Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz
Schuler888 #294 üzenetére
Eddig semmi. Maradjon is így.
-
natë
nagyúr
Megjött.
A dizájn a Cloud Mint színnel baromira tetszik
Nyúzom nonstop, hibát még nem találtam.
Remélhetőleg így is marad.
A 120-as kijelő miatt vajsima a működés, arcfeloldás, újjlenyomat gyors.
Kamera teszt hétvégén. -
Ricardo
titán
Rossz topik
-
Tiédetis
senior tag
válasz
#40047616 #284 üzenetére
Egyébként lehet úgy is érteni a választ, hogy érdekli, van-e nála 5G.
Én mondjuk hasonlóan kiéreztem belőle az iróniát. (tévedhetek is persze) A többi részével egyet értek veled.
Van lehetősége kifogást emelnie a döntés ellen.Azt mondják egy politikusnak sokkal többet kell eltűrnie, mint egy mezei tisztelt hölgyeim-uraimnak.
-
Prophyte
tag
Sziasztok
Telenoros előfizetőként gondolkodom váltáson. A sima S20 jelenleg 185 ezer Ft, az FE pedig 205. Vélményetek szerint melyik érné meg jobban? Előre is köszi!
-
-
kali_c
tag
Sziasztok!
4 napja nyúzom a telót, nem sok jót tudnék mondani róla.
Ami viszont tényleg rossz, hogy az akku este 11től reggel 8ig 14%ot merül. Nem tudom miért. Valakinek tapasztalat ez ügyben? -
samu74
addikt
-
Rerrietllub
tag
Sziasztok.
Gondolkozom ilyen telefon vásárlásán erősen.
Aki használja, attól kérdezném, hogy mennyi kijelzőidőre lehet számítani általában? Tudom, hogy ez nagyon egyén függő, de átlagot azért tudtok mondani? -
Hallosz
senior tag
Kedves fórumtárs!
Elismeréssel kezdtem, amit komolyan gondoltam. Majd rákérdeztem erre:
"Csak megfordult a fejemben: ugye az újaimon a saját magam által gerjesztett elektromos teret érzékeli a telefon panelje? Mivel nem vagyunk egyformák, elképzelhető, hogy az elektromos "erőterünk" is különbözik?"
Ezt a létező fizikai tényt piszkálódásnak venni. . .. te tudod. Pedig esélyes lehet.
Más személlyel is elvégzed a tesztet, azonos készüléken? -
K82
őstag
Meg leginkább a fotós teljesítményével gyere!
Szeretem a Pixel 4XL-t, de az Android 11-nél már nem lehet sem a navbart, sem a status bart elrejteni, az üzemidő meg so-so - és az előbbi jobban zavar mint az utóbbi.
Ez az első Samsung, amire azt mondom el tudnám viselni. Flat kijelző, gyors proci, jó akku, viszonylag korrekt ár és három év szoftveres támogatás. Kíváncsi vagyok nagyon az SD-s verzióra, bár a OneUI-tól kicsit félek négy év stock droid után - majd meglesem egy boltban, hátha meg tudok vele barátkozni. -
natë
nagyúr
..de hogy tokot nem találni hozzá...még a Store-ban sem
-
natë
nagyúr
Úgy néz ki holnap nálam a cucc. Szerintem űrhajóval jön. Nem erről volt szó!
-
AS
félisten
válasz
Antonio989 #245 üzenetére
De olvastam már, hogy ott is lehet.
-
StoneBridge
senior tag
Tök jó S10e utód lehetett volna. Volna...
Szerencsére nem lett az, így biztosan maradok még az S10e-nél, érzésre 1-1,5 évet még boldogan eltöltök vele, aztán jövőre hátha sikerül visszahozni a nekem kényelmes 5.8" méretet. Szvsz méretben ezt mellélőtték. -
natë
nagyúr
@Alice : továbbra sem vettél észre semmit a ts problémából?
-
babati
aktív tag
A felsorolt telefonok közül egyik sem alternatíva, ugyanis az IP68-as védelem mindent überel. Esőben telefonálok, poros helyen használom a telefont. A 21. században ezért könyörögni kell? A samsungnak nem...
-
natë
nagyúr
válasz
balazs1956 #233 üzenetére
Bocs, én ezt, innen.
-
balazs1956
senior tag
-
samu74
addikt
Ma letesztelem én is a telót. Remélem jó lesz.
-
Tiédetis
senior tag
Ezért gondoltam váltani xiaomiről, mert több széria esetében is gond a közelségérzékelő működése, tudnak is róla és mit csináltak? Kb. annyit..
DE azzal együtt tudok élni, Power gombbal megszakítom a hívást és kész.
Ez a telefon tényleg lehet a kényszer miatt lett kihozva akkor, amikor még készen sem volt. -
Tiédetis
senior tag
Az is lehet persze. Vagy nagyon is tudják és ezt kell kommunikálniuk kifelé. (sajnos ez sem működik másként, mint egyéb más "szerv")
Lehet elengedik azt a pár usert, akik háborognak, legfeljebb visszaveszik a készüléket és probléma letudva.
Ha átgondolod, hogy mit is tehetsz mint felhasználó:
- bejelented hibára, elviszik, és szólnak és kész, nem reprodukálható a hiba amit jeleztél
- mint fentebb, frissítik., kész
- ez sokszor és elunod, kéred a termék visszavásárlását
- nem mennek bele
- fogyvédelem, macera, nyűg, eredmény: békéltető, aminek értelme kb. nulla
Eltelik pár hónap és ott állsz egy olyan készülékkel, ami számodra hibás
Egy 30ezres telefonra azt mondom, ennyit ér..
De ez nem az a kategória.
Kevés a panaszkodó? Kell egy nemzetközi petíciót indítani?
Vagy valami nevesebb szaklapnak kell vele foglalkozni, hogy a fejükhöz kapjanak?(#224)
Tesztelők ma már többet foglalkoznak a kamerával, mint a készülék használhatóságával. Pl. nem olvastam olyat, hogy megküldték volna egy erőforrásigényes játékkal, akad, nem akad, mennyire melegszik, kijelző érzékenysége stb. Ami kiemelt a kamera, a többi pedig futottak még kategória. -
AS
félisten
Mert valószínűleg csak pár 100 embert érint a dolog, esetleg pár 1000 et. Itt a tesztelő is mondta, hogy nem volt vele baj. a külföldi tesztelők sem írtak ilyen bajt, pedig azok biztos észrevették volna.
-
Tiédetis
senior tag
Teljes mértékben igazad van, gondolkodtam válaszon, de inkább nem akartam egy figyelmeztetést kapni érte.
Én megköszönöm, hogy ennyit foglalkozol vele és megosztod. A melegedés miatt vacilláltam, de ez annál sokkal lényegesebb probléma. Az, hogy valakinek nem jelentkezik, arra meg az lehet mondani. hogy MÉG nem jelentkezett. Hivatalos fórumon is van ilyen, aki így járt.
-----------Samu terel, mint a juhászkutya ezek szerint. Várható(?) volt.
De kár. Nem vagyok samsungos, sőt, de ez tetszett volna.
-
natë
nagyúr
Másik "Pro" supportot kaptam, azt mondja nem tudnak ilyen hibáról, s ne dőljünk be nem hivatalos infóknak.
Ahhoz képest az új update már tartalmazott javítást.
Mondtam neki, hogy a hivatalos fórumukon is van visszajelzés/topik.
"Az csak pár vásárló véleménye".Hát ez nem túl biztató.
-
Tin
veterán
Nem szeretem ezt a fajta gunyolodast es szemelyeskedest, mikozben nem keves idot es energiat olok bele abba, hogy teszteljem a telefont a kozossegnek, hogy esetleg ne adjanak ki negyedmillio forintot egy hibas keszulekert. Elhiheted, hogy lenne mas dolgom is.
De ha te ugy erzed, hogy ez hulyeseg, semmi gond, akkor esetleg a szakmai kozosseg egy mindenki altal elfogadhato "eye candy" helyszinne is alakulhat, ahol a velemenybuborekon belul mindenki dicserheti a szeretett modellt. Hiszen minek "szakmazni", ha lehet szimplan csak jol erezni magunkat, nem igaz?
En pedig akkor majd abbahagyom a kommentelgetest, hiszen amit ide leirok, nekem NULLA tobbletinformaciot hordoz, leven en ismerem az eredmenyeit.
Ja, es szerintem egy tech topikba inkabb 100 matematikus, mint egy bolcsesz valo.
-
natë
nagyúr
Írtam a Samsung online supportnak. Kitérnek a válasz elől, azt írja valószínűleg hw failure .
Többször rákérdeztem, hogy tudnak-e a problémáról, annyit ismételnek, írjak a Samsung appból valami hibajegyet.Most írt, hogy lehet sw-es, frimware / driver hiba is, azt ő nem tudja.
-
Tin
veterán
A "normal napi hasznalat" nalam eleg keves volt, es nem tapasztaltam a problemat. Illetve 1-2x eszrevettem "valamit", de nem tulajdonitottam neki nagy jelentoseget. Most probalgattam hosszu, sok keppel teletuzdelt oldalt gorgetni, semmi.
Egy ujjas hasznalat eseten nincs igazan problema, inkabb ket ujjas hasznalat eseten. A pinch zoom mukodik, viszont ez a hiba jellemzoen gyors gepelesnel, illetve jateknal johet elo igy, mivel ott kozeli erintesek vannak gyors egymasutanban. Illetve meg swipe gepeles eseten. -
Hallosz
senior tag
Őszinte elismerésem, hogy ilyen mélyrehatóan tanulmányozol egy olyan jelenséget, melynek megtapasztalásához, egy erre alkalmassá tett appot kell letölteni.
Picit olyannak érzem, mint amikor a matematikusok bebizonyították, hogy a Dongó, a meglévő fizikai adottságaival nem képes repülni.
Az említett rovar erről mit sem tud, és évmilliók óta repked.
A magam részéről az elmúlt 13 napon nem sikerült megidézni a jelenséget.Csak megfordult a fejemben: ugye az újaimon a saját magam által gerjesztett elektromos teret érzékeli a telefon panelje? Mivel nem vagyunk egyformák, elképzelhető, hogy az elektromos "erőterünk" is különbözik?
-
natë
nagyúr
Én értelek, nálam ez a no way eset. Jövő hét végére jön a telefon, 15 napig nyúzhatom. Magyarul van majd 1 hónapom, hogy minden kiderüljön. Ezért döntöttem úgy, hogy átveszem a csomagot.
Nem gondolom, hogy az érintőpanel hw-esen szar, ezt azért egy Samsung nem engedi/heti meg magának. A sw-t szerintem elsiették.
Bízom benne, hogy javítják, míg letelik a ~ 30 nap. -
Manka76
senior tag
Ez a kijelző probléma a normál napi használat mellett is előjön és/vagy okoz gondot vagy csak ennél a teszt proginál látszik? Nekem eddíg fel sem tünt csak itt olvastam róla.
-
Tin
veterán
Nezd meg a kepet. Fektetve volt a telo az asztalon, es alul kozeprol inditva 2 ujjal kifele "legyeztem" gyorsan, de csak a vonalon.
A regi firmware-el minden masodik-harmadik legyezesnel megjelentek kulonbozo pontok a ket vonal kozott.
Amit itt lent latsz, az uj firmware. Nagyon ritkan, kb 10-20 legyezesenkent jelenik meg csak fantom pont, viszont ahogy a kis ujjnyombol latod, az bizony ott felul kozepen egy erintes (tap, kattintas), pedig az ujjam onnan minimum 2-3 centire volt.
Ez hasznalat kozben bizony, ha tetszik, ha nem, fantom erintes. Az, hogy most ez ilyen extrem korulmenyek kozott jon elo, csak egy dolog, de elojon, pedig nem kellene neki. Innentol a problema nem lett megoldva, csak javitva. Sokkal jobb mar, mint volt, de nincs azon a szinten, ami hibatlan. Es itt felmerul a kerdes: ha ez egy hiba a firmware-ben, miert nem javitottak, ha viszont annyira silany minosegu volt az erintopanel fw-je, hogy ennyi javitas mellett is csak ennyit tudott javulni, akkor az meg rosszabb.
Lehet erre azt mondani, hogy kit erdekel, de engem pl. erdekel. Egy 600€-s, de meg egy 300€-s telefon se csinaljon ilyet.
-
natë
nagyúr
"Egy ilyen problemara a vegso "megoldodott" plecsnit nagyon nehez ranyomni, es hetek, honapok kellenek hozza, es sok-sok user visszajelzese, hogy "megoldodott". De, ahogy en sem, ok sem fogjak azt mondani, hogy "tokeletes", es tetszik vagy sem, az S20FE-re sajnos ra fog egni, hogy szar a kijelzo, esnek az eladasok, ami miatt a Samsung is lehet, hogy inkabb elengedi a modell kezet.
Tenyleg kar erte, ez egy igazan jol sikerult telefon lett. De addig en se vagyok meggyozve, amig nem olvasom tomegesen, hogy a problema masoknal mar nem all fenn."Azért ezek csak feltételezések.
Szinte minden flagshipnél voltak kijelző problémák, még az agyonhype-olt Nord-nál is (tudom, az nem flagship). Ezeket orvosolták sw-esen. Kijelző probléma miatt nem is tudom, hogy hívtak-e vissza szériát...
Most magam ellen beszélek, mert ugye én is meginogtam és le akartam mondani a rendelést, de nézd meg, hogy hány post született a problémáról. Nem túl sok, csak ugye minden oldal - jogosan - lehozta.
Nem tudhatjuk mennyit vásároltak meg. Mivel volt hype-ja, biztos sok kiment.
Magunkat nyugtatom, de azt gondolom a Samsung nem fogja hagyni az ügyet. Ahhoz top gyártó.
Én sem játszom, arra jön a Series X nemsokára, kíváncsi leszek a mobilra. -
Tin
veterán
Na igen, az meg a masik, kar erte, pedig a Mini eleg jonak tunik.
Az a baj, tudod, hogy az S20FE javitas eseteben csakis a nagymintas teszteles tud mukodni. Eleve sokfele hiba letezik (darabos swipe, tul kozeli ujjak, fantomkattintas, pocket mod, feloldas lassusaga, bizonyos helyeken nem erzekel a kijelzo pl. hivasfelvetel), hogy ezt nem lehet szintetikus tesztekben lemerni, csakis tapasztalati alapon, nagy mintan, mert mindenki maskepp hasznalja a telefont.
En pl. nem igazan jatszom, igy fogalmam sincs, hogy mondjuk egy Fortnite eseteben mennyit lonek melle az erzekelo miatt. Zsebben hordom a telefont ugyan, de most eppen meg at sem koltoztem ra. Nincs napi hasznalatban, hogy azt mondjam, itt es itt problema van.
Megneztem a teszprogival, sokat javult, de nem tokeletes. Azt se lehet tudni, hogy ez a maximum, amit ki tudtak hozni belole, vagy egy gyors javitas. Nem tudjuk, hogy mondjuk a "hardveres hiba" egy szar erzekelopanelt jelent, vagy mondjuk egy hibas technikai design-t, es mondjuk az 5G antenna vagy a wireless tolto tekercs zavar-e be a panelbe hatulrol, akar esetleg toltes eseten. Azokkal aztan szoftveresen se tudsz mit csinalni, maximum "elfeded".
Egy ilyen problemara a vegso "megoldodott" plecsnit nagyon nehez ranyomni, es hetek, honapok kellenek hozza, es sok-sok user visszajelzese, hogy "megoldodott". De, ahogy en sem, ok sem fogjak azt mondani, hogy "tokeletes", es tetszik vagy sem, az S20FE-re sajnos ra fog egni, hogy szar a kijelzo, esnek az eladasok, ami miatt a Samsung is lehet, hogy inkabb elengedi a modell kezet.
Tenyleg kar erte, ez egy igazan jol sikerult telefon lett. De addig en se vagyok meggyozve, amig nem olvasom tomegesen, hogy a problema masoknal mar nem all fenn. -
natë
nagyúr
15 nap alatt szétnyúzom. Ha jelentkezik a hiba, zavaró (én NAGYON szenzitív vagyok mindenre), már megy is vissza a boltba. Utána macerás lesz bizonyítani, hogy a hétköznapi használatban észrevehető.
Egyébként az FE a gyengébb S20 eladások miatt született meg, nem hiszem, hogy elengedik a problémát..sokat várnak a típustól -
Tin
veterán
válasz
janeszgol #199 üzenetére
Mivel szoftveren ilyen gyorsan ennyit javitottak, gyanithato, hogy rendbe lehet hozni ezt szoftveresen, de lehet, hogy ennyit tudtak a szar hardveren javitani, es sosem lesz tokeletes.
Erdemes lenne megvarni masok tesztjeit. Az en telefonomra amugy sem volt ez nagyon jellemzo, csak a tesztprogival jott elo, igy csak arra tudok hagyatkozni. De tudok neked vagy fel tucat kepet linkelni az update utanrol, amin meg mindig van fantom kattintas. Viszont sokkal kevesebb, es sokkal nehezebb elohozni.
A cel a nulla lenne, vagy legalabbis a kozel nulla. Ha ezt tovabb javitjak a kovetkezo firmware-ben, en csak akkor mondanam magabitosan, hogy veheto. Vagy akkor, ha elkezdenek irni a kulfoldi forumok arrol, hogy a problema megoldodni latszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Politika
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest