Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
turbulencia8
üzenetére
Nem tudom mennyire adaptív a képernyőfrissítés, kicsit még gyúrhatna rá a samsung. Nem próbáltam csak 60 hz-en hogy bírná, de nekem így 120-on is jobb mint az S9+ .És ez volt a lényeg mikor megvettem ,hogy kicsit combosabb legyen az akksi. Erő meg van.
-
novinyul
veterán
-
janeszgol
félisten
Igy oke. Referenciaval a nagy melleny is hordhato.

De tenyleg sokan csak nyomjak az expot, mint suket a csengot. A lapkameret fontos, de a jo beallitas szinten fontos. Szerintem a forumtars arra gondolt, hogy tukrossel sem lone olyan jokat, mert hiaba a nagyobb szenzor, ezaltal a nagyobb keppontmeret, annyira nem lenne latvanyos, ha beallitasok nelkul lovoldozne. -
turbulencia8
addikt
Szerintem a sima S20 kijelzője is lapos, a széleken az íves rész nagyon kicsi. A fő különbség inkább a káva mérete (szerintem tokban kvázi elvész az S20 előnye). Akkuidőben az S20 valóban nem nagy szám, nálam csak akkura optimalizált módban bír ki egy egész napot stabilan.
-
novinyul
veterán
Akkor csinálj egy gyors tesztet az ujjaddal
Fürdés után, meló közben és normál helyzetben.
Nem megyek én át oda. Amire nekem kell egy gép, arra RX100 széria is elég. Videót felvenni meg már a telefon jobb, napi gyors fotózáshoz is bőven elég amit tudnak.
Olympus E-PL3 19k????
1db van fent Jófogáson obi nélkül, obival már más a szitu az árban. De mint mondtam hanyagoljuk itt ezt a témát. -
Vyndree
őstag
Válaszolnék, de nem látom a kérdésed.

Kisgyerek? Inkább nézz az avatarodra.
Honnan tudod mekkora különbséget képzelek, a gondolatomba látsz? A szenzor és az obi méretet nem képzelem, az fizikailag ott van és nyilvános.
Bizonyos szempontból jobb a mobil valóban, például könnyebben elfér a zsebedben. Vagyis kb ennyi. A svájcibicska is nagyon jó konzerv nyitásra, vagy egy csavart behúzni, meg mindent is tud, de hidd el ha a célodnak megfelelő eszközöd van akkor azzal jobban jársz.novinyul: még mindig nem tudjuk milyen az a száraz, nedves, koszos kéz és miért is kéne azzal a mintát felvenni?
Sony A200-230 szokott lenni 30k alatt kitobival is. Viszont amennyiben számít a méret, hogy elférjen a zsebedben, akkor az Olympus E-PL3 19k-ért is sokkal jobb megoldás képeket készíteni, mint egy kompakt gép vagy telefon. Látom érdekel a téma, ezért szeretnélek megkérni, hogy ne itt vitázz(atok) és győzz(etek) meg a tényekkel szemben, hanem gyere át a megfelelő topicba. Ott minden kérdésedre választ fogsz kapni árakról, a képminőségről, technikai paraméterekről és mindenről ami érdekel. -
natë
nagyúr
Nem tudjátok, 5G-s verzió nem lesz/van valahol BF eksönben?
-
hatala
tag
Köszi az infókat.
-
Damage401
senior tag
[kép] samsung.hu oldalon így írja hogy 5G illetve lettek új színek is, meg 256gb tarhely
-
novinyul
veterán
Most már tényleg elég fárasztó vagy
Gondolom ismered a gépet
De valóban egy tükrös gép, full pakkal napi városi használatra tényleg alkalmas(nem húzza a vállad)
Ne legyél már ennyire egyszerű
Ő egy normális fotós telefont keresett, erre te bedobtad a szokásos dslr szöveget. De ez nem az a topik és nem erről szól téma. Részemről befejezve 
-
Vyndree
őstag
válasz
novinyul
üzenetére
A Sony RX100 akármilyen változata se ér fel a legalsó 20-30 ezer Ft-os DSLR szintjére se, ez sajnos tény. Biztos neked olyan IS van és élesben tesztelted mind egyszerre azonos körülmények között, azért értesz ehhez IS ennyire, de ezzel a hozzászólással szaladj át a DSLR topicba és várd is meg kérlek a reakciókat. A fizikát nem tudod meghazudtolni, Egy kompakt Sonyval még felveszi a versenyt bármelyik telefon, de az APS-C szenzor és egy rendes objektív azért már, ezt butaság lenne tagadni.
A mostani kérdező persze nem is ezt cáfolta, nem is értem neked ebbe (IS) miért kellett újra beleszólnod, ez most hidd el nem rólad szól.
grabber: ez a hsz-t lopom az engedelmeddel a tükrös csopiba: "a mai csúcs telefonok már olyan jó képet készítenek,hogy én is meglepődtem a DSLR gépemmel összehasonlítva már nincs akkora különbség" - néhány szakmai oldalon osztanám ha megengeded.

A kedvencem ez: "Ma már hétköznapi felhasználás során sokan nem tudnák megkülönböztetni,hogy melyik kép mivel készült."
-
floatr
veterán
Az van, hogy beállítom neki mondjuk 3 ujjamra, aztán működik akár egész nap. Megyek egy kört a városban, kint már nem működik, de amikor hazaérek is, az esetek többségében inkább nem megy.
A huawei hátsó leolvasója a 2,5 éve megadott mintával működik, és csak akkor hibázik, ha vizes volt a kezem. -
samu74
addikt
válasz
Prophyte
üzenetére
+1 az FE-re. Nagyobb akksi, lapos kijelző, jobb ujjlenyomat érzékelő. Na meg olcsóbb. Műanyag hátlap ne tévesszen meg ,ez nem törik pókhálósra
.hatala Note 8 még mindig jó mindenre, akku is
Ó akkor erősebb használatra is foghatod az FE-t,ha neked elég volt a 3300-as akksi.
-
psajti
aktív tag
A videó első 2 percében szépen elmagyarázza a srác (enyhe indiai akcentussal
) hogyan lehet picit boostolni az ujjlenyomat olvasót. LinkAmúgy sima S20 vs. FE témában és is +1 szavazatot adnék FE-nek. Nagyon átgondolt telefon lett, jól elkapta most ezt a vonalat a Samsung. Bár személyes tapasztalaom még nincs vele, de az összehasonlítások alapján abszolút megéri az árárt.
-
leslien
nagyúr
Turbado 5G jó áron... btw nagyon jó SD verza...
[link] -
Igen ez tök jól hangzik,de a mai csúcs telefonok már olyan jó képet készítenek,hogy én is meglepődtem a DSLR gépemmel összehasonlítva már nincs akkora különbség,mint ahogy előre gondoltam volna. Hiába kisebb a szenzor,cserébe brutál szoftveres fejlesztés van mögötte. Ma már hétköznapi felhasználás során sokan nem tudnák megkülönböztetni,hogy melyik kép mivel készült.
-
novinyul
veterán
Nagyszerű hogy fényképezőgépet mondasz
De itt most a telefonról volt szó(mobilos fényképezés) Abból a lehető legjobb ajánlatot keresi, ebben pedig partner lehet az FE. Annyira a jó minőségű kép lenne a fontos, akkor mondanám hogy vegyen egy Sony RX100 MK1-6 szériát(pénz függvényében) -
Vyndree
őstag
válasz
Prophyte
üzenetére
Az S20 és S20 FE között nincs óriási különbség a fotó minőségét nézve és csak ezek közül kell választani, akkor nálam az FE-re megy a +1
Amennyiben a fényképezés a legfontosabb, akkor vegyél fényképezőt. 50 körül olyan fényképezőt kapsz (használtan), amilyen képet telefon sose fog tudni csinálni. A fotó minőségét alapvetően két dolog határozza meg, a szenzor és a lencse. Ha megnézed a telefon szenzorának és az objektívnek a méretét (kb 50-100-szeres különbség), akkor látni fogod hogy csodák nincsenek. Ha facebook/instára kellenek a "jó képek", akkor úgyis 1 megás képeid lesznek, tehát felesleges a 100 millió pixel mert a 99%-a megy a kukába.
Szóval ha a fotózás a leghangsúlyosabb akkor tudni kell, hogy mit szeretnél vele fotózni, mert nem biztos hogy telefonra van szükséged. -
Prophyte
tag
Sziasztok
Most már párotok használja a telefont. Mit gondoltak, ha most kellene választani, akkor sima S20 vagy S20FE lehet a jobb választás? Átlagos felhasználásra, illetve a fényképezés lenne hangsúlyosabb.
Előre is köszi! -
Vyndree
őstag
Két ujjam is beállítottam, 10-ből 1x nem olvassa be, de olyankor látom hogy nem tettem a megfelelő helyre. Egyébként ujj függő is, van akinek eleve nehezen olvasható, vagy egyáltalán nem. Célszerű a mintát a gyűrűs vagy a kisujjról levenni, onnan olvasható a legjobban, azok az ujjak nyomatai sérülnek legkevésbé. (a reptéren mintavételezéskor a belépőhöz is ezeket ajánlják)
-
Vyndree
őstag
Jó választás lehet, de attól függ mi a cél. Ha csak egy új teló kell, akkor mindegy milyet veszel, az újdonság ereje hatni fog egy darabig. Azt el kell döntened, hogy miben szeretnél előrelépést. Érdemes összehasonlításokat elemezni, kicsit elmélyülni a paraméterekben, majd a kiszemeltek tesztjeit YT-n megnézni.
A TCL 10 pro-t is egy középkategóriás készülék jó áron, lehet tudjaamire szükséged van. >teszt<
Megpixelek számában és parasztvakításban a szintén kínai MI 10T pro a legjobb, ezt is érdemes számításba venni. -
hatala
tag
Sziasztok.
Egy 3 éves Samsung Note 8-ról frissítenék újabb Samura, erre is gondoltam mivel nem nagyon használom az S Pent, de nem tudom hogy nem visszalépés-e.
Szerintetek jó ötlet erre cserélni?
Csak mert a Note 8 még mindig jó mindenre, akku is, csak hát az újdonság ereje..
Köszi az infót.
-
nagyokos008
csendes tag
válasz
nagyokos008
üzenetére
Sikerült, egyetlen egy érték másra volt állítva, mostmár működik.
-
nagyokos008
csendes tag
Sziasztok! S20FE Telenor, SIM1 GSM + 4G, SIM2 csak SMS és 4-3-2G, hívás nincs.
SIM1-ről ha lefogy a net átkapcsolom SIM2-re a netet, mobilhozzáférési pont beállítások SIM1 és SIM2 kártyán egyezik, de nem kapcsol be a mobilnet. Jelerősség, térerő max, SMS-es szolgáltatás működik a SIM2-ön, Telenornál érdeklődve lett a mobilnet szolgáltatás, aktív.
Miért nem kapcsol be SIM2-n a mobilnet? Állandó két SIM beállítást nem tudom bekapcsolni mert hívásátirányitásra való, de SIM2-n nincs hívás, mivel az csak net kártya. Valaki tapasztalt hasonlót? Megoldás? ( Honor 8-al tökéletesen működött így a használat ) Köszönöm szépen!
Üdv, Viktor -
-Bandi-
tag
Sziasztok!
Bocs ha hülye a kérdés, de mi lehet a különbség 5G s verziónál a G781 és G781B között? Csak vmi régió? Amit linkeltetek pl Laptopszalon ott ez a B varia van, turbado n meg sima 781nek írja. -
leslien
nagyúr
aki regisztrált a Members ben kuponért mennyi idő múlva jött happy válasz?
-
caveman1
tag
Ez a fajta tok nincs véletlenül valakinek?
https://sestore.hu/termek/galaxy-s20-fe-atlatszo-allo-tok-ef-jg780ctegeu/Arra lennék kíváncsi, hogy a kis fém kitámasztó rész vajon nem okoz gondot a vezeték nélküli töltésnél?
A SES Store-ban most 4990 Ft, egész jó árnak tűnik gyári tok létére.
-
caveman1
tag
Szerintetek ha egy adott töltőfejjel és usb-c kábellel egy s9+-on tökéletesen megy a vezetéknélküli gyorstöltés, akkor vélhetően az S20 FE-n is menni fog ugyan úgy?
-
Poiro7
senior tag
válasz
rebelinside
üzenetére
-
Poiro7
senior tag
Az 5G-s verzió van magyar boltban is 223eHuf-ért
-
Manka76
senior tag
2990 ft. az eredeti adapter a Samsungban
-
psajti
aktív tag
Na 5G verzió megrendelve, jöhet az idegtépő várakozás. Ahogy olvasom Turbado-nál előfordulhat a picikét hosszabb szállítási idő de azért reménykedem, hogy a héten még megjön a teló.
-
-
Nem, a kábel digitális jelet kap, amit a kábelben levő DAC alakít át analóggá. Pont az a probléma, hogy a Samsung telefonok csak a digitális jelet képesek küldeni az USB-n keresztül, ezért kell ilyen DAC-os kábel. Hozzátenném, hogy bár ez elég jó minőségű, de lehet, hogy a gyári Samsung jobb minőséget produkál.
-
leslien
nagyúr
megint van a Turbado-nál 5G...
-
siege5
aktív tag
ŐSajnos megteheti, sokan még mindig brand alapján választanak telót. Kíváncsi leszek jövőre lesz e még töltő egyáltalán. Nagyon bánnám ha nem, mert még soha nem maradt meg a telefon élete végéig egy sem használható állapotban, külön venni még már tényleg marhára elrugaszkodott árat jelentene. Sok kicsi sokra megy
-
floatr
veterán
Megjött a jack adapter is, 4 rugóba fájt... Kicsit olyan apple-feelingem van, hogy lassan minden custom samsung hozzá. Fikázzák az apple-t, de lassan a samsung is ugyanezt csinálja
-
eami
veterán
-
Dhampir
félisten
Lehet még játékra konzolt venni, GPS-hez navigációs eszközt, tartalomfogyasztáshoz táblagépet, telefonálásra meg elég a klasszikus mobil is, stb. Jól is néznénk ki ennyiféle cuccal, amint megpróbálnánk a zsebünkbe gyömöszölni.
Lényegében a mobil mindig kéznél van, mindenféle képességgel belegyúrtan, emiatt állati kényelmes, hogy a kis "mindentudó" okostelefonnal a fényképezőgépet is egy eszközzel megoldva zsebben hordhatjuk, és például akár asztrofotózásra is befogható vagy éppen a megfelelő optikai + digitális zoom képesség segítségével még messzelátóként is használható.
-
Sántha Lajos
aktív tag
De annyiért már biztos lehet , csak azt nem írtam le , hogy ezt a telefont nem most venném hanem , majd amikor lejjebb megy majd az ára , vagy ha lesz majd esetleg akció a Telekomnál (na nem olyan mint a mostani kamu akció) , nem kell sietnem a vásárlással . A p20 -am tökéletesen működik ,egyenlőre csak tájékozódom .
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!

Önszopatás elkerülése végett érdemes
1db van fent Jófogáson obi nélkül, obival már más a szitu az árban. De mint mondtam hanyagoljuk itt ezt a témát.

Ne legyél már ennyire egyszerű
Fényképezésre is jobb az FE, akár exynos, akár Snapdragon verzió.
De a lényeg, hogy már végre célegyenesben vagyok
Amire én próbáltam fókuszálni, hogy ma már egy komolyabb okostelefonnal is el lehet érni szép fotós eredményeket, és mindezért nem kell külön cipelni egy fotóapparátot.