Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor esett a hétvégén
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
Sziasztok,
ma nekem is megérkezett egy 256-os ködös kék, én is a BF akcióban húztam be. Korábban is szemeztem vele, ez egy jó ajánlat volt. Most még nem laktam be, a tok holnap érkezik hozzá, aztán hétvégén majd átköltözöm. P30 Pro-t vált, de véglegesen csak akkor ha hozza amit elvárok tőle
Ha nem jön be, akkor a páromé lesz
Az első benyomások jók, nekem nincs gondom a hátlappal, egyébként is tokban van minden telóm. A 120 Hz azért elég látványos bárki bármit mond
Majd írok részletesebben, ha már lesz pár nap tapasztalat.
A kijelző érintést rögtön teszteltem, nincs vele gond szerencsére.
-
floatr
veterán
válasz
atis123 #1294 üzenetére
Én a kocsiban az AUX-ot használom, mivel nincsen benne BT hifi
Ahhoz kell az adapter.
Emellett van egy JBL agybadugós BT füles, ami azért eléggé elnyom minden mást, na meg pár BT soundbar. A mostani felhozatalból nem tudtam jobbat választani, úgyhogy ha váltani szeretnél, a 70K "nem pénz" érte.Ha nem szeretnéd elnyomni a környezeti zajt, akkor a hagyományos kialakítású fülhallgatók a jobbak.
-
atis123
tag
Hát ez lenne mostanság az első telefonom, amit nem kell munkahelyváltás, országváltás vagy egyéb miatt lecserélni, és az igényeimet is kielégítette. Tudod szeretnék már "felnőni", hogy nem veszek meg egy telefont, csak azért mert új az újabb, de nincs is rá szükségem. Az S9 ugye most 2 és fél éves, és ennyire saccolom kb. az akksi szavatosságát. Telót nem nagyon nyomkodom, folyamatos bluetooth (heasdet, telefon) mellett kibírja a napot szóval egyelóre az sem lenne indok. Viszont a T épp most hívott hogy üzleti csomagomhoz kb. 70K-ért megkapnám, ami eléggé jó ajánlatnak tűnik. Annyira nagyon audiofilnek nem mondanám magam, a jackes headsetet főleg kocsiban podcastra, néha kis zenére, de főleg telefonálásra használom. Viszont elkezdtem szemezni mostanság valami pici fülbe dugható bluetooth-os darabbal. Zenét inkább számítógépen hallgatok, Steelseries Wireless Pro-n keresztül. Arról azt hallottam elég jó arra célra is. Igazából a topikot végig olvasva is erre jutottam, de mivel te mindkettőt használtad a te véleményed meggyőzött.Már eddig is nagyon sokat segített, de ha agyba dugható bluetooth-os darabra is lenne a tipped akkor teljesen leköteleznél. A kocsiban használt drótos AKG headsetet váltaná ki. Fő követelmény, hogy ne zárja ki 100%-ban a külvilágot, gondolom ez nálad is így van.
-
Vyndree
őstag
Szerintem félreértettél, az NFC ki-bekapcs egy mozdulat mikor előveszed, és egy amikor elrakod. Feloldani fel kell ha tetszik ha nem, ahogy kikapcsolni is amikor elteszed.
Az akksit meg felőlem kiveheted, de az nem lesz egyszerű.
Rinocerosz: az FE se bír ki egy teljes napot ha aktívan használod, egyszer egy órára akkubankra kell tenni, de ha ennyire intenzíven használja valaki nem hiszem hogy gondot jelent. Tegnap reggel 100% volt és igaz keveset használtam, nem töltöttem, ma reggel 72%-on volt. Szóval akár 72 órát simán elmegy töltés nélkül is akár az FE folyamatos BT és mobilnettel is.
Kotványka: ismerem köszi, amúgy az FE tényleg jobb több szempontól is a simánál.
-
-
vasii
senior tag
válasz
Rinocerosz #1274 üzenetére
& novinyul
En is azt irtam, hogy a nagyobb ram es felbontas nem mervado, csak a "tudasban jobb az FE" es "csak a jack csati szol az S10 mellett"-re reagaltam.Na akkor most mar az S10et elengedtem es bejott az S20
Azt viszont kb nem is talalok mar "rendes"' boltokban.
S20+ viszont van most akcioban 255ert mig az FE 250.
Kezdek elveszni -
novinyul
veterán
válasz
Rinocerosz #1284 üzenetére
1 hónapot volt nálam, de sajnos a 3 3,5 óra SOT volt az átlag(pláne hogy az U11-m hozott ennyit 3000mAh akkuval). Oda adtam keresztlányomnak, de ha ennyit javult az üzemidő, akkor megkérem hogy lessen rá.
-
samu74
addikt
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Vyndree #1281 üzenetére
Igazság az, hogy s20-nak az első pár hónap nagyon rossz volt
szerintem nem figyeltek annyira oda az Exynos modellekre mert Koreában is Snapdragon processzorral szerelték a szériát. Sajnos akkor jó volt ha elérte a 3 óra kijelző időt.
Mikor kiadták a One Ui 2.5 frissítést na akkor viszont rendbe rakták a fogyasztást és a melegedést. Nagyon meglepődtem mikor a 3 óra SoT utána hirtelen 5+ óra jött ki.
(Valamelyik nap teszteltem is, hogy mennyit bírnyúztam ahogy csak bírtam... [kép] "5 óra 26 perc")
Végeredményben én azt mondom, hogy igaza van valahol mert kezdet döcögős volt, de érdemes lett volna picivel több időt adni a telefonnak.
Minden esetre szerintem az S20 és az S20FE 2020-ban egy bölcs választás...
-
M. Brace
csendes tag
Novinyul véleményére lehet, nem tegnap kezdte :)
-
Vyndree
őstag
válasz
Badboys #1279 üzenetére
Napi rendszerességgel használom az NFC-t. Pénztárnál feloldom a telefont, bekapcsolom az NFC-t, fizetek majd kikapcsolom az NFC-t és a telefont. Felesleges bekapcsolva hagyni mert ha nincs feloldva a készülék úgyse tudsz vele fizetni.
Rinocerosz: "az FE még istenes a sima S20 szériához képest. Nálam az S20 1 hétig bírta, ekkora egy kotvány szar üzemidő mint azon van", mondta egykor rendkívül intelligens topictársunk.
-
Badboys
őstag
Tegnap megjött a telefon belakás közben rendesen meleg lett, Viszont hiába kapcsolom be az NFC ét nem jelenik meg a szokott jobb felsősarokban a jel. Ez normális? Vagy megint belefutottam egy rossz készülékbe? Egyszer ugyan pár mp re fölvillant, de azóta sem hiába kapcsolom ki-be.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Donki Hóte #1277 üzenetére
köszi
-
Nekem van egy ilyen adapterem, ez lehetővé teszi jack dugós fejhallgató csatlakoztatását a TYPE-C aljzatba, plusz közben tudja tölteni a telefont. A hangja nem rossz, persze ezzel sem lesz HighEnd DAC a telefonból...
-
samu74
addikt
Mondjuk a hátlap eléggé kopik, pár hétig nem volt tokban, de pici kopást látok rajta. Nem vészes, lehet más észre se venné, de na.Az üveg se sokkal jobb,S9+ is úgy karcolódott tokban mintha nem is üveg lett volna...Pluszban simán pókhálósra törik ha odakoppintod. Annyi ha nem tokban tartod akkor az FE meg a kameralencsével koppanhat oda...Nem egyszerű ez.
-
floatr
veterán
válasz
atis123 #1270 üzenetére
Természetesen a hangra értettem. Nem gondolom, hogy egy S9 mellett ne lenne elég jó az FE egy cserére, de a DAC hiánya kissé bökte a csőröm. Nyilván lehet kapni jobb minőségű adaptert, de a gyári 5eFtért szerintem leginkább csak headsethez alkalmas. Persze ott van a bluetooth is, ha a meglévő eszközök támogatják.
#1272 vasii
Lehet, hogy én vagyok igénytelen, de a kijelző felbontása normál felhasználásnál bőven megfelel, és még spórolósabb is energia tekintetében. Ha VR-hez használod, akkor lehet esetleg szempont a nagyobb felbontás. -
Rinocerosz
őstag
Egyébként az s20 mennyivel lenne drágább? Ott van üveghátlap, 8GB ram, QHD felbontás is (de a 120hz ugyan úgy csak fhd+ on vab).
Viszont kisebb az akkumulátor és a Samsungnak nem erőssége az energiatakarékosság.Nekem sima s20 van, de olyan 4 óra az átlagos kijelzőidő amit kibír. Talán a FE-ből egy kicsivel többet ki lehet csikarni.
-
novinyul
veterán
Akkor meg pláne jó a hátlap
. Kamera meg jobb az FE-ben, memória normál használattal bőven elég, a DEX-hez ajánlott a nagyobb memória. A kijelző pedig szintén egyén függő, de hogy ekkora méretben Full Hd+ vagy QHD (én nem látom a különbséget,csak ha belemászom a kijelzőbe) szerintem nem akkora érvágás, na meg a 120Hz képfrissítés sem rossz(lehetne adaptív). IP védelem meg van, stereo hangszórók szintén, vezeték nélküli töltés(reverz is) is pipa, 3 év támogatás. Esetleg ha kell az 5G támogatás, akkor a Snapdragon 865 változatot kell választani.
-
vasii
senior tag
Köszi. Nekem pont hogy eloben nem tetszett a hatlap :/ A jack nem erdekel, sokkal inkabb azok amiket elozo hszben irtam (de meg hozzatehetnem a nagyobb felbontast, nagyobb memoriat, csak ezeket nem gondolom szamottevonek).
#1269 novinyul
Ne menj fogadni, bejott az 0.1%
Nem hasznalok tokot, mivel nem adom el, igy folosleges óvni.
#1268 floatr
En pont hogy ugy latom, hogy az s10+ jobb tudasban, meg ha regebbi is a hw.
De ha valoban jobb a kamera, ahogy tobben irjatok, akkor S20 lesz
-
samu74
addikt
válasz
novinyul #1269 üzenetére
+1. A hátlap sokkal jobb mint ahogy elsőre gondolná az ember. Kamerában meg egyértelműen jobb az s10-nél. Párom s10-én az előlapi kamera autófókuszos, de gyenge fényben láthatóan jobb képet csinál az FE.Plusz vakuval jóval többet "bénázik" az s10.Egyedül a jack csati szól az s10 mellett.
-
novinyul
veterán
Asszony S10-t használ nekem meg S20FE(Exynos verzió) van. Mindkét telefon jó lett, de ahogy írták többen is, hosszabb távon a S20FE-t érdemes venni(támogatás, jobb kamera) A hátlap nekem például kifejezetten tetszik, végre matt felületű és ha cserélni kellene az azért nem kerülne annyiba(na meg 99.9% hogy tokba rakod
)
-
vasii
senior tag
válasz
Rinocerosz #1260 üzenetére
Köszi, neztem ilyen videot de nem tudtam eldonteni, hogy tenyleg egyforman lettek e mindig fotozva, hol az egyik hol a masik tunt jobbnak.
A slowmo (1080p/240fps, 720p/960fps) es a kialakitas (gorilla glass elol/hatul) miatt huznek foleg az s10+ fele. Megneztem eloben az s20FEt es ez a muanyag hatlap nekem baromi gagyi hatast kelt, mintha egy jatektelefont fogtam volna.
Viszont megis csak ez az ujabb.. ahh dilemma -
csucsu21
aktív tag
Sziasztok egy pár kérdésem lenne az első a kijelző gondot sikerült orvosolni ? Ha esetleg nem pl gépelésnél nem okoz gondot ? Valamint a Samsung experience storeban kapható 256Gb-s verzióban csak a tároló nagyobb vagy a ram is több? Ha csak a tárhely akkor elég a 6/128as is. Előre is köszi a válaszokat.
-
Bdanyy
addikt
egyébként van olyan y alakú, amin van töltőnek is bemenet és a hangja is jó?
-
sbence4
csendes tag
Meg is van,menta színű.
-
-
vasii
senior tag
Melyiket vennetek most, ezt vagy S10+-t? Árban hasonló.
Fotóban van lathato kulonbseg? Ha igen, melyik javara?
Papiron az S10+ jobb vetelnek tunik, viszont az megis csak 1,5 eves modell -
Vyndree
őstag
válasz
sbence4 #1251 üzenetére
Dual simes mind független, de szerintem ezt a Telenornál is meg fogják erősíteni. Az hogy melyik telefon a jobb szubjektív, van amiben ez és van amiben az. Fényképezőben egyértelműen a Samsung a jobb, üzemidőben pedig a kínai. Utóbbi jó lehet ha lemondasz az amoled kijelzőről, a memóriakártya bővítésről, a víz és porállóságról, a vezeték nélküli töltésről és néhány apróságról, valamint nem annyira fontos a fényképező minősége.
Egy kicsit ha visszaolvasol találsz összehasonlítást, majd döntsd el magad melyiket választod. -
sbence4
csendes tag
Sziasztok
Telenoros fogadja más szolgáltató kártyáját?
Mi 10t pro vagy inkább ez éri meg jobban?
Köszi -
Vyndree
őstag
válasz
leslien #1245 üzenetére
Nézem az elején és ámulok, hogy ennyivel gyengébb a Samsung (B) az Iphonenál (A)? A front kamerája a B-nek valami borzalom, ott az A és a C fej-fej mellett haladt. Az esti képeknél a C egyértelműen alulmaradt, sokszor elmásznak a fények, az ultrawide-ja pedig moslék. Aztán a videó végén jött a meglepetés, hogy a C valóban a kínai, az S20 FE pedig az A, igaz az 5G verzió.
Sose volt iPhone-om, ez most is megerősített benne.
-
leslien
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #1247 üzenetére
szerinted Ausztria, Szlovák,Magyar....(ezeket tuti tudom,h egyelőre nincs Snapdragon verza) kívül melyik az a ökör aki Exynost vesz?!
Rinocerosz
esti képekhez ott van a Gcam... -
-
Rinocerosz
őstag
válasz
leslien #1245 üzenetére
Nem szeretnék spoilerezni
... szóval csak óvatosan.
Hát megemelem a kalapom a Samsung előtt... végig azt hittem, hogy az iPhone csinál ilyen videókat, de nem... szerintem remek munkát végzett most a Samsung. Talán az esti videóknál kezdtem gyanakodni az autó lámpa fénye miatt, de a stabilitás a szinek, a fehéregyensúly....pazar.
A képeknél is szerintem egy picit vissza vettek a szaturációból, de pont annyira, hogy még az átlag felhasználó örüljön a végeredménynek. Este viszont már gyanakodtam nagyon mert hát... a led fényeknél nem volt tökéletes... -
leslien
nagyúr
érdekes teszt... [link]
-
Vyndree
őstag
Android 9-től életbe lépett az Európai Unió GDPR adatvédelmi rendelete (személyes adatok védelméről szól) emiatt eltávolította a hívásrögzítési lehetőséget.
Korábban kínált maga az Android is hívásrögzítési lehetőséget, ehhez a hivatalos API-t az Android 6-ban távolította el a Google, most azonban a GDPR miatt azt a lehetőséget is megszüntette, hogy külső fejlesztők alkalmazásai is hívást rögzítsenek.
Rootolt eszközzel, vagy 8.1-nél régebbi androiddal tudsz csak hívást rögzíteni.
Az ACR többféle félmegoldást is kínál a hívásrögzítésére, azonban egyiknél sem ígérnek a korábbihoz hasonló, megfelelő hangminőséget. Az alkalmazásban az Audio Source-t MIC-re (mikrofonra) kell állítani, a Recording Formatot pedig MP3, M4A (nem MP4), OGG, vagy FLAC formátumra kell állítani és beállítani azt 10-14 értékre. Ez lehetőséget biztosít más hangjának rögzítésére a kihangosított telefonon és egyes modelleken ha nem elég agresszív a visszhang tompítás és zajcsökkentés, akkor a másik fél hangja is rögzítésre kerülhet.
-
novinyul
veterán
De tud is(így a zenével nem kell foglalkoznom, típustól függetlenül mindig ugyan olyan jó
) Bár gondolkodom egy Fiio TypeC DAC-n is, itthon is kapható, az sem olcsó de elég jókat írnak róla.
Themes: Samsung saját progija teljesen jó lesz.
Leslien: Neked a Snapi 865 változat van? Ez nálam Exynos 990-l mínusz 1 óra, max. Wifi-n tud többet hozni. A MI10T hoz ilyen eredményeket, illetve egy kicsit jobbakat(persze azért az 5000mAh akkumulátor dob egy kicsit) -
Themes
aktív tag
Huawei ről költöznék át majd s20 fe re! Milyen alkalnazást ajánlotok amivel a legtöbb adat, app, stb átmegy maradéktalanul? És persze Magyar nyelvű kellene mert az Angol nem megy még!
Köszönöm. -
Themes
aktív tag
Üdv mindenkinek. Holnap jön nekem is a kicsike!
-
miko_
tag
Sziasztok
A mai nap vásároltam ilyen telefont és azt vettem észre a bal felső része melegszik normál használat mellett is.Mennyire jellemző ez?Esetleg hibás? Mert akkor visszaviszem.
Köszi. -
papi77
addikt
válasz
Rinocerosz #1225 üzenetére
"Sajnos a nagyobb baj az exynos990 energia zabálásával van"
Meg a hálózat kezelésével...és ez a legnagyobb gond vidéken,ahol kevés a jel! -
mdraco
őstag
-
Vyndree
őstag
válasz
Badboys #1208 üzenetére
prohardver27: teszt nálam is rendben, nov 3.-án érkezett meg.
Badboys: rendeld meg ha nem hiteles, lesz 14 napod tesztelni, ha nem jó akkor visszaküldöd.
zsolez76: mivel ugyanannyiba kerül, nem befolyásol semmit.
lacko22: vowifi működik amennyiben a szolgáltatód támogatja (már az öregecske A6+ is tudta) az hogy alapból vagy állítani kell rajta azt nem tudom, erről a szolgáltatód majd tájékoztatni fog. -
lacko22
aktív tag
A Digi volte és vowifi az megy alapból az S20FE telefonokon? Köszönöm
-
novinyul
veterán
Ahogy írták is már, két teljesen különböző rendszerű telefont akarsz össze hasonlítani. Az FE Exynos procis változata napi használatban nem lesz gyengébb(a SOT a Snapdragon 865 képest 1 órával kevesebb, teljesítményben inkább GPU gyengébb az Exynos verzióban) Kamera viszont egész jó lett, vannak képek a fotós topikba fel rakva.
-
mdraco
őstag
Sziasztok mennyire vagytok elégedettek kamerával és a úgy általánosan Exynos proci miatt? Kisebb teljesítmény és nagyobb fogyasztás.
Két telefon között választhatok: ez és iPhone SE 2020 64 GB között. -
Poiro7
senior tag
És itt van a tesztprogram
[link]
-
Badboys
őstag
A 1188 ra tudna valaki reagálni. Miben jelentkezik a kijelző probléma ? Ma rendeltem egyet 14 napos elállással. Nagyon érdekelne a dolog, hogy miről veszem észre.
Eddig elhasználtam 2 db A 71 et, de az nagyon problémás és vissza ment a T nek. Nem igazán működött az SGW 3 al. Remélem talán ezzel nem lesz gond. Az A 71 és az SGW 3 nem igazán szerették egymást WatchMaker alkalmazással. A Samsung alkalmazás amit meg kellett venni, hogy működjön a 3 s kombó, valamiért nem tette a dolgát ezért nem tudta menteni a Watch facekat. Netán valaki használja a 3 as kombót tudna nyilatkozni, hogy működik e ? Ami frissítést kaptatok javította a kijelző problémát? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Politika
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest