Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vaze
őstag
Sziasztok
Van ra lehetoseg,hogy a telefonomon vissza tudjam nezni az egesz heti vagy akar az egesz honapi workoutomat?
Active watch 2 van -
mrThomi
addikt
Nem akartam hogy veszekedesbe menjen at ez az egesz. Leirtam hogy miert valtottam, mi az ami nekem fontos, mert valamelyik nap tema volt, sokan valtanak egyikrol a masikra, es ezeknek a kriteriumoknak jobban megfele az apple watch. (Nekem) Nem tudom hogy miert van ezzel valakinek baja ?? Elotte S20 ultrat hasznaltam WA2-vel, regiment androidos telom volt az elmult par honapban, koztuk okosperecek, huawei orak stb. Nem akarok belemenni igazabol nem erdekel ez az egesz, jo indulattal irtam hogy ha valakinek kerdese van nyugodtan irjon.
-
Austin F.
tag
"Te nem szoktál fürödni?
Nekem addig tölt, meddig fürdöm, meg reggel készülődöm, és sosincs baj"
Nem, én szeretem ha büdös a 3,14cha egy kicsit. ^_^ <3
(Meg 🦊 döbbenni: órával együtt szokok fürödni, ezért is veszek mindig vízállót. Az az egyik okosság épp ebben a cuccban, h kb mindig veled van, még ha a telefon nem is. Szerintem. :3 )
Most utánagugliztam, és eddig aszittem h tömegek használják így az órájukat, mint én, h megvásárlás után fölveszik, aztán évek múlva, mikor lerohad róluk, akkor leveszik; de kiderült, h viszonylag rétegigényt elégít ki a problémám.Nem baj, legalább lesz ok egy kis barkácsolásra, úgyis poros a forrasztópákám már nagyon.
-
hematoma1
senior tag
A Média marktban vásárolt órára 2 év a garancia vagy 1?
-
S@c@
őstag
válasz
Parallaxis #5184 üzenetére
Akkor neked a Samsung óra nem való, neked az írásód alapján apple ökoszisztéma van.
A vérnyomás mérés kimaradt.
"Van is különbség közöttük.." - Itt is sokfélét vehetsz, de van ingyenes is.
Részemről offtopic...öreg vagyok én a forumvitákhoz. Mindenki azt vegyen amit szeretne.
-
Parallaxis
addikt
Ja, hogy csak a gyáriak vannak apple-nél...
Apró gubanc, hogy ez nem igazEdzés programokat tudsz használni vele, mert a samsung health-ban van és frissítik is őket... mellesleg ingyenesek. Almánál meg kell venni ezeket.
Van is különbség közöttük..Hang alapú diktálás 1000ft-os app is tudja és működik az egész android ökoszisztémában.
A Google diktálását használja, ami nagyjából a labdába sem rúg kategória az Apple-vel szemben. A Google pontossága 55-60%-os az Apple 95-98%-os és képes az írásjelek értelmezésére is, amire a Google egyáltalán nem.
Igaz nem órán, meg telefonon, de asztali gépen én használom az Apple diktálási lehetőségét és bizony 4-5 A4-es oldalt simán be lehet neki olvasni nagyjából 0 hiba mellett. Ezt a Google-vel soha nem csinálod meg.A Samsung óra és a watch 6 árába meg bele sem megyek.
Ja, van 20 eFt különbség... (Galaxy Watch 3 140 eFt, AW6 160 eFt) -
S@c@
őstag
válasz
mrThomi #5179 üzenetére
Majd szép számlapcserét beraksz? Ja, hogy csak a gyáriak vannak apple-nél...nem akarom a vérnyomásod felvinni, mérd meg az apple watch 6-al....hoopsz már megint...Edzés programokat tudsz használni vele, mert a samsung health-ban van és frissítik is őket... mellesleg ingyenesek. Almánál meg kell venni ezeket.
Hang alapú diktálás 1000ft-os app is tudja és működik az egész android ökoszisztémában.
A Samsung óra és a watch 6 árába meg bele sem megyek.
-
Dello79
aktív tag
válasz
mrThomi #5179 üzenetére
Köszönjük , hogy ezt elmondtad, almát - körtével hasonlítottál
magyarul, teljesen felesleges hasonítgatni.. az alma óra teljesen más ökoszisztéma mint egy samu óra ... A váltásodnak akkor lett volna értelme, ha egy XR nél komolyabb mobil fér bele.. hisz, most meg ott vagy kénytelen kompromisszumot kötni
grat ! Inkább használok egy komolyabb telefont és akár egy bármilyen okosórát, mint egy nagyonjó okosórát egy gyengébb telefonnal.. hisz ez utóbbit mégis jóval többet használja az ember. De azért szépen megmagyaráztad magadnak, hogy miért fontosabb egy óra
okosabb döntés lett volna egy normális telefont venni és egy SE -t mondjuk
+bármilyen rendszer lehet, nekem az óra kerek és nem kocka de ez ízlés kérdése
-
Dello79
aktív tag
Nem akarta az óralapokról valaki írni valamit ?
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Pár napja volt szó röviden az apple és a samsung watch összehasonlitásáról. Úgy döntöttem vàltok, már be is szereztem egy Apple Watch Series 6-ot, és nagyon elégedett vagyok vele. Amire nekem a legnagyobb szükségem volt, többnyire a vezetes miatt, az a hang alapú diktálás amibe az alma verhetetlen, egyszerüen eltalál minden szót és a kijelzö felvillantás csukló emelésre úgy müködik ahogy kell. Másik ok az egeszseg funkciok voltak, amibe szinten jobbnak latom az almat. Szinkronizacio tökeletes, ami samunal problema volt mindig, kapcsolodik, nem kapcsolodik... itt szinte mindig egyből kapcsolodik minden, es a rendszer is sokkal fluidabb. Keretbe most csal egy XR fer bele, de ez is tökeletes, nimcs ertelme a draga flaghsip iphonoknak mert ugyan azt tudjak szinte X-től kezdve(oke kamera egyeb dolgog, de valtani vissza androidra nem tudom mikor fogok, mert alma almaval nagyon adja)
köszi az eddigi segitsegeket, tovabbi jo hasznalatot. Ha valakinek kerdese van meg megvan a samsung watch, tudok osszehasonlitani
-
Dello79
aktív tag
Persze, AOD nálam alap, nem azért vettem hogy fekete üveget nézegessek.. Garmin-ról jöttem .. ott ugye mip kijelző volt .. én speciálisan használom
sztem kb. senki sem használja így.. reggel felkelek , szinkronizálást bekapcsolom mindent lefrissít az óra.. aztán megy is egyből repülő módba
pulzus végig aktív , AOD végig aktív, lépésszámláló aktív.
Annyit tudnék rajta optimalizálni, hogy most csinálok egy saját óralapot Galaxy Watch Studióban és akkor olyan AOD-t csinálok rá ami nekem megfelel és minimálisat fogyaszt.
-
Austin F.
tag
Sziasztok, két kérdés:
- Megoldható valahogyan, hogy a csuklón viselve töltse fel az ember ezt az órát, tehát ne kelljen levenni a töltséhez?
- A rózsaszínből van LTE verzió? Az ideális darab egy 44mm-es, LTE-s, aluházas, szilikonszíjas rózsaszín példány lenne a számomra.
Köszi a válaszokat előre is. -
szalai112
senior tag
Sziasztok
Megkérdezem még 1X
Az okos óra képes hívást rögzíteni?
LTE verzió -
róland
veterán
válasz
barcaforca #5156 üzenetére
Azért nem jelzi az sms-t, mert azokat nem irányítja át a szolgáltató, kizárólag a hívásokat. (Technikailag az LTE változat külön telefonszámot használ.)
-
barcaforca
tag
Sziasztok. Az LTE verzió ha nincs telefon közelben(önálló módban van) nem jelzi az sms üzeneteket?A hívás oké. Viber hívás ,üzenet nem megy,de az sms sem?
-
kátú
őstag
Valakinek nincs valami jó megoldása a hűség kártyák mutogatására? Mint a Stocard telefonon lp, csak jelenjen meg az órán is
-
kátú
őstag
válasz
Dello79 #5150 üzenetére
Az óralapok, telefonálok róla, időjárást nézek, városban navigálok vele ha esetleg sétálok, meg olyankor trackel is ugye, itthon zenét vezérel plusz a telefonálás, mert csak le van téve egy helyre a telefon. Ha értesítés jön, nem egyszer előfordul, hogy megírom róla a kis üzenetet, mert 5-7 szóig bármikor írok erről, mert nem rossz a t9 es bill. Rajta van a google assistant is, így tudok paraqncsokat is adni a világítással kapcsolatosan, szóval azért elég sok mindenre használom
-
szalai112
senior tag
Sziasztok szakik
Ha az órám régióját megváltoztatom ILO-ra akkor tudja majd a hívás rögzíteni?
És menne samsung pay ILO regióval?
Az óra LTE 44mm esim, és akkor újból kell kérnem QR kódot?
Vagy várjam meg először a frissítés hogy legyen vérnyomásmérő meg EKG és utána brablájak vele
És mivel van esimem ha dijcsomagot modositok akkor is kell új QR kód? -
pczinder
tag
válasz
Dello79 #5150 üzenetére
Igazad van. Sokkal fontosabbak az okosfunkciók. Maximálisan egyetértek.
De: nem is hinnéd, naponta hányszor nézünk rá az óránkra, hogy mennyi az idő. Vagy másért. Hihetetlen sokszor. (Olyan ez, mint a visszapillantó tükör: akkor jössz rá, hogy tudat alatt folyton rápillantasz vezetés közben, amikor összetöri valaki és te állandóan csak az üres burkolatot látod menet közben.)
És nem mindegy, hogy amikor ránézel, olyat látsz-e, amit szeretsz, vagy mindig hiányérzeted van. Ezért választja meg a számlapját gondosan szerintem majdnem mindenki. -
Dello79
aktív tag
Egy ilyen szintű óránál, amúgy mindenki az óralpokon pörög.. ki milyen applikációt használ rajta ? csak mert ez egy okósóra.. vagy csak annyi a funciója nálatok hogy csicsapicsa óralapokon nézitek az időt ?
-
dionaea
őstag
válasz
pczinder #5147 üzenetére
Sztem ezzel nincs baj hogy megemlited mert ez is egy probléma, gond. Valakik pénzt buktak az egészen valakit idegesít. Én próbáltam ilyen óra számlap szerkesztőt de őszintén se idegen,se időm nincs rá így letoltok, néha de 3 éve megvan az a 10 amiket hasznalok a többi probalgatas majd törlés
-
pczinder
tag
Arra hivatkozik a Samsung, hogy az AOD-s másodpercmutató 60 % többletfogyasztással jár. És? Ha ez engem annyira zavarna, keresnék másik számlapot. De nem zavar, mert így is elmegy két napot. Másrészt: annyi bizb@szt lehet állítani ezen az órán - pont az AOD viselkedést ne lehetne finomhangolhatóvá programozni?
Parallaxis: félek, összerakhatok én bármit - ha az op. rendszer nem engedi, akkor nem jelenik meg a másodpercmutató.
Jó, ez az egész az én rögeszmém, nem rugózok itt rajta többet. -
Badboys
őstag
válasz
dionaea #5144 üzenetére
Ez gondolom nem került pénzedbe, hogy egy mp mutatón pörögsz. Csakszólok, hogy a samu pénzes dolgokkal is kicseszett. Bizony kb.4000 ftom bánja. Nyár óta szóltak a samunak, hogy ez így nem igazán fer. Szerinted helyre tette a dolgot? Magasról sz@rik rá. Valszeg sohasem fogja helyre tenni amit elcseszett. Az idő előre haladtával lesznek még cifrább dolgok is csak várd türelemmel.
-
dionaea
őstag
Eleve szívás volt ez a másodperc mutatós dolog aod nal. Volt vagy 4 óra számlap rá összesen. Nem értem miért fájt ez a samsungnak lehet dgpr3hogy más ne lássa a másodpercet 😃
Ha már aod volt annyival nem merült jobban. Ezeket fontos változtatni nagyon -
Dello79
aktív tag
válasz
pczinder #5141 üzenetére
Anno én is csináltam ezt egy szoftvernél.. de rájöttem, hogy sajnos ki vagyunk szolgáltatva a gyártónak.. persze, most egy darabig tudod halogatni, de ez nem megoldás, hogy nem frissíted ... hisz hamarosan elérkezel arra a pontra, hogy már nem tudsz mit tenni.. anno én sokat kűzdöttem egy szoftverrel ebben a témában.. telepíthettem APK -kat, stb aztán 1 év után elengedtem a témát, mert annyi új frissítés jött ki, hogy már tarthatatlan volt, hogy a régit használjam. Most nekem is ilyen óralapom van, nem vagyunk egyformák engem kifejezettem zavar hogy valami mozog AOD-ban.. tök jól meg tudom különböztetni, hogy mikor van AOD módban így az óra ..
-
pczinder
tag
-
pczinder
tag
Nekem is 5.5.0.1 fut, LTE-n. Felgyötörtem a vérnyomást és az EKG-t is. Egy darabig nagyon vártam a frissítést, hogy ezek "hivatalosan", erőlködés nélkül is menjenek, de most, hogy itt van a kertek alatt, nem fogom feltenni. Az oka: a frissítéssel eltűnik a másodpercmutató AOD üzemmódban, ami nekem KELL. Most így néz ki inaktív módban és így is marad.
-
adamklark
senior tag
nekem így áll most, egész nap hordom munkahelyen (mert telefonálni nem lehet), de ez nem LTE Model szóval csak Bluetooth és nem edzettem rendesen, konkrétan csak sétálás, lépésszámláló, nyugalmi állapotban pulzus mérés meg ugye hívás /whatsup értésitesek. szóval ha lenne napi edzés +LTE akkor a 2-3 nap szerintem normális lenne
[kép] -
szalai112
senior tag
Igen
-
szalai112
senior tag
Az órámból max 2nap és 12óra tudtam kihozni akku időt .
Ez gondolom jonal számít? -
S@c@
őstag
válasz
Schuler888 #5126 üzenetére
Sokáig nekem is ez volt a best...de megadtam magam és mentem az 5.5.0.1-re.
Jó az is és akksiban nem érzek hátrányt. -
JoHnni
senior tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy mintha valamit elnyomtam volna az órán és maga a hasznos kijelző rész lecsökkent volna és kisebb méretben mutatja a számlapot. Körben van egy üres sáv. Valaki találkozott már ilyennel? Mit nyomhattam el?
Köszi,
-
pusihusi
addikt
Sziasztok hol érdemes venni? Legolcsóbb megbízható? Köszi!
-
Endr00
aktív tag
Sziasztok.
Ma jött meg a Active 2 44mm.
Az lenne a kérdésem, hogy nektek milyen szoftver verzión van a kütyü? -
Gabesz87
veterán
Nekem a Google Duo-val van bajom, ahogy már kérdeztem is itt nemrég, csak válasz nem jött sajna. Jelzi rendben a hívást a teló is, óra is, csak épp nem csörög ki, nem ad hangot.
-
Viper26
nagyúr
MM-ben vásárolt órára két év garancia van?
"10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év"
Megtaláltam.
-
cotag
senior tag
OnePlus 8Pro vs Watch Active 2...
Minden jó, minden működik.
Kivétel a Viber hivás, azt nem jelzi az óra.
Az üzenetek megj jönnek de a hívás az istenért nem.
Mi lehet az oka? -
Viper26
nagyúr
Ezüst óra van valakinek? Nem nőies nagyon?
Jobban tetszene mint a fekete.
-
Badboys
őstag
-
Skynet258
veterán
válasz
Dello79 #5109 üzenetére
Nem, én anno csak az Android Watch-os időkben használtam Facer-t és társait, itt tök felesleges szerintem... Simán a Galaxy Store-ból tudod megvenni, ez valami 300Ft lett volna de sosem veszek, mindig kuponozok, így ingyen van mind.
Szerintem eljött az ideje, hogy a blogon írjak számlapokról is, képekkel, funkciókkal, meg névvel. Amolyan gyűjtemény féle. Egy ideje tervben van, csak az idő...
-
inflator
tag
Sziasztok!
Van rá lehetőség , hogy az emeltszámláló widgetet valahog elővarásoljam, mert sehol sem találom. Galaxy Watchnál simán volt, remélem itt nem szűnt meg.
Köszönöm -
dionaea
őstag
Úgy utalom mikor analóg mutatós oraszamplanal ott van digitálisan is. És az a baj egyre több az ilyen szép számlapot elrontjak ezzel szvsz
-
adamklark
senior tag
-
dionaea
őstag
válasz
Dello79 #5100 üzenetére
Hát garmin után ez csalódás lesz. Amit akarsz az nem lesz óra szamlapban.
A galaxy store bol lehet lwtolteni szamlapokat egyébként, de nem lesz olyan mint a garminnal. Ez más hogy, miben, hát pl ebben.😉
Ez inkább kiegészítő amiben akár sportoltatok is, de nem ebben fogsz túrázni menni,. Most jönnek a g shockosok hogy, garminnal sem. 😄
Nsm. Szabad garminhoz hasonlítani mert az más kategória
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch SE 2 44mm cellular ezüst /fekete megkímélt akku 100%
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iWatch SE 2 44mm Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple watch Ultra 2 black edt. ÚJ csak beaktivált 2026.08.11. Apple jótállás
- Apple watch ultra 2 black edt. ÚJ 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Boya BY-M1 mikrofon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest