- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz
Dzsuri89 #18297 üzenetére
Amikor az N4-en volt szervizben, én nem kaptam cserekészüléket. Viszont mikor mentem érte egy srác pont a besárgult G2-jét adta le na ő kapott valamit, de az tuti hogy sim átalakítót mindenki vigyen mert normál simes volt amit kapott, tőlem meg megkapta a nagy kártyát.
Amúgy nagy büntetés 2 nap egy galaxy y-on nexus 4 után
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Dzsuri89 #16615 üzenetére
Nekem is szokta szivni neha, sztem googletol fugg hogy epp mit csinal a szervereivel, legalabbis en mar tesztelgetem joideje hogy mitol lehet de tok nem konzisztens a dolog. Nekem be van kapcsolva az automatikus kepmentes mindig (wifi, lte) de ettol meg nem jelentkezett nalam ez a gond mostanaban. Arra azert figyelek mindig hogy a gps-nel a google location reporting ki van kapcsolva, a history nem befolyasolja szoval azt bekapcsolva hagytam alapbol, amugy is szeretek akksit kimelni igy a gpst kikapcsolva tartom, csak akkor kell ha maps-olok.
Nekem ezekkel igy nem jon elo altalaban.@krisz:
Nekem kielegito a kamera 8megapixele, monitoron nezegetem ugyis oket nem posztert nyomtatok, 2megapixeles kepeket toltok fel egy felhobe amik mar regiek, de azok is elegek arra hogy elvezhessem oket, nyilvan nem fogom oket fotosoppolni, emleknek jok ugy ahogy vannak, masra meg nekem eleg a 8is. A legujabb google camera meg tok jo gyors, nem volt g2-m de nem is izgat, jopar ssamsung meg egyeb android utan megtanultam hogy ha nem vanilla akkor laggos, az meg nem hianyzik senkinek. Vagy iphone vagy nexus.Mas, sztem roottal kicsit ez is lassabb mint a stockkal, bar a stockot mindig arton hasznalom, csak igy meg halk a zenelejatszo meg a tobbi, roottal feltudtam tuningolni egy kicsit meg gravitybox is jo cucc bar semmi olyan nincs benne ami nelkul ne tudnek ellenni, franco kernel meg sztem nem hoz ki jobb akkut mint a gyari, viszont neha erezni hogy visszafogja. 53as verziora mondom ezt, meg neten is kerestem osszehasonlitasokat es sokan panaszkodnak az ujabb verziokra, igy inkabb stockon vagyok megint. Kar hogy nem ARTban gondolkodnak a fejlesztok mar..
-
twine
veterán
válasz
Dzsuri89 #16345 üzenetére
Cca. 7 órát aludt repülő üzemmódban...a wifi is leginkább csak akkor ment amikor használta a készüléket, amikor pedig használta akkor leginkább böngészett chrome-al,, telefonált,, és telepítgetett playből...plusz egyéb elenyésző dolgok gondolom,,, simán olvasható a screenekből...Nem kiemelkedő ez az üzemidő ilyen felhasználás mellett szvsz...
Inkább azt kérdezem, te mit csinálsz a telefonnal, hogy ilyen meglepő neked ez a screen... -
Kari1
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #11555 üzenetére
múltkor és mikor írtam a posztot még ott volt.
Itt egy tárolt változat (bár mivel cache-elt itt 119 de reggel is fent volt 114ért):
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:iwEmrO6JjvMJ:www.b-tel.hu/mobil/LG+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu -
rjg
őstag
válasz
Dzsuri89 #11042 üzenetére
Túl sok variáció nincs: GB - Telefon módosítások - Smart radio - Master Switch - Be
Normal Network mode - ha van LTE a díjcsomagodban, akkor az, ha nincs, akkor jó a 2G 3G Auto vagy Preferred
Power Saving network mode - 2G, ezzel vált wifi használatnál sima GSM-re
delay 5s
When screen turns off - nálam üres, mert a telefon szinte állandóan a kezemben van, ha nálad sűrűn előfordul, hogy hosszabb ideig nem használod, akkor érdemes lehet bejelölni -
mrdavid
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #8780 üzenetére
Olvasgattam más fórumon és sokan írják h más alternatív fényképező v kép kezelő okozhatta, írtak h legtöbb esetben instagram... Nem tudom te miket használsz de én ezeket néznem meg előbb
Plusz ha használod a kamerát vagy a profit amit kamerához használsz, zárd be utána, ne fusson a háttérbe
Én így ezeket láttam kb
-
Tomace91
senior tag
-
Izzé
őstag
válasz
Dzsuri89 #5942 üzenetére
Akkor már inkább a Neutron Music Playert próbáld ki. Hangzásban az eddigi telóimon kb azt a szintet hozta mint a PowerAmp, bár N5-n még nem próbáltam. Van ingyenes változata is.
-
Edge
veterán
válasz
Dzsuri89 #5303 üzenetére
Én is galaxy nexus-ról váltottam de sztem jobban szól az N5 én egy AKG k315-el használtam mindkettőt.
A hangszórója is jobb tisztábban szól, és hangosabb is a gnexénál.Egyébként aki halknak tartja annak ajánlom az Mp3 amlifier-t ezzel ugye szépen lehet hangosítani magán a mp3 file-on és utána betenni csengőhangnak, persze a túlzott hangosítás torz eredményt hozhat.
-
icons
addikt
válasz
Dzsuri89 #1365 üzenetére
Arra jutottunk, hogy a Google pont ilyet nem ad:
"A garanciális javítás feltétele a készülék érvényes, aláírással és bélyegzővel ellátott jótállási jegye, azonban bizonyos gyártók kizárólag az általuk kibocsátott garancialevelet fogadják el, mint pl. az LG. Ezért az interneten vásárolt LG készülékek garancialevelét a webáruház üzemeltetőjétől kell kérni.
Pl.: Google Play áruházból rendelt készülék esetén a Google ügyfélszolgálatával kell felvennie a kapcsolatot a garancialevél kiállításával kapcsolatban."Tehát Play-re nem érvényesíthető az itthoni gari. A Google-lel meg azt hiszem, kb lehetetlen kapcsolatba lépni, mert csak a fórumokon válaszolnak néha. De leggyakrabban ott se, mivel mindent automatizálva oldanak meg
-
Kari1
aktív tag
válasz
Dzsuri89 #1365 üzenetére
Azért szerintem egy nem olyan egyszerű, mivel ha Google-től veszed meg a telefon tudtommal ők semmilyen olyan iratot nem fognak adni (olyan számla amin IMEI szám is szerepel, garancia jegy) amivel azonosítható a telefon. Ahogy a telemax is írja nekik elvileg kell garancia/jótállásijegy. Viszont ha ilyen nem fog a Google kiállítani akkor semmit nem tudsz ezzel kezdeni.
Én pont ezért várom hogy végre rendesen megjelenjen Mo-n mivel akkor utána fogok járni a dolgoknak hogy pontosan mi a helyzet. (ugyanis egyelőre mindenhonnan csak kb félinformációk vannak)
-
assemble
addikt
válasz
Dzsuri89 #1359 üzenetére
A 2. pontot mindenkepp alairom en is, gariban/tamogatasban tenyleg nincs jobb naluk. Nekem is volt tapasztalatom a hazhozjovos garival, es nagyon korrektek voltak.
Az 1. pont neke nagyjabol mindegy, osszessegeben ki vagyok bekulve egy jo IPS kijelzovel is. A 2012-es N7 amugy kicsit fako, a 2013-ason a szinek is joval jobbak, az a kijelzo nagyjabol perfekt, szerintem nem is lattam meg jobb LCD kijelzot. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 3
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest