Hirdetés
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
HoldfenyLuna #5498 üzenetére
Én már nem lepődnék meg semmin.
-
padi68
senior tag
Sziasztok, erősen gondolkozom 1 SW beszerzésén.
megéri a ~ 40ezres különbséget a SWA2 vs SW3 között?
Esetleg ha nem kellenek az EKG és társai akkor akár a sima SW
előre is köszönöm
Galaxy Watch Active 2 (Aluminium)
Galaxy Watch 3
Galaxy Watch -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Badboys #5495 üzenetére
Mondjuk remélem azt nem vezetik be, hogy csak egy egy adott modellre lesz elérhető egy egy funkció úgy, hogy egyébként adott modell tudja.
Azért ebben AW verhetetlen, hogy az új OS-ek minden arra hardverileg is alkalmas órák is megkapják. Jó tudom, ott véroxigént csak a 6-os tud, de bármi ami bejön az egyik frissítéssel, az mind megkapja. Nem vitaindítónak szánom, csak egy megállapítás tök általánosan.
Itt meg azért elég 💩, hogy találgatni kell mi kap meg mit.Kmarci@ az az
-
Badboys
őstag
"A Watch Active2 és a Watch3 pedig február 22-én új funkciókkal is bővül. A Watch Active2 esetében már elég hosszú várakozás után, de végre elérhetővé válik az EKG, egyúttal a vérnyomásmérés is. A Samsung Health Monitor alkalmazás hétfőtől tölthető le a Galaxy Store-ból vagy a Play Áruházból.˝"
Szvsz valamit elértettél az idézet szerint.
-
hito
nagyúr
Most akkor hivatalosan nem csak SpO2, hanem vérnyomásmérés sem lesz az Active 2-ben? Mai mobilarénás hír ezt sugallja =>
"A Watch Active2 esetében hosszú várakozás után elérhetővé válik az EKG, a Watch3 ezen felül pedig vérnyomásmérő funkcióval is kiegészül."
-
kmarci25
veterán
válasz
HoldfenyLuna #5488 üzenetére
Betéti társaság?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Ha igazán nagy különbséget akarsz, akkor olvasd el a használati utasításokat. Ha van kérdésed, ami konkrét funkció, arra is tuti kapsz választ. Ezek csak hirtelen eszembejutott dolgok voltak.
@Badyboys: nem védem őket, de sajnos arról nem egy bolti dolgozó tehet, hogy meghirdeti a nagy cég, aztán nincs. Itt legalább külön vannak az eladók, aki a mosógép részlegen van, nem kell hogy értsen a mobilokhoz.
Euronicsba meg csak úgy oda vannak hányva szegények.Schuler888: megértés, én dolgoztam Telekom partner üzletbe és mikor olyan jelentkezett, aki azt sem tudta mi az a BT... Hát....
-
Badboys
őstag
válasz
HoldfenyLuna #5484 üzenetére
Az MM egy nem normálisok gyülekezete. Saját példám: Tavaly novemberben meghirdették az SGW 3 at. 150000 forintér + egy nagytejesítményű powerbankot ajándékba. Így szólt a hirdetés az aktuális szórólapjukban. Mondom ez kell nekem elmentem a helyi boltba megnézni a motyót. Keresem a kitett választékban nem találva szóltam az ott settenkedő eladónak. Elkezdte keresni majd a számítógépben is keresve közölte nincs. Szólt a főnöknek aki megerősítette a nemlétét. Telefonon a központ közölte vele, hogy egyetlen MM ben sincs a keresett termék. Azt az infót adták, hogy talán 2 hét múlva lesz. Na ennyit az MM ről. A múltheti sztorival meg nem fárasztok senkit, Tutira diletánsok gyülekezete.
-
padi68
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #5477 üzenetére
köszi szépen a részletes leírást!
-
Schuler888
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #5484 üzenetére
Vegulis nalam viszonylag konnyen eszreveszi az ora mert az ebrenleti es az alvási pulzusom kozt kb szakadek van.
Euronics... reg meg kellett volna szunnie, sztem penzmosas, sosincs vasarlojuk.. mediasokat anno nekem kellett oktatni samsungos teruletiskent olyan dolgokrol, amik nem a samsungrol, hanem ugy eleve a technológiáról alapdolgokrol szolt... -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Schuler888 #5483 üzenetére
Neked GWA2-N van, arra írod, ugye? Csak mert mindkét kütyüre pont az alvásos részt megemlítetted?
Simán elhiszem neked, nekem is kaotikus, hogy mikor alszom, de eskü nekem nem mért Szundit a GWA2. Lehet az én hibám, nem mentem elég mélyre, hogy az óra azt gondolja, hogy na, ez nem, ez fekszik, de elég felszínesen alszom. Úgyhogy nem vagyok egy konfekció típus sem ruha méretben, sem cipőben, meg alvásban sem
Ne szídd az MM-eseket ... Amíg nem jártál Euronicsba. De amúgy tényleg, kiraknak olyanokat, akiktől elvárják, hogy az utolsó darab villanykörtéről is mindent tudjanak, de kb 0 oktatás járhat nekik.
-
Schuler888
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #5477 üzenetére
"Ha alvás figyelés fontos, Garmin csak akkor figyel, ha beállítasz egy intetvallumot, hogy Pl este 10-től reggel 6-ig alszol, akkor csak ebben az intervallumban fogja nézni, hogy alszol e, de ha bealszol 8-kor, akkor azt sem fogod látni. Az eseti szundikat nem figyeli.
Nekem GWA2 csak akkor érzékelt délután Szundit, ha bekapcsoltam az Alvás módot vagy mit, különben csipogott, hogy nem mozdulok."Ez am vicces, en elegge "tag hatarok es gyakorisagok mellett alszom", de siman felismeri a delelotti delutani szundit, nem szol ram, monitorozza az osszefoglaloba, de esti es reggeli idoszak kozott hiaba vagyok ebren, amit pulzus es mozgas alapjan lat, hagy beken a pitchaba, a "mozogni kene" noszogatassal
utobbi gondolom nativ szinten lett belekodolva
-
válasz
HoldfenyLuna #5459 üzenetére
Továbbra is van fix díjas változata is az office-nak, az előfizetéseshez meg kapsz extrákat (pl sok tárhelyet).
De amúgy megértem, én is preferálom az egyszeri fix díjas megoldást. -
hematoma1
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #5478 üzenetére
Legközelebb megkérdezem náluk.Igen valóban oda van írva amit mondasz,erre mondták hogy okosórára az értékhatár a mérvadó.De mondom megkérdezem.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
hematoma1 #5476 üzenetére
Én 2019-ben vettem a GWA2-met, Samsungban A westendben. A jótállási papíron egy év volt, de az apró betűs részben benne volt, a jótállási jegy hátulján, a legvégén, hogy a Samu a kötelező 12 hónap után vállal még 12 hónap jótállást, tehát az akkor 80 ezres órámra. Így összesen 2 év volt rá a jótállás.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Hát először is Garmin vs Samu. Az egyik kifejezetten sport óra némi okos funkcióval. Leginkább értesít, lehet zenét irányítani akár telóról hallgatod, lehet stream szolgáltatás, vagy bele is pakolhatsz az órába zenét. Akksiban köröket ver a többire, van saját boltja, ahonnan watch face-eket tolthetsz le. Van Garmin Pay. A legnagyobb különbség - szerintem - a kijelző, hisz a Garmin nem amoled. Ha tudod, nézz meg egy transzreflektív kijelzőt élő én, valakinek bejön, valakinek nem. Nekem hiányoznak belőle a "színek".
A Garmin és Watch 3 tud véroxigén szintet mérni (SPO2). Illetve azt olvastam, hogy GWA2 hardveresen is tudja ezt.
Ha alvás figyelés fontos, Garmin csak akkor figyel, ha beállítasz egy intetvallumot, hogy Pl este 10-től reggel 6-ig alszol, akkor csak ebben az intervallumban fogja nézni, hogy alszol e, de ha bealszol 8-kor, akkor azt sem fogod látni. Az eseti szundikat nem figyeli.
Nekem GWA2 csak akkor érzékelt délután Szundit, ha bekapcsoltam az Alvás módot vagy mit, különben csipogott, hogy nem mozdulok.
Garmint IOS-szel használtam, igaz egy VA4s-t, de az alap ugyanaz, ios-en csak értesít, androiddal reagálhatsz is, de csak az appban előre megírt szövegekkel, spontán válasz ott sincs. Az értesítések pedig vagy mind jönnek, vagy semmi, nem tudod apponkent válogatni, hogy Pl a játék appod ne zizegjen a kezeden. Ez ugye Samunál külön állítható. -
hematoma1
aktív tag
válasz
Schuler888 #5474 üzenetére
Akkor nem tudom mit faszoskodtak a Vevő pultnál.Ott mutatták valamilyen Samus papíron hogy okosóráknál 100000 alatt 1 év,100000 felett 2 év a gari.
-
tipuka
addikt
válasz
Schuler888 #5474 üzenetére
akkor jó, mert emagon vettem 1 év garisat
-
hematoma1
aktív tag
válasz
Schuler888 #5472 üzenetére
Médiában vettem.
-
hematoma1
aktív tag
válasz
Schuler888 #5470 üzenetére
Nekem alu van.arra 1 év van.
-
padi68
senior tag
Sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni
Active2: 2 év garanciával 80eFt
Active3 : 2 év garanciával 120eFt
Garmin fenix 5X: használt 2 éves, garancia nélkül 100eFtMelyiket éri meg megvenni, mi a különbség a 2-es és 3-as között (megéri a 40 ezres különbséget?)
Ill. érdemes a garmint venni?Köszönöm Á.
-
hito
nagyúr
válasz
Parallaxis #5461 üzenetére
Vagy 2 éve nincs iPhone-om (akkor is csak rövid ideig volt), de hozok majd példát
Sajnos az Adobe szoftverek dominanciája vitathatatlan és ezt ki is használják anyagilag. Csomó Adobe szoftvert leváltottam => video editor nálam már Vegas (Premiere helyett), képszerkesztésre RawTherapee-t használok. Az egyetlen amit nem tudtam megkerülni az az Acrobat. De abból meg régi licenszem van (9 Pro) és ennyi pénzért nem is fogok upgrade-elni.
-
Parallaxis
addikt
Én még nem találkoztam ilyen alkalmazással az App Store-ban, de lehet, hogy csak más az érdeklődési körünk (esetleg van rá példád?).
DE számomra egy mobil app bérlése érdektelen, hisz filléres történet, de egy Adobe csomagért kifizetsz évente többszázezret, no az már rablás és még csak esélyed sincs kiváltani, mert iparági szabvány, így megkerülhetetlen. -
hito
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #5459 üzenetére
Erről van szó. Akkor majd használok 10 év múlva is 10 évvel régebbi kiadást. A felrakott csepméért ne fizessek a burkolónak esetleg életjáradékot?
Kis túlzással lassan itt tartunk.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Parallaxis #5456 üzenetére
Hát én még most is dühös vagyok, hogy a MS Office havidíjas... Ez nem vásárlás, ez bérleti díj... Undorító és nem vagyok hajlandó fizetni ilyenekért. Megveszem az appot, sőt ha olyat találok, ahol bármikor lehet egy kávé árát fizetni a fejlesztőnek, megteszem tök szívesen. De nem fizetek havi díjat egy ilyen termékért.
-
Joci??
senior tag
Ahhoz hogy kiprobaljam az ekg es vernyomas funkciot eleg a telefon regiojat atallitani es utana megerkezik ra a frissites? Ha 22en megerkezik az EU-s verzio akkor csak siman vissza kell allitani a regiot es gond nelkul uzemelni fog? Kiprobalnam ido elott milyen ez a funkcio, koszono a valaszotokat
-
hito
nagyúr
válasz
Parallaxis #5456 üzenetére
De sajnos, iOS-en lett ez divat. A legtöbb app előfizetéses, nem tudod végleg megvásárolni. Én meg azt nem értem hogy jön ide az Adobe. Igen, sajnos náluk is így működik, de iOS áruházban kezdett agresszívan teret nyerni, számomra onnan kezdődik az időszámítás. Ha tetszik ha nem, az Apple erősített rá erre nem gyengén.
-
Parallaxis
addikt
az előfizetéses rendszer kezd teret nyerni, ami a r...tkes Apple újabb kiváló találmánya
Mégis mi köze ennek az Apple-hez? Tudtommal egyetlen szoftverük sem bérelhető, hanem teljes értékűen megvásárolható, vagy eleve ingyen kapod a géphez.
Amire te gondolsz az a cég tényleg A betűs és Adobe-nak hívják, ők kezdték ezt az előfizetéses dolgot -
hito
nagyúr
válasz
dionaea #5454 üzenetére
Ennek márpedig csak a felhasználók tudnak gátat szabni. Majd ha visszaesik az eladás és emögött a megfelelő vásárlói visszajelzések is megvannak (pl. áruházakban értékelésnél), akkor esetleg átgondolják. De mivel nincs már kontroll az emberekben sem és akármit megvesznek akármennyiért, ezért nincs mit átgondolniuk. Mobiltelefon árakkal ugyanez történt. Miért ne adják 500-600eFt-ért a flagship modelleket, hiszen annyiért is viszik mint a cukrot.
-
hito
nagyúr
Köszi, ez megnyugtató
Sajnos számomra rossz irányba tolódik a szoftverpiac. Azt se tudom megérteni/elfogadni, hogy az előfizetéses rendszer kezd teret nyerni, ami a r...tkes Apple újabb kiváló találmánya. Vedd meg a szoftvert, de ezért nem lesz a tied, csak egy időszakos licenszet kapsz
És ez kezd divatba jönni droidon és windowson is
-
hito
nagyúr
Használ valaki gboard billentyűzetet? Most akartam megvenni, de a vélemények között olvastam, hogy a hangalapú gépeléshez másodperceket kell vásárolni annak ellenére, hogy az alkalmazást már megvette a user. Tényleg így van? Már nem tudnak hogy legombolni a userről zsetont és kitalálnak egy ilyet? Ez mennyire gusztustalan már? Majd a másodpercek 70% azzal fog elmenni, hogy képtelen megérteni az idióta szoftver, hogy mit diktálok? Esetleg a fényképező app gyártók nem akarnak expónként pénzt szedni? Majd meg kell venni egy virtuális 32-es tekercset és virtuális befűzni, mint az analóg gépeknél? Agyam eldobom már ezen az idióta világon. Bocs, de ez most kiverte a biztosítékot.
-
Badboys
őstag
válasz
HoldfenyLuna #5448 üzenetére
Nekem sincs vastag csuklóm, de teljesen ok a nagyobb SGW3. Egy próbát megér aztán meglátod. Elsőre és is rimyáltam a méret miatt próba és megvettem.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Nincs, csak David Copperfield meg ezüst színben, nekem meg alig 14 centi a csuklóm körmérete, egy 44 mm-es óra Pl már ha felül nézem túllóg a kezem síkján
Szóval méretbe is meg vagyok lőve. Pedig a lünetta nagyon felkeltette az érdeklődésem. A GWA2-n nekem nem vált be a körbe simi, de ez van. Mondjuk amennyit most használok bármit home office alatt mindegy is, majd meglátjuk mit tartogat az évvége.
-
hito
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #5442 üzenetére
Nincs fekete 41-esben? Az viszont tényleg kitolás a néppel. Nem is néztem, mert MM-ban megnéztem a 45-öst, onnantól már tudtam, hogy kisebbet nem szeretnék.
-
kátú
őstag
válasz
Nekem volt ez előtt Wear os es órám, és pont a nehézkes együttműködés miatt váltottam... Valamint azért, mert nagyon bumfordi volt...
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Schuler888 #5443 üzenetére
Hát jah, olvastam róla sok rosszat. Sajnálom, az is szét van szabdalva mint maga az android.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Sajnos a Wear OS mostoha gyerek lett, evek ota csak vegetal...
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Azért irigyellek benneteket, beneveztem volna egy Watch 3-ra, de ezt a sutyerákságot, hogy a kis méretben nincs fekete?
Miért általánosan elfogadott dolog az, hogy a csajok csak a hupirózsaszín dolgokra buknak? Na mindegy.
Egyébként nem lenne baj azzal, hogy Apple Watchot csak iPhone-nal, Samsung órát csak Samsunggal lehessen használni, ha lenne alternatív lehetőség. Persze van egy rakás Wear OS óra is, inkább kevesebb sikerrel. Nekem is megtetszett a Suunto 7 óra is, de hatalmas az én kezemre, bár ezekbe sehol EKG. Gugli meg(v)ette a Fitbitet, EKG van, csak nem nekünk. Én ezt szintén nem értem, hogy itt miért nincsenek hivatalosan Pixel telefonok sem
Mondjuk, ha android, akkor nem nagyon tudok úgysem elképzelni mást mint Samsung, ha kapható lenne, akkor meg Pixelt.
-
kmarci25
veterán
válasz
olizatriznyá #5439 üzenetére
Aha, tehát egy fórumon feltett kérdés csak és kizárólag annak szól, akinek válaszolsz. Értem. Ebben a felfogásban: nem kértem tőled, hogy nevezz ki bárminek.
Mondom, lazíts, senki sem kötekedik, beszélgetünk, nem kell támadásnak venni, ha valakinek nem az a véleménye, mint neked, inkább nyugodj bele.
-
pusihusi
addikt
válasz
Schuler888 #5437 üzenetére
-
kmarci25
veterán
válasz
olizatriznyá #5425 üzenetére
Azt kérdezted mi után szabad vérnyomást mérni, én leírtam, hogy mikor ajánlott. Nyugodj meg, nem akar bántani senki.
-
hito
nagyúr
Most vettem egy Watch 3-at (45mm, LTE). Gondoltam azt tartom meg, amelyik jobban bejön. Nem kellett sokat agyalnom, ez a Watch 3 azért érezhetően jobb egy picit mindenben => kijelzőnek nagyobb a fényereje, hangszórója jobb egy picit, rezgés erősebb, SpO2, nekem a fizikai lünetta is sokkal jobban bejön, röviden és tömören rá tudott tenni még egy lapáttal az amúgy sem gyenge Active 2-re
-
pusihusi
addikt
Felraktam az ekg vérnyomásmérő appokat, de a HR monitor nem látja! Valami megoldás létezik hogy tudjam használni a EKG-t és a vérnyomást?? One+One 7T telefonom van! Remélem telefon csere nélkül tudom használnia fentebb írt funkciókat!!
-
atike
nagyúr
válasz
Schuler888 #5429 üzenetére
Igen, most már jó.
Valami rémlik "régről", hogy olvastam róla amúgy...
-
atike
nagyúr
válasz
Schuler888 #5427 üzenetére
Mi maradt ki? A link mögötti tartalom (cím)?
(nem mutat sehova a linked)
-
Schuler888
senior tag
Kozben olvasgattam a temaban.. ez csak nekem maradt ki anno?
[link]
-
SpongyaBob
veterán
válasz
torrente777 #5422 üzenetére
Amikor használtam a vérnyomás mérést akkor az én tapasztalataim alapján rendkívül pontos volt. Igaz nekem nem felkaros van, hanem oszcillometrikus (csuklóra kell tenni), ezzel is kalibráltam be és nagyon minimális volt az eltérés. Csak a / értékben volt minimális különbség. A pulzus pl. mindig egyezett! Szerintem nagyon pontosan méri a pulzust az óra.
Azt is figyelembe kell venni, hogy az óra viszonylag szorosan legyen a csuklón, mert ellenkező esetben ha lötyög akkor nagyon pontatlan lesz. Ez egyébként igaz az alváskövetésre is. -
olizatriznyá
tag
válasz
kmarci25 #5419 üzenetére
Basszus, te is folytatod? Nem az szórakozásom, hogy futás, szauna, vagy bármi utáni mérést vegyek alap vérnyomásnak, vagy ehhez igazitsak gyógyszeradagot, de ha ez tudna vérnyomást mérni rendesen, akkor olyankor is tudna.
Az ajánlás arra vonatkozik, hogy a nyugalmi vérnyomásodat hogyan tudod megmérni. -
Schuler888
senior tag
válasz
torrente777 #5422 üzenetére
En is mar tobbszor tettem be képeket nyar ota, de mindig vannak ketkedok es/vagy rosszul kalibralók, en mar bele se megyek ebbe, csak hasznalom elegedetten
(bar ha kevesebbet mutatna elegedettebb lennek
)
-
torrente777
tag
Vérnyomás méréshez, hogy jól vagy nem jól mér, napok óta tesztelem és szerintem tökéletes. Nagyon minimális eltérés van az óra és a vérnyomásmérő között. Watch 3 és S21 Ultra. Kb mindíg ennyi eltérés van mint a képen amit csatolok. [kép]
-
hito
nagyúr
válasz
Schuler888 #5416 üzenetére
Az óra és a telefon közötti wifi kapcsolatra gondoltam. Legjobb tudomásom szerint a BT kapcsolat nem helyettesíthető wifi-vel az óra és a telefon között.
-
kmarci25
veterán
válasz
olizatriznyá #5417 üzenetére
Hát, vérnyomást mérni pont szauna után nem ajánlott. Olvass utána: fél órával előtte nem ajánlott sportolni, kávézni, dohányozni, 5 perc nyugalmi állapot után.
-
olizatriznyá
tag
válasz
Schuler888 #5416 üzenetére
Lehet, hogy direktwifire gondolt.
-
hito
nagyúr
válasz
Schuler888 #5413 üzenetére
Ja igen, ebben teljes mértékben igazad van
Csoda, hogy az iPhone-nal engedték a teljes kompatibilitást és nem kellett valami köztes eszköz 150eFt-ért a full eléréshez
-
Dello79
aktív tag
WiFi ? szabadság , ja' csak akkor fél óra alatt lemerül.. direkt túlzom.. de nem véletlenül nem a WiFi az alapértelmezett protokoll ezekben az eszközökben.. vagy komolyan azt gondoljuk, hogy egy Garmin, FitBit, Samsung nem véletlenül nem azon kommunikál ? ... nehogy azt gondoljuk már, hogy a mérnökök teljesen hülyék..
-
Dello79
aktív tag
válasz
olizatriznyá #5369 üzenetére
Szanua után mérsz pulzust ? ...
grat
-
hito
nagyúr
válasz
Schuler888 #5408 üzenetére
Barátomnak az van és amiket mesél róla, én nem írnám annyira le
Tényleg nagyon átgondolt, jól működő darab. Pl. lehet wifin is kapcsolódni a készülékhez, ami jóval nagyobb szabadságot ad a BT-nál. Úgy gondolom mindkettőnek megvan az előnye és hátránya a másikkal szemben.
-
Schuler888
senior tag
válasz
olizatriznyá #5403 üzenetére
Evekig volt a telefonjaimban... sose hasznaltam, erre amikor hasznos lenne, nelkuloznom kell... a sors ironiaja
-
atike
nagyúr
válasz
adamklark #5405 üzenetére
"A Samsung bemutatja Health Monitor alkalmazását, amellyel a felhasználók követhetik egészségi állapotuk alakulását és könnyeben elérhetik egyéni céljaikat. Az applikáció 31 országban, köztük Magyarországon február 22-én mutatkozik be, a Galaxy Watch3 és Galaxy Watch Active2 felhasználók[1] pedig ezentúl vérnyomás- és EKG mérésre is használhatják eszközüket, így teljesebb képet kaphatnak az egészségükről. "
"[1] Android 7.0 vagy annál újabb rendszert futtató Galaxy okostelefonnal párosítva érhető el."Kiemelem.
-
Beerwolf
senior tag
Sziasztok,
Van egy ilyen órám és sehol sem találom, hogy lehetne állítani a HR zonákat. Szeretném, ha nem életkorból számolná, hanem be lehetne vinni egy maximális értéket. Van erre egyáltalán lehetség? -
adamklark
senior tag
néztem a linkelt hírt, de valahogy nem látom explciit hogy csak samsungon fog müködni ez a funckió, lehet rossz linket néztem.
-
Lacas0513
lelkes újonc
És ha ez így lesz, akkor egy ajánlás:
Én megvettem anno az órát, mert azt ígérték, hogy lesz rajta 2020 végén vérnyomás és EKG mérés. Ez ugye csúszik februárra, ami még elmenne. De az, hogy azt sehol sem jelezték, hogy ezt csak Samsung telóval lehet majd használni, kicsit nehezen nyelem le.Szóval:
Ha ez így lesz, az összes órához kötődő Samsung app visszajelzését 1 csillagra fogom állítani és beírni indokként a helyzetet.
Ajánlom mindenkinek cselekedjen így, mert ha több tucat 1 csillag fog megjelenni a szoftverük mellett, talán elgondolkodnak a többi telefon felé való nyitáson. -
pusihusi
addikt
SPO2-öt nem mér, nem is fog?
-
SpongyaBob
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest