Hirdetés
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv nektek, 2 napja van ilyen telóm, eddig remek. De
spotify kocsival összekötve BT-on, pár percenként 1 másodpercre a telón szól, nem a kocsin, mintha lecsatlakozna. Előző telón nem volt ilyen.
Találkozott már vki ilyennel? -
wanted5
őstag
Nem tudom, hogy feature-e vagy bug, de ha fülest használok (buds2) és zenét hallgatok, akkor ha jön valami értesítés, annak nincs hangja csak pár másodpercre halkabb lesz a zene.
Ez másnál is így van? -
bendegruz
őstag
5g-sre a napokban kapta meg baratnom a droid 12-t
-
Edit: ja, hogy ez S20, my bad.
Valós lehet? Nálam még semmi.
Samsung Galaxy S20 Official Android 12 One UI 4.0 update rolling out in these regions, countries
-
Dilikutya
félisten
Tény, a Grace UX-es A5 2017 sokkal gyorsabbnak tűnt anno az SIII Mini után, de azt betudtam a telefon korának, frissebb rendszernek, meg hogy az A5 azért látványosan erősebb hardverű. A sebességet nehéz megítélni, mert az S20FE meg eleve egy csúcsközeli telefon, az SIII Mini pedig a maga korában is középkategóriás volt, akkoriban meg még a nagy tesókon is megröccent az Android. Most a rendszerhez képest eleve erősebbek a hardverek már szerintem, nyomkodtam Galaxy A12-t, ami a nálunk kapható Samsung paletta legalja lehet, és nagy bajom nem volt vele. De nem hinném, hogy ez csak a OneUI erénye.
De külsőségekben nekem a Touchwiz is hasonlónak rémlik, a menü is ilyen volt, max a színe más, meg szögletesebb, mai szemmel picit fapadosabb, de nagy vonalakban ugyanaz.
HTC-t egyet sem próbáltam, így azokról nem is tudok semmit.
Mindenesetre én a Touchwiz után is mertem Samsung telót venni.
-
s4hu|SyD^
addikt
Kicsit csodálom, hogy a német SD-re sem jött még a frissítés.
-
kelly416
veterán
Nem is tudom, ezek közül volt-e valamelyiken, de azt tudom, hogy fórumon és a környezetemben is mindenki szidta.
Ericsson T20, Ericsson T20s, Sony Ericsson T610i, Sony Ericsson W300i, Samsung Omnia, Samsung Wave, Samsung B2100, Motorola Defy, HTC EVO 3d, Sony ION, Motorola RAZR i, Sony Xperia Z, LG Optimus G, Asus Padfone 2, Motorola Moto G, Sony Z1C, Sony Z3C, Asus Padfone Infinity 2, Samsung A7 2015, LG G Flex 2, Lenovo Vibe Z2 pro, Sony Xperia Z2, LG G4, Xiaomi RN4, Motorola Moto X4, Samsung J3 2016, Samsung A3 2017, Xiaomi Mi A2 lite, Samsung A8 2018, Samsung S9, Xiaomi Mi 9T pro, Poco F2 pro, S20FE
Áh, így utólag átolvasva azt a korszakot én biztonságos távolságban töltöttem.
-
s4hu|SyD^
addikt
Nálam csak fényerő probléma volt, hogy vagy túl sötéten maradt vagy túl világos volt. Meg a kamera lag, de az nagyon rossz. Ujjlenyomatolvasót megszoktam, hogy hogy kell már.
-
kutga
félisten
válasz
cheerokko06t
üzenetére
Hívás közben nálam oké, fordítva viszont valóban sokszor sötét marad a kijelző. Ujjlenyomat nálam jó.
-
cheerokko06t
csendes tag
Ha az mint nekem, akkor sokszor nem kapcsolja le a kijelzőt hívás közben, vagy pont fordítva és nem hozza vissza.
Engem az ujjlenyomat olvasó készít ki. Hátlapi után katasztrófa. Nyilván mindig akkor, amikor rohadt gyorsan kéne, 5x egymás után nem ismeri fel, letiltja, majd miután jelszóval feloldom, és ugyanúgy teszem oda az ujjam, akkor már jó neki. Pedig az optimalizálóból is kiszedtem...
-
jUUh
addikt
Reddites beszámolók alapján (nyilván nem long-term reviewek
) elég jó lett az A12 OneUI 4.0. Gyorsabb ujjlenyomatolvasó, jobb teljesítmény, simább rendszer, ezeket említették legtöbben. -
gooool
őstag
Ezt nekem is csinálja, eddig nem tudtam mi a fene okozhatja, de így "megnyugodtam" és ki is kapcsoltam gyorsan a funkciót.
Az én kedvenc fícsöröm az, hogy ha ülve használom, majd egy lendülettel hátradőlök az ágyon, akkor lentebb veszi a fényerőt. Nem tudom ezt mi alapján következteti ki, de elég kellemetlen bizonyos helyzetekben.
-
kutga
félisten
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Igen, már A szérián is megvolt.
MOD
A videó másnál sem nagyon találja a fókuszt beltérben? Lakásban, este, lámpafénynél a gyerekekről képtelen voltam egy normális videót készíteni, még vakuval is össze vissza fókuszált. -
kutga
félisten
Nálam a védelem a véletlen érintések ellen bugos de már az elejétől. Általában akkor jelez amikor nem kellene.
-
samu74
addikt
válasz
fdani0807
üzenetére
Hát,nincs kizárva hogy maradt még egy kis szoftveres bibi.Az van hogy a fényérzekelő allergiás néhány fényforrásra(ledes vagy neon) ,párszor megfigyeltem hogy a hideg fénynél jön elő. Próbálj egy izzócserét ha jellemzően otthon csinálja.Ha random jön elő, akkor talán a mostani update helyrerakja.Majd meglátjuk.
-
samu74
addikt
Szintén zenész. Napi 15-20 százalék nálam is az AOD fogyasztás mert állandóan megy. Ha meg érintésre átállítom akkor meg nem látom tapicskolás nélkül hogy van-e valami értesítés. Ez egy jó dolog ha van valami csak akkor világít az AOD .Tartok tőle hogy update után megint kell egy reset, mint anno a 11 után...Anno a fényérzekelő "gajdult" meg rögtön a frissítés után ,hogy másodpercenként emelte/csökkentette a fényerőt.Kiváncsi leszek hogy most mi fog szórakozni.
-
A tab s7-re most jött meg a 12
-
Rinocerosz
őstag
Xda-n fent van a Frija nevű program.
Letöltöd
Beírod a telefon modell számát azt hiszem FE-nek (SM-G780G vagy SM-G780F)
meg azt, hogy melyik szolgáltató:
Xeh - független
Vdh- vodafone,Rákeres a romra és ott írja, hogy melyiket tölthető le éppen... nyilván a 12 lenne a lényeges.
Egyszer Odinozásra adod a fejed akkor ezzel gyorsan le lehet tölteni a romot gyorsan.
-
jUUh
addikt
válasz
Benoe77
üzenetére
Ugyancsak Redditen olvastam, hogy ez a virtuális memória jól hangzik, csak éppen A11 óta natívan csinálja az Android kérés nélkül.
#8046s4hu|SyD^: Igen, én is kezdek erre felé hajlani. Nem "vigyáztam" eddig egyik telefonom akksijára se, töltöttem kb 30-100% közé, mikor hogy. Amire érintene az a kevés degradáció, cserélek telefont. Ha nem, akksit.
-
-
kutga
félisten
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Azt hogy lehet?
-
s4hu|SyD^
addikt
Megnézve az újításokat olyan semmilyen ez az Android 12. Design ennyi a 90%.
-
jUUh
addikt
Reddit-en tolják izomból a képeket, hogy megjött az update, most 20 perce rakott ki valaki egyet, 4G-s SD verzió, Malajzia.
-
Victorio
aktív tag
SM-G781B (FE 5G) XEO (Poland)
Ma megjött OTA a Droid 12 frissítés. -
ovics
aktív tag
Sziasztok, abban tudna valaki segíteni, hogy hogy tudom beállítani, hogy ne csak egy adott sim kártyáról küldje az üzeneteket, hanem megkérdezze és választhassak?
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Hát én sem tudom. A lényeg, hogy minden működik rendesen. Anno még az S9-nél változott ez is. Mert az telekom-os volt, de független, arra ráraktam a XEH-t és meg is változott. Ez a teló meg Pólusból van, szóval eredetileg kis hazánkba szánt verzió
. Lehet volt valami kavarodás.
AKkor nem is foglalkozok vele. Egyébként a frissítések akkor jönnek erre is mikor XEH-ra. -
Rinocerosz
őstag
válasz
Pistiboy88
üzenetére
Én úgy tudom, hogy egy ideje már nem változik meg. Szóval lehet a xeh van rajta, de a kód nem változik. Elvileg nincs is semmi különbség... szóval lehet jobb lenne inkább a LUX rá.
Nem tudom az mennyire igaz, hogy ezek a romok a hálózat miatt vannak. Más ország más mobilhálózat.
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
SAOMC_SM-G780G_OXM_LUX_RR_0005
LUX/LUX, LUX/EUX/LUX
Szóval, igen LUX. -
Rinocerosz
őstag
válasz
Pistiboy88
üzenetére
A szoftver adatainál mit ír utolsónak? Lux?
-
Pistiboy88
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit tanácstalan vagyok. Tele volt már mindennel a telefon, ezért mondom tolok egy visszaállítást. Akkor vettem észre, hogy a CSC verzió LUX (luxemburg-i). Letöltöttem egy komplett XEH pakkot samfirmware-ről, majd odinnal rátoltam, de csodálkozva vettem észre, hogy maradt a LUX, nem lett XEH. Van ötletetek, hogy mi lehet ennek az oka? Mindent másolt, full olyan lett a teló, mintha a dobozból most vettem volna ki, de a CSC nem lett XEH. Bár elvileg nem kéne sok különbségnek lennie. (G780G a teló)
-
Ixion77
addikt
Ahol most vagyok gyenge a vezetékes internet, viszont van elég jó áron 5G.
Mivel nem találtam épeszű áron 5G routert, arra gondoltam hogy az S20FE-t használnám routernek.
Van valakinek tapasztalata hogy mennyire alkalmas ilyen célra? Csak egyszerű netelérésre van szükség, viszont azt 2-3 készülék is használná egyszerre. -
samu74
addikt
BÚÉK mindenkinek!
Esetleg akinek jött az új droid és OneUi, az megoszthatná hogy van-e valami huncutság. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)