- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just486
senior tag
válasz
icecave #10924 üzenetére
Ingyenes apk-kat le tudsz tölteni a store-ból ezen az oldalon.
Gyakran várni kell, mert korlát van rajta, de ha elégszer nézel vissza előbb utóbb sikerülni fog.
Ez mindig a legfrissebb, hivatalos verziót tölti le neked.
A legtöbb app-ban amit eddig láttam droidon pedig elvileg van lehetőség újra aktiválni a frissítések közben esetlegesen elvesztett fizetős tartalmat. -
zsirfecske
addikt
válasz
icecave #10911 üzenetére
szerintem maradj g2-n, és vedd meg egy 1.0 sideloadolt appban amit akarsz aztán tegyél fel egy 1.02-t és nézd meg mi lesz (mennyit bukhatsz amúgy ha újra meg kell venni? megéri miatta bármit variálni?), vagy próbáld ki az endomondo-t vagy a miCoach-ot esetleg, ha polar cuccod van és azért kell.
-
dnelb
veterán
-
dnelb
veterán
válasz
icecave #10905 üzenetére
Jól értem, azért váltanál telefont , mert playstorebol nem tudsz letölteni egy appot, ami közben hiba nélkül megy? Írd át a build propban hogy n5nek érzékelje a telefont és megvan oldva
tetszik az alap android rendszer, volt is fent a G2-n is custom, de bal felül a noti centert ha lehúztam, nem tudtam eltüntetni a google+ fejet sehogy sem. Itt el lehet tüntetni? Engem zavar, hogy ott figyel a G+ profil.
full stockon nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged