Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aliendej
tag
Az ujjlenyomat szintén sok mindentől függ. Nálam 100-ből 98x elfogadja, mikor nem akkor nem illesztem rá megfelelően. Akinél nem működik az próbálja a gyűrűs vagy a kisujját mintázni és használni, mert ahány ember annyi féle. Van olyan akinek szép a rajzolata, van akinél kevésbé, van akinek száraz és van akinek zsírosodik. Az se mindegy mit dolgozol, mennyire veszed igénybe, szóval ez is sok mindentől függ. Az S20 FE olvasója hibátlan, a hiba máshol van vagy ha nagyon nem működik akkor irány a szerviz.
-
Aliendej
tag
Ennél is lehet két nap, attól függ mennyit használod és milyen appok vannak rajta.
A régi telefonom is használom, feltöltöttem este 9-kot és reggel 6-ra 82% volt. Leszedtem róla néhány appot, amit nem használok azt leállítottam és reggelre 97% volt, délután 15 órára volt 82%. Szóval az akkuhasználat elég sok mindentől függ. -
janeszgol
félisten
válasz
nagyokos008 #989 üzenetére
Ilyet az A7 2018-al is tapasztaltam, hogy teló ébresztés után még kb fél percig nem volt net, hiába jelezte az ikon. Frissítés jöhetett rá, mert kb fél éve nem vettem észre ezt. (Igaz cserébe picit jobban merül. Ami nem gond.)
-
janeszgol
félisten
[link]
Érintő probléma ecsetelése a harmadik frissítés után.Szerk: látom, #955
-
Állítólag nincs nagy különbség a két proci között,egyesek azt hangoztatják. Akkor hogy van ez? De értelemszerűen az 5G-re verzióra gondoltam. De mivel nem írja oda senki milyen telefonja van,így nem lehet már nyomon követni,keresgélni meg nem fogok. Aláírásba simán beleférne.
Mindenkinek más telefonja van,mert gyártás során sincs két egyforma ellenállás. Hülyeség is két egyforma telefonról beszélni. Topik is zárható. Elnézést ha leírtam a tapasztaltaimat,mert segíteni akartam. De nem neked ment,majd akinek írtam eldönti mennyire volt hülyeség a számára.
-
válasz
Első körben cseréltess SIM-et, ha az nem segít, factory reset, ha az sem, akkor szerviz.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Több Samsung telefonnál előjött nekem is ez a probléma. Általában akkor volt, mikor egy ismert Wifi hálózat hatósugarát elhagytam. Nálam úgy oldódott meg, hogy a fejlesztői beállításokban " A mobilhálózat kapcsolat mindig aktív" beállítást bekapcsoltam. Ilyenkor sajnos még jobban merül a telefon.
-
válasz
Mobilszolgáltatóknál gond van tegnap óta. Lehetnek kimaradások.
-
nagyokos008
csendes tag
Sziasztok!
S20FE készülék mostmár 4 hete megvan, 4G-s verzió, naponta többször is tapasztalom hogy állandó aktív 4G-s kapcsolat mellett nem jön be az internet. ( Telenor, több kártyával is ezt csinálta ) Nem tűnik el a 4G-s ikon, de nem jön be a net, ilyenkor mindig be kell kapcsolnom a repülő üzemmódot majd vissza és ismét van net. Valaki más is tapasztalt hasonló dolgot? Nagyon bosszantó. -
válasz
Aliendej #986 üzenetére
Ezen lepődtem meg,mert itt is olvasva a topikot én azt gondoltam ennél a telefonnál is alap a 2 nap.
Biztosan nem tudom megmondani,de nekem nincs health,knox stb alkalmazásom,ami így tuti nem megy a háttérben. A készenléti fogyasztása baromi jó. Ha nem használom akkor nem merül egy százalékot sem.
Ma beszéltem 29 percet a telefonon,ment a kijelző 19 percet és 97%-on vagyok. -
Indian74
senior tag
válasz
Aliendej #982 üzenetére
Ez egy történet,ami jó hosszú,röviden használtan vettem,tudtam hogy hibás,és hogy csak garancia jegye van,és igen aTMX,futárt küldött,és kb 2 nap alatt megjavitotta
Az Euronics dolgozoja nem vette át számla hiányában,de az oldalukon is fent van hogy....
Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 4.§ (1) bekezdése alapján a jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető. Azaz a számla egyidejű bemutatása ilyen esetben nem követelhető meg.
Nyilván a vásárlás dátumának szerepelnie kell rajta. -
Indian74
senior tag
válasz
novinyul #970 üzenetére
Hát nem égszen,már kicsit unom hogy csere,stb,meg asszony az meg föleg
Az elötte lévö moibilal majdnem befürödtem,úgy hogy volt garancia jegy hozzá de az üzlet nem volt hajlandó javítatni...Note 9 pro volt ( az euroicsba lett véve) az és csak egy rezgö motor hiba miatt kellet volna szervizbe adni..de végül megoldotam,el is adtam,és ezt tudtam kihozni a telekomtól,és nem szeretnék még egy ilyen szervizes köröket futni,bár ehez a telefonho van számla is -
Aliendej
tag
Vásároltam egy ilyen készüléket és ahogy itt olvasok vissza látom, hogy van valami kupon. Hol kell ehhez regisztrálni és hogyan lehet igényelni?
szerk.: a Samsung Membersben kell, megtaláltam.
-
Indian74
senior tag
Nem egészen,mert nekem az aksi idö nem túl biztató,átlag használat mellett egy nap sincs,és ez a kijelzö hiba,remélem hogy nálam nem jönn elö,kicist agaszt.Nem szivessen adnám,cserélgetném,mert attól föggetlenül ahogy le is irtam,jó kis telefon,de most öszinte is legyek,sajnos nem tudok megmaradni egy telefonnál
-
Indian74
senior tag
Igen én értem,csak egy vélemény volt,és sajnos vannak hibái ami felett nem szabad elnézni.
Én most vettem, kb 3 hete,probáltam olyat venni ami megbizható,tartos,mert én nagyon szeretek mobilokat cserélgetni,most úgy gondoltam na most lesz egy ilyen jó kis telom...na tessék
Legszivesebben eladnám,cserélném,de annyit meg nem ér,és már tényleg szeretnék egy mobilnál megállapodni. -
Hzi
aktív tag
Szisztok!
Tokot hol vettetek az FE-hez?
Itthonról kéne, átlátszó, ócsó. -
natë
nagyúr
válasz
rebelinside #963 üzenetére
Ha 99%-ban sikerül nekik, akkor kb. mindegy is. Ráadásul nem minden darab hibás.
-
natë
nagyúr
válasz
rebelinside #961 üzenetére
ha hw-es lenne, visszahívták volna szerintem.
-
natë
nagyúr
válasz
csaba1203 #955 üzenetére
Egy reddit user szerint, ne már.
"Some users in the Reddit thread suggest this could be a hardware issue, not fixable by software updates. User NicoToscani71 writes: “It was noticeable from day one. I couldn’t figure out why 120Hz screen looked like it was having a minor stroke when scrolling […] "
-
csaba1203
addikt
Úgy néz ki hw-es hiba lesz, amit szoftveresen nem tudnak javítani.....
- [link] -
juuzer
addikt
Vajon erre érdemes lecserélni a Note 9-et? Lejárt a hűségidőm és a Note 9 törlesztőrészlete és a Telekom már piszkál, hogy vegyek új telefont, lol. 🤣
Kb picivel 200k alatt tudnám kihozni. Bár bevallom a Note bőven kiszolgál még, max az ultraszéles kamera hiányzik egy picit. Egyedül az akkuja gyenge már. Ja és hatalmas pluazpont, hogy megtartották Qi-töltést! Mi a véleményetek? Van, aki esetleg Note 9-ről váltott?
-
leslien
nagyúr
S20 FE 5G verza 3. töltés után vagyok.. élmény használni
-
psajti
aktív tag
Sziasztok, a kuponnal kapcsolatban én még annyit kérdeznék, hogy ez tulajdonképpen mi is pontosan? Ha jól rémlik korábbi kommentből akkor a telefon imei számát kell valahova beküldenem és akkor kapok egy kupont? Turbados 5g-s (itthon hivatalosan nem forgalmazott) FE-vel is működik? Bocsi de Samsungban nem nagyon vagyok még otthon, egy S8-am volt össz vissz régebben egy rövid ideig csak.
-
samu74
addikt
válasz
piocasember #942 üzenetére
Az oldalra beregisztráltál előtte?
-
Indian74
senior tag
Egy kicsit én is elbizonytalanottam a telefonnaal kapcsolatban,az aksi gyenge,átlag használat melett még egy napot sem bir ki,mind ha a 4g meritené jobban,bár én legtöbbet wifi-n vagyok,meg nálunk ahol lakok nem túl erös a térerö
Más nálam jó,pl újlenyomatolvasó,fényképezö,videó,bt,wifi,nekem jól müködnek,és még a touch screen is hibátlan. -
bigsee
addikt
válasz
piocasember #933 üzenetére
Nem írtak arról, hogyan válthatod be?
-
mjani1172
addikt
válasz
rebelinside #926 üzenetére
"de a Turbado nem enged céges vásárlást...☹️"
Nemrég ezért a mondatért tiltottak ki engem egy másik topicból.
-
samu74
addikt
válasz
piocasember #933 üzenetére
Én egy Galaxy Fit2-re váltottam be. Igaz az kevesebb volt mint 20,de nem érdekelt.
Annyi hogy a postaköltség a tiéd. Nekem január 15-ig írta hogy beváltható.Arra amire akarod.
-
piocasember
tag
Esetleg ha tudod, hogy hol és miként lehet felhasználni a húszezres kupont, azt megköszönném! Semmilyen nyoma nincs sem a ses.hu oldalon, sem a Samsung Members alkalmazásban. Azt sem írták meg, hogy mit takar a kedvezmény. Tehát egy bizonyos összegért kell vásárolni vagy simán beválthatom mondjuk egy gyorstöltőre és egy tokra a kupont?
-
floatr
veterán
válasz
Rinocerosz #925 üzenetére
Hüvelykujjal egy fél napig tart a boldogság. Százszor próbáltam már újra, de még az A5 gombjától is rosszabb. Fentebb javasolták, hogy gyűrűs ujj. Az működik pár napja, de nem túl életszerű azzal feloldozgatni.
Kamera nekem elsősorban a funkcionalitásban gyenge. Ez persze szubjektív, de amikor megláttam a samu szoftverét, kissé pofára estem. A P30 pron gondolkoztam még, de így is van olyan szoftver, amit a play nem enged telepíteni huawei-re. Nem lehet tudni, meddig fajul ez.
Nyilván aki korábban is samsungokat használt, annak ez egy nagyon jó telefon. Valószínűleg én is csak azért problémázok, mert jobbhoz szoktam. Ezt most egy kicsit kompromisszumosnak érzem.
-
bigsee
addikt
válasz
piocasember #930 üzenetére
Én. Kösz!
-
piocasember
tag
Nem tudom már ki kérdezte, hogy mennyi időn belül érkezik meg a 20 ezres SES kupon. Nekem másfél hét után ma küldték meg.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Mindkét helyről vettem már, minden rendben volt. B-Telnél volt egy 14 napos elállásom is, szó nélkül intézték. Az áfást nem tudom.
-
natë
nagyúr
válasz
Azok.
-
Rinocerosz
őstag
Nem igazán értelek... a Mate20Pro ujjlenyomat olvasója elég gyenge volt és ha raktál rá bármiféle fóliát akkor egyenesen hasznavehetetlen volt (Persze volt legalább Face ID). Szerintem ennél az FE-nél nem jól olvastad be mert nem működik rosszul egyáltalán. Próbáld meg kicsit oldalról is, úgy mint amikor a zsebedből előveszed.
Kamerában mindig is jó volt a huawei, de a Samsung sokat fejlődött és nem igazán érzem azt, hogy jobb képeket csinálna vagy, hogy a szoftver jobb lenne a Huaweinél. + azt is tegyük hozzá, hogy a S20FE gyönyörű 4k60fps videókat is tud csinálni. A Mate20Pro már alapvetően nagyon rossz videókat csinál amik már bőven az ingerküszöb alatt vannak és akkor arról már nem is beszélek, hogy a 4k60fps-t nem is bírja.
Üzemidőben sajnos lenne mit fejlődnie a Samsungnak... reménykedjünk a frissítésekkel javul. Én úgy érzem inkább a készenléti időn kellene javítani mert az elég sok.
-
natë
nagyúr
Nem tudjátok, a B-Tel külső raktára mit takar? Kül vagy belföld?
-
novinyul
veterán
Azért ne essünk hasra a kamerától a Mate széria esetében sem, a többi "hiba" az egyedi eset. Az akkumulátor viszont 1 nap normál használattal(5 óra SOT-l) Amúgy meg ha sima Mate 20 lesz váltva, akkor mindenben jobb mind két telefon. A Mate20 Pro kamerában és akku időben nagyon jó, meg ott volt normális arc alapú feloldás.
-
floatr
veterán
válasz
Techergo87 #918 üzenetére
Arra azért számíts, hogy a Mate után erős visszalépés ez a telefon. Az akku jóval rövidebb ideig bírja, a kamera a huawei-ekhez képest nem az igazi. Az ujjlenyomat-leolvasó miatt már fent nyavajogtam, tegnap meg a kijelző fényerő-szabályozása bohóckodott: 2 másodpercenként váltott erősebb, majd gyengébb világításra... szerintem segítséget akart kérni. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ha a Mate széria a csúcs, akkor ez egy erős közepes telefon.
A xiaomit nem próbáltam. -
mjani1172
addikt
válasz
. Eltévedtem.
-
psajti
aktív tag
válasz
Egyik telefonnal sem lősz nagyon mellé szerintem.
- Kamera talán egy picit inkább FE-felé billenti a mérleget, a netes tesztek alapján. A kevesebb megapixel többnyire kifejezetten előnyös tud lenni mobilos fotózásnál.
- DEX ha az ember kihasználja szintén hasznos tud lenni olykor, bár ez már egyénfüggő.
- 6 vs 8 giga ram esetén a Xiaomi nyer (bár jelenleg a 6 is bőven elég)
- Kijelző egyéni ízlés, amoled jóval energiatakarékosabb sötét módban, ez az üzemidőre jótékony hatással van.
Vásárlásnál nálam is felmerült a Mi 10T pro de végül mindent mérlegelve S20 FE-t rendeltem. -
Techergo87
csendes tag
Sziasztok. Mate 20-at készülök váltani, vagyis eljátszottam a gondolattal. A pakliban Samsung s20 fe, illetve Xiaomi mi 10t pro van. Ami fontos az az üzemidő, kamera, hangszóró. Amoledhez nem ragaszkodom. Kinek milyen tapasztalata van a fenti 2,illetve 3 telefon összehasonlításban. Egyáltalán megérné váltani. Teszem hozzá a mate 20at nagyon szeretem, de már 2 éve megvan és hajt az új utáni vágy.
-
Bdanyy
addikt
-
-
Bdanyy
addikt
550d-t váltottam (azelőtt is a méret miatt inkább canon s100at használtam 80%-ban) rx100 v-re évekkel ezelőtt, és az extrém eseteket leszámítva (nem kitobival) sokkal jobb a sony. Az 550d-nél már sokszor a telefonok jobb képeket lőnek auto módban, úgyhogy aki point and shoot szeretné használni, jobban jár valami csúcstelefonnal. Egyszer csináltam összehasonlítást róluk, talán elő tudom még bányászni a képeket.
Egyébként telefonban pont azért keresebb a legjobb ultrawideot, mert ha nagyon kell a sonyt zsebre tudom vágni, de a nagyobb látószög néha hiányzik.
-
Hzi
aktív tag
Sziasztok, kicsit visszaolvastam, de nem találok infót: az S20 FE-n van gyárilag kijelzővédő fólia?
-
AS
félisten
Az USA most kapta meg a 256 Gb-t verziót.
-
leslien
nagyúr
S20 FE mindig így volt hírdetve ? 5G mikor tették oda...? [link]
-
Rinocerosz
őstag
válasz
novinyul #902 üzenetére
Igen az biztos, hogy Exynos lesz csak nem a 1080 hanem a 2100 fog az S21-be kerülni. Csúnya lenne ha ez a 1080 kerülne bele
.
[Galaxy S21 Ultra and Exynos 1080 SoC acquire key regulatory approvals]
Én a végét ha jól értem akkor ezt a 1080-at a kínaiaknak adja a samu. Az s21-be pedig egy erősebb kerül, de nem vagyok nagy angolos
-
novinyul
veterán
válasz
Rinocerosz #901 üzenetére
Szerintem a saját Exynos lesz benne, így viszonylag olcsón megússzák a procit, mert hát a Snapdragon 865 is durvát drágult. Akkor mennyi lesz a 875? Végre elhagyta a Samsung a saját magokat az Exynos prociba, látszik is hogy jobban teljesít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-roller topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest