Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Yogibear974 #2499 üzenetére
A Curve-os kártya névre (és az illető személyes adataihoz) kapcsolódik. Nem hinném, hogy olyan jó buli csak úgy átadni bárkinek is.
-
Yogibear974
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek még megmaradt curve kártyája és szeretne megszabadulni tőle?! Dobjon egy privit. (WA2 Sam.Pay-hoz kéne)
-
bod101
aktív tag
Sziasztok, érdemes most venni galaxy watch active 2 órát vagy inkább várjak még egy kicsit, mert olcsóbb lesz az új megjelenés miatt? Hány év garancia jár az órára? 1 vagy 2? A gyanúsan olcsó boltból érdemes venni ( van olyan bolt ahol 10-20e forinttal olcsóbb a közép mezőnytől viszont 2 év garanciát ad elvileg)? A 44-es sokkal tovább bírja? Köszönöm!
-
polonic
félisten
válasz
SpongyaBob #2496 üzenetére
Nekem is csak BTA1 van. Ez szánalom.
-
SpongyaBob
veterán
14-én kijött egy újabb szoft, de nekem még mindig csak a BTA1 van
-
Rotor82
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #2492 üzenetére
Kb 1 hete írja mindig ki.
Azelőtt soha nem jelent meg.
Akkor lehet, hogy ez valami frissítésnek a "hozadéka" -
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
Mostanában a telóm (N10+)folyamatosan visszatérően kiírja (1-2 percenként néhány mp-re), amikor lehúzom a "redőnyt", hogy: "fájlátvitel. Kis türelmet.."
Valaki tudja mi lehet ez?
Watch Active 2 órával használom. Lehet valami összefüggés a problémámmal kapcsolatosan a két eszköz között esetleg? -
toto0569
addikt
Engem az zavar ebben a vérnyomásmérésben,hogy havonta dobálja fel a hitelesítést....
Ha nem csinálom meg akkor nem is mér,nem engedi... -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Yogibear974 #2485 üzenetére
Köszike, rálesek!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #2481 üzenetére
Totál siker! Bekalibrálva. Hasonló értékeket mér, mint a vérnyomásmérő. Jó lesz ez.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
kakuk.tamas #2484 üzenetére
Regg'!
Sajna hivatalosan még nincs, csak mókolással. Curve simmel aktiválva/telepítve. Keress rá itt a topikban.Imho, nem is lesz. Itt meg a bankok és a régiót sz@rja le, mint a wearos-t
Nap'!
-
kakuk.tamas
addikt
Nem Samsung mobillal használva, van valamilyen NFC-s fizetési lehetőség? (Igazából azt se tudom, hogy a Samsung Pay nálunk elérhető-e...
)
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #2481 üzenetére
Örülök, hogy bejött
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #2479 üzenetére
Pedig kell a restart
-
hito
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #2474 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom. BT kikapcsol, WiFi állandóra az órán, restart az órának és szerinte menni fog. Nem kellett nálam semmilyen IP cimet állítgatni.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
SpongyaBob #2475 üzenetére
Nem segített. Fáradt vagyok, majd holnap bele vetem magam a routerbe jobban.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
kakuk.tamas #2474 üzenetére
Restart a PC-nek...
-
Skynet258
veterán
válasz
kakuk.tamas #2471 üzenetére
Wear OS-t a Google elég rendesen leszarja, meg is látszik...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Skynet258 #2470 üzenetére
Muszáj volt váltanom a kis Ticwatchról, mert a P40 Pro-n nem hivatalos GMS van, és állandóan sírt az óra miatta...
De ez az óra. Fantasztikus. Imádom. Gyors, mindent IS tud. Sokkal jobb, mint egy WearOS-es társa.
Beaktiváltam az e-SIM-et, az igazi 'teszt' holnap lesz majd, munka közben.
Szerintem nagyon jóba leszünk. -
Skynet258
veterán
válasz
kakuk.tamas #2469 üzenetére
Üdv itt is.
Be fog válni, jó kis óra ez.
-
kakuk.tamas
addikt
Sziasztok!
Csatlakoztam hozzátok! Leváltottam a kis Ticwatch-om, mert ehhez nem kell GMS...
-
subset
senior tag
válasz
csolaca68 #2458 üzenetére
Én csak azt várom egy karórától, amit a végtagelvezetés csatornán látnék egy rendes ekg-n is, és nem csodát, egy szóval sem mondtam ilyet. És pontosan, ha aritmiám lenne (mert volt már) akkor azt legalább ezen az egy csatornán tudjam majd kardiológusnak megmutatni, a semminél ez is több lehetne.
csolaca68 (#2458)
Inkább ne tudd meg -
polonic
félisten
válasz
SpongyaBob #2463 üzenetére
Nem mondanám, hogy lötyög. De nem is szoros.
-
hito
nagyúr
Jelentem magához tért a vérnyomásmérő funkció. Szerintem rosszul volt kalibrálva. Most manuális vérnyomásmérővel kalibráltam be, tökéletesen működik, megfelelően eltérő értékeket mér a különböző szitukban
Köszi a tippeket, segítséget!
emeron: szerintem minden további nélkül. Legalábbis Strava appal pl. így működik. Telefont otthon is hagyhatod, utána ha ismét kapcsolódnak egymáshoz, átrántja az adatokat a telefonra.
-
emeron
tag
Sziasztok!
Képes az óra önállóan, telefon nélkül edzést rögzíteni (futás), majd később a telefonra szinkronizálni?
-
polonic
félisten
Már másodszor játssza el azt az óra, hogy nem mér alvást. Azt írja, mára nincsenek alvás adatok.
Nektek is előfordult már ilyen? -
csolaca68
tag
Egészségügyben dolgozom, gyakran készítek és értékelek ekg-t az erre a célra kifejlesztett, sürgősségi ellátásban használt eszközzel. Sokszor konzultálok kardiológussal, hogy eldöntsük milyen ritmuszavart látunk. Mégis mit vársz egy karórától? Szerintem csak annyit hogy kevés vagy gyors, ritmusos vagy arritmiás a szívműködésed.
-
subset
senior tag
válasz
Bagoly81 #2452 üzenetére
Ez a vérnyomás mérős dolog egy okosórában tényleg csak tájékoztató jelleggel lehet jelen (mondjuk nem is mondanak mást). Fizikailag nem képes ilyesmire...
Az ECG sokkal hasznosabb lenne ha végre aktiválnák már szvsz.
Benne is van az "áramkör", nem csak algoritmusok alapján mondana valamit.....nem tudom mit sz@rakodnak már vele ennyit.
Egy 10 ezres kínai óra is már évek óta képes ilyesmire.
A Withings Move ECG sem tegnap óta van hivatalosan forgalomban a világban ! Nekik, hogy sikerült ezt elérni, és megfelelni az ilyen olyan szabályozásoknak ? A "nagy" Samsung meg.....na hagyjuk is.
-
Bagoly81
aktív tag
mikor érkezhetmeg a vérnyomás mérés mihozzánk is?
-
ravebp
senior tag
Halihó
Valaki nem tudja h lehet ravenni az órát, hogy a Samsung gyári naptarjaban létrehozott emlékeztető az órán is jelezzen? -
hito
nagyúr
Hát, ez a vérnyomásmérős dolog eddig nekem nem vált be. Kalibráltam egy Omron mérővel. Akkor meg is lepődtem, mert szokatlanul alacsony volt (100/60 körül) a vérnyomásom az Omron szerint. Azóta az óra nem hajlandó mást mutatni ettől az értéktől (+/- 3%). Most rámértem megint normál vérnyomás mérővel, 122/76 volt, míg az óra megint a szokásos 100/60 körüli értéket mutatta. Ez így elég k@ki
-
gyvince
senior tag
sziasztok lenne a kérdésem most Xiaomi Mi9T van mennyivel tudd többet illetve mennyivel kommunikál jobban Samsung telefonnal a Galaxy Watch Active 2?
-
Skynet258
veterán
Jah bocsi elsiklottam felette... Ez volt az. Kuponoztam, így a 0Ft-ot megérte, amúgy 350-et is megér.
-
Skynet258
veterán
válasz
Yogibear974 #2436 üzenetére
Szárazon, a vizes fóliákat személy szerint annyira nem is szeretem, túl vastagok meg a legtöbb narancsbőr hatású.
-
subset
senior tag
válasz
baani59 #2434 üzenetére
Nekem egy mobileoutfitters
fólia van rajta, nem olyan olcsó de eddig bevált.
A szélekre is ráhajlik, és ott is marad
A tapintásán érződik, hogy van rajta valami, de cserébe öngyógyító ha megnyomódik vagy meghúzod...
A P30 Pro telefonomon is ez van, ott pláne van hajlított üveg. Fél éve kutya baja. Hasonló a Médiás (clearplex) fóliához, de attól sokkal tartósabb tapasztalatom szerint. -
Skynet258
veterán
Én ezt a fóliát raktam fel pár napja. Olcsó, szépen letapad mindenhol, nem lett bubis (mondjuk több évet lehúztam a Speedshopban aztán Telenorban így felraktam több száz fóliát, van gyakorlat
). Nem üveg, de merev anyagú, könnyű vele dolgozni, olcsó. Körben van rajta gyárilag fekete sáv de szerencsére nem csak ott tapad (azok általában elég szarok, elengednek hamar). Nekem egyelőre megfelel, ajánlani is merem.
Alábbi képen már rajta van, nagyon nem mondanád meg ha nem tudod, hogy ott van...
-
hito
nagyúr
Szerintetek át lehet vinni minden beállítást és tartalmat egyik óráról a másikra? Kb. úgy gondoltam, mint a Switch-nél. Vagy valami full backup segédprogram esetleg?
-
schor
tag
Tudnátok ajánlani jó minőségű üvegfóliát az órára? Most sima fólia van rajta, de borzasztó... Az órához adták grátisz, de semmit nem ér, és marha ronda.
Már van az órán egy Ringke acél gyűrű, nem tudom, így egyáltalán fel lehet e tenni üvegfóliát, anélkül, hogy azt levenném. -
Diokhan
addikt
válasz
SpongyaBob #2425 üzenetére
Gondolom van egy összeghatár, ami felett megerősítést kér. Teljesen normális jelenség.
-
SpongyaBob
veterán
Most először történt velem, hogy a Samsung Pay + Curve kombó PIN kódot kért tőlem fizetéskor. Az összeg 85 ezer Ft volt a postán
Csak mint érdekesség.
-
HSanyi
tag
válasz
SpongyaBob #2419 üzenetére
Én sem gyűjtöttem, hanem tegnap reggel így ébredtem.
Este tiszta volt, reggelre az álommanók beletettek valamit.
Ez már párszor megvolt, de a reggeli mosdásból kis vizet elhasználva mindig megoldódott a dolog, most nem.
-
hito
nagyúr
válasz
SpongyaBob #2419 üzenetére
Magyar ember találékony, lényeg, hogy ne kerüljön pénzbe
-
Skynet258
veterán
válasz
eliterob #2411 üzenetére
Itt írtam róla bővebben, van ott link is.
-
hito
nagyúr
Azt lehet tudni, hogy mely Samsung okosórák vannak ellátva vérnyomásmérésre alkalmas szenzorral? Meglepődve olvastam, hogy az előző generációs Active is képes vérnyomásmérésre. Esetleg a többi?
-
hito
nagyúr
Abszolút csajos, bár analóg óráknál teljesen általános az arany színű, vagy aranyozott, felsőbb körökben arany tokozás. Viszont okosóráknál más a szitu szerintem. Ott egyértelműen csajos irányba tolja a dolgot az arany szín. Nyilván a rendes óráknál egyéb dolgokkal is tudnak operálni a gyártók annak érdekében, hogy arany volta ellenére masculin legyen az adott óra (méret, forma, lünetta, mutatók, számlap színe, elrendezése). Az enyém fekete egyébként.
-
Voga
újonc
Sziasztok
Azzal kapcsolatban szeretném kikérni a véleményeteket, hogy szerintetek az arany szinű tok nőiesnek számít? Illetve ,hogy nektek ezüst vagy arany szinű az órátok (a tokra értem)?
-
Skynet258
veterán
Középre teszem, máshova nem sok értelme lenne...
Ezen a Nillkin-en viszont nem működik, csak villog.
-
Skynet258
veterán
Szerintem a tekercs mérete számít... Nekem ilyet adtak hozzá anno ajándékba, itt ugye van a normál nagy felület a telónak, és külön egy kicsi az órának. Van itthon vagy 3 QI töltő, egyik ez a Baseus, ez is tölti...
-
hito
nagyúr
Valaki meg tudná mondani, hogy milyen QI töltővel kompatibilis az óra? Próbáltan két Samsung töltővel is (az egyik gyorstöltő funkcióval is el van látva), de mindkettőn csak villog a kék led és nem tölti.
Valami WPC szabványról olvasok ezzel kapcsolatban. Ennél pl. említi a leírás. Jó lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest