Hirdetés
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacas0513
lelkes újonc
-
emeron
tag
Sziasztok!
Galaxy S20+ Android 11 frissítés óta sűrűn tapasztalok Bluetooth kapcsolat megszakadásokat az órával. Valaki más is tapasztalja esetleg?
Az órán és a telefonon is volt HR a frissítést követően.
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Konstans25 #4791 üzenetére
Szia! Páromnak vettem a 40mm-es rosegold változatot. Kérdeztem, nem kicsi-e, de azt mondta tökéletes. Nekem a 44-es van, szóval van összehasonlítási alap ( mindeketten karácsonyra kaptuk tőlem
) . Előtte néha-néha mutogattam neki okosóra videókat, illetve látta amikor néztem, de nagyon idegenkedett tőle. Mikor ez kiderült, már megvolt vásárolva, izgultam, gondoltam max. eladjuk majd... Az eredmény: imádja!
-
Schuler888
senior tag
válasz
Konstans25 #4791 üzenetére
"Sziasztok, nőnek elég a 40mmes változat?" Nok meg a meretek... ki kell probalni
-
Konstans25
csendes tag
Sziasztok, nőnek elég a 40mmes változat? Samsung a71el lenne használva amúgy
-
padi68
senior tag
Sziasztok, Huawei P30 pro és a Galaxy Watch Active 2 minden további nélkül jól tud együtt működni?
Köszönöm Árpi
-
kmarci25
veterán
A képen látható barna szíjból, amit az arany színű acél tokos 44mm-es órához adnak, létezik rövidebb? Az M/L jelölésű az utolsó lukba téve is kicsit lötyög a feleségem csuklóján, de nem találok S/M-et. Van tippetek hol keressem? Vagy jó minőségű (valódi bőr, aranyszínű csattal) utángyártott talán? (Sajnos úgy nézem a csatt nem cserélhető, nem tudom levenni és áttenni egy másik szíjra.)
-
hematoma1
aktív tag
Ebben mekkora az akksi.Meddig birja átlagos használattal.
-
hematoma1
aktív tag
Hátha tudtok segíteni.Kinéztem egy ilyen órát de EMAG-os.Nyugodt szivvel meglehet venni,vagy hagyjam.
-
adamklark
senior tag
a kötelező erős ügyfélazonosítás a fintech cégekre is vonatkozik vagy csak a 'normális' bankokra? lehet ez kezd bezavarni és régebbi módszereket nehezebb használni
-
Diokhan
addikt
Sziasztok. Mivel egy ideje már almás termeket használok, lemondtam a topikgazda rangrol a topikban, átadva helyemet valakinek, aki relevansabban tud segíteni a topiklakoknak. Természetesen a topikot fogom olvasni rendszeresen.
boldog uj évet kívánok mindenkinek! -
-
Épp most vásároltam kuponnal egy számlapot, nem volt hozzáadva semmilyen kártya a fiókhoz de gond nélkül letöltöttem, megvettem 0 Ft-ért, szóval úgy tűnik nem kötelező a kártya.
-
Skynet258
veterán
Az imént megcsináltam, valóban ez az új hitelesítés kavart be.
Eddig nálam nem volt hozzáadva kártya, így is meg tudtam venni a 0Ft-os kuponos cuccokat. Egyből gondoltam adok hozzá kártyát, de azt meg visszadobta, hogy elutasítva a kártya kibocsájtója által... Ez egy Curve kártya volt. Mondom lehet ez a baj, mert itt kéne a két lépcsős hitelesítésnek bejönnie és a Curve meg se nyekken... Hozzáadtam most reggel a CIB-es kártyámat, be is töltött egy eddig nem látott felület, hogy a bank saját programjában érvényesítsem a vásárlást - megtörtént, kártya hozzáadva, most már működik a kuponozás újra.
Szóval bankkártya legyen hozzáadva a Samsung progiban, és lehetőleg ne Curve mert azzal valamiért nem működik. Most hogy a Samsung program nem szól a Curve programnak, hogy helló, vásárlás lenne hagyd jóvá, vagy a Curve programmal nem kerek valami azt nem tudom. Remélem csak utóbbi mert máskülönben gond lesz a Curve kártya fizetéssel más alkalommal is.
Összegezve: adjatok hozzá bankkártyát és menni fog az óralap vásárlás/kuponozás. -
kátú
őstag
válasz
adamklark #4765 üzenetére
Na egy ilyen gyors kis nem is tudom mi
Eddig örültem, ha 28-30 órát elment az óra, a multkor viszont lemerült koppra, nehezen is akart bekapcsolni... Utána viszont ahogy feltöltöttem mostmár 38-40 órát megy egy töltéssel, nem értem az anomáliát, meg semmit, de gondoltam megosztom veletek -
kmarci25
veterán
Köszönöm!
-
-
atomka78
aktív tag
Én azt mondom,hogy amikor kijelölöd a kupont akkor 0ft lesz,de ott van a fizetési mód. Azt kéne átállítani mielőtt rányomsz a vásárlásra. Remélem így már érted.
Itt [kép] ezt változtasd meg másra és próbáld úgy. -
HSanyi
tag
válasz
atomka78 #4755 üzenetére
Nekem engedélyezi és levonja a kupont, de csak a "homokóra" pörög, de semmi sem töltődik.
Viszont amit megvettem régebben és töröltem az óráról azt gond nélkül tölti le újra.
Mintha a fizetéssel lenne gond.
Megpróbálok akkor fizetési móddal egy játékot, aztán passz.
Köszi -
Diokhan
addikt
Párom huawei p30 lite mellé egy Samsung eFit perecet használt sokáig, szidta, mint a bokrot, nem működött, állandóan szét kapcsolt, használhatatlan volt, de a telefonját annyira szereti, nem akart tőle megválni, így kapott tőlem egy huawei band4 pro-t, azóta hibátlanul működik minden. Sajnos sok esetben csak az azonos gyártó termékei működnek megfelelően.
iphone-Samsung pedig sosem fog rendesen működni egymással, akármit fogunk mókolni rajta. -
HSanyi
tag
Hali!
Nálatok megy az óralap vásárlás?
Két napja csak teker, de az óra lapot nem tölti le.
Gyorsító tárat már töröltem, a weart még nem telepítettem újra.
-
adamklark
senior tag
válasz
Golyooo89 #4746 üzenetére
Próbáltam utána nézni, sajnos csak sima galaxy watch-ról találtam videót és cikket, nemtom hogy ez érvényes erre is. Elvileg iPhone-n 2szer jelenik meg az óra Bluetooth menüben és mind2-t kell párosítani a hívásokhoz. Nincs iPhone-m ezért nem tudom csekkolni. Random indiai videókban láttam hogy tud fogadni hívást az órán (watch active 2), de nehezen értem mit mondanak néha és beállításokat nem mutatják, de működik elvileg.
https://medium.com/@iOSTrixFixX/call-function-in-samsung-galaxy-watch-with-iphone-613a2949c4d2
-
Zolás
addikt
válasz
Golyooo89 #4746 üzenetére
Szerintem ez a funkció nem fog neki hiányozni. Egy Xiaomi MI A1 a telefonja, nem hajlandó lecserélni. Most egy Amazfit Band 5 karperece van, és szeretne egy órát helyette. Gagyit nem szeretnék, és ami fontos, hogy rózsaszín legyen, az meg leginkább Samsungba van. Ezért esett erre a választás, csak egy kicsit eltántorított a play áruházas egycsillagos szitokáradat a hivatalos programmal kapcsolatban.
-
Golyooo89
csendes tag
Csao!
Én sajnos megszívtam, asszonynak karácsonyi ajándék volt, 1 funkció nem működik iphonnal pl, hogy a bejövő hívást mutatja az óra, fel is lehet venni illetve elutasítani, de akármire nyomsz, a telefonon veszed fel, írja is, hogy felvétel után nézz a telóra. kb semmi értelme nincs ennek a funkciónak. Samsung telonál rendesen működik, lehet óráról beszélni,telefonálni. Sajnos iphonnál nem találtam rá megoldást, pedig elég fontos lenne.
-
stvrbll
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna segíteni hogy miért nincs térkép az automata gyaloglásomnál? A futásnál látom hogy merre voltam. Visszaolvastam pár hozzászólást és elméletileg minden be van állítva.
-
Zolás
addikt
Sziasztok. Tervezek egy ilyen órát venni tesómnak, de neki nem samsung telefonja van. A play áruházban meg elég sok a megjegyzés az appnál, hogy nem samsung telókkal nem működik rendesen. Szóval csak így simán a dolobozból kivéve mennyire igaz ez? Vagy kell valamit hackelni hozzá, hogy rendesen működjenek a funkciók?
-
atomka78
aktív tag
Most egy olyat szeretnék kérdezni ami már az óra vásárlás óta fenn áll. Van egy TWS fülesem amin nincs hangerő állítási lehetőség (haylou gt 2pro) eléggé halk így,és Igen darbosan jön a hang pedig az óra a kezemen a füles bedugva fülbe. Viszont most pár napja azt fedeztem fel hogyha minden alkalommal ujrapárositom a fülest az órával akkor szuper hangos és nem akadozik a hang. Ez mitől lehet. Valami megoldás rá esetleg?
-
Gabesz87
veterán
válasz
the7thever #4735 üzenetére
Szia. Ha ezt nekem szántad, akkor a válaszom a következő: hibakereses be van kapcsolva, restart órán és gépen is volt, u.a a wifi hálózat, certificate telepítve van, meg mindegyik extra ami a videóban, leírásban szerepel. December elején próbálkoztam vele, akkor fel is jött ez a logó választó ablak meg emlékszem be is kellett jelentkezni, de most ahogy újra kezdtem, nem.
-
the7thever
csendes tag
Szia!
Ez a hiba akkor jön elő leginkább, ha nincs az órán bekapcsolva a hibakeresési mód. A developer mode bekapcsolása kevés. A hibakeresési (debug) mode-ot is be kell kapcsolni és utána egy óra restart. (persze egy wifin kell lennie az órának és a pc-nek).Ami a tanusítványt illeti, ha nincs samsung/tizen logós választó képernyő, akkor nem is lesz jó, mivel nincs feltelepítve a samsung certificate komponens. Azt a package manager extras részénél találod, onnan telepíthető, mondjuk én ráküldtem az összes extra csomagot.
-
atomka78
aktív tag
válasz
baani59 #4732 üzenetére
Szóval. Négyszer próbáltam ezt a fail dolgot megoldani,de sehogy sem akart újra csatlakozni a netodin újra. Így meguntam és felraktam közvetlen utána a brazil firmware-t. És így láss csodát müködik minden. Nem nagyon értem hogy akkor hogyan is,de jó. Fel is frissített még egy plusz frissítés is volt valami pontosabb GPS. Köszönöm a segítséget és a türelmet. Igaz még mindig nem értem hogy sikerült.
-
baani59
aktív tag
válasz
atomka78 #4728 üzenetére
Ha én kicsomagolom a Combinationt, van meta-data...
Miért gondolod, hogy már ezerszer csináltam? 1x kellett és működött.
Ha a 12-ig eljutottál, akkor tudod követni az eredeti leírást, nem hiszem, hogy jobbat tudnék készíteni. A 12 után valóban jön egy hiba, de ott a megoldás is. "Step#13: once you see pass status in NETODIN press the reset button ( in my case gived fail, but not a problem, reload net odin if doesn't recognise watch launch it again and disconnect/reconnect wifi named SM-R825F)"
Step#13b: Flash CSC_OWO_R825FOWO1ASI5_usr.tar.md5 File (Brazil FW)
Innen ugrás a Step#28-ra
Step#28: Flash stock firmware BL, AP and CSC and press start (not Tick auto Reboot)
..finish step 28 Click Reset Odin And connect to Flash CP File (Tick auto Reboot)
Step#30: in my case after reboot asked me to update new firmware via OTA -
aerosmith
őstag
válasz
Gabesz87 #4729 üzenetére
az a része bugos.
olyan IPt is felhoz amin esetleg korábban volt óra de most nincs.
hiába törlöd ugyanúgy felhozza.
én a developer mód aktiválása és a wifire való fellépés után újraindítottam a wifi routert és az órát is, akkor kapott egy új IPt amit a device manager már megtalált és onnét működött. -
aerosmith
őstag
válasz
the7thever #4725 üzenetére
Aki nem akar videózni.
https://www.xda-developers.com/enable-ecg-samsung-galaxy-watch-3-watch-active-2-paired-non-samsung-phones/
2 órán is megcsináltam, megy rendesen.
-
Gabesz87
veterán
válasz
the7thever #4725 üzenetére
Én feladom. Hó elején sem sikerült, miután megvettem az órát, most sem. Akkor is az XDA-s leírás alapján csináltam, most is próbáltam követni a videót (mondjuk fura módon most a certificate-es résznél nem is pont olyan volt nekem (nem jött elő logó, nem is kellett utána bejelentkeznem Samsung accountba), de mindegy is, mert mindig a device manager résznél vérzek el, amikor csatlakoznék az órához, ezt kapom:
Automatikusan nem is találja meg az órát, manuálisan hozzá tudom adni, de kapcsolódni nem tud. F.szom tudja, mi vanMegpróbálom majd az egész Windowst újratelepíteni a laptopomon, mert már amúgy is sokminden van rajta, régi, és utána frissen újra nekilátok. Vagy megvárom míg hivatalosan is lesz EKG/BP.
-
atomka78
aktív tag
válasz
baani59 #4726 üzenetére
ha a combination firmwaret kicsomagolom ott nincs meta data fájl. nem vagyok hülye csak annyi az össze vissza információ hogy nem tudom mit kell csinálni hogy jó legyen és ne haragduj ,de te meg rébuszokat irsz. sokkal többet segitenél ha leirnádmit kell csinálni. Nyilván csináltad ezerszer én csak egyszer szeretném hogy müködjön, rengeteg időm ráment már a rébuszok megfejtésére. köszönöm ha megérted és segitesz.
-
baani59
aktív tag
válasz
atomka78 #4715 üzenetére
Ha már egyszer felraktad a Combination firmware-t, másodszor valóban le fog állni hibával. A Combination firmware-t ki kell csomagolni, törölni a meta-data mappát és visszacsomagolni. Utána már md5 ellenőrzés nélkül kell flashelni. A 13b után minden műveletet a brazil firmware megfelelő fájljaival kell végezni. A leírásokban levő linkek működnek.
-
the7thever
csendes tag
Szia!
Ha nem samsung a teló, ezt a videót kell követni az EKG és vérnyomás funkciók megjelentéséhez és használatba vételéhez:
https://www.youtube.com/watch?v=lCbXZ-JGQvY&list=LL&index=1&t=621s&ab_channel=VelianSpeaksTechA leírásában ott van minden ami kell hozzá. Nekem elsőre működött active 2 óra és Xiaomi redmi note 8 pro telefonnal, minden firmware a legújabb, európai és magyar régióval.
Biztonságos és szépen működik mindkét fukció.
-
adamklark
senior tag
-
Gabesz87
veterán
válasz
Badboys #4706 üzenetére
Köszi, de én itt nem igen látom. Belépek oda, hogy Alkalmazások, eddig stimm. De ott csak az alkalmazásindítókat tudom variálni, a sport tevékenységek sorrendjét nem látom. Alapból a futás, kerékpár, úszás van kint, és a 4. gomb az egyéb. Én azt szeretném, ha egyből itt volna az elliptikus edzés. Lehet, hogy nem volt egyértelmű a kérdésem, vagy csak én nem veszem észre, amit kell!?
-
adamklark
senior tag
sajnos még nincs, de lehet mókolni, Samsung telefonon elvileg könnyű de én inkább várok
-
adamklark
senior tag
akkor sajnos nem tudom, ha órán be van kapcsolva a GPS és a nagy pontosságú dolog akkor át kéne vigye
-
kircsi28
aktív tag
Minden be van kapcsolva, (gps) csak azt amit a harmadik kép mutat azt nem találom és ennyi amit kiír, nincs térkép sehol...
-
adamklark
senior tag
válasz
kircsi28 #4711 üzenetére
szóval Samsung health (telefonos app, bár órán is mutatja edzés után de abba nem lehet úgy zoomolni meg ilyenek) edzés előzményben látod az automatikusan rögzített sétálást, itt nem rögzít csak ha külön beállítod.
másik téma, hogy ha az órán indítod el az edzést pl futás és az órán be van kapcsolva a GPS akkor fog megjelenni a térkép, egyből. nem kell keresni, mutatni fogja. (ebben már nem vagyok biztos de az órán lévő health - >edzés indítása kell, egyéb widget nem rögzít?) -
adamklark
senior tag
válasz
kircsi28 #4709 üzenetére
edzés előzmény - >belemész, lehet szűrni hogy futás, gyaloglás stb. kiírja hogy automatikus vagy ha kézzel indítottad. érdemes órán indítani az edzést és bekapcsolni a GPS-t is. utolsó képen látszik is egy üzenet hogy ha nem manuálisan indítod nem rögzíti ha csak nem kapcsolod be ezt az extra beállítást (erre eddig nem is figyeltem)
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Pá romnak vettem egy ilyen órát karácsonyra a Samsung telefonja mellé, segítsetek kérlek ha elmegyünk futni vagy túrázni a Samsung Health alkalmazásban benne vannak az edzések és az adatok stb., de a térképet hol találom, hogy merre volt az útvonal?
Köszönöm! -
ates2
senior tag
Sziasztok!
A rozsdamentes változat megér 40e + t ?
-
Gabesz87
veterán
Nagyon pozitív az akku idő! Megvan már pár hete az óra, de mivel ajándék a feleségemtől, így csak most kezdtem hordani. 24-e óta, hetven valahány %-rol mostanáig 26-ra merült csak
Két kérdésem volna: hol vannak a részletes alvás adatok? Tegnap láttam valahol Samsung Heath-ben talán, de most nem találom. Illetve ott vannak alvás adatok, de nem annyira részletes. Mely alvás, ébren alvás grafikon stb. Ezekre gondoltam.
Ja, ezeket megtaláltam az Alvás résznél a Trendek fül alatt.
A másik hogy az órán az edzéseknél a sorrendet lehet valahol változtatni? Úgy rémlik régebben azt is láttam valahol, de most nem jöttem rá. -
appel
őstag
Nekem is magyarul beszélt edzés közben. Mondjuk én most próbáltam először és beállítás közben letoltottem a magyar nyelvű női hangot az Általános/szövegfelolvasó résznél.
-
Diokhan
addikt
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- Apple Watch Ultra 2, 2+ év gari, AppleCare+, számla, plusz szíjak
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest