Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #3395 üzenetére
Az azért érdekes, hogy a Watch 3 hardveresen gyengébb, mint a régebbi Active 2. Utóbbiban (LTE verzió) másfélszer annyi ram van.
-
kmarci25
veterán
válasz
Lacielvtárs #3389 üzenetére
De jó, hogy így jelentesz a 3-asról!
Nem tudom eldönteni, hogy 2 vagy 3 legyen...
Szóval jöhet még a tapasztalat, ne tartsd magadban.
-
adamklark
senior tag
nemtom mitől függ amúgy, nekem pontosan mér. gondolom fontos hogy jól fel legyen téve az óra
-
polonic
félisten
Ez a pulzusmérő is csak dísznek van kb. Úgy tekertem kerékpárral egy szakaszon, hogy majd kiköptem a tüdőm. Ránézek az órára és 98 a pulzus. Azért ennyire nem vagyok edzett.
Érzésre lehetett max közeli a pulzusszám, vagy 180 körül. -
Yogibear974
senior tag
válasz
adamklark #3382 üzenetére
Valóban működik. Az órán is kellene látnod az edzés végén a térképet, ha legörgeted . Plusz annyit még, hogy külön az órán is be kell állítani az S-Healtban az edzésnél hely és a nagy pontosságot, hogy rögzítse.
Az érdekesség még annyi, hogy nem rögtön rögzíti a térképet. Ahhoz jelet kell találni a gps műholdhoz. Legalább is nekem mindig lemarad pl. futás/cangánál cc 15-20 mp rögzítés az elejéről. (Lehet a mogást pozicionálja kezdéshez.) Viszont túra módban azonnal talál/küldi az adatokat! Nem tudom mi a különbség a mérési technikák között. -
Erdész85
csendes tag
Jelenleg én is egy mágneses milánói szíjat használok. Nagyon kényelmes, mert kicsit szorosabbra állítás után a megfelelő méretre áll be és azt stabilan tartja. Annak ellenére, hogy fém és élesnek tűnik a széle, észre sem lehet venni. Munkámból adódóan egy hátrányt tudnék megemlíteni, az pedig a mágnes által összeszedett fém szilánk. Kicsit kellemetlen, amikor a bőrbe beleszúródik a kis fém darabka. A mágnes tisztításához kell egy erősebb mágnes és egy papír törlőkendő, hogy a leszedett fém szilánk biztosan a kukába kerüljön.
Ez a szíj addig lesz nálam, amíg meg nem érkezik az eredeti szilikonra hasonlító szíjam. Későbbiekben fogok venni egy csatos milánóit a fentebb említett ok miatt.Szilikon szíjra kitérve, hasonló van anyám active 2-én és több mint fél éves rendszeres használat után neki is elkezdett kisebesedni a bőre ahol a fém tüske van. Jelenleg szigetelő szalaggal van leragasztva, ha megszűnik az irritáció, akkor körömlakkal vagy valamilyen festékkel lefogom festeni a tüske alsó felét. Ha nem, akkor azt a szilikonból kiváló anyag okozza, emiatt lehet kukázni és újat venni.
-
coolinggg
tag
válasz
adamklark #3382 üzenetére
Köszönöm! Nekem sajnos nem rögzít. Természetesen be van kapcsolva a helymeghatározás legpontosabb módja az órán és amúgy mindent pontosan szinkronizál a telefonnal. Na mindegy, nem igazán csodálkozom. Ma harmadszor mértem meg azt amit már bő 10 éve pontosan ismerek és művelek
és tegnap 5 perc után fogta magát és már semmit sem mért...Amúgy jó hogy benne van ez a sok sport. Evezés közben lefigyelte a pulzusomat és kész. Gondolom rengeteg más sportágnál is hasonlóan cselekszik. Mondjuk azt érdekes volt látni hogy az intervallumok között milyen gyorsan és mennyire esik vissza a pulzusom. Amúgy jó kis eszköz ez nagyon kulturáltan szolgálja a gazdáját. Ez a fitness dolog meg leginkább csak játék. Csinálni kell nem mérni...
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Lacielvtárs #3385 üzenetére
Próbáld ki, ha azt a mágnest a közelébe viszed, akkor is csinálja-e.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Hát srácok ilyet még nem láttam, hogy egy mágneses szíj okozhat gondot
Ha ez a szíj van az órán, meghulyul a lunetta.
Ha vissza rakom a gyárit, semmi baja
Ha a korábbi fém szíjjal használom ami ugyan csak nem mágneses, akkor működik..
Értitek ti ezt
Pedig már úgy volt hogy holnap viszem vissza a telekom hoz.
Holnap még tesztelem és ha elojon a jelenség vissza viszem, de engem ez meglepett.
Az active 2 n is ilyen mágneses szíj van, ott nincs gond, igaz nincs is lunetta...Update kipróbáltam és a sima watch, ott nincs ez a jelenség
-
subset
senior tag
2 hete írtátok itt (Luser2000 és guifater), hogy a töltő USB felőli részén kicsúszik a vezeték szigetelése....ettől elkezd lifegni és elhiszem, hogy kis idővel tönkre is megy teljesen.
Nekem is elkezdte, pedig nem volt cibálva stb..
Egyenlőre csak egy nagyon kicsit, ezért textil szigetelőszalaggal párszor körbetekertem, hogy védje és legyen tartása.Szóval mindenki fokozottan figyeljen erre !!!
Lehet érdemesebb a még hibátlant is körbetekerni..... -
Lacielvtárs
nagyúr
No urak ennyi volt az öröm, a lunetta össze vissza érzékel vagy nem veszi a forgatást
Érintésre normálisan lehet lapozni a widgeteket..
Most megprobalok egy visszaallitast, de már a nyelv regionál is ezt tapasztalom -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
losilee1337 #3380 üzenetére
Igen és igen
-
losilee1337
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #3379 üzenetére
Üdv fejlesztōi mod és hiba keresès be van kapcsolva?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #3378 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Schuler888 #3374 üzenetére
Köszönöm, már települ a frissítés
Utána próba a vér nyomás mérés telepítés -
coolinggg
tag
Sziasztok, üdv mindenkinek! Pár napja én is a tulaja lettem egy ilyen órának. A jó öreg 1 gen Moto 360 órámat küldtem nyugdíjba. (nagyon sajnálom szegényt, de fizikálisan eljárt felette az idő). Úgy néz ki a Samsung tényleg igazi okosórákat készít, nagyon tetszik. Csak 1 amatőr kérdésem lenne: hogy tudom elérni hogy a telefonomon is rögzítésre kerüljön "térképileg" hogy merre gyalogoltam úgymond edzésileg kifolyóan?
Az órán mutatja a térképen is, de ugye az nem az igazi...
-
Schuler888
senior tag
válasz
Lacielvtárs #3373 üzenetére
Gratu!
-
hito
nagyúr
Mi lett ebből a helyből? Hámló szőrös férfi csuklók topicja?
-
HSanyi
tag
Nem rendült meg a bizalmam a kínai cuccokban, azért még most is onnan rendelek szíjakat, csak most nem hanyagolom el.
Nem írtam, de nekem a csat környékén gyulladt be a kezem, ami itt nem burkolt fém. Lehet, hogy arra voltam picit érzékeny.
Váltogatni fogom a szíjakat, mert ez a uszodában, tóban jobbnak tűnt, mint a gyári
. -
HSanyi
tag
válasz
Schuler888 #3359 üzenetére
Na jó nem folyamatosan viseltem, mert ölteni is kellett, volt hogy naponta kétszer is, mert sokszor önálló gps-l ment és én szinte folyamatosan AOD-l használom.
Ha van alvásszenzor, akkor ne az asztalon nézze az alvásom. :-)
De nem figyeltél, a gyári szíjjal nem volt semmi, csak a kínaival és annak is a csat része - fém - irritált. (bocs, ezt nem írtam eddig)
Most megint a gyári van fent, szintén csak fürdésre és töltésre levéve. Három napja,
Szóval erre épp nem vagyok allergiás, vagy valamis... :-) -
Erdész85
csendes tag
válasz
Schuler888 #3355 üzenetére
Mozi módot még nem próbáltam, de majd arra is sort kerítek. A bőr szíj hamar tönkre menne nálam emiatt rendeltem szilikont és addig kölcsön kértem egy milánói szíjat. Nagyon kényelmes, de a töltéshez kelleni fog egy állvány is uh éppen ezt kerestem (eredménytelenül), amikor a hiba előjött.Remélem többet nem fog ilyet csinálni.
-
Erdész85
csendes tag
válasz
Schuler888 #3353 üzenetére
Köszi, újra van kép
Nem sikerült teljesen ki ismernem az órát. Mi okozhat ilyen jelenséget? -
Erdész85
csendes tag
Sziasztok!
Hosszas gondolkodás után vasárnap vettem egy 44mm-es változatot. Sajna az örömöm lehet eddig tartott
Úgy fest a kijelző megadta magát, mert semmi kép nem jelenik meg rajta. Hangja van (emeléses ébresztésnél is), gombok nyomásakor rezeg, a lünettára is reagál rezgés szerint.
Van lehetőség ebben a formában újraindításra, vagy bármi a kép visszakapcsolására, vagy csak a gari maradt? -
bod101
aktív tag
válasz
Schuler888 #3344 üzenetére
Te is Konzolvilágnál vetted?
-
Skynet258
veterán
válasz
Lacielvtárs #3336 üzenetére
Főleg ha rajtad van egy világos felső sötétebb nadrággal (vagy akár fordítva) ami továbbviszi a dolgot.
Szeretem a szimmetriat de valamikor pont az ellenkezője jön be.
-
Schuler888
senior tag
-
petrson
senior tag
válasz
SpongyaBob #3334 üzenetére
Jaaaa. Akkor én baltic vagyok
-
polonic
félisten
Én az utolsó frissítésnél ezt nem tudtam megnézni, mert a BTA1-gyel vettem már az órát és azóta nem települt semmi. Ki van szürkülve az a menüpont.
Ezért zavart meg ez engem, hogy itt most mi van.Mondjuk az órán a szoftververziónál sem írja ki nálam a második sort.
-
Skynet258
veterán
válasz
SpongyaBob #3334 üzenetére
-
SpongyaBob
veterán
Itt valami nagy félreértés lesz. a BTA(1) végződés a szoftver számában nem a régiót jelöli ez egyszerűen a szoftver betű/szám része.. Csak pont a brazil régió három betűje a BTA
Semmi köze hozzá. Nekem is ez a vége, de UK rom van fent.Wearable app->óra szoftverének frissítése->utolsó frissítés->részletek itt olvashatók:
és a linkről bejön az eddigi frissítéseket tartalmazó lista, szemfülesen meg lehet nézni amíg be nem tölt teljesen az oldal, hogy mi a régió.
-
bod101
aktív tag
válasz
Schuler888 #3324 üzenetére
Szia,
a linket megosztanád? Én nem találtam ott meg (számlap kupont persze igen)
petrson: túlzás volt azt írnom, hogy nem frissül egyszer biztosan fog. Januárban volt az utolsó, ha jól emlékszem.
-
kmarci25
veterán
válasz
Lacielvtárs #3328 üzenetére
Most akkor van egy sima Watch-od, egy active 2 és lesz egy watch 3-as is?
Hány kezed van?
Az egyiket ha megunod, szívesen átveszem! Egyelőre csak olvasok és győzködöm magam, hogy mindenképp szükségem van egy ilyenre... -
polonic
félisten
A CSC benne van a szoftververzió végén? Mert itt az nálam is BTA1
Én Samsung store-ból vettem.
Asszonyé is BTA1 és szintén SES-ből.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #3314 üzenetére
no majd kipróbálom én holnap, mert megrendeltem
-
rozsagabor
csendes tag
Az enyém pl. az edigital-tól van...
-
Skynet258
veterán
Hol vettetek ennyi brazil régiós órát?
-
S@c@
őstag
Ha valaki leírná részletesen szájbarágosan,hogyan lehet frimw.-t váltani gari ugrás nélkül német régióra, ami köztudót a legjobban frissül hálás lennék
-
bod101
aktív tag
válasz
Schuler888 #3320 üzenetére
Már esélytelen és meg is szerettem illetve ha találok valahol német romot az órára akkor szerintem neki fogok esni a csc cserének.
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
beléptem én is a klubba nekem is brazil régiós az óra
Ez elég gáz... kb. soha nem lesz friss cucc az órára, csak ha csc-t cserélek
Gondolom a 2 év gari is csak 1 ha szerencsém van. A poén az, hogy megbízható boltot kerestem még kicsit drágábban is vettem azért, hogy kapjak egy brazil kódú órát... -
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #3046 üzenetére
Kicserélték a töltőpadomat.
Ennél az új példánynál azt vettem észre, hogy ha az USB be van dugva a töltőbe (azaz: áram alatt van), akkor pattogó / kattogó hangot ad. Elsőre azt hittem, hogy valami vízvezeték csöpög.
Valaki futott már bele ilyenbe?
(Most egy kicsit megkocogtattam és abbahagyta). -
mr.nagy
tag
Tudja valaki hol van a viselés érzékelő az órán? 2 napja kb. nem érzékeli, hogy a csuklómon van.
-
Lacielvtárs
nagyúr
Urak, ez a vérnyomás mérés ugyan ezen az elven fel tud menni akár egy 3-as watch-ra is?
gondolom igen, de az a biztos amit ti mondtok -
Luser2000
addikt
válasz
Schuler888 #3309 üzenetére
A CSC a „Consumer Software Customization” vagy a „Country Specific Code” rövidített formája. Ahogyan előttem is írta lafaty80, ez terület és/vagy szolgáltató specifikus beállításokat, jogokat tartalmaz. Ennek segítségével lehet az egyes piacok / országok / forgalmazók / szolgáltatók között eltéréseket "programozni" a telefonba. Más-más CSC-hez pl eltérő alkalmazáskészlet, vagy akár RF tulajdonságok tartozhatnak.
A Samsung szerverei figyeli, hogy egy adott CSC-t tartalmazó készüléket ténylegesen hol használnak és attól (is) függővé teheti, hogy pl. frissítések mikor és hogyan települjenek.
Ha megváltoztatod az eredeti készülék CSC kódot, akkor azzal ki lehet kényszeríteni pl. bizonyos funkciók működését, vagy frissítések telepítését.
-
lafaty80
addikt
válasz
Schuler888 #3309 üzenetére
CSC a területi és szolgáltatós beállításokat/információkat tartalmazza. Ha mondjuk van egy magyar telekomos telód (THM), akkor 2 dolog általában amit tapasztalni lehet. 1. felkerülnek alapból szolgáltatós appok/beállítások, 2. frissítések a szolgáltatón keresztül jönnek (csekkolják, módosítják ha kell, majd release), ezért általában lassabban jönnek ki.
CSC csere sok esetben előrébb hoztat neked frissítéseket, illetve sallang mentesebb romot is, mert nem tartalmaz szolgáltatói dolgokat.yanpec : igen, a firmware nevében benne van, és igen Brazil
-
Skynet258
veterán
Sorozatszámot fórumra nem szokás beírni, egyébként sem mond ezesetben sokat. Ilyen esetben érdemes visszaolvasni vagy használni a keresőt, legutóbb itt szedtem össze ezen infókat (de szerintem már biztosan mások is megtették régebbi hsz-ben, csak erre emlékeztem tutira).
-
yanpec
senior tag
Sziasztok
Hol tudom megnèzni, hogy milyen règiós rendszer van az órámom, van valamilyen táblázat? Jelenleg 4.0.0.7 van rajta ès nem akar mèg frissűlni.
Sorozatszám: RFAN619S85V
BD40 -
Skynet258
veterán
válasz
Ateszpapa #3302 üzenetére
LTE verziót nem tudom sajna, a simába is csak úgy belefutottam XDA nyálazás közben... Néztem anno a lementést is, semmi infó, hogy lehet dump-ot készíteni. Gondolom van rá valami parancssor de az nem a barátom.
bod101: van egy pakkom összerakva, majd felrakom valahova, bár aki már megcsinálta lehet tud linkelni (én még nem cseréltem CSC-t csak fejben van meg a dolog menete).
-
SpongyaBob
veterán
BTU-n van itt valaki? Ha igen, kapott már frissítést?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Schuler888 #3300 üzenetére
Az sajna nem az LTE-s verzió.
Kerestem Samfirmel, de ezt a fránya romot sehol nem lelni.
Lementeném én is, csak nem tudom hogyan kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest