Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Egyelőre ez a helyes döntés. Nekem meg van 1 hetem a visszaküldésre, addig figyelgetem. Én eddig észre se vettem hasonló gondot, de kipróbáltam több telefonon, és a s20fe csak 1 centire lévő ujjakat érzékel különállónak. Ez játékban már tényleg gond lehet.
Az első pontban leírt dupla pontos érzékelés nem olyan vészes, touch érzékelésmél is folyamatosnak tűnik. -
Yeffy
veterán
viszont ha alvó állapotban ráteszed az ujjad, 1 mp-ig célszerű otthagyni, az a biztos
ha jol emlekszem, ezt te irtad.
nekem ez lassu.
foleg, h en nem koppolgatnam meg nyomkorasznam elotte a kijelzot, ha mar odanyulok, akkor oldom is fel az esetek ~90%-aban.kulonosebben nem kell lebeszelni, mert a lyukaszto mar onmagaban lebeszel, de ertelek.

Pixel 5-ot is ezert fogom skippelni, ugy nez ki.ha nem lenne atutve, a Snapis verzio, meg ha nincs is rajta jack, sztem erdekelne. foleg, h normalis meretu az akksija.
egybk nem leszolni akartam, nekem nem szokasom, sok oromet a telefonnal.
kozben latom a kijelzogondot. hat ez gaz.
-
Tin
veterán
Na megnéztem. A reddites poszt alapján hibás az érzékelő, mert furán érzékel. Egy Note10-el hasonlította össze, képek a posztban a linken.
A gyors egyujjas lefelé swipe esetén a Note10 azonos távolságra lévő pöttyöket érzékel, míg az S20FE minden érzékelési pontnál 2 pöttyöt, majd a következő távolságban szintén két pöttyöt érzékel. Ezt megerősítem, kipróbáltam csomószor, az S20FE kettesével érzékeli a pöttyöket. Nem tudom, hogy ez hol mit tud okozni, jó lenne valami releváns alkalmazásban megnézni. Görgetésnél nem érzek problémát.
A másik probléma a két ujjas lefelé swipe, vagy csak két egymás melletti ujj lehúzásával nem két függőleges vonal van, hanem ilyen X-eket rajzol, tehát ide-oda érzékel. Ezt is megerősítem, valóban. Ha fél centivel távolabb rakom az ujjaimat (tehát nem egymáshoz érintve), akkor már jó az érzékelés.
Itt a túl közeli érzékelést regisztrálja rosszul, és nem tudja eldönteni, hogy az most az egyik vagy a másik ujjat érzékeli. Ez még sokkal jobban kijön pl. a Display Tester program Multitouch részében, ahol amint közelítem a két ujjam, és egymáshoz ér, hirtelen csak 1 ujjnak érzékeli. Még viccesebb ugyanez 4 ujjal, ha egymáshoz ér mind a 4 ujj, egyetlen ujjnak érzékeli!
Fogalmam sincs, ez mit okoz az alkalmazásokban, de ez így tényleg nem az igazi.
-
Tin
veterán
válasz
rebelinside
üzenetére
Ellenőriztem, pontosan ugyanolyan "hibás" mintát kapok ugyanabban az alkalmazásban, mint a srác a reddit-posztban. Szóval az én telóm is "hibás".
-
rebelinside
tag
Úgy néz ki gondok vannak a kijelzővel: [link]
-
Tin
veterán
Nem teljesen igaz, mert a GSMarena sokáig GG3-nak írta, a napokban tűnhetett el a speckók közül.
Fogalmam sincs milyen üveg, de ő letesztelte.
"a gyártó szerint is karcolódik" - ezt hol olvastad?
Amúgy tök sík a kijelző, mehet rá üvegfólia, és onnantól kit érdekel. Pár nap és megjön a második fólia, az első mérethibás volt. Ha az jó rá, majd adok linket.
-
Tin
veterán
Nem kell azért eltúlozni a dolgot... Általában fél mp után érzékel, felébresztve még gyorsabban.
Az 1 másodpercet azért írtam, mert alvó módban az biztosan elég. Több másodpercről meg aztán végképp nem beszélt senki

Persze ha lebeszélni akarod magad róla, akkor meggyőzlek, hogy miért NE
Amúgy teli áron 730€ az 5G Amazonról, Turbado-ról meg annyi, mint a boltban a 4G. -
Zé.
tag
Köszönöm, és még egy homályos dolog:
,,Az előlapon az AMOLED kijelző egy meghatározatlan üveggel van borítva..."
( GSM Arena )
A GSM Aréna táblázatában sem jelöli meg! Valahol GG-3-as, de ez sem mindegy, mert ugye ez konkrétan semmit sem jelent, meg a gyártó szerint is karcolódik, csak nagyobb erő szükséges hozzá. Igazából amit karcállónak fordítunk az csak karcnak jobban ellenállót jelent, de meg lehet karcolni. Angolban jobb a terminológia, scratch-proof vs. scratch-resistant.
Mi az igazság?... -
Yeffy
veterán
pont ezert ragaszkodok en meg a regi - egyesek szerint elavult, mondjuk biztos erdekel
- kapacitivhoz. nekem ez tetulassu lenne, masodpercekig varni lol.a telohoz: nem rossz, eselyes volt, de csak a Snapis erdekelne, a lyukasztot tovabbra sem szeretem rajta, kameratol meg nem dobtam el magam
-
-
mbotnd
tag
Fasza telefon lett.
-
Amalgam
aktív tag
Miért nincsenek gyári tokok ehhez a telóhoz? Sehol se tslálni.
Van gyárilag fólia rajta?
-
Tin
veterán
Jogos, optikai van benne. És sajnos nem a leggyorsabb fajta. Most már napok óta használom, és nem dobtam hanyatt magam tőle. Ha előtte felébreszted a kijelzőt 1 koppal, akkor relatíve gyors, viszont ha alvó állapotban ráteszed az ujjad, 1 mp-ig célszerű otthagyni, az a biztos. A Mate 8-am hátlapi kapacitívje fényévekkel gyorsabb.
-
Tin
veterán
Van pár dolog, amit nem értek a cikkben:
- "Képfrissítés: adaptív 120 Hz", "A kijelzőfelbontás itt nem lesz ipari fogyasztó, mivel fixen FHD, a 120 Hz képfrissítés pedig adaptív, így csak szükség esetén vált magasabb értékre.": ezt honnan vettétek? elvileg fix 120Hz, de ha nem támogatja az alkalmazás, akkor visszaáll 60Hz-re. Számomra az az adaptív, ami a Note20-on van.
- "amihez megfelelő Type-C AKG fülest is kapunk": ti kaptatok?
- "ami csak Android képernyőmásolást támogató eszközzel működik, mondjuk TV" helyesen: MiraCast
- "FM-rádió szokás szerint csak a Snapdragon lapkakészlettel szerelt modellekben": elárulhatnátok, hogy érthető el, mert nincs rajta az alkalmazás, a Samsung Radio apk meg nem települ fel rá -
Tin
veterán
Jó telefon, szerintem telefonként használva a 6GB sem kevés. DEX-re már más kérdés, de én azt inkább csak szükség esetén használnám, ott meg van kompromisszum. Létezik 8/256 verzió is, és úgy tűnik, jönni is fog, külföldi boltok már listázzák november közepi elérhetőséggel. Viszont kérdés, hogy az megéri-e a 800€ feletti induló árat.
Nekem 5G-s Snapi van, baromi gyors, szép kijelző, jók a fotók is, tényleg jó telefon, de én jó áron jutottam hozzá. Szerintem a magyar ára nagyon elszállt, 4G-sért 250e forint? Szóval otthoni viszonylatban én mindenképpen várnék egy Black Fridat vagy karácsonyi akcióra, esetleg az S21 bemutatásáig. Meg hát ugye Az Exynos verziónál ott a "sima" S20/+ is karácsonyi akcióban...
-
ProEvoFan
nagyúr
Köszönöm a tesztet.
Megvárom, míg elfogadhatóbb lesz az ára és megveszem.
Az s10 lite nyár óta folyamatosan akciós (170K is volt többször) és kb ugyan ebben az árban nyitott, mint az S20 fe.
Bizakodó vagyok.Remélem fél év múlva 170-180K környékén megtudom venni valamelyik megbízható boltban. -
válasz
rebelinside
üzenetére
A Turbado megbízható.
-
natë
nagyúr
válasz
rebelinside
üzenetére
2000%-osan. Az egyik legmegbízhatóbb. Évek óta náluk vásárolok.
Tokot viszont nem találok hozzá...
-
Dare2Live
félisten
-
natë
nagyúr
válasz
Antonio989
üzenetére
A Turbado saját garanciája híresen jó. Nekem eddig mindig cseréltek új készülékre vagy levásárolhattam.
(#62) Noukoum : akkor is a mint-et vettem volna.
-
Antonio989
csendes tag
Látom 2 év gari van hozzá Turbadoéknál. MO-n egyelőre hivatalosan csak Exynos-sal szerelt verzió van, akkor itt a gariztatás hogy működik? Ugyanolyan hivatalos garancia van rá mint az Exynosokra? Mivel amit rendeltél EU-s verzió. Ne kerüljön rá sor, csak elgondolkodtam

Amúgy a zöld nem rossz választás

-
janeszgol
félisten
Szerintem ennyi belefér, én is bevállalnám. Én is unom a feketét, a fehéret, a kéket. Például S8-ból nekem a lila van. Nagyon szép, és pont az az árnyalat, ami uniszex. Ott a Telekom magentája. Az is pont az az árnyalat, ami szintén uniszex.
Ha egy cég okos, akkor nem csak a színekkel variál, hanem az árnyalatokkal is.Egyébként optimálisan választottál telefont. Abban az árban jobbat nem is tudnék mondani hirtelen. (Pláne, ha az "apróságokat" is nézzük, mint sztereó hangszóró, vízállóság stb.)
-
Hallosz
senior tag
#55 natë
Grat a döntéshez!!
-
natë
nagyúr
Szerintetek a MINT szín milyen férfi kézbe? A kék kicsit unalmas már nekem...
-
janeszgol
félisten
válasz
üzenetére
+1
Végre leírta valaki. Az ötlet jó lenne, de nem hoz annyit. Mikor meglátom a 0.8 mikrométeres pixelméretket a specifikációban, hát elkap a röhögés. Hiába tesz össze négy pixelt eggyé, ezek annyira kicsi képpontméretek, hogy nincs bennük elég infó, amikből felépítené a kész pixelt.
Szóval remélem kikerülnek a 48, meg 64, meg 108 pixeles marhaságok, és visszatérnek a normális képméretekhez. -
janeszgol
félisten
Ajánlott. Miért ne? Nem igazán láttam fantáziát a készülékben, de így elolvasva a tesztet elég ügyes húzás volt a Samsung részéről. Azért a hiányos BT kodekek miatt jár a mínusz pont.
Kamerában elég jónak tűnik. A hangminőség pl igen jó.Csengetett Mylord? van betöltve videónak? Ez tök aranyos húzás volt Alice.
-
beyruth82
veterán
8/256-ban és 5G- vel kíváló ajánlat lenne ennyiért.
-
joey04
titán
snapdargon verzió kéne, amúgy jó ajánlat. a ultraszéles kamera kicsit lehetne jobb.
-
Aryon87
félisten
válasz
Antonio989
üzenetére
Fotóra S20FE 5G (snapis).
-
Antonio989
csendes tag
Jelenleg S7 edge-et használok, lehet h erre most már lecserélem. Szerintem korrekten össze van téve és fél év múlva még olcsóbb lesz. (Bár a Gorilla Glass 3 kicsit szúrja a szemem, S7 edge-ben is GG 4 van
, de mindent is, nem lehet)
Ha snapdragon-os verzió is lesz esetleg, akkor mindenképp nyerő telefon.
Ha fotózásra kéne választani telót ti melyiket választanátok? S20FE, S10, S10+, S10Lite?
-
-
Cattle_Decap
tag
Alice!
"...viszont csak a szokásos 15 wattos adaptív gyorstöltő került (ezt még mindig nem szertejük),..."
De nem am!
-
Hallosz
senior tag
Figyu, nem tudom, én csak a használati tapasztalatról tudok beszámolni.
Semmiféle akadást nem tapasztaltam Zoomról messengerre majd vissza, belejavítva egy Word doksiba, azt átkonvertáltam PDF-be, mobilneten elkülve, háttérben ment a meeting Zoomon, és egy farmos játék várta a folytatást.
Bizonyára ki lehet akasztani 6GB ramot, ezekkel nekem nem sikerült. -
Hallosz
senior tag
Október elsején került a kezembe, azóta nyüstöljük. Játék, navi, Fb Viber Messenger Office, Zoom Teams, STB. Nem tudom, hogy mikor kellet volna jelentkeznie a kevés RAM tünetnek.
Teljesen fluid a rendszer, röhögve teszi a dolgát.
Fentebb kérdezték, az ára honi Samu garival 249.990 Hungarian Fabatka. -
Noukoum
veterán
Jó készülék, előfizetéssel szerintem itthon is népszerű lesz.
-
Most olvastam, hogy a Samsung szerint a következő Exynos (1080) energiafelhasználása 50%-kal kisebb lesz a jelenleginél (ebben már nem Mongoose magok lesznek). Hát úgy legyen!
-
Nem tudom. Félek, hogy amúgy is kevés lenne a 6GB, mivel ha a mobilon dolgozom, sok minden viszi a memóriát (excel és word doksik, sok weboldal megnyitva, pdf-ek, stb). Még DEX használat nélkül sem vennék 6GB-s mobilt, szerintem a 8GB az abszolút minimum, ha valaki dolgozik is a telefonjával.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
ezt én is de csak az sd 865-ös verziót
az s8 után megfogadtam, hogy exynos proci nem lépi át a lakás küszöbét
-
törölt tag
Újabb példa arra, hogy el kéne felejteni a pixel binninget.
-
atike
nagyúr
Más gyártóktól is jöhetne hasonló elgondolású telefon...
Mekkora királyság lenne már...Ez jól sikerült szerintem.
-
icezozo
addikt
első ránézésre nem rossz...
-
WhiteWalker
nagyúr
Erre a Samsung telefonra mondom , hogy vennék.
Akármennyire se kedvelem a Samsung márkát. -
Juhaszatti
addikt
Nem jobb ez, inkább más.
- Már a méretkategória is más, ez jóval nagyobb mint a sima S20, a Plushoz van inkább közelebb.
- Műanyag a hátlapja
- Kisebb a kijelzőfelbontása (FHD+)
- GG3-as, a többi S20 Gorilla Glass 6-os
- Az alapkiszerelés ebből "csak" 6GB RAM-al szerelt, de persze van 8GB verzió is, és ennek a RAM-ja némileg gyorsabb.
- A belső tárolója is gyorsabb picivel, ez USF 3.1, a többi S20 UFS 3.0
- A zoomkamera ebben kisebb felbontású, széleslátónak is kisebb a szenzormérete, és a selfiekamera is kisebb felbontású, valamint a Plushoz képest ebből hiányzik a ToF kamera
- A sima S20-hoz képest nagyobb az akkuja, de ugye nem az a méretkategória, a Plushoz képest meg már azonos méretű az akksi is
- Ebből lehet hogy itthon is lesz Snapdragon verzió
- Lapos kijelzős (ami persze nem egyértelműen előny, számomra pl inkább hátrány, de ez teljesen szubjektív)Kb ennyi a különbség, a száraz tényekre alapozva
-
AS
félisten
Tényleg nem értem. Minden EU s országban van 5gs snapis, de nálunk csak 4gs exifos van... Mi a logika?
-
arn
félisten
ez a hatlap, es a sik kijelzo jobban bejon, mint a sima verzioe. de 8g kellene bele.
-
HThomas
őstag
Nem értem a kamerát... az S10-ben még volt optikai zoomkamera, az S20-ban kivették és lett digitális zoom, (ami adott esetben rosszabb képet ad, mint a korábbi modell) most meg visszahozták az optikai zoomot, ráadásul olcsóbban. Ha vettem volna sima S20-at, akkor most nem lennék boldog.
-
6GB rammal nem jó üzlet. Kell a 8 a DEX miatt.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Én az összegzésben nem találtam árat. Vagy csak figyelmetlen voltam?
-
Tewe013
őstag
Miben jobb ez, mint a sima S20? (egy árban vannak kb.)
-
natë
nagyúr
Nagyon tetszik! A főkamera igen jó (számomra), az UW annyira nem, de az mondjuk nem nagyon zavar. Kérdés elég-e a 6 Gb memória?
8-as SD-os kiszerelésben is létezik, csak sajnos még nem ért ide. -
szkaroly
senior tag
Fan Edition és Exynos? Ki volt az a rajongó aki ezt kérte?
15w-os gyorstöltő a dobozban? Százezres telefonokhoz adnak 30-40-eseket. Fillérb*szás klasszikus esete, az Apple-től tanulták. -
*RLaci*
addikt
Kellemesebb a képalkotás a nagyobb tesókénál, nekem.
-
helixP
nagyúr
Rádöbbentek Koreában, hogy nem mindenkinek van 1000-1500 USD-je telefonra...?
Szerintem amúgy az irány nagyon ígéretes. 8K nincs, kerekített kijelző nincs, tehát semmit nem vesztesz.
Csak a proci maradt Exynos....
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock lapok általában
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Warzone
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
nekem ez lassu.

- kapacitivhoz. nekem ez tetulassu lenne, masodpercekig varni lol.

Képeket toljad

15w-os gyorstöltő a dobozban? Százezres telefonokhoz adnak 30-40-eseket. Fillérb*szás klasszikus esete, az Apple-től tanulták.