg és kalap. Van elég más eszköz amit buherálok, ez működjön stabilan, root sem kell rá igazán (max a reklámokat blokkolni lenne jó, de mindegy), cserébe működjön úgy, ahogy eredetileg működnie kellene. Nekem ez van a fejecskémben, meg az, hogy gyakorlatilag nincsen egy olyan androidos eszköz, amit rendszeresen frissítenek, a frissítések előtt gombnyomásra tudsz backupolni de csak for safety sake, mert valójában úgyis minden frissítés gond nélkül lefut. Csak így meg komoly dolgokra nem nagyon használható.
-
zedorf4
csendes tag
Köszönöm a választ! Valahol le van ez írva részletesebben? Közben a gmail beállítása közben lefagyott, majd újraindult. A bootolás közben újrafagyás majd újraindulás. Legalább 20 percig ezt csinálta, semmire sem reagált(közben hívtam az asust, de nem vették fel). Majd egyszer csak beindult... Hát nem tudom, most mi legyen...
-
assemble
addikt
Ahogy elnezem a felso kommenteket a hivatalos oldalan, nem vagy vele egyedul:
Bugs in 2.0.6. Fail on Nexus 7 2013 rom MRA58V, cannot root.
my nexus 7 has the bootloader unlocked and 2.0.6 keeps telling me to unlock the bootloaderAmirke a keszito valaszolt:
For those who experienced bugs in 2.0.6 - I will fix in v.2.0.7Egyebkent meg addig is csinalhatod manualisan command line-bol, ugy a meno
(tenyleg nem bonyolult amugy, en regota ugy csinalom toolkit-ek nelkul, a legtobb muvelet 1-1 parancs kiosztasabol all, es minden nexus-on, minden verzion mukodik. A rootolas ami nyilvan verziofuggo, ahhoz kell csak kicsit jobban utanaolvasni. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged