- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
BeastMode #5755 üzenetére
Ne vedd sértésnek de engem meg a véleményed nem érdekel
hogy jön ide?
Köszi. A képernyő elforgatós bug nem jön elő? Meg olyan dolgokat nem értettem hogy a lehúzott értesítési sávban nem láttad a felhasznált mobiladatot, akksi görbét stb... hanem a beállitásokba eldugták mint régebben.
-
-
zhorvath
aktív tag
válasz
BeastMode #5717 üzenetére
A javítást a Huawei hivatalos szervizpartnere, a TMX végzi. A Customer Service Center Budapesten, a József körút 17. (1085, VIII. kerület) alatt található, ahol hétfőtől péntekig 10:00-20:00 között tudják fogadni az ügyfeleket.
FONTOS! Nem csak kártyafüggetlen készülékeket hozhatnak be az ügyfelek, hanem szolgáltatónál vásárolt modelleket is, legyen az akár garanciális vagy garanciaidőn túli (ezutóbbi feláras), illetve bármilyen Európán belül vásárolt Huawei / Honor készülékkel is el lehet ide látogatni.
Ez ellent mond laleh kolléga tapasztalatainak.
Nem tudom, hogy itt járt-e ő. -
bakkir
tag
válasz
BeastMode #5610 üzenetére
Facebookot én is már weben használom, a messengert a telefonhívások miatt használom, bár "buborékként" ment. Pl. az android os nem szokott ennyire elől lenni, általában az android rendszer eszik többet, valamiért ébren tartotta. Lehet hogy visszamegyek pure+franco-ra. Mert ez így nem állapot. Kap még egy napot, aztán nem tudom
Szerintetek?
-
Joccc07
addikt
válasz
BeastMode #5577 üzenetére
Felraktam tegnap este az O-t!
Nem rossz, nem rossz de nálam is elég furcsán működik és ami a legrosszabb, nem indul a Trainstation.
Nálam nem melegszik jobban mint az N bár nálam az is eléggé melegedett. Azt hozzá kell tenni, hogy tavaly Október óta mióta megvan nem telepítettem újra a rendszert egyszer sem.
Majd ma nyomkodom egy kicsit aztán meglátjuk marad-e.
-
rayoliviero
veterán
válasz
BeastMode #5523 üzenetére
A kijelző színe nem tetszik a HTC U Ultra után, plusz akkuban is jobb a HTC és az Ultrapixel kamerája is szebb képeket csinál. A Nexus hangszórója viszont veri a Boom Soundot. És a Nexusra ugye van számtalan custom ROM.
Ha a HTC-t vinnék el, az sem olyan nagy gond, akkor a Nexus marad. A HTC után nem kapkodnak, mert nem ismerik az emberek, ráadásul a tesztekben le lett húzva nagyon, pedig nem tudom, hogy melyik Androidos telefon lehet nála jobb, próbáltam jó párat és egyik sem nyűgözött le. -
tirszin
senior tag
válasz
BeastMode #5497 üzenetére
Persze, ki-mire használja. Én a stereo-t 3 m bázistávolságból, középen ülve tudom elképzelni.
Egy ilyen telefon inkább legyen kisebb és szóljon érthetően.Jó hangminőség egyébként sosem a stereo-tól lesz, hanem a hangszórótól, az őt meghajtó erősítőtől, az akusztikai környezetétől. A sávszélesség kérdésében sztem. kár erőlködniük a telefonoknál, egy ilyen kis méretű eszköznél úgy sem fog mélyre menni. Akkor már érdemesebb fülhallgatót felvennünk.
-
apaszka
veterán
-
-
-
apaszka
veterán
válasz
BeastMode #5345 üzenetére
Ez nekem új! Egy főzelék számomra rendszergazdai jogokat is ad.
Bocsánat nem játszom, így erről az új vonalról nem tudtam.( köszönöm , jó lenne egy kupica a születés napomon, de dolgozom...)
A jog pár dolog miatt kell nekem is. Root kell sok dologhoz. A rendszerbe nem lehet nélküle turkálni, állítgatni...
-
rodi81
tag
válasz
BeastMode #5333 üzenetére
Közben újra megpróbáltam a Resurrection Rom-ot és jó nagyon. Rájöttem mi volt a bajom a hívásokkal.Sajnos a "user" vagyis én voltam a balf..sz. Külsős dialert szoktam használni így gondoltam letiltom a gyári tárcsázót,na igen ám de így aztán nem is jött elő nekekm semmilyen hívókép. Szóval a rom elég jól testreszabható,aksi időt még nem tudom, próbálgatom.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
BeastMode #5218 üzenetére
Csak ki
Hát igen írtam hogy minuszokban még nem is reklamálnék mert fizika de amikor +10ben csinálja az már na...és hogy lehetne e cserélni az akksit gariban.
Ekkor válaszolták hogy hogy hova adjam le stb.
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy a készülékén 2 év garancia van ami az akkumlátrorra is érvényes, amennyiben nem kivehető az akkumlátor, ha kivehető akkor csak 1év az akkumlátor garanciájának érvényessége!" -
SkyS1gn
félisten
válasz
BeastMode #5208 üzenetére
1hete válaszoltak ezt írták de ebből nem derül ki
"A megfelelő postapont kiválasztása után az alábbi lépések szerint kell eljárnia:
1, Vinnie kell magával a készülék számláját, garanciajegyét ( illetve ezen dokumentumok másolatát)
2, Jeleznie kell a postaponton, hogy Huawei készüléket szeretne szervizelésre küldeni, leadni
3, Fog kapni egy űrlapot amit ki kell majd töltenie ( személyes adatokat, készülék adatokat és rövid hibaleírást kell feltűntetni rajta )
4, A jelzett űrlapon meg kell adnia egy visszaszállítási címet. A folyamat végeztével házhozszállítást tudunk biztosítani.
5, A posta automatikusan a központi szakszervizünknek küldi ezt követően a készüléket, Önnek más teendője nem lesz." -
apaszka
veterán
-
KFeri22
tag
válasz
BeastMode #4964 üzenetére
Nagyon tetszik
Külsőre nekem komolyabbnak tűnik, biztos a fém/műanyag miatt, jobban kézre áll, mivel kicsi a kezem és keskenyebb a 6P. Gyorsaságban nem érzek különbséget, kamerája jobb, a HDR+ fotók mentése brutál gyors, a sztereo hangszórók hangzása a 6-é jobb. A Pure Nexus+EX kombó eddig hibátlan, de a 6-on is az volt.
10 hónapos, de zsír újnak tűnik, a tulaj elmondása szerint egy hetet sem használta, csak ki akarta próbálni, hogy milyen a Nexus, de visszatért az Apple világába. Komoly apple-fan, Mac, iPad, iPhone, Apple TV, Homekit játszik nála. Nagyon örülök, hogy egymásra találtunk. Lekértem, az Imei szerint 2 év gyári gari van rá. Karbon DBrand skin van hátul + Nillkin, Spigen tok.
70-ért ment az N6, 85-ért lett a 6P! Úgy gondolom egy jó darabig nem cserélek telefont -
winbox
senior tag
válasz
BeastMode #4959 üzenetére
Nexus 5 után nekem is volt egy kalandom az ios-el, hát mit ne mondjak, a végén már alig vártam, hogy hozza a futár a 6P-t
Karácsony környékén engem is elkapott az érzés, hogy kinőttem a romolasbol, legyen stabil stock a rendszer. Aha... 1 hónapot volt rajta, de 2 es fel ora SOTnal nem volt több, pedig meg a %os akksikijelzest is kiszedtem, hogy ne lassam mennyire merül
Nem éreztem annyira smoothnak, mint előtte volt. Reboot igaz, hogy nem volt, de nem volt jó az osszhang. Aztán ment fel EX kernel+Pure nexus es egy álom azóta a telefon. 4 es fel ora sot, pedig ugyanugy hasznalom. Ennyit jelent a kernel, mert apphasznalat ugyan az. Januar ota van fent, azota atom stabil, szoval igy meg szorakozni se kellett vele semmit, elejen beallitottam mindent es megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Philips LCD és LED TV-k
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest