- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwelablack
tag
Sziasztok,
Magyarországon lehetséges még újonnan venni Nexus 5-öt (ha lehet megbizható forrásból)
Köszi,
Gy. -
dwelablack
tag
lehet, de en kinottem mar abbol, amire te gondolsz. Veszek egy telefont, megszokom, hasznalom. A telefon ne kezdjen el onkent ilyen mindennapi dolgokban mas lenni, mert nem en vagyok az eszkozert, hanem forditva. Egy-egy ilyen huzas utan en siman eladom a telefont
-
dwelablack
tag
válasz
thesound #45832 üzenetére
Ezert jottem most be a topikba. Azt hittem a gyerek nyomkodott el valamit, de ezek szerint jott egy nem vart frissites? Finoman fogalmazva is rohadtul zavar a scrollozas. Foleg mert htcrol jottem at, ott vertikalis volt es nagyon szerettem. Atjottem ide, nagy nehezen megszoktam a horizontalist, erre most megint visszateszik a vertikalist. Az embert arra kenyszeritik ezekkel a valtoztatasokkal, hogy launchereket hasznaljon, amit szinten utalok
Szoval akkor most ezzel megint egyutt kell elni?
+1 feketepont: adbvel atallitottam korabban a densityt, igy mindenhol 5 ikon volt egy sorban. Erre ez is el van most cseszve. A kezdokepernyon 5 kicsi ikon van, a menuben 4 bazi nagy. Bravo
-
dwelablack
tag
válasz
Just_Reboot #44879 üzenetére
Zárva van, teljesen gyári a telefon. Akkor jól gondoltam az adatvesztést.
Jó volna ha esetleg ezzel a problémával is kezdtek volna valamit az m-ben, mert akkor megvárnám ota-n. De sajnos eddig nem mondta innen senki, vagy lehet senkit nem zavar ez a problémaígy muszáj lesz nyitnom, és megpróbálni a módosítást.
Tényleg nem gond másnál ez a zajszűrés?
-
dwelablack
tag
Köszi, sajnos erre gondoltam én is. Most eléggé belaktam a gyári romot, így nem akarok root miatt mindent újrakezdeni.
Vagyis a legjobb tudomásom szerint nem tudok úgy root jogot szerezni, hogy a romot ne kellene újrarakni. De 2.3 óta nem csináltam ilyet, azóta lehet sokat változott a világ.hmm?
-
dwelablack
tag
válasz
Just_Reboot #44872 üzenetére
Jah, mert nem hallja amikor a kocsmából felhívom, hogy "megyek nemsoká"
-
dwelablack
tag
Akik raktak fel M-et (vagy bármi mást), mit éreznek a mikrofont illetően? Csinálja ezt az elcseszett zajszűrést még? Sajnos annyira zavar, hogy nem hallanak telefonálás közben normálisan, hogy félek váló ok lesz belőle
vagy tudtok esetleg root nélkül valami megoldást erre? Köszi.
-
dwelablack
tag
válasz
Just_Reboot #44850 üzenetére
Pedig 5.x-en még nem volt szükség root hozzá
-
dwelablack
tag
Az m8-cal egyetlen egy bajom volt. A méret
Minden másban viszont jobb mint az n5, de sajnos jópárszor kiejtettem a kezemből, így megváltam tőle.
Akkuidoben sokkal jobb. Az én átlagos felhasználásom mellett (többet telefonálnok mint nyomkodom) minimum másfél napot bírt. Ez n5-nél maximum, de inkább 1 nap. Nagy előnye viszont a vezeték nélküli töltés, vettem párat, így sok helyre tudom úgy ledobni a telefont hogy töltsön. M8 ezt nem tudta.
A telefonálás és a hang minőség sajnos nincs egy osztályban. Amióta n5öm van, mindenki panaszkodik, hogy alig hall, sőt ezzel halkan nem is tudok telefonálni, míg annál suttogva is siman hallottak. Ez nagyon zavaró. A lányom sokat hallgat yt zenét a telefonomról, n5-nél leszokott róla, mint egy szokol rádió. M8-nál még a mély is szépen kihallatszott. M8ban van infra, nagyon kényelmes volt, hogy a tvt/klímát lehetett kezelni.
Mikor eladtam még úgy volt hogy megkapja az 5.1.1et, mára kiderült hogy nem, de amúgy szoftveresen nekem nem volt bajom vele. Nem voltak beragadó alkalmazások, nem szívta semmi feleslegesen az akksit. A kamerája nagyon gyenge, de n5-nél sem túl acélos, de azért kicsit jobb.
Nagyjából ennyi jutott eszembe. Ha a mérete nem lett volna gond, nem jövök át, az én véleményem szerint az egy jobb telefon egyébként. Remélem nem sértettem meg senkit. -
dwelablack
tag
Én m8-ról jöttem át, mire vagy kíváncsi?
-
dwelablack
tag
Értem. Igazából az új érdekelt volna, de lehet elengedem. Ha találok 60körül szép állapotút akkor veszek használtan, de 70-80 már necces, amikor 90-ért van újonnan.
-
dwelablack
tag
Egy ismerősöm meg akarja venni az M8-amat, és mivel annó a nexus 5 lett volna a másik választásom, így lehet kipróbálnám most. Van még értelme újat vennem? Lesz a nexus5|2015-ből valami, érdemes arra várni, vagy csak mézesmadzag?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest