Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
válasz
Linkin1994
üzenetére
Azért csak sikerült hátra b.szniuk a sorba
Kérdés hogy később mi lesz a frissítésekkel. -
Linkin1994
senior tag
csak februárban jön az android 11
[link] -
Manka76
senior tag
válasz
EduCsernyi
üzenetére
Nem mindegy hogy QC vagy PD töltést tud a töltő. Nekem van 45 és 25 wattos Samsung töltőm ami nem jó a Xiaomi 20W vezeték nélküli gyorstöltőjéhez. Vennem kellett egy 27 wattos töltőt amivel simán megy a gyorstöltés.
-
samu74
addikt
válasz
EduCsernyi
üzenetére
Nemrég használod, szóval az akksi még optimalizalás alatt van.Amit nem használsz lődd ki,vagy tedd alvóba. Amugy fel fogja ajánlani. A töltő nem valami penge, én az alirol rendeltem 25 wattos(gyári) töltőt hozzá, azzal sokkal gyorsabb.
A gyári töltővel 100 perc ,a 25 wattos töltővel meg olyan 70 perc a 100%. -
EduCsernyi
újonc
Szegasztok!
Vasárnap óta nyúzom a 4g-s exys változatot. A telefon nagyon korrekt. A kijelző gyönyörű, a hangszóró korrekt. Viszont sehol sem találok opciót arra,hogy a felbontást tudjam változtatni.. Plusz az aksival nem igazán vagyok elégedett... Reggel 4kor fel keltem 100% be érek melózni (nyomkodtam kb 15 percet) -11%.. youtube zárt kijelzőn ment 2 órán át bt fulessel, és alig pár %-ot merült csak. Hihetetlenül gyorsan merül, vagyis úgy érzem. sokkal gyorsabban,mint a két éves p20-am. 60hz-en még nem próbáltam végig egy napot,de akkor is 1400mah-el koverebb az aku.. A beállítások a Huawei után kb kong az ürességtől olyan alap funkciókat hiányolok. A Samsung weboldala szerint támogatja a 25w-os töltést. A telefonban viszont csak a sima gyorstöltést találom. amit írnak a marketingbe, hogy 50% fél óra nalam eddig nem igazán jött be. 50% inkabb 45-50 perc. Mondjuk már egyszer csináltam egy gyári adat visszaállítást,mert fél óra alatt 5%-ot töltött... Valaki használ hozzá eredeti 25w-os Samsung töltőt? Mennyivel gyorsabb, mint a mellé csomagolt 15w-os viccnél? Pluszt azt sem értem,hogy a powebankom és a monitorom is 25w-os töltésre képes, mégis+25-30 perceket ír ki velük, mig a 15w-os gyárival kevesebbet idő. tetszik a telefon,de ez az akkumulátor, és töltése egyenlőre nevetséges:/
-
sbence4
csendes tag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Köszi
-
-
sbence4
csendes tag
Sziasztok
Mivel tudom átmásolni a képeket redmi 8t-ről . -
samu74
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
Felraktál minden frissítést? Nálam is így alakul ha pl. játszok.Melóhelyen szar a térerő,ott is melegszik.Tilts le minden vackot amit nem használsz,ne tekerjen a háttérben.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Rinocerosz
üzenetére
-
Rinocerosz
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Holland a készülék ha jól tudom.
Szerintem mehet rá a sima XEH(magyar független) csak szerintem majd figyelgetned kell, hogy mikor érkezik a frissítés. -
eladogeppc
veterán
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Oppá ! Nem is hallottam még erről. Köszike !
Milyen ROM-on vagytok ? Melyiket érdemes letölteni ? Ez valami PHN-es CSC-vel rendelkezik. -
Rinocerosz
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
[link]
Lényegében hasonló mint a SamFirm, de újabb. Lehet ezzel nagyobb sikerrel találod meg. Én ezt használom már jó ideje és bejött.
A működéséhez ugyan úgy kell a 2db Microsoft driver, de mivel a samfirm fent van neked ezért gondolom nem kell semmit + ba telepítened. -
eladogeppc
veterán
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Micsodát próbáltam ?
-
Rinocerosz
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
A frijat próbáltad?
-
eladogeppc
veterán
Megvan mi volt a probléma. Az Exynos nagyon hamar felmelegszik töltőn, így a Wifi sínyli meg. Ha lehül, akkor jó. Csakhogy ez most S20FE betegség csak, vagy a sima S20-ra is jellemző vajon ?
Samfirm egyik verziójával sem tudtam a gyári ROM-ot leszedni, nem ismeri ezt a típust.
-
Badboys
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ugyanez a probléma miatt adtam vissza 2 db A 71 et. Ruter is lett cserélve a probléma maradt. Kihoztam egy FE t 4 G a jelenség továbbra is fennál, de közel sem akkora a probléma mint az A 71 ekkel. Itt a fórumon mondták, hogy ez Samu betegség. Remélem, hogy a 11 es szoftver megoldja ezt a problémát.Az U11 en sohasem tapasztaltam ilyen jellegű hibát. Azért valljuk be szégyen egy jellegű hiba a 21. században. Ez a fajta probléma a korai GSM rendszerre volt jellemző. Végig autóztam a Balaton partján és nem volt jel vagy alig. Most meg a torony itt van 300 m re tőlem és ingadozik a GSM jel.
-
leslien
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
nálam nincs ilyen probléma... 5G verza...
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Vettem egy S20FE Black-et.
Majdne minden rendben lenne, de.... Wifi a megszokott 4 antennás TP-Link router-emmel szarakodik.
SpeedTest.net első futtatás 300/250 ami jó ! Appból kilép, visszalép és már csak 9.8Mbit/sec. És mindaddig ezt csinálja, amíg a telefont újra nem indítom.
Akkor megint első futásra 300/250, aztán a másodiktól az újra mérés megint 9.8Mbit.
Széjjel vet az ideg. Mellette a P10 Lite 190/140-et mér, az iPhone 12 mini szintén 300/250 minden egyes futásra.
Sajnos az összes letöltés lassú is cserébe. -
samu74
addikt
válasz
Black_Raven
üzenetére
Hát fene tudja. Most kipróbáltam,a samsung music 2ó15 perc alatt 6,7% ,a poweramp 5ó25 perc meg 14,5%.
-
leslien
nagyúr
válasz
justmemory
üzenetére
azért van különbség.... IMG az a gcam [link]
-
leslien
nagyúr
válasz
justmemory
üzenetére
most próbáltam S9 re és működik ... bár majd nappal fogom próbálni ,ha lesz egy kis fény...
-
samu74
addikt
válasz
Black_Raven
üzenetére
Az szép. Gyanús egy ideje a poweramp ,de olyan béna a gyári lejátszó...De kipróbálom mert sokallom én is a fogyasztását.
-
samu74
addikt
válasz
eladogeppc
üzenetére
-
maaniac
aktív tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Szia, igen exynos-os változat ezért is érdeklődöm a snapis SOT után. Én nagyon jó akciót fogtam ki csak sajnos az 5G-s verzióra heteket kellet volna várni, úgy meg nem fért volna bele az akcióba. One UI 2.5, a 3-as talán januárban jön.
Eddig gondom nincs az exynos-al, sebesség rendben, melegedést nem tapasztaltam, akksiból se harapott nagyot, de ezt csak egy napi használat után írom -
eladogeppc
veterán
válasz
maaniac
üzenetére
Szia !
Exynos változatod van ? One UI 3.0 ? 120Hz ?
Sima S20 am és S20+-om volt, maximum 4 óra SOT-al.
Csak Facebook, Messenger és zene hallgatás (MP3)-al. GPS használat nélkül.
Tervezek S20FE-t venni, de nem tudom mi legyen, mert Exynos-szal nagyon gatya az S20 széria.
Nagyjából 50eFt a különbözet az Exynos és Snapi között. Kicsit sok lenne és nem magyar garival. -
leslien
nagyúr
remélhetőleg jövőhéten már indul a béta droid 11 ... kíváncsi leszek most melyik ország lesz benne?!
-
voncci
aktív tag
Csak még annyit, hogy nálam mind a 3db 5G-s volt (Snapdragon) ebből csak egy volt 128GB azt hittem, hogy talán csak a 256GB-osak a hibásak, de sajnos ez sem jött be
-
voncci
aktív tag
válasz
leslien
üzenetére
Pénteken küldtem vissza a 3db-ot!! Azt hiszem szerda körül jött rá egy frissítés. Már nem emlékszem a kódjelére, de a security patch már December 1. volt A software-s javitasok nem segítenek a készüléken sajnos, csak sajnos ilyen tessék, lássék mondom. Ez tuti hardware lesz!!! Azt hiszem, el engem az FE-t amit sajnálok, mert amúgy, meg egy nagyon jó készülék lenne
-
voncci
aktív tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Egy csomó videó van a neten, sőt én is raktam már fel ide korábban. Nekem a legzavarobb gépelés közben volt , sokszor teljesen mást írt mint akartam
Én nem játszom, de akik igen, ott meg durvábban elő jön. -
voncci
aktív tag
Már a harmadik 5G-st küldtem vissza, van akinek teljesen hibátlan a kijelzője??? A ghost touch-ra gondolok.
-
leslien
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
ha i11 akkor a prot vedd...
-
Black_Raven
veterán
válasz
leslien
üzenetére
A rablánc már túlzás, évek óta készülékcserével hozok ki másikat, ami azt jelenti, ha veszek másik telót, újraindul a hűség, ami nem érdekel mert 7 éve ott(is)vagyok. Igen, az Iphone a másik amit kinéztem, de akkor mi van, ha ott ragadok? mert nem adom el, hanem használom. i11 vs FE , teljesen tanácstalan vagyok, talán az segit hogy sosem voltam IOS-en, de annyira hajt a kiváncsiság, bár eddig győzött a józan ész.Ami biztos:, egy telefont max 5 -12 hónapig használtam eddig, ami enyhén szólva sem gazdaságos. sőt egy baromság, de megunom őket.(ezért nem i12)
-
leslien
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
vagy kihozol egy iPhone t és eladod abból veszel 5G verzát... ha rablánc akkor legyen értelme...
-
novinyul
veterán
válasz
Black_Raven
üzenetére
Azt inkább ne, akkor már jobb az FE
-
leslien
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
független XEH...
nem hisztek nekem ,h a Mongoose powered Exynos az hulladék... majd talán a következő generáció az már jobb lesz...
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! A telenornál vásárolt teló, remélem független,(?) olvasom ezt a SOT-ot, mármint 120hz mellett 4-5 óra? Mert az nem sok, vajon 60hz-n mennyi lehet? A mostani A71 lazán 6-8 órát tud 6.7" kijelző és ue.akksival.
-
samu74
addikt
válasz
Bathorypeter
üzenetére
Fülest olyat nézzél hozzá ami vagy type-c vagy bluetooth. Mert jack az nincs.

-
maaniac
aktív tag
Beszálltam én is a táborba egy 4G-s verióval, itt svájcban most egy galaxy watch is jár mellé
. 5G-s verziót akartam de nincs raktáron
-
novinyul
veterán
válasz
Bathorypeter
üzenetére
Fólia a kijelzőn, kábel és töltő fej a dobozban és ennyi. Jàtékkal kizárt hogy 1 napot kibírjon, átlag 4-5 óra SOT amit tud.
-
Bathorypeter
tag
Sziasztok.Mit adnak hozzá tartozékként?Most mennék venni egy ilyen telefont,de nem tudom hogy tok vagy fólia jár-e a telefonhoz,mert akkor megvenném előtte.Esetleg sztereó fülhallgató?Válaszotokat köszönöm.
Akkumulátorja ha játszom rajta,akkor kibír egy napot?
-
gatto_
senior tag
Megőrjít a telefon.
Időnként azt csinálja, hogy egy hétig hibátlan, aztán azt veszem észre, hogy merül mint a Titanic. Na olyankor van az, hogy mikor lezárom a képernyőt akkor kikapcsolja a wifit. Látom mikor feloldom, hogy újra csatlakozik. Semmit nem állítok sem a routeren, se a telefonon, de mégis ezt játssza. Eddig egy újraindítás, vagy ha töröltem a wifi hálózatot és újra hozzáadtam általában segített, de most már az sem. 2,4 és 5G esetében ugyanaz. A 4G mobil hálózat elég gyenge nálam, ezért merül mint állat. Van valami ötlet? -
samu74
addikt
válasz
Prophyte
üzenetére
A SES storeban a gyári samsungos ha belefér az árba. Ez ni.
icemad bosszantó hiba,feltűnt nekem is hogy ha oda vissza lépkedek akkor magához tér.Most próbálom amit ajánlottak hogy az itteni szerkesztőt a régire visszaállítom. A neten pár s20 tulaj is panaszkodott erre a hibára,ott pl. a billentyűzet eszköztárában kapcsolgattak ki ezt-azt(emoji pl.).
zsolez76 párom is nézett hogy "tök jó hogy tiéd fekete",aztán pár hétre rá az övé is az lett. Kb. 1 hete megint fehér neki és nincs is ott a lehetőség se .

-
zsolez76
aktív tag
Végre van sötét módom a facebooknál.
-
Badboys
őstag
Az antennák érzékenységének javulásáról valami hír?
-
Prophyte
tag
Milyen/melyik wireless készüléket ajánlanátok az FE-hez? Köszi!
-
samu74
addikt
válasz
novinyul
üzenetére
Hát az nem biztos hogy javítva lesz,az amerikai értékek nem biztos hogy ránk is érvényesek lennének. Huawei meg a Xiaomi combosabb ilyen téren. Na majd meglátjuk hogy az új droid meg felület mi jóságot hoz nekünk. Egy kis optimalizálás jöhetne,néha mikor írok ide a chrome kimered úgy...Pötyögok ide aztán sehol semmi,a billentyűzet nem reagál.De csak itt a fórumon,érdekes máshol semmi baja a billentyűzetnek. De lehet a Chrome nyűgje,passz.
Mindenki dicséri a samsung gyári böngészőjét,de annyira megszoktam már a chrome-ot,lusta vagyok átszokni. -
samu74
addikt
Koreában kiadták a béta android 11/one ui 3-at az FE-re,szóval lassan ide is lecsurog.
-
Prophyte
tag
Sziasztok
Emellett a telefon mellett döntöttem a Xiaomi ellenében, remélem, jol tettem. A kérdésem az lenne, hogy milyen wireless eszközt ajánlanátok töltéshez? Köszi!
-
novinyul
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Snapis nem volt nekem. Nálam 4G hálózaton 4-5 óra SOT van.
-
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nekem a 4G változat van, az kb. az újkori S8 szintjét hozza üzemidőben. 24 órát nálam elmegy, de nekem nincs sok képernyő időm, és nem játszom.
Az S20-ról nem tudok nyilatkozni, nem volt. De, szerintem erősen felhasználó függő, mit bír a cucc. Ez is egynapos teló, mint a legtöbb. -
eladogeppc
veterán
-
novinyul
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Snapi 865 az 5G-s az Exynos 990 meg 4G változat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
Kérdés hogy később mi lesz a frissítésekkel.

pláne ha majd jársz pesten...
Én nem játszom, de akik igen, ott meg durvábban elő jön.
ami tragédia..vagy azt mondod vegyem inkább az lg Velvetet féláron?
... egy hét próbát adok neki, ha gond lesz vele eladom és megrendelem az 5G verziót