- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
Antonio989 #4063 üzenetére
Az összefogás és egymás becsülésének hiánya ebben az országban csodákra képes.
-
Namelesske
addikt
válasz
Antonio989 #4057 üzenetére
Na vájá
Eddig az vót a baj, hogy 1 csillagosok, most már van 5 csillagosok is amibe bujtatottan fikázzák az emerek ígyse jó
pedig a karma megnyugodott.
Szóval maradjunk annyiba a pontozás szart se ér végig kell olvasni a kommenteket, és le kell vonni a következtetéseket magadnak. Én voltam anno egy idióta, hogy midenkit erre buzdítottam mégis valami félrészeg állapotomba hajnalba berendeltem ezt telefont úgy hogy amúgy végig kuncogtam az S20 topikját amikor először jöttek ilyen hozzásólások. De az olcsóbb ár meggyőzött.
-
Namelesske
addikt
válasz
Antonio989 #4053 üzenetére
-
kutga
félisten
válasz
Antonio989 #4053 üzenetére
Mindig az elégedetlenkedőknek lesz nagyobb a hangja.
-
Damage401
senior tag
válasz
Antonio989 #3858 üzenetére
Szia, teszteltem!! Tényleg jó lett, nem ugrál
köszi az infot!!
-
samu74
addikt
válasz
Antonio989 #3858 üzenetére
És széthúztad teljes képernyőre?Tehát hogy kitöltse a képernyőt a kép.
-
Namelesske
addikt
válasz
Antonio989 #3816 üzenetére
Már leírtam korábban, hogy 1 naposan is 50 000 forintot veszít az értékéből. Most hogy kint az A52 A72 150 körül kapsz jóval korrektebb dolgokat újonnan. Ki a franc venne 120-ért 2 hónapos S20FE-t és ki az aki 2 hónap után 80-at dob s kukába. Arról nem is beszéltem hogy vettem tokot üveget stb min 10 000 Ft-ért, amit többnyire grátiszként kell tovább adni mert senkinek nem kell utólag, tudom mert az A51 maradék cuccai azóta is jófogáson vannak.
A piac szépen beárazta nézz szét kicsit. Hülye nem vagyok, hogy így szórjam a pénzt. Lefelé nem váltok, felfelé nincs hova Samsungon belül.
@kokyt
Mihez képest szar a P8L kamerája? Egy vaku nélküli Lumia 520-ról frissítettem rá anno. Néhány szép emlékem is azzal kaptam le. [kép]
-
Badboys
őstag
válasz
Antonio989 #3385 üzenetére
Baromira érdekelne milyen megfontolás alapján forgalmazzák itthon a 4 G t. Mikor még a bocskoros románoknál is van hivatalosan 5G. Talán csak itt van egyedül 4G s verzió az unióban választási lehetőség nélkül
-
leslien
nagyúr
válasz
Antonio989 #3377 üzenetére
sajnálom,h nem tudod élvezni a 120hz kijelzőt...
-
AS
félisten
válasz
Antonio989 #1166 üzenetére
Meg legújabb pletyka az, hogy vége a Note szériának. Mivel tudni fogja az Ultra az S pent.
-
AS
félisten
válasz
Antonio989 #1160 üzenetére
"Samsung Magyarország által kibocsájtott jótállási jegyre." nos ezt szinte az összes E shop hanyagolj, vagy nincs kitöltve, legyen az Edigital vagy bárki...
-
AS
félisten
válasz
Antonio989 #245 üzenetére
De olvastam már, hogy ott is lehet.
-
natë
nagyúr
válasz
Antonio989 #65 üzenetére
A Turbado saját garanciája híresen jó. Nekem eddig mindig cseréltek új készülékre vagy levásárolhattam.
(#62) Noukoum : akkor is a mint-et vettem volna.
-
Aryon87
félisten
válasz
Antonio989 #43 üzenetére
Fotóra S20FE 5G (snapis).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest