- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
KFeri22
tag
válasz
SkyS1gn #5102 üzenetére
Én így csinálnám:
Download the latest Pure Nexus zip, GApps, your choice of root zip (optional), and your custom kernel (optional) onto your phone.
Backup any important data.
Boot into TWRP and make a backup (remove any lock screen security before this, optional but HIGHLY recommended).
Wipe system, data, cache, and dalvik cache in Wipe > Advanced Wipe.
Update your vendor image (only need to do this once per build number).
Flash Pure Nexus zip.
Flash GApps zip.
Flash custom kernel (optional).
Flash root (optional).
Reboot and profit.(#5103) Joccc07 Nem lassú.
-
ShadowX
őstag
válasz
SkyS1gn #5049 üzenetére
Ma éppen meglesz a 3 óra. Screen 14%, android os 11%, system 11%, cell standby 6%. Minden amit használtam (opera, fb messenger, 9gag, kicsi temple run 2) csak ezek után jön (3-5%-okkal). Nem tudom mi fogyaszt a rendszerben ennyire.
Mindezt úgy, hogy nem melegszik, tehát fizikailag mintha nem pörgetné agyon a procit.
-
apaszka
veterán
-
ShadowX
őstag
válasz
SkyS1gn #4946 üzenetére
Továbbra sem vagyok lenyűgözve...
Az meg már eleve egy tüske lehetne a google-nak, hogy a saját youtube appja (amit mindkét rendszerre ő maga fejleszt) android rendszeren 2x annyi memóriát eszik meg, mint ios rendszeren...és ugyanazt a felhasználói élményt nyújtja.
Egy játék van a telefonomon, a Temple Run 2, akkor szoktam csak használni, ha nagyon nincs épp semmi és szétvet az unalom, mondjuk utazás közben. Tehát heti 1x. Nálam már akkor újratölti az alkalmazásokat, ha nyitva van: messenger, gmail, chrome (1-2 tabbal), tárcsázó, meg mondjuk a 9gag app. Ez azért nevetséges egy 3GB rammal rendelkező telefonnál.
Szerintem nem jó irányba ment el a google a 7-es droiddal és ez sajnos a 8-as droidot is érinteni fogja. Nagyon nyomják ezt az asszisztenst, ami eleve kikapcsolhatatlan és állandóan próbál figyelni és nem mellesleg széteszi a rendszert, mert sok mindenhez kér hozzáférést. Kíváncsi vagyok, hogy hányan használják ezeket a szolgáltatásokat amúgy (szerintem elenyészően kevesen). Mindeközben pedig alap szolgáltatásokat meg évek óta képtelenek belerakni a rendszerbe. A 6-os droiddal még elég szépen muzsikáltak a nexusok, de ezzel a 7-essel már azt mondom, hogy számomra nagyot csorbult a felhasználói élmény.
Mintha tényleg arra játszana a google, hogy b@szódjon meg az összes nexus tulaj, mert kitaláltuk a pixelt, vegyed azt. Ezt mutatja ez a mostani frissítési macera is, hol a 6P-t, hol az 5X-et, hol a sima 6-ost érintette és most a béta megint a 6P-t érinti.
-
tirszin
senior tag
válasz
SkyS1gn #4891 üzenetére
Régen én is próbáltam mással, lehet épp a kernel auditor-al.
Abban még szimpibb volt, hogy a touchboost-ot nem csak ki/be kapcsolni lehetett, hanem be tudtam állítani, mennyire húzza fel a procit, illetve még azt is, hogy ezt csak az 1. maggal tegye.
Így beállítva is szépen dolgozott a 6P.Sztem. nem vesztesz semmit, állítsd interactive-ra és kész.
Vagy ha ki szeretnéd próbálni, nyisd meg azt a txt profilt egy notepaddal és másolgasd be manuálisan a governor beállításokat a kernel auditor-ba, mert szerintem ott is van governor menüpont. -
tirszin
senior tag
válasz
SkyS1gn #4887 üzenetére
Mert azt a mappát az EX Kernel Manager app hozza létre, azt kell használni.
Most próbáltam ki, ha bemásolom oda, az EX Kernel Manager-ben be is lehet tölteni a profilt.
Azt kell mondjam, jónak tűnik, eddig csak simán Interactive-ra raktam mind a nyolc magot, azzal volt a legkevésbé magától felugráló órajel a kis magoknál.
De ezt a profilt is betöltve, ha monitorozom a magokat, egyáltalán nem ugrál fel a freki 384MHz-ről, ha nem nyúlok a képernyőhöz! (és úgy tűnik, a powersave beállítással ellentétben, még nem is akadozik görgetéskor, az appok is gyorsan indulnak)
Így biztos jobb lesz a fogyasztás (bár eddig a sima Interactive is megtette) és használható marad a telefon.
-
winbox
senior tag
válasz
SkyS1gn #4882 üzenetére
Glassfish. Instructionsbe bent van minden ami kell.
-
apaszka
veterán
válasz
SkyS1gn #4871 üzenetére
Bocsánat!
Szerintem a ROOT nincs akadályban a munkára használattal!
Egy jó Custom rom jobb tud lenni mint a gyári!
PL :Ennél a telefonnál már csak azt keresem még a custom rom támogatásnál is ,hogy a több ablakos mod-ba sokkal több ill mind appjaim betudjam rakni!?....
A többi dolgot megoldottam,mit a gyári nem tudott! A hang tuning mind hangszóró,mind a mikrofonra kellett! Ezt a ROOT segítségével megoldottam!
/Te tudsz más módot erre mi ROOT nélkül rendesen működik? /A doksik mentése,és másolása más adathordozóra,kezd megoldódni! Ehhez is kell a rendszergazdai jog sajnos!
Szóval folytathatnám sok érvemet a gyári rendszer nem ok mivolta mellett,mi a munkában engem akadályoz,de felesleges!
Véleményünk nem egy,mi nagyon is rendben van! Mindenkinek más a felhasználói kívánsága!
Így nekem pár dolog miatt kell a ROOT /rendszergazdai jog/ ,és ha egy CUSTOM ROM jobb mint a gyári,akkor azt használom!
Persze van banki app mi figyelmeztet ,hogy ROOTolt a készülékem,de a pénzt utalja ennek ellenére!
Szóval................ -
apaszka
veterán
válasz
SkyS1gn #4868 üzenetére
Biztosan igazad van.
52 évesen ,és inkább munkára használom a mobilt .
Ja persze néha egy képet lőni szoktam,vagy kis videót csinálni a kutyámról de nagyrészt autómata módban,vagy a Manual Camera appal,kicsit javítani az automata elállításán!Persze szoktam én is variálni ,lassítani a videón már régóta! számomra nem mindíg a jó minőség a fontos,hanem a pillanat! Szeretett kutyám pl ezen a videón! Ja ,hogy szar minőség volt annó? De emlék! Sajnos beteg volt ,és elkellet altatni!
Van két fotós barátom,kik profik!
Egyik sem szidja sem az almást,sem az s7 telóját ilyen téren!
Mert nem erre használják! Kultusz.... ,és telefonálnak vele!
Ilyenre azt mondják,hogy pillanat megörökítésre otthon jók a mobilok,de ..................... -
ßrainiac
addikt
válasz
SkyS1gn #4843 üzenetére
lol, amugy ja
En is szemeztem vele, de soha nem fog olyan jo kepeket loni a OP3, meg amugy is akkor gondolkoztam rajta amikor meg G5 volt.
Most olyan jol megvagyok ezzel a teloval, hogy (nem akarom elkiabalni..
) de sztem kov Google bejelentesig megtartom.
Oszt ha megint vmi pixelszintu p.vakitas lesz, max lecserelem egy G6-ra.
-
ShadowX
őstag
válasz
SkyS1gn #4804 üzenetére
Az elemental kernelekhez van külön kernel manager (ExKernel Manager). Mint a franco-hoz a franco kernel updater. Plusz ha telepíted TWRP alól, akkor aroma installerrel települ és már ott is sok mindent be lehet állítani rajta (persze nem annyi mindent mint a kernel managerrel.
-
apaszka
veterán
válasz
SkyS1gn #4796 üzenetére
64 est vettem mert ....
De most próbáltam a pc-re átmásolni a TWRP mentést,és azt sem engedi!?
Zenét Doksit enged,de ezt??
Miért nem?
Ezért próbáltam OTG re menteni közvetlen,de amint elindul hibát dob!
Ilyent még nem láttam,és ezért próbálok segítséget kérni!
Más telón soha fel sem merült ilyen gond!
Menés---> visszaállítás!
Itt mentés ,de hová??? Visszaállításkor meg nulla! Nem jött eddig össze! Nem merem kipróbálni sem!3 ból egyszer sem állította vissza!
Így nekem ez gáz! -
apaszka
veterán
válasz
SkyS1gn #4793 üzenetére
PL mentést készíteni a működő ROMról! 10 giga minimum!
Mivel ez a teló nem bővíthető,így ez szerintem alap követelmény főleg ki ROMol!
Ki nem nyúl a telefonhoz,annak talán a 32 es is elég!
Nekem 64 es van de kevés ,mert a mentésem 10 gigája is foglalja a helyet!Céges cuccaim,is 8 giga helyet foglalnak,a személyesek többet akarnak,de zenét nem is raktam erre semmit!
Erre nincs hely! A 128 os karim is pihen ,mert hova dugjam be itt?
Az új 256 gigásom szerencsére hibás ,így kérem vissza pénzt! de a feleségemébe beleraktam ajándékba.... -
leslien
nagyúr
-
BeastMode
őstag
válasz
SkyS1gn #4509 üzenetére
Na tehát.
Ahogy nézem, ez teljes Pixel élményt varázsol a Nexusraminden feature benne van.
Aroma telepítős, ott lehet választani root variációk és programok közül.
A választható kerneleket a stockon kívül nem nagyon ismerem, az Elite volt fent egyszer régen, de nem sokáig és az a projekt le is állt már egy ideje.
A helyedben stock kernellel telepíteném és ha az nem jó, utána simán le tudsz szedni másikat -
BeastMode
őstag
-
tirszin
senior tag
-
tirszin
senior tag
válasz
SkyS1gn #4400 üzenetére
Cortex 7.1.1 ROM-al 1x sem tapasztaltam, már többször mentem 4%-ra játékkal, de nem kapcsolt ki.
De ebből nem vonnék le semmiféle következtetést, mert sztem. nem csak a szoftveren múlik a dolog.
Van egy olyan variáció, hogy hibás szoftver, erős akku. Ebben az esetben sem fog kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Formula-1
- Napelem
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest