Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Írtam korábban, hogy néha elmegy a visszajelző rezgése a telefonomnak, majd rövid időn belül magától újra visszajön. A készülékem az osztrák Di-Tech-ben lett vásárolva.
Hétfőn elvittem a telefont a központi LG márkaszervibe, ami 1134 Budapest, Váci út 33. címen érhető el, majd tegnap küldtek egy SMS-t, hogy átvehetem a leadott készülékemet. Ma elmentem érte és kicserélték a vibramotort, eddig hála isten nem jelentkezett a hiba. Sokkal másabb hangja van a rezgésnek, nem olyan gagyi.Gond nélkül elfogadták a telefonomat szervizelésre, mert rendes számla volt róla IMEI számmal mellékelve.
Nem tudom, hogy tudjátok-e, de csak akkor jár cserekészülék, ha kizárólag Magyarországon vásároltad a készüléket.Kicsit féltem az LG szerviztől sok sok év Samsung használat után, de nagy plusz pont nekik a gyors munkáért.
Már csak egy házhoz megyünk szolgáltatás kéne nekik és még nagyobbat nőnének a szememben.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Már csak egy házhoz megyünk szolgáltatás kéne nekik és még nagyobbat nőnének a szememben.