- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hjanos1
senior tag
válasz
SkyS1gn #1752 üzenetére
N-el bekerült egy Just in Time (JIT) compiler, amivel nem kell futtatás előtt lefordítani az alkalmazások kódját (Ahead of Time - AOT), hanem futás közben megcsinálja. Az AOT compiler benne maradt ettől még, ha töltés közben nem csinál semmit akkor háttérben előre lefordítja az appok kódját.
-
aizen92
addikt
válasz
SkyS1gn #1595 üzenetére
+1.
Max 3 óra.
Igaz full mobilnet, spotify megy vagy 3-4órát, 6 email fiók full sync, pushbulettel minden értesítés tükrözve gépre és még pár tonna egyéb app amivel gyilkolom szegénykét.Volt iphoneom is, az se bírja az ilyen használatot.
Végre a lítium akksit kéne elfeljteni és piacra dobni egy életképesebb megoldást.... -
gulb
senior tag
válasz
SkyS1gn #1427 üzenetére
Uk bevezettek jo par banknal a google payt es mivel itt elek es szerzodott partner a bankom igy aktivaltam. Imadom!
Csak kilokkolod a telot oda teszed a terminalhoz es bipp megy is!
Tegnap este chrome hasznalva ugy ujra indult a telefon mint a sicc...szoval. Van meg baj ezzel az N-el is;((
A multi window nagyon tetszik es a jobb bal kezes kicsinyitett bill is faintos.
-
aizen92
addikt
válasz
SkyS1gn #1419 üzenetére
szerintem azért mert nem memory leakel az az app, ami szarul használja a google apit.
vagy nincs fent az az app, ami okozta.Sokszor a google service darát egy applikáció okozza, és ez a fejekben egy komoly probléma, hogy a google services NEM a google play, hanem ez az Android API maga amit az appok hivogatnak.
( és ez inkább a google hibája, hogy képtelen normálisan elnevezni a szolgáltatásait )
-
bolondember
MODERÁTOR
-
ßrainiac
addikt
válasz
SkyS1gn #1356 üzenetére
Ha abban a remenyben mennel betara hogy majd nem akad annyit, el kell hogy szomoritsalak.
A felesegem (el tudjatok kepzelni?) szolt vmelyik nap hogy eleg lassu a telefonom (nyomkodta mig aludtam).
Szoval erdekes.. Ja igen es beta van fent, featureokben jobb mint a stock, el lehet vele lenni, de ez sem tokeletrs. Korant sem..
Amugy neki SGS6 van es a legutobbi update ota tenyleg nagyon jo, gyors stb.
-
dud998
őstag
válasz
SkyS1gn #1240 üzenetére
Nekem nagyon bevált. Én évekig használtam a Nexus 5-n. Legalább nem látszott, hogy elrepedt a keret két helyen is!
A Dbrand minőségi és nyomtalanul le is lehet szedni. Egy baj van vele, hogy marha drága.
Én nem tervezek egyenlőre a 6P-re, mert annyira tetszik a fém.U.i.: van egy másik cég, a Slickwraps.
-
ShadowX
őstag
Nálam sincs semmi gond update óta. Néha a google szolgáltatások tényleg b@szakodik, de ennél nagyobb gondom még nem volt.
Szerintem nálad már ez a sok "akkukímélő" app lehet a gond. Összakadhatnak. A greenify is jobban merítette a telefon, mint nélküle az alap rendszer (mondjuk nem rootolt rendszerre tettem).
-
zombieman
csendes tag
Wakelock detector segíthet, ha már úgyis rootolva vagy... partial wakelock-nál ha valami begerjedt, az zabálhatja az aksit. Így lehet szűkíteni a kört, hogy mi okozza pontosan a problémát.
Amiről írsz, nem N6P specifikus, N5-ön és N4-en is olvasni ilyen (Google Play Services) aksiszívásról. Sajnos a Marshmallow még nem elég kiforrott...
-
ShadowX
őstag
Én csak arra gondoltam, hogy meddig lesz még több ezer ft egy 200 ft-os kábel.
Draken: igaza van a fórumtársnak, szokni kell, de a nagy akku és a gyönyörű kijelző kárpótol. Olvastam összehasonlító tesztet (3 hónapnyi használat után) és arra a megállapításra jutottak, hogy az N5X eléggé lomha.
-
aizen92
addikt
szokásos nexus betegség.
1 hónapig minden fasza 4-4,5 óra SoT, minden app változatlan, ugyanazok vannak mint ami első naptól fogva.Most az elmúlt 2 hétben pedig 3-3,5 óra Sot.
minden egyes kib.... nexusnál ez van. Direkt nem telepítek/kapcsolok be semmit. Megcsinálom az elején. és puff. nem érdekli.
-
ShadowX
őstag
-
-
hjanos1
senior tag
Nincs természetesen, többek között ezért is kapja a havonta érkező biztonsági frissítéseket.
Itt legalább a biztonság miatt vannak korlátok és a felhasználó saját felelősségére kikapcsolhatja őket (BL nyitás). Más gyártóknál általában nem tudod kinyitni a bootloadert, de 2 éves exploittal simán rootolható. -
utomi
senior tag
Fehér van nekem és a a Huawei feliratban a H betűnél van egy alig látható de azért észrevehető hogy is fogalmazzam meg legjobban: hiány talán. Olyan mintha a H betű bizony részén nem lenne festék. Nyilván szar , hogy ott van de ennyiért nem fogok visszacserélési procedúrát indítani mert az Expansys nem Amazon. Náluk szerintem alap a 30 nap. És mi a garancia, hogy amit utána kapok az nem lesz valahogyan hibás. Nem kéne neki persze ennyi pénzért igazat adok én is a fórumtársnak csak sajnos úgy tűnik nincs hibátlan telefon. Anno iPhone 5 volt ilyen. Szerintem nem is volt olyan példány ami gyárilag ne lett volna valahol sérült kicsit. Anyag ilyen volt. Ha te tudsz vele élni akkor szerintem ezért ne tedd ki magadat ennek a procedúrának mert lehet, hogy eladásnál aki megveszi tojik rá.
Természetesen ha nálad dealbreaker akkor cserét indítsd de készülj fel itt minimum 30 napos a dolog jó esetben is.
-
truupi
csendes tag
Figyelj, csak mondom, hogy én fehéret vettem és nekem is van a hátlapon gyárilag egy apró kitülemkedés, egy pötty, amit akárhogy kapargatok nem jön le. Hétköznapi használat során egyáltalán nem érződik és nem is látszik, csak ha nagyítózod. Talán bizonyos szögből még egy ilyen foltom is van, mint neked.
Na most a tiéddel ugyanez a helyzet, alapesetben (hátulról) észre se venni, de a kezed akkor is takarja. Te el fogsz feledkezni róla, bárkinek odaadod, az pedig nem fogja kiszúrni, le lesz nyűgözve csak simán. Ilyen apróság miatt én nem indítottam és nem is indítanék visszaküldési, cserélési mizériát, mert oké, értem én, hogy 200+-ért legyen már tökéletes ez a szar, de látod, ilyen a világ és nem vagy egyedül.
Inkább élvezd azt, amit a telefon elején látsz! Grat hozzá!
Kellemes ünnepeket topiklakók, örülök, hogy gyűlünk!
-
SkyS1gn
félisten
Nem minden szögből látszik. De felbax hogy eddig 1 telefon nem volt amivel ne lett volna valami gebax egyből.
Bekapcsológombos kamera indításos döngölőgépet ki lehet kapcsolni?
-
-
utomi
senior tag
Nem. Az Expansys ilyen. Nem mindig kapsz pontos visszajelzést az adott státuszról. De nyugi szerintem ma feladják, holnap megkapod. Ha elküldted a szükséges dokumentumokat és megnézik akkor gyorsan visszakerülsz a folyamatba és megy tovább a rendelésed. Egyébként ha bizonytalan vagy valamiben Nagy Róbert a magyar Expansys egy személyben szívesen válaszol neked bármire.
Türelmes és segítőkész én is mindig őt zaklatom.
-
ZX7
tag
Ha mindent jól visszaküldtél nekik, akkor szerintem ma útnak indítják, akkor pedig holnapra itt lesz. Én múlt hét kedden 11.53-kor adtam le a megrendelést, 13.13-kor jött a visszaigazolás, 15.21-kor küldték a feladásról az értesítést (express, és akkor vonták le a pénzt is), és másnap 12.30-kor hozta ki a DHL Express.
Rendelésné a -15 eurós kupont megadtad? -
SybenX
őstag
Bővebben olvashatsz erről itt: [link]
4.3 A fizetések biztonsága
Bankkártyás/Hitelkártyás vásárlások esetén az EXPANSYS minden rendelést biztonsági ellenőrzésnek vet alá. Az ellenőrzés során az eXpanys további információkat kérhet a vásárlótól. A rendelés-feldolgozás során az EXPANSYS további dokumentumokat kérhet (pl. személyi azonosító, lakcímkártya másolat, szállítási cím igazolása, utolsó névre szóló közüzemi számlák, stb.). Az adatok feltöltése biztonságos adatkapcsolaton keresztül történhet, a feltöltést követően jól őrzött helyen kerülnek tárolásra, kizárólag arra feljogosított, megfelelő tanúsítványokkal rendelkező EXPANSYS alkalmazottak által betekinthető. A vásárlás kizárólag ezen ellenőrzéseket követően jöhet létre. A fizetési visszaélések elkerülése érdekében az EXPANSYS minden bankkártyás tranzakció adatait külön biztonsági fájlban rögzíti. Ezen intézkedések mind az EXPANSYS, mind a vásárló biztonságát is szolgálják. A francia "informatique et liberté" (érvényben 1978/01/06 óta) (informatikai és adatvédelmi és személyiségjogi) törvénnyel összhangban a vásárló jogosult betekinteni az EXPANSYS által tárolt saját adataiba, ezeket jogosult módosíttatni, illetve a vásárlást követően töröltetni. A kért információk szolgáltatását, módosítását vagy törlését levélpostai küldeményben kérheti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest