-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Sztbeni #25112 üzenetére
Szerencsére nem nagyon van vele semmilyen hiba
De ha mégis lenne valami akkor visszaküldöd a Goolge -nak és kicserélik !(#25114) saltanus
Félreértesz ! egyáltalán nem húzom le de így ránézésre nagyon nem tetszik !
Szeretem a minimalista dizájnt, de az ilyen fakó színek már nem
De persze ahogy mondtam majd meglátjuk, lehet hogy tetszeni fog majd !
És azért egy % akkukijelzést már igazán belerakhattak volna ! -
stargazer
senior tag
válasz
Sztbeni #23745 üzenetére
csak ott meg az a gáz, hogy a cseréhez újra kell indítanom, és már eleve az újraindítástól mindig magára talál a mostani is, tehát ezt így nehéz észrevenni. huzamosabb ideig hagyjam benne, úgy érted?
egyébként mégegy gyanúm van, ezt már a motorola se tudta jól, és sztem lehet h android betegség, hogy ha bekapcsolom a wifit, majd később ki, akkor az meg tudta bolondítani és jellemzően utána nem találta a mobilhálózatot. nem lehet h ezzel még kicsit most is hadilábon áll az android...?
-
-
Pompi
nagyúr
válasz
Sztbeni #23698 üzenetére
Google barátunk is tud segíteni a válaszban, nem bonyolultabb beírni, hogy "windows n", mint ide a kérdést...
Néhány szó a Windows 7 N kiadásáról -
Pompi
nagyúr
válasz
Sztbeni #23692 üzenetére
Rádugod a telefont a gépre az USB kábellel és a sajátgépben megjelenik a telefon, mint eszköz. Nem kap betüjelet, de ha rákattintasz és "belemész" a tartalomba, akkor hasonlóan browse-olható a háttértár.
Mindenféle trükk nélkül egy checkbox bepipálásával akár Total Commanderben is látható a tartalom.
Tehát gyakorlatilag nagyon hasonlóan működik, mint egy storage eszköz, de nem kap meghajtó betüjelet.
Ez a normál eset, nálam elég sok gép van család, otthon, munkahely viszonylatban, win7 32bit / 64bit, win8 64 bit és sehol nem volt gondom, rádugtam a gépre és működött, nem kellett drivert telepítenem voodooznom ilyesmi. De olvastam akinek nem ment, de azért ott megnézném tüzetesebben a környezetet itélkezés helyett. XP alatt mindenképp problémásabb, de hát egy több, mint egy évtizedes rendszerről van szó. -
gulb
senior tag
válasz
Sztbeni #23666 üzenetére
Van egy baratom aki nem kis cegnel foglakozik pont az ilyen device managementtel mint iphone andro tablet stb stb.. Volt neki egy csoda Iphone mert eloszor azon volt jo SSH kliens es meg volt veszve erte nah de miota az Androval is mukodik a telefonja le is rakta a pi...aba azt a korlatokkal korbezart rendszert..
Fel nem tudom fogni hogy Itunest hogy lehet szeretni... ertem en hogy feltorve lehet rajuk masolni de miert kell ezt csinalni.. nah jo befejeztem
Soha nem leszek apple fun
-
gulb
senior tag
válasz
Sztbeni #23658 üzenetére
Van par Ikollegam
nah mindig szivatom oket hogy fele piziert mit tud egy andorid.. De kepes voltam venni egy Ipad minit ( felesegemnek ) banyek az az 1 gombos kezeles megorulok, hogy nincs vissza csak full kilepes..
Megy a nagy dumalas a 120fps video felvetelrol
)))))))) es az ujlenyomatrol
) nem tudom, hogy fogok ezek nelkul elni
Ha nem lesz a Nexus 5 be ilyen veszek egy almat -
kovsol
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest