- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
siofok
őstag
válasz
DeathAdder #18075 üzenetére
Son off sammy V4
Slimkatbol meg kint a 6. Official. :-) -
BeastMode
őstag
válasz
DeathAdder #18077 üzenetére
Alkalmazások/Mind és a Google Keresésnél kiveszed a pipát az értesítések elől. Így a Google Now oldal megmarad, viszont értesítést nem kapsz
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
DeathAdder #18077 üzenetére
Ez esetben is a google beállításait kell megnézni. Van benne olyan lehetőség, hogy az általa küldött értesítéseket kikapcsold.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
DeathAdder #18075 üzenetére
A google keresőn belül telefonon nyomj a vbvel kapcsolatos beállításokra és ott ki lehet kapcsolni, hogy mutassa az eredményeket.
Én a bear perfect profilt használom, nekem ez tökéletes.
-
BeastMode
őstag
válasz
DeathAdder #17991 üzenetére
Akkor még a gyári kernel volt fent, viszont továbbra is szúrták a szemem ezek az apróságok, ugyanis megmaradtak ART-on is
Így visszatértem a Mahdira, mert ugyan ott is voltak bugok, de a testreszabhatóságba fél nap alatt beleszerettem -
siofok
őstag
válasz
DeathAdder #17943 üzenetére
Igazolhatom! :-)
Akkor csak nekem újdonság ez a net eldobás. :-)
-
ricsiii01
tag
válasz
DeathAdder #17917 üzenetére
Hopp, ezt a tényezőt elfelejtettem
Fél év alatt volt lassúlás, fagyás? Vagy N4-nek hosszabb távon? -
dnelb
veterán
válasz
DeathAdder #17904 üzenetére
szebbek rajta a színek, cserébe beég a kijelző ..
-
[P]laci
senior tag
válasz
mind az IPS, mind az amoled kijelzőnek megvan a saját vásárlóbázisa és ezzel szerintem nincs is semmi baj...
nincs semmi baja a szemednek.
titokban reménykedek egy újabb amoled kijelzős nexusban, de ez lehet csak álom marad...
(#17905) huan: tisztelettel megjegyezném, hogy azért van más előnye is...
elég csak a moto X-féle active notification-re gondolni, meg a gyakorlatilag végtelen kontrasztarányra...
én látok jövőt az amoled technológiában és személy szerint örülnék neki, ha jobban terjedne (amoled kijelzős laptop pl.).
-
huan
őstag
válasz
Nem "selejtes" a szemetek,azon szebbek a színek szerintem is,de ezzel ki is fújt
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
DeathAdder #17638 üzenetére
Szerintem csúnya, de nekem a holo se tetszett az első bemutatóján. Alapvetően az ilyen színes UI elemektől rosszul vagyok, de szerintem ezt egy custom rommal könnyen meg fogjuk tudni oldani.
-
Ricardo
titán
válasz
Nekem a fő bajom vele így első ránézésre, hogy nem elég kontúros. Például a tárcsázó fehér alapon szürke számokkal mennyire lesz látható a napon?
-
Just486
senior tag
válasz
Ettől az ócska fix 3 ikonos alsó eszköztártól (navigációs sáv) sem sikerült megszabadulniuk ahogy látom...
-
Kari1
aktív tag
válasz
Amit a keynote-on mutattak és mondtak az nekem nagyon tetszik, bár persze még meg kell várni még minden apró UI módosításra fény derül.
Amitől én jobban félek hogy a már régóta várt feature-ök nem fognak belekerülni.
- változtatható notification toggles
-ne két ujjal kelljen lehúzni hanem úgy mint pl CM-n)Most látom hogy ez már meg van oldva
- rendes backup ami az appdata-t is menti.
- stb.(attól félek hogy ilyen "apróságok" amik szerintem fontosak lennének nem fognak belekerülni.)
-
válasz
Mi ez a förtelmes lagg?!
-
slice14
veterán
válasz
Nekem bejön. Kiváncsi vagyok, milyen használat közben. Csa várok amíg lehet rootolni.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
DeathAdder #17625 üzenetére
Pedig nem user error. Kellő tapasztalatom van már a téren, kb 3 éve romolagtok különböző telefonokot. Különben is mit lehet itt elrontani? Wipe, flash, wipe-t szoktam nyomatni TWRP-ből majd az amúgy igen kevés szoftver visszatelepítése, beállítása. Jha természetesen ott is ART-ot használnék.
-
zho-lee
addikt
válasz
DeathAdder #17625 üzenetére
+1
-
radicspeter1
őstag
válasz
DeathAdder #17570 üzenetére
Holnap este mindenki zúzza szélL-yel a telóját
Nagyon pozitív preview tekintetben is a google!!! Atya ég mi vár ránk!! Ez csodaszép rendszer lesz!!! -
gabro0
őstag
válasz
DeathAdder #17568 üzenetére
Aha, köszönöm. Azt hittem van valami GG szolgáltatás erre. Mintha ezt ajánlaná fel a Wugfresh Toolkit is
Amúgy: [link] <- így fog hnap kinézni (épp a dizájnról beszélnek)
-
Dashes
őstag
válasz
DeathAdder #17568 üzenetére
holnap este
-
gabro0
őstag
válasz
DeathAdder #17347 üzenetére
Hogyan lehet visszaállítani Hangouts-ban az üzeneteket?
-
válasz
DeathAdder #17450 üzenetére
4 hozzászólással előtted volt a link, hogy Sundar Pichai megerősítette, hogy lesz új droid az I/O-n..
-
tankraid
aktív tag
válasz
DeathAdder #17393 üzenetére
Hát biztos nem arról kellene szólnia minden esetre, hogy mindenki beirkálja külön, külön neki még nem jött meg az új kikat verzió meg, hogy tegnap be-crash-elt a room és bootolnia kelet meg hasonlók.......
(de ezzel abba is hagytam nem akarok vitatkozni!) -
ElGatto
aktív tag
válasz
DeathAdder #17379 üzenetére
Rányomsz, frissít oszt működik. Nem kell kersgélni honnan töltsd le mivel mókold meg stb. Vagy rosszul gondolom? ☺
-
TOZ
addikt
válasz
DeathAdder #17151 üzenetére
Nem kell data wipe.
A többi amit leirtal pont megfelelo.
Reggel en igy csinaltam es minden oke. -
noorbertt
őstag
válasz
DeathAdder #17028 üzenetére
Nekem a 53as van es megvagyok vele elegedve
Amint lesz idom megy a frissites.
Ehhez kapcsolodva. Miket erdemes allitgatni frankon belul? Es hogy? Nekem minden alapon van kiveve az usb toltes es a vibracio erosseg.
-
TODI1111
veterán
válasz
DeathAdder #17028 üzenetére
Én r54-en vagyok és tökéletes!
-
TOZ
addikt
válasz
DeathAdder #16970 üzenetére
Ezt miként tudod elérni?
Google now, helymeghatarozas stb van-e?
3G, wifi?
Sync?Tudnál írni részleteket?
-
Tomace91
senior tag
válasz
DeathAdder #16950 üzenetére
SlimKat-et használtam Mahdi előtt nagyon sokáig, tudom milyen az. De mivel kaptam segítséget lehet visszarakom majd holnap. Köszönöm!
Köszönöm szépen trixi78 és Nocsesz1!
-
Tomace91
senior tag
válasz
DeathAdder #16944 üzenetére
Dashlock nekem is van, de nem arra gondolok, hanem azokra az elhúzható értesítésekre ami a Mahdiban alapból benne van, nekem azok nagyon tetszenek. Mint ahogy itt is mutatja.
-
Tomace91
senior tag
válasz
DeathAdder #16938 üzenetére
Ebben az 5.9-es SlimKatben van olyan, mint a Mahdiban, hogy a zárolt képernyőn ott vannak az értesítések? Nekem ez nagyon tetszik a Mahdiban, meg a zsebmód is bejön eléggé.
-
Sajtqukac
tag
válasz
DeathAdder #16938 üzenetére
Nekem is csak azért ragadt meg a fejemben mert minden nap bele olvasok az XDA topikba és a fejlesztők naponta leírják mert valaki mindig be írja ezt a clear all gombot. Mondjuk az elmúlt pár hétben ők is csak a FAQt linkelik be erre.
-
Sajtqukac
tag
válasz
DeathAdder #16923 üzenetére
A slimrecentben is ki lehet lőni minden appot egyszerre ha két ujjal össze csíped őket. De a fejlesztők folyamatosan mondják a fórumban hogy nem kell az appokat így kilődözni mert ez a legrosszabb ha az ember hosszú akku időt akar. És azt is mondták hogy soha nem fognak berakni egy ilyen gombot mert felesleges. A slim honlapján kint van egy majdnem egy oldalas válaszuk a FAQ részben ahol kifejtik ezt.
-
mmarta
senior tag
válasz
Nálam nem csinálja, de kikapcsoltam a fejlesztésben az animációkat, mert nem szeretem és a kisegítő lehetőségek legalján a Size menüben 85%-ra állítottam a méretét.
-
lita66
tag
válasz
Hát igen! Tulajdonképpen ez az egyetlen dolog, ami bosszant engem is a Slim-ben, de nem találtam még rá megoldást,megtanultam vele együtt élni...
-
33as
senior tag
válasz
DeathAdder #16900 üzenetére
-
lita66
tag
válasz
DeathAdder #16896 üzenetére
Az az igazság, hogy nem nézem ezt így, mert éjjel ígyis, úgyis töltőre teszem.
De reggel 6-tól este 11-ig eddig 45%-ra ment le, most kb 55% az átlag. Wifi, bluetooth mindig megy, fülessel használom, telefonálok napi kb egy, max. másfél órát, chrome-on nyomom a netet, tartózkodási hely meghatározás kikapcsolva.
kb ennyi. -
lita66
tag
válasz
DeathAdder #16890 üzenetére
Nekem a slimkat 4.4.3build.5.7 franco r53-as kernelével hibátlan.
jobb mint az előző verzióval (4.4.2 b5) volt, még simább (no microlag), és nem merül annyira: mondjuk +10%-ot nyertem az előző verzióhoz képest.
és már mindkettőből kijött egy-egy frissítés...(hétvégi program -
jaszy91
aktív tag
válasz
DeathAdder #16852 üzenetére
No. 1.
Kár hogy kihagyták. Simán felveszi a versenyt.
-
bigrock
addikt
válasz
DeathAdder #16737 üzenetére
Nekem Magdi teljesen bejött (igaz, full wipe után telepítettem) Hibátlan, gyors, öröm, bódottág.
#16731: Provokál =/ produkál. :-) -
w333
félisten
válasz
DeathAdder #16733 üzenetére
Szerintem jelenleg a leggyorsabb rom az a stock 4.4.3 !
Az új főzött romokkal kicsit fura de nekem mintha lassabban indulnának el az alkalmazások, és néha meg-meg röccen az egész rendszer, stock a leggyorsabb !
-
NTonee
veterán
válasz
DeathAdder #16733 üzenetére
N4-en is lassabbnak érzem mahdit, mint a stock romot és nálam volt wipe.
-
tomiii007
senior tag
válasz
DeathAdder #16612 üzenetére
Nanopadot milyet vettel meg honnan?
Mert en napokban vettem es sehol se tapad meg.... -
radicspeter1
őstag
válasz
DeathAdder #16586 üzenetére
Így van épp a reggel állítottam fentebb én is
mert már átestünk kb a túloldalra akksi-barátság szempontból kék fronton...de gond megoldva
Tényleg vajas stockon is a rendszer 2 napos teszt után én is ezt mondom.
-
maggi1886076
addikt
válasz
DeathAdder #16575 üzenetére
Nem csak fehérben van, feketében meg elég mutatós.
-
dnelb
veterán
válasz
DeathAdder #16571 üzenetére
A n4-en lévő egy tökéletes hátlap, igaz hogy csúszik, párásodik, ujjlenyomat gyűjtős SŐT még gorilla glass sincs rajta de az a best, meg a minőség. mert csak
-
Sajtqukac
tag
válasz
DeathAdder #16497 üzenetére
Hát én is sírva fakadtam mert ugyanígy vigyáztam rá én is... Asztalra mikor le raktam még tokot is alá raktam hogy mikor csúszkál ne karistolja meg valami. Mindig képernyővel a combom felé rakom be a zsebembe ilyen becsúsztatós tokkal, és más nincs is abban a zsebben... Erre be esik a takaró párna rengetegbe és reccs... Mint a rossz favicc úgy megtört...
A kétkedőknek legközelebb videót is mellékelek.
Amúgy ez komolyan így történt ahogy leírtam azért is vág szét az ideg... LG-vel is beszélni fogok hogy ez mégis mi. Garanciális cseréről persze nem is álmodok mert tudom hogy erre nincs. De annyira látni hogy a keret egy részén el pattant és be nyomta oldalról a képernyőt (edzett üveg halál). Szóval nem magával az üveggel lehetett a gond hanem a keretben lehetett valami hajszál repedés, de a jó ég tudja.... Egyedül az biztos hogy most jöttem rá hogy ezek használati tárgyak... Használni kell őket és kész. Más ember társakra vigyázok inkább ezentúl nem ezekre a dísz eszközökre.
-
atillaahun
veterán
válasz
DeathAdder #16497 üzenetére
Hogy őszinte legyek én még mindig nem hiszem el. Én is folyton dobálom az ágyra, csak úgy nyekken benne a kamera (N4), de az durva lenne ha ettől törne el a kijelző. Arra persze megvan minden esély, hogy egy selejtesebb jutott ki neki, máskor megfeszült zsebben valahogy, és addig bírta.
Enyémbe pl. BT hulladék, nem nagyon vannak hibátlan darabok, csak kérdés milyen hamar derül ki melyik része selejtes a telefonnak. -
DeathAdder
veterán
válasz
DeathAdder #16357 üzenetére
Na megvan, de mire rájöttem, hogy a tárcsázóban külön van ilyen beállítás
Köszi a hasznos infót
-
TomSawyer79
csendes tag
válasz
DeathAdder #16336 üzenetére
Szia! A mahdinál van ez. A hívásbeállításoknál rakj pipát az incoming call transparency mellé, és egészoldalas lesz a kép.
-
rjg
őstag
válasz
DeathAdder #16332 üzenetére
Igen, tiszta telepítés, de root után. A bejövő hívásnál a "felvevő gomb" alatt fekete volt a háttér és csak amikor felvettem a hívást, akkor jött be a teljes kép. A GB-ben engedélyeztem a teljes képet, azóta nincs ilyen hibám.
-
rjg
őstag
válasz
DeathAdder #16330 üzenetére
Nálam is így volt, ha használsz GB-t, állítsd be a "teljes képernyős" hívást.
-
tomiii007
senior tag
válasz
DeathAdder #16328 üzenetére
akkor ha jön a carbon én is dirtyzni fogok
-
tomiii007
senior tag
válasz
DeathAdder #16326 üzenetére
magdi romnal azt írjak, hogy clean flash legyen, DE viszont xda-n olvastam, hogy valaki dirty flashelte és hibátlanul műxik neki.
Én a helyedbe csinálnék egy backupot majd dirty flashelnem 4.4.3...azhan ha max gáz lenne akkor utana clean flash.
-
slice14
veterán
válasz
DeathAdder #16316 üzenetére
Höö
-
slice14
veterán
válasz
DeathAdder #16314 üzenetére
4.3.3-ra épülő?
-
dnelb
veterán
válasz
DeathAdder #16307 üzenetére
Inkább azért mert kevés ideig tartja meg, mint pl a franco. Azt is feljebb kell venni hogy smooth legyen.. Esetleg trickster mod ?
-
Gaabor80
aktív tag
válasz
DeathAdder #15707 üzenetére
Akkor alaposan megnézem az MM-ben hátha én is beleszeretek...
-
w333
félisten
válasz
DeathAdder #15707 üzenetére
Ez pontosan így van ...
-
horvathkrisz
addikt
válasz
DeathAdder #15402 üzenetére
Ocsem is felrakta ezt a kernelt, tobb mint 4 ora bekapcsolt kijelzovel meg 10% akksi maradt neki, azt mondta, eddig max 3 ora volt a legjobb kijelzoideje, stock-kal, hozzateszem, csak kernelt cserelt, semmi mast nem allitott.
-
siofok
őstag
válasz
DeathAdder #15402 üzenetére
És mindezt köszönhetjük. Radicspeter1 fórumtársnak,hogy anno megosztotta velünk! :-)
-
radicspeter1
őstag
válasz
DeathAdder #15386 üzenetére
Nem kell...
Némelyik kernel pl franco egyedi ramdiskkel tolja na aki arról vált kékre az tolhat nyugodtan még egy dirty flashes rom+reboot+ezek után kék kernelt -
radicspeter1
őstag
válasz
DeathAdder #15374 üzenetére
Bocs a dupláért...-teljesítményben sincs visszaesés sőt!!
A legjobban majd az fog szemet ütni hogy deep idle módban estétől reggelig alig fog merülni majd a teló. -
radicspeter1
őstag
válasz
DeathAdder #15383 üzenetére
Legegyszerűbben így tudsz vissza menni a rom saját kerneléhez:
Újraflasheled a rom telepítő zippjét wipe data nélkül persze
Semmi nem változik csak a kernel lesz az eredeti
Angolul: ~dirty flashAmúgy truergV6 az alap szín a code blue kernellel.
-
leslien
nagyúr
válasz
DeathAdder #15380 üzenetére
Trinity Kernel volt eddig fent és tény h másabb a szín be állítása a code blue kernel nek...
-
twine
veterán
válasz
DeathAdder #15203 üzenetére
az én személyes véleményem, hogy ilyen 1-2-5%-kal nem érdemes foglalkozni(főleg cca.100-95% között)
ennyire nem tud biztosan mérni csak egy multimeter,,
ezek szoftveres számítások amiket látunk a kijelzőn,,így tök fölösleges 1-2-5%-on "gyakorlatozni",,,összességében érdemes nézni a "statisztikát" 100-0(akinek jobban tetszik 100-10)% között ...
Persze ha valakinek kedve tartja, és ennyire nem tud mit kezdeni az idejével/energiájával...nézegesse az 1%-okat -
jaszy91
aktív tag
válasz
DeathAdder #15187 üzenetére
A Qi töltő elkezdte kinyírni az aksit
-
slice14
veterán
válasz
DeathAdder #15187 üzenetére
Ha megjön, megírom.
-
slice14
veterán
válasz
DeathAdder #15153 üzenetére
Jól meg vettem ezt a **art.
Le kellett volna előtte fórumozzam, hogy megéri e megvenni.
PH! addikt lettem.
-
válasz
DeathAdder #15153 üzenetére
-
tothak
tag
válasz
DeathAdder #15083 üzenetére
Én a Magdiban ezt a lehetőséget nagyon szerettem. Ezért is keresek valami megoldás rá :-) Visszatenni nem akarom, mert akárhányszor feltettem, zabálta az akksit... (nem hiszem, hogy a pocket mode miatt, mert amikor azt kikapcsoltam is ugyanaz volt a helyzet)
-
( V )
veterán
válasz
DeathAdder #14906 üzenetére
de elhiszem
, az XDA-n is mindenki csak áradozik róla, csak nem tudom hogy nálam miért tojta össze magát ilyen csúnyán, hiszen full wipe után ment föl és a saját kernelével használtam.
-
bigrock
addikt
válasz
DeathAdder #14852 üzenetére
+1 a Mahdi-nak. Hibátlanul teszi nálam is a dolgát.
-
( V )
veterán
válasz
DeathAdder #14852 üzenetére
hát igen, érdekes, mert pl nálam meg a Slim annyira penge hogy gyakorlatilag nem tapasztaltam különbséget amikor Art-ra váltottam Dalvikról
na sebaj, előbb utóbb a Slim is megkapja a téma engine-t
-
TODI1111
veterán
válasz
DeathAdder #14823 üzenetére
Csak nem egy szegedi nexus 5 tulajt tisztelhetek benned?
Itt az alföldön szeretik ezt a telcsit
-
tothak
tag
válasz
DeathAdder #14752 üzenetére
Hát nem tudom... lehet, hogy a "telepítésnél" rontok el valamit, mert amúgy SlimKat hasonlóképpen működött nálam... de az is lehet, hogy az "ott maradt" dolgok tettek be neki... (nem löktem eddig factory resetet soha, csak a szokásos wipe-ok, aztán flash..)
De most valahogy nem visz rá a lélek, hogy megcsináljam... talán 2 hete is van, hogy csináltam egy full visszaállítást, mert már kezdett nagyon magánkívül lenni szegény... aztán most sikerült megint belakni
-
w333
félisten
válasz
DeathAdder #14635 üzenetére
Ha okosan és ügyesen csinálják akkor Snapi 805 lesz !
Mert ugye ősszel jönnek az S5 Prime, M8 Prime, Z3 és még az iPhone 6 is ott lesz és az utóbbi kivételével ezek már mind Snapi 805 -el fognak jönni
És a Nexus 6 -ról se feledkezzünk meg, LG -nél, hardveresen mindig megegyeztek (LG Optimus G = Nexus 4, LG G2 = Nexus 5) nem hinném hogy a Nexus 6 majd Snapi 801 fog jönni, mikor már kint lesznek a Snapi 805 csúcsok !
De ez itt már nagyon OFF és bocsi mindenkitől, remélem érthető voltam
-
w333
félisten
válasz
DeathAdder #14633 üzenetére
Snapi 801 -el már tényleg felejtős, na de ha 805 lesz ?
-
válasz
DeathAdder #14419 üzenetére
Szerintem semennyire, litium akksinak ettől nem lesz baja.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
DeathAdder #14414 üzenetére
Egérpad
-
válasz
Nanopad-nak hívják.
-
válasz
Nekem is volt ilyen cuccom
elvileg arra jó, hogy felcuppantod valahova és ha rárakod a telefont akkor nem fog leesni róla. Pl kocsi műszerfalára rácuppantod, aztán ha rárakod a telót akkor nem ugrik le (jó esetben). Ja és iszonyat módon koszolódik.
-
Lecs@
addikt
válasz
DeathAdder #13790 üzenetére
Kik mondták neked itt a fórumon ezt?
-
atillaahun
veterán
válasz
DeathAdder #13781 üzenetére
Szerintem az Xposed Framework az egyetlen ilyen. Bár újabbakba már asszem nem teszi bele.
-
atillaahun
veterán
válasz
DeathAdder #13775 üzenetére
Pedig a legelső verzió óta úgy használom, és hibátlan.
-
w333
félisten
válasz
DeathAdder #13761 üzenetére
Ez makulátlan ... vagyis tökéletes, semmi bevilágítás nincs
(#13770) twine
+1 ezzel én is ugyan így vagyok ... amit már egyszer megbontanak soha sem lesz már olyan mint egy zsír új telefon, max. talán akkor ha teljes kijelzőt fognak cserélni, ha korábban észrevette volna még lett volna esélye a telefon cserére
-
slice14
veterán
válasz
Szegény Art, szomorú lehet..
-
Tomace91
senior tag
válasz
Én meg úgy tudom megy.... :/ MEgvan köszönöm HREH
-
Sztbeni
őstag
válasz
DeathAdder #13761 üzenetére
Nekem ennél jobban olyan.
-
w333
félisten
válasz
DeathAdder #13752 üzenetére
Ha normálisan van szigetelve a kijelző akkor semmi gond nincs
Nálam N4 -n csutkára húzott kijelzőnél sincs semmi bevilágítás, N5 -nél igen
Vagyis úgy kérdezném hogy ez mindenkinek ilyen, vagy csak egyeseknél ?
(#13755) Krisztián
Igen lehet hogy ez a gáz, én is észrevettem hogy kicsit brutális a fényerő
-
Sztbeni
őstag
válasz
DeathAdder #13700 üzenetére
A Nexus 4 topikban olvastam két embertől is, hogy kijelzőhiba miatt (sárgásodás, pixelhiba) kicserélték a komplett készüléket.
-
Sztbeni
őstag
válasz
DeathAdder #13693 üzenetére
Bal felső sarokban jobban világít a led. Csak nagy fényerőnél feketén látszik, de ha megcsinálják, akkor miért ne. Ha nem akkor sincs baj, mert nem zavaró.
Ilyesmi: [link]
Amúgy nem neked szántam válasznak, bocs
-
Koga777
tag
válasz
DeathAdder #13628 üzenetére
Szia! Neked is köszönöm.
-
radicspeter1
őstag
válasz
DeathAdder #13637 üzenetére
Az Imei-d ugye nem szállt el. Mert akkor tényleg szarul fogom magam érezni
-
radicspeter1
őstag
válasz
Milyen romon voltál?
Egyikőtöknek sem jó?? -
csaby9
tag
válasz
Ez véletlen nem egy zipthemer téma? Mert ha az akkor nem a már talapithető változatot kell fwlraknod hanem neked kell csinálni az erwdeti témából egy telepíthetőt a fent lévő romhoz.
-
HREH
senior tag
válasz
Furcsa, pedig én is felraktam, és TWRP-s uninstall után minden ment rendesen.
-
rjg
őstag
válasz
DeathAdder #13587 üzenetére
Két eszközt javaslok: Wakelock Detector és GSam Battery Monitor
Ezekkel már jó eséllyel megtalálod, melyik app-ot érdemes kordában tartani. Arra pedig a Greenify (Pro) a megoldás -
Just486
senior tag
válasz
DeathAdder #13587 üzenetére
Valami jó alkalmazást én is keresnék, ami mA-ban kiírja a különböző fogyasztási adatokat.
Amúgy én elsőre a vezeték nélküli hálózatok változó térerejét tenném felelőssé a különbségért, ha a háttérben futó indexszolgáltatások, stb ki vannak zárva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Anime filmek és sorozatok
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asztalos klub
- OTP Bank topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged