Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Badboys #4706 üzenetére
Köszi, de én itt nem igen látom. Belépek oda, hogy Alkalmazások, eddig stimm. De ott csak az alkalmazásindítókat tudom variálni, a sport tevékenységek sorrendjét nem látom. Alapból a futás, kerékpár, úszás van kint, és a 4. gomb az egyéb. Én azt szeretném, ha egyből itt volna az elliptikus edzés. Lehet, hogy nem volt egyértelmű a kérdésem, vagy csak én nem veszem észre, amit kell!?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Old Skies teszt
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch S10 46mm Alu GPS+ Spigen tok (2év gari) BESZÁMÍTOK!
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest