Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 90 - modellalkat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
válasz
Golyooo89 #4746 üzenetére
Próbáltam utána nézni, sajnos csak sima galaxy watch-ról találtam videót és cikket, nemtom hogy ez érvényes erre is. Elvileg iPhone-n 2szer jelenik meg az óra Bluetooth menüben és mind2-t kell párosítani a hívásokhoz. Nincs iPhone-m ezért nem tudom csekkolni. Random indiai videókban láttam hogy tud fogadni hívást az órán (watch active 2), de nehezen értem mit mondanak néha és beállításokat nem mutatják, de működik elvileg.
https://medium.com/@iOSTrixFixX/call-function-in-samsung-galaxy-watch-with-iphone-613a2949c4d2
-
Zolás
addikt
válasz
Golyooo89 #4746 üzenetére
Szerintem ez a funkció nem fog neki hiányozni. Egy Xiaomi MI A1 a telefonja, nem hajlandó lecserélni. Most egy Amazfit Band 5 karperece van, és szeretne egy órát helyette. Gagyit nem szeretnék, és ami fontos, hogy rózsaszín legyen, az meg leginkább Samsungba van. Ezért esett erre a választás, csak egy kicsit eltántorított a play áruházas egycsillagos szitokáradat a hivatalos programmal kapcsolatban.
-
adamklark
senior tag
válasz
Golyooo89 #4697 üzenetére
elvileg van Apple készülékre is Samsung wearables alkalmazás, hülye kérdés de az le van töltve? Illetve említetted hogy lehet e órától telefonálni, esim készüléken lehet csak az óráról indítani hívást, Bluetooth készüléknél csatlakoznia kell a telefonnal hogy tudj hívást indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest