Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
Vezetéknélküli töltést biztosan zavarja,nem is használom olyan tokban. Az NFC-t nemigazán, legalábbis eddig működött. Szeretem ezeket a kitámasztós tokokat, sokszor azon nézek streameket, olyankor jól jön, nameg kocsiban is van felragasztva mágnes. Jobban fogja a telefont mint bármilyen tartó amihez eddig volt szerencsém.
-
leslien
nagyúr
hol kell bekapcsolni a aku % ?
-
leslien
nagyúr
S20 FE 5G képek.... [link]
-
samu74
addikt
válasz
novinyul #684 üzenetére
Az S20 már jóideje nincs a webshopba a vodánál, néztem én is mikor levitték 260-ra. Aztán az FE-nél nem volt kérdés mikor online kedvezmény után 190 lett.
Megjött az Amazonról a kijelző/kameravédő kombó . A kijelzővédő üveg még hagyján, bár az is lehetne picit nagyobb. De a kameravédő üveg katasztrófa( nagyon pontos méretre), pedig a vaku helye is ki van vágva...Az van hogy vakuzáskor úgy "bevilágítja" a vedőüveget hogy tiszta kék fátyol a kép.Szóval az felejtős, legalábbis ez a verzió. -
Tiédetis
senior tag
Turbado-s rendelők: nektek mennyi idő volt mire kivitték?
Voolt valaki aki rendelés után módosított típust vagy mondta vissza a megrendelést, mennyi idő volt mire visszautaltak? -
Badboys
őstag
Talán a Black Free Day hoz némi árcsökkenést.
-
eami
veterán
válasz
piocasember #643 üzenetére
fólia van a vodás verzión.
-
Badboys
őstag
Köszönöm a válaszokat. Egyenlőre még várok valamennyit nagyon nehezen válok meg a HTC U 11 től. Amit nagyon meg kedveltem benne szinte hozzá sem kellett nyúlni újra indítani stb. Meg olyan témát csináltam amilyent szerettem volna a saját programjával. Kerestem, de a Samsungnak nem találtam hasonlót sem. Így valószínű csak a gyáriakat lehet. Viszont sajnos amiatt kell cserélnem mert SGW 3 nem minden programja kompatibilis a HTC vel.
-
novinyul
veterán
Amúgy sikerült rendbe hozni a Samsungnak a telefont
Az utolsó frissítés óta egy szavam sem lehet rá, teszi a dolgát minden hiba nélkül. A MI10T mellett sem érzem gyengébbnek vagy hogy melegedne, mondjuk ott az 5000mAh akku dob egy laza 1,5 óra sot-t. Na de cserébe már húzza az ember zsebét.
-
Badboys
őstag
Váltás előtt vagyok és olvasom, hogy a vodásnál nincs füles csomagban. A T és csomagban sincs?
-
zoli669
tag
Sziasztok!
S20 FE tulaj lettem!
Üdv mindenkinek!
-
novinyul
veterán
válasz
piocasember #666 üzenetére
Viszonylag szorosan a fej mellett tartva a hangszóró legyen középen. Mondjuk én Bluetooth headset-l használom
-
leslien
nagyúr
napokban érkezik egy S20 FE 5G hozzám is.. lesz teszt Gcam is...
-
novinyul
veterán
válasz
piocasember #663 üzenetére
Nagyon a szélen van az érzékelő, vigyázni kell hogy tartod a telefont. Tisztára mint a Xiaomi telefonoknál.
-
piocasember
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy másnak is van-e gondja a közelség érzékelővel? Nem először fordul elő, hogy telefonálás közben az arcom kihangosítja, lenémítja a készüléket, valamint már az is előfordult párszor, hogy a hívás végén sötét volt a képernyő, így nem tudtam befejezni a hívást.
-
zsolez76
tag
Viszont még nem tudtam dönteni színben. Kék vagy zöld a befutó nálam. A kék túl sötétre sikeredett az zöld túl világosra.
-
siege5
aktív tag
válasz
novinyul #657 üzenetére
Értem ez jó hír, kis melegedéssel nem is lenne bajom ha lenne sem, csak akkora ne legyen, hogy a telót ölje le vele, vagy legalábbis visszahúzza az erejét.
Damage401: Ezt mennyire gondolod biztosnak? Ünnepekig gondoltam rá várni, de őszintén szólva csak azért, hogy hátha szolgáltató al bent lesz az is 200 alatt. De így azért biztosan nem érne meg a 180 exynos VS 250 snapi közti különbség.
-
zsolez76
tag
válasz
FuRiONight #647 üzenetére
Vagy karácsony utánra,addig kiszórják a 4g-s verzákat.
-
Schuler888
senior tag
A melegedestol nem kell felni senkit nem egetett meg
az uzemido es a jatekok optimalizalasa(o jatszik telon) ami lenyeg. Habar nekem az eggyel gyongebb note10+omon nincs jatek ami akadna.. dehat mi lesz 2 ev mulva ugye.. senki nem tudja, en megvetettem volna mar siman vele, de mivel raer magvarjuk a snapi arat :)
-
siege5
aktív tag
válasz
Schuler888 #652 üzenetére
Én is így vagyok vele, és egyébként kivételesen tetszik egy samu teló. De őszintén szólva félek a melegedéstől, így inkább rászánnék némi pluszt erre. De meglátjuk, hogy hogyan jön, vagy addig szolgáltatónál lesz e hasonlóan jó vételben mint most a sima.
-
Schuler888
senior tag
Nehez kerdes. Tokeletesen eleg az exynos is, o is csak kivar, irrealis arkulonbseg eseten mondtam neki h nem eri meg a snapdragon. Tehat ez azert nem egy hatalmas kulonbseg, de van az az arkulonbseg, amit en 20k-ban maximalizaltam amiert inkabb snapi es 5g, de ott vannak a szolgaltatoi ajanlatok, tehat ha lesz jo ajanlat, akkor mondom ra neki az ament, persze ettol o dont, de en kb ennyiben maximalizalom az erteket a verzio kulonbsegnek
-
siege5
aktív tag
válasz
Schuler888 #650 üzenetére
Remélem, mert már épp nagyon gondolkodtam, hogy lemondok róla és bepróbálom az exynossal.
-
Ma tönkrement a telefonom,megadta magát. Az 5G meg nincs még a szolgáltatóknál. Kéknél kéne megvennem mert ott vagyok jó csomagban. De így nem tudom megvenni
-
eami
veterán
válasz
Schuler888 #646 üzenetére
amúgy a snapi vagy az 5g? ha utóbbi, miért?
-
gatto_
senior tag
válasz
piocasember #643 üzenetére
Sem füles, sem fólia nincs. Úgy volt ahogy leírtad.
-
piocasember
tag
Sziasztok! Aki Vodafonenál vásárolta a készüléket, azoktól kérdezem. Volt nektek fülhallgató a dobozban? A másik. A telefonon kicsomagoláskor volt-e nektek a kijelzővédő fólián kívül az a védőfólia, ami csak a dobozban védi a kijelzőt és első használat előtt le kell szedni a készülékről. Csak azért kérdem, mert egyszer már sikerült hivatalos forgalmazótól (Emag) olyan új készüléket vennem, amiről kiderült, hogy nem én vagyok az első tulajdonosa. A dobozon a zárjegy érintetlen volt, tehát annyira nem aggódom, de azért mégis csak kíváncsi vagyok, főleg arra, hogy ti kaptatok-e hozzá fülest. Köszönöm a segítséget!
-
zsolez76
tag
válasz
Schuler888 #638 üzenetére
Szerintem üzletpolitika. Karácsonyra tartogatják az 5g-s verziót...
-
Azt mondtam, soha nem veszek Samsung, de ez a teló elgondolkodtató.. A fórumot olvasva viszont kicsit elbizonytalanodtam..
Érdemes várni, vagy mi a helyzet ezzel a TS hibával?Mate 20 Pro-t váltana egyébként.
-
zsolez76
tag
Vodás telókra is jött már a frissítés?
-
novinyul
veterán
válasz
caveman1 #625 üzenetére
Mióta cserélték a telefont(zoom kamera ois hiba, 3 napba szó nélkül cserélték) azóta hiba mentes a telefon. Írták hogy megpróbálja a Samsung gatyába rázni a telefont, szerintem elég jól helyre rakták.
Mave13: Nálam nem volt melegedés mikor pakoltam át a cuccokat(asszony S10 adaptere kellett) kisebb langyosodás volt. S8 után valóban nincs akkora hűha érzése az embernek, de napi használatban azért érződik az a pár év. A hátlap meg nekem tetszik hogy, matt felületű és amúgy is tokban van folyamatosan. Na meg ha esne is a telefon, ez tuti hogy jobban bírja az esést. -
Sziasztok!
Én is beléptem a klubba, ma beruháztam egy kék S20 FE-be, ami egy S8-at váltott. Gondoltam írok az első benyomásokról, amíg friss az élmény. Nyilván az S8-hoz tudom hasonlítani, másom nem volt az utóbbi években.
Először is, az S8-hoz képest ez a teló nagynak hat. +1 cm magasságban, +0,5 széltében. Több helyről hallottam, hogy a készülék valahol a sima és a plus Sx10/20 verziók között helyezkedik el. Egy S10+ mellé téve alig éreztem különbséget, inkább ahhoz van közelebb.
Számomra a kameralyuk egyáltalán nem zavaró, pillanatok alatt megszoktam.
A kijelző egyébként nagyon szép, érdekes volt látni, hogy az S8 mellé téve annak mennyivel rózsaszínesebb az árnyalata (ez egy tipikus S8 hiba volt anno).
A 120-es képfrissítés nekem nem adja, kb. semmi különbséget nem látok így elsőre az S8-hoz képest, ugyanolyan fluid mind a kettő a szokásos kisebb megakadásokkal, amiket már megszoktam. Nagyobb megtorpanás, gondolkodás eddig durvább procihasználat mellett sem jelentkezett. Néha egy kis gondolkodás van, de alapvetően nem zavaró.
Ami furcsa, hogy teló kifejezetten melegszik. Már a kezdeti alkalmazás telepítéseknél is volt egy meleg pont a kamerasziget alsó részénél, aztán a SmartSwitch rendszerezése közben a teló szépen egyenletesen kimelegedett. Nem volt forró, nem volt különösebben zavaró, de a kezet kellemesen melegítette. Nem játszom, úgyhogy nem tudom komolyabb játékok mennyire forrósítják fel, de az S8-hoz képest ez eléggé új élmény volt.
A telefon minőségi darabnak tűnik, de azért az a plasztik hátlap akármennyire is nem rossz, nagyon nem adja az S8, meg úgy általában az S széria minőségi érzését. Kicsit puha, kicsit kopog, így nem érzem annyira felső kategóriásnak a cuccot, mint amennyire hardverileg, vagy felszereltség szintjén egyébként az.Az átköltözés viszonylag zökkenőmentesen zajlott, ami egydül zavaró, hogy a mellékelt USB kábel egyik vége Type A... így az S8-hoz nem tudtam hozzákötni, mivel az ahhoz kapott átalakítót hirtelen nem találtam. Egy jó minőségű, rövid Type C - Type C kábellel viszont nem működött a mutatvány, összekötve a két telót az S20 elkezdett tölteni az S8 akkujáról, és pont. Szerencsére a költöztető program vezeték nélkül is megy, írt mindenféle magas frekvenciás hangazonosításos varázslást, de a két telefont egymás mellé helyezve egy-egy igen, akarom klikkel szépen párosodtak, és már kúsztak is át az adatok. Kb. 4-5 GB-ot 15 perc alatt töltött át, és rendszerezett a gép, aminek az eredménye, hogy az S8 45%-ról lemerült, és kikapcsolt, az S20 FE meg eléggé felmelegedett. Minden lényeges dolog átjött, kivéve a Spotify letöltött zenéit. Az manuális beavatkozást igényelt, meg a Gear Sportot is párosítani kellett a szokott módon.
Az akkuidő egyelőre nem tűnt túl combosnak, délután négykor vettem át a készüléket, akkor állt kb. 46%-on, mire átköltöztem 20% körülire esett az akkuszint. A töltés kellemesen gyors, 20%-ról kb. 1 óra 5-10 perc alatt tolta tele az akkut a hozzá mellékelt töltő. Vezeték nélküli töltést még nem próbáltam, mint ahogy még a kamerát sem teszteltem, azt majd az elkövetkező napok során próbálom ki. A LED fényereje viszont gyengébb lett, elemlámpának nem olyan jó, mint a régi telefonom. A kamerasziget engem zavar, új az élmény, de majd lesz tok, és akkor nem fog olyan zavaróan kidomborodni, meg nem kapok idegrángást, amikor leteszem az asztalra, és azon támaszkodik az egész teló. Az olyan zavaró, félek, hogy megsérül a borítás.Az ujjlenyomat olvasó tök jó, gyorsan, pontosan érzékel a gyári fólián keresztül is, és gyorsan is old a képernyőzár. Az érintőképernyő hibát normál használat mellett egyáltalán nem érzékeltem, igaz nem játszok, de semmivel sem rosszabb a tapicskolása, mint az S8-nak.
Szoftveresen én túl nagy előrelépést nem látok, nyilván kicsit szebb, kicsit jobb, kicsit több funkció itt, több lehetőség ott, de semmi extra így első blikkre.Összességében elégedett vagyok, amennyiért ki tudtam hozni a Vodafonetól annyit abszolút megért, de nincs az a nagy wow faktor, ami anno a Note II - S8 váltás esetén volt. Remélem ez is elmegy majd 3-4 évet hiba nélkül, úgy mint az S8, és nem lesz okom panaszra.
-
caveman1
tag
Az érintőkijelző nagyon sok embernél fantom érintéseket produkál, tehát nem csak ott érzékel ahol megérinted hanem más pontokban is, meg több ujj használatakor is sokszor nem jól érzékeli az ujjakat, ha túl közel van egymáshoz 2 ujj akkor van hogy 1-nek érzékeli, ez azon a telón amit én kaptam ez úgy jelentkezett hogy pl amikor egy fotót akartam nagyítani, vagy összehúzni két ujjal akkor volt hogy helyette a fotó részletei jelenítette meg, vagy a kamera indult el helyette. Mások úgy írták le. Ahibát hogy pl. a facebook appban görgetve néha pluszban rákattintott egy linkre, vagy belájkolt egy bejegyzést. Én ezt nem tapasztaltam, mert nagyon hamar visszavittem a telót miután megkaptam. Én egy tesztelő progival teszteltem le mikor megkaptam, ami egyértelműen mutatta hogy nem stimmelnek a dolgok, ezt itt is sokan belinkelték korábban, illetve a youtube-on is rá tudsz keresni (pl s20 fe touchscreen issue, van már fennt rlég sok videó) Azóta már jött ki 2 frissítés (vagy lehet már 3?) a hiba javítására, sokan írták hogy a hétköznapi használat során már jóval jobban működik mint korábban, viszont sajnos ahogy külföldi fórumokon olvastam, (illetve itt is írták páran) a probléma nem szűnt meg teljesen. Amúgy volt olyan is akinél egyáltalán nem jelentkezett ez a probléma, de sajnos úgy tűnik hogy ők vannak kevesebben.
-
caveman1
tag
válasz
novinyul #624 üzenetére
Ez már egy harmadik frissítés? Nálad továbbra is minden oké a Touch screennel? Remélem meg tudják oldani véglegesen ezt a hibát, mert a teló nagyon tetszene, de amit a múlt héten kaptam telót a Telekomtól sajnos ugyanúgy hozta az összes toch screen hibát ezért inkább elálltam a vásárlástól. Ha megjavulna lehet újra berendelném. Figyelem a külföldi fórumokat, ott akiknél jelen volt a hiba, szinte kivétel nélkül azt írja hogy az eddig kiadott frissítések ellenére ugyanúgy megvannak a TS hibák, max egy kicsivel kevésbé zavaró, de ez így csak felületi kezelés, nem megoldás. Na, de hátha helyere hozzák a frisstésekkel!
-
novinyul
veterán
Na jött frissítés(októberi security patch) meg rendszer stabilitás.
-
Manka76
senior tag
Azért baj mert a kiegészitő árát is nettónak számolja és a végén hozzá csapja az ÁFA-t mint a csatolt képen látszik. A két tok 2X9990= 19.980 ft.
A megoldás az volt hogy felhívtam a SES.hu-t (nem a SESSTORE.hu) és odaszóltak a Westendbe ahova kértem átvételre és ott átárazták és úgy nem kellett fizetnem. -
sanchez77
csendes tag
Pontosítanék: Ha a webshopban kiválasztasz x terméket pl. bruttó 20.000 Ft-ért, akkor csak az összrendelésed nettó árából von le valamennyi kedvezményt. De az adót neked kéne kifizetni, ami ez esetben kb. 5400 Ft... Közben a promóciós szabályzatban az van, hogy a Szervező viseli az adózási kötelezettséget.
-
AS
félisten
Megjött a Samsung Clear View Cover, gyári flip tok ami ahogy várható volt nagyon minöségi darab lett. (állítólag antibakteriális is) bár ezt sehol sem láttam, hogy írnák.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
schferenc77 #608 üzenetére
[link]
Ez 2 hónapja volt ennél frissebbet nem láttam eddig. Én úgy látom, hogy az exynos valamivel jobban teljesít. -
novinyul
veterán
válasz
Raktam fel képeket(Exynos verziós) fotós topikba, jó szar volt az idő, de még így is elég jó a minőség. Amúgy az FE a Samsung Isocell kamerát használja(az IMX555 Samsung tesója)
-
törölt tag
válasz
Hát Snapdragonra lesz majd Gcam mod, az meg valszeg jobb képeket lő majd mint a gyári app. De szerintem így sincs semmi baj ezekkel a képekkel.
-
schferenc77
aktív tag
válasz
Rinocerosz #599 üzenetére
Errol a Snapi vs Exynos kamera tesztrol tudnál linket adni? Ha itt van minőségbeli különbség a ket lapka között, az nekem fontosabb, mint az 5G vagy a játékok alatti teljesítmény különbség...
-
siege5
aktív tag
Nos ez is csak akkor igaz, ha itt is komolyabban melegszik az Exynos, ugyanis abban az esetben veszi vissza a teljesítményt a teló ha túlmelegedik. Ámbár erről konkrét infót még nem láttam kérdezés után sem írtak pontosat. Sőt amit írtak az is inkább arra a következtetésre vezetett, hogy azért annyira nem vészes.
Más kérdés, hogy nekem szükségem lenne a 8 Gb ramra, és sajnálom, hogy nem igazán érkezik, mire meg jön és kellene nem biztos hogy beesik az ára (úgy meg már nem biztos, hogy a jelenlegi mezőnyben annyira jó vétel lenne) -
leslien
nagyúr
Cseh rendelést kéne összehozni...vkinek van vmi infó ? mint pl a maiboxde... Németből...
[link] -
AS
félisten
Azért ez így nem igaz. Ha komolyabb játékokkal játszol akkor a EX990 laggolni fog 10 perc után, ami nagyon nem mindegy. Feltéve ha komolyabb játékokkal játszol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest