- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
-
Nem, nem arra válaszoltam, sőt, még csak nem is olvastam azt a hsz-t, mielőtt írtam volna. Egy tényt közöltem, amivel jó tisztában lenni. Eleve nem írnék olyat, hogy egy Nexus készülék laggol, mert én még nem találkoztam olyannal. De az biztos, hogy játékoknál már előjöhet a különbség.
-
metal01
őstag
Ezt találtam:
You NEED this update if you want to use the auto powersave on low battery feature in the app (a new beta with this feature will be released probably in the next 24 hours)
Otherwise, the only difference is an update to F2FS, which should have no effect on those who don't use F2FS. I don't use F2FS, so it's untested by me. As always, be careful with filesystem stuff, and remember that F2FS is still under development.
Changes:
- disable irq_wake if dt2w and s2w are disabled while screen is off
- F2FS updates (thanks @GR0S)Remélem, hogy az új nagyobb frissítés már az L alá kiadott EX lesz...
-
bigrock
addikt
-
radicspeter1
őstag
-
beloadjoker
őstag
köszi akkor lehet ki fogom próbálni
látom elementalt használsz, hanyas verziót?
nekem ezt kellene hasznbálnom mindenféle képpen: Elemental X v 0.24 illetve ennek egy kicsit bővtett változatát de a lényeg hogy erre épül
esetleg egy linket kapok?
te melyiket használod? /slimhez/
-
w333
félisten
Igen ebben igazad van ... UI az csak egy dolog, attól még nem lesz más a kamera alkalmazás, nem lesz benne infra, nem fognak működni a különböző beépített kényelmi funkciók
Láttam ezt a Sense UI port -t és kb. a fél telefon nem működik
Bugs :
Sound
HW acceleration
NFC
Camera
Wi-Fi hotspot (?)
Notification LEDDe mindegy, legalább levélnehezéknek simán használható
Visszatérve a portoláshoz, értem mit mondasz de egy teljes értékű G2 rom soha nem lesz belőle, mindig lesznek bugok, hibák, és olyan funkciók amik nem fognak működni, ezért inkább én azt ajánlom neki hogy próbáljon ki valami olyan romot amiben megtalálja azokat a funkciókat amiket szeretne használni !
(#14909) Csigavair
Nem bűn ... csak kicsit szokatlan a kérdés
Én inkább mindig olyanokat olvasok hogy G2 -ből szeretnének csinálni N5 -t -
DeathAdder
veterán
-
horvathkrisz
addikt
Tegnap volt a kezemben egy m8, azt vartam volna tole, hogy hasra esek, nem ez lett.
Elinditottam a kamerat, laggolt. Ugyan ez volt a bongeszovel. Utana megyegyszer megismeteltem, gondolvan mar ugyis a ram-ban van a 2 progi.Ugyan ugy laggolt.
Visszaadtam a kolleganak, megdicsertem persze: "nagyon jo telefon. Meg szep is..."
Szerk.: szoval nem kellenek a highspeed kamera videok, higyjetek el nekem, hogy meg nem sikerult egy gyartonak sem lekörözni a nexust. Lehet hardverben sikerult, de amiert mi szeretjuk ezeket a telefonokat, MEG SENKINEK NEM SIKERULT ELERNI...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- DUNE médialejátszók topicja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest