Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
válasz
leslien #7658 üzenetére
Jelenleg ÍGY néz ki.
Azt én is többektől hallottam, olvastam, hogy nehogy Exynost vegyek, de nem tudom, hogy ténylegesen mennyire gáz.
Egyik "techguru" ismerősnek van S21+-a Exynossal, semmi panasza nincs, pedig Xiaomi / Oneplus vonalon évek óta custom rom developer, használtam is a munkáit, nagyon pengék voltak.
-
ricsike_p20
tag
válasz
leslien #5094 üzenetére
Újdonság varázsa, tudod.
Közben megvolt a sima S10 is, annál már nem volt számottevő különbség, az előző észrevételt pedig betudtam annak, hogy az S10e kisebb aksival rendelkezik (3100-3400-4500...). Ha az S20 FE is egy 3400-3500-ös akksival jött volna ki, proci ide-oda, egy sovány nap jönne ki belőle. És jah, viszlát, szerintem senki nem fog könnyezni utánad..
-
ricsike_p20
tag
válasz
leslien #5063 üzenetére
Már meg ne haragudj, de kezd nagyon fárasztó lenni ez a "csak az sd" mantra. Beteges. Szerintem mindenkinek volt exy-s telója (nekem konkrétan S10, S10e), és nem, nem éreztem akkora különbséget, hogy azonnal tűzre tettem volna őket. Lassan tele a topic (is) az ilyen hülyeségekkel, érdemi hozzászólás ellenben -1.
-
bozsozso
őstag
válasz
leslien #5081 üzenetére
Az a baj, hogy teljesen igaza van, mert már egy kicsit túltoltad ezt az egészet. Én is telefont akarok cserélni és ez is képben van de semmi mást nem tudok meg a topicból csak azt, hogy dögöljön meg az exynos. Jó ezt tudomásul vette mindenki, hogy ez a vélemény, de hasznosabb infók is jöhetnének.
Én itt lezártam, csak kicsit már unalmas.
-
Teal'C
veterán
válasz
leslien #5063 üzenetére
Nekem a feleségem Január vége óta használja nagy megelégedéssel, elsősorban face, messenger és youtube és semmi panasz hogy forró lenne vagy merülne. Ja és rengeteg videóhívás akár fél háromnegyed óra a hugaival vagy a szüleivel gyakran egymás után.
Azért nem az ördögtől való az a 990. -
balazs1956
senior tag
válasz
leslien #5040 üzenetére
Soha többet telenor. Megalakulásuk óta szívták a véremet, 60-65 ezer forintos számlákkal, csak amikor átmentem a Vodához, akkor jöttek a jobbnál jobb ajánlataikkal.Mivel upc, net, minden a Vodától van, harmadát fizetem a kedvezményekkel
Szóval rögtön átvinném a számlás vodára.
De nem akarok küzdeni velük,annyiszor átb@sztak, .
Ami érdekes, a telefonon nekem is enyxszost hoz, az asztalin meg minden böngészőben snapit -
balazs1956
senior tag
válasz
leslien #5028 üzenetére
VIGYÁZAT!!!!!!!!!!!!!!
Rágerjedtem erre a telenoros akcióra, felhívtam egy ügyintézőt, (férfi ember,értett hozzá), aki 3 különféle böngészőben nézte meg + a telefonján, és váltig állította, hogy ez NEM SNAPDRAGONOS verzió, hanem az EXYNOSOS.
Nem értem , mert nekem a Firefoxban, és a Crome-ban is egyértelműen Snapdragont ír.
Amúgy ha kiszállítják el kell menni egy Telenoros boltban, és ott gyakorlatilag azonnal kérnek rá egy függetlenítő kódot.(legalábbis ezt magyarázta, még sosem csináltam)
Szóval így zsákbamacskának tűnik, és 33x megnézte, akkor is ragaszkodott hogy ez exynosos, és meg 33x is mást láttam.
Vélemény? -
leslien
nagyúr
válasz
leslien #5007 üzenetére
van és olcsóbb is Telenor kártyás 178k
best buy lesz ez mondtam...
kutga
persze,h független XEH -
zzola
titán
válasz
leslien #4823 üzenetére
Megnéztem tüzetesebben az S21-et. Nekem nagyon bejön, sokkal jobb kézben tartani mint a 20-at, gyorsabb volt még a menü is, kijelző is szebb, de persze ezzel együtt az ára is magasabb. Bementem Telenerhez, ott most a legolcsóbb, de végül nem vettem meg.
Szinte ugyanaz a hardver egy másik házban. Az ár/érték és az ésszerűség most az FE mellett áll. -
kisnokia
aktív tag
válasz
leslien #4779 üzenetére
Na, én is megrendeltem a Sestore-ban. Kamatmentes részletre is adták. Igaz a közponban nem volt kék, de a fehér is elmegy. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz-e a bosszantásomra egy Buds-féle akció a szolgáltatómnál, vagy inkább a 250 E felé tendál az ár. Mostanában inkább ez utóbbi látszott, a 200E-es készülékek is egyre fogytak a Ses-ben is; ezért rendeltem meg a fehéret, amíg van.
-
updog
őstag
válasz
leslien #4676 üzenetére
Előkotortam a régi telefonom hogy azzal felvegyem mert komolyan (azt írtam már) screen recorderrel felvéve fél óráig küzdöttem, nyilván nem jött elő. Így elsőre sikerült reprodukálni, lelassítottam ahol elmegy a kép egy kicsit.
#4677kutga most komolyan ne csináljátok már
. Nem vagyok sznob, ahogy mondtam az eddigi telefonjaim pont nem érdekeltek hogy milyenek, csak menjenek. Az S20-ra is úgy tekintek mint eszköz, engem nem érdekelnek a marketing bullshitek meg hogy mit tudhatna. Nem is kenyérre kell az ára, többet ér az időm mint hogy most kínlódjak megint az elállásal meg keressek egy másik telefont, de ha akarnám akkor elmentem volna megvenni az S21 Ultra 5Gt, nem azon múlt.
De most azt ne mondjátok hogy ez "normális" hogy a világ egyik legelterjedtebb böngészőjének a világ legelterjedtebb mobil oprendszeres portja (és remélem tényleg csak a Chrome, mással még nem jött elő) a világ egyik legnagyobb mobilgyártójának közép-felső kategóriás telefonján ilyet csinál, hogy out of the box ilyen alap felhasználásra nem tudom idegeskedés nélkül használni a telefont, hát összef*som magam
BTW Volt egy ilyen opció a beállítások közt hogy képernyő villogtatása ha a felolvasó hozzáfér a szövegekhez, képekhez, az be volt kapcsolva, de már azt is kikapcsoltam.
-
updog
őstag
válasz
leslien #4657 üzenetére
Igen, SD (mondhatnám "nyilván" de az a rossz szokásom hogy kb. pár napot nézek utána annak hogy mi veszek, szóval csak szerencsém volt hogy pont rátaláltam arra a tényre hogy az Exynosszal (is?
) szívás (?))
#4658zoltan77 most látom, nem is itt írtam korábban hanem a "sima" milyen telefont vegyek topicban, hogy egy tök átlagos (telefon, böngészés, néha fb, waze, oszt ennyi) felhasználásra keresnék olyan telefont ami erre a nem túl összetett feladatkörre kompromisszummentes. Az már nekem kompromisszum, hogy akkor most használjam a Samsung browsert, és nem vigasz hogy az megoldja a problémámat egy olyan telefonon ami többe kerül mint az összes eddigi okostelefonom együttvéve.
Azt hiszem nem 14 napos visszavivős probléma ez, de a kezdeti wow mindig ilyen telefont akartam érzés egy sima keserű hétköznapi telefonhasználattá silányult egy hét alatt emiatt (ezt meg egy 80 ezres Xiaomi is nyújtotta volna).
#4659Namelesske köszi, ez se nyert sajnos
Még mindig megvan a villogás. Találkoztam már olyannal hogy a darkmode-ot kapcsoljam ki chromeban, az se nyert.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
leslien #4667 üzenetére
Hát igen, köszönjük Samsung. Amúgy én még az S21 FE-re lennék kíváncsi ha lesz, hátha szivárogtatnak több adatot bár gondolom drágább is lesz annyival. Mondjuk egy SP888 proci azért egész jó fejlődés. A kérdés, hogy mikor jön, mert nem biztos, hogy akarok várni év végéig.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
leslien #4648 üzenetére
Na most néztem céges kedvezménnyel:
4G Snapi(G780G ha jól gondolom): 128 GB 499 euro / 256 GB 569 euro(kifogyott, várni kell rá) - Eredeti ár: 629 euro / 679 euro
4G Exynos: 499 euro
5G Snapi: 588 euro - Eredeti ár: 749 euroSzerintem nem ér meg annyi felárat az 5G még gondolkodom, hogy az a 70 euro plusz jó-e azért az extra 128 GB-ért meg a várakozásért.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
leslien #4648 üzenetére
Még futott a szerződésem máshol. Meg nem vagyok rászorulva, mert a húgom Mi9-e még mindig nálam van. Viszont átköltözni nem akarok oda teljesen, inkább Samsung telefonba. Mivel UK-ból költöztünk Németbe így felborult elég sok minden ilyen téren. Pl. új Paypal, új Google Store account, mert csomó német appot nem lehet letölteni ha UK-ra van állítva. Váltani meg 1x lehet évente, de kellett még a bank app.
Szóval nyilván csak csúsztatom a dolgot, de előbb-utóbb költöznöm kell másik telefonba. Az S7E tárhelye sem szolgál már ki. Hülye UK csatlakozós töltő is van ráadásul. -
-
-
Alfred88
tag
válasz
leslien #4509 üzenetére
Kezdünk össze szokni :D bár van pár apróság ami zavar (billentyűzet - minden appot újra meg kell vennem amit eddig használtam) kamera ahhoz képest hogy egy bő 2 éves telefon nagyon meglepett (jó értelemben) kicsit hiányolom a 18:9es kialakítást, de minden másban le a kalappal előtte, illetve hogyha hívok addig nem zárhatom le a kijelzot míg fel nem veszik a telefont különben szakítja a hívást, ezt totál nem értem mondjuk
-
leslien
nagyúr
válasz
leslien #4488 üzenetére
ha vkit érdekel itt van a kék SD 865
-
melodie
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged