- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
Ráadásul az EazyGuard nincs kivágva a proximity sensornál nem? Egyébként ebAy-ről USA-ból a Spigentól most 60%-os akcióban van. Nekem 6 nap alatt itt volt és így kijött összesen 20 dollárra postával együtt!
Azt egyébként megerősítem, hogy Vodafone 4G és Telekom 4G hibátlan és megy. Telenor nincs sajna de nem hiszem, hogy a telefon lenne rossz. Inkább a Telenor lehet a ludas.
-
aizen92
addikt
WoW! Perfekt.
Az ilyen írásokért éri meg itt lenni phn.
Köszönjük a részletes beszámolót, kamerateszteket pedig várjuk majd. Öröm volt olvasni.
Az én készülékem valamikor a héten érkezik, és úgy érzem kb az összes YT review végignézése, és tonna írásos teszt cikk után hasonló véleménnyel leszek a telefonról.Azzal pedig mindenféleképpen egyetértek, hogy azon a 10-12 ezren ne spóroljatok, 64 gigásat vegyetek.
És örömhír hogy végre jár headset is!!!
Kösz még egyszer!
-
SybenX
őstag
Nincs mit.Az expansys-ról tudok én is mondani pár dolgot.Megbízható,világcég,gyártói garit adnak.Én tőlük vettem az nexus 5-öm és még sokan mások is.Itthon egyébként is sokkal drágább lesz/lenne mint az expansysnál,úgy hogy bátran rendelj tőlük.1-2 nap alatt lehozza a futár Angliából.
Revoltek: Igen a hardvert megkapod 100k-rt,de a szoftvert nem és mint tudjuk inkább a szoftver a lényegesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- BestBuy topik
- Elden Ring
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest