- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
válasz
Golyooo89 #4746 üzenetére
Próbáltam utána nézni, sajnos csak sima galaxy watch-ról találtam videót és cikket, nemtom hogy ez érvényes erre is. Elvileg iPhone-n 2szer jelenik meg az óra Bluetooth menüben és mind2-t kell párosítani a hívásokhoz. Nincs iPhone-m ezért nem tudom csekkolni. Random indiai videókban láttam hogy tud fogadni hívást az órán (watch active 2), de nehezen értem mit mondanak néha és beállításokat nem mutatják, de működik elvileg.
https://medium.com/@iOSTrixFixX/call-function-in-samsung-galaxy-watch-with-iphone-613a2949c4d2
-
Zolás
addikt
válasz
Golyooo89 #4746 üzenetére
Szerintem ez a funkció nem fog neki hiányozni. Egy Xiaomi MI A1 a telefonja, nem hajlandó lecserélni. Most egy Amazfit Band 5 karperece van, és szeretne egy órát helyette. Gagyit nem szeretnék, és ami fontos, hogy rózsaszín legyen, az meg leginkább Samsungba van. Ezért esett erre a választás, csak egy kicsit eltántorított a play áruházas egycsillagos szitokáradat a hivatalos programmal kapcsolatban.
-
adamklark
senior tag
válasz
Golyooo89 #4697 üzenetére
elvileg van Apple készülékre is Samsung wearables alkalmazás, hülye kérdés de az le van töltve? Illetve említetted hogy lehet e órától telefonálni, esim készüléken lehet csak az óráról indítani hívást, Bluetooth készüléknél csatlakoznia kell a telefonnal hogy tudj hívást indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest