- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Nem lesz gond a töltővel, veheted nyugodtan. De én valami márkás darabot vennék. Blitzwolf vagy ilyesmi. Ezekben a telefonokban már eléggé profi töltésvezérlés van, csak annyi teljesítményt vesz fel a töltőről, amit még biztonságosan kezelni tud. Nyilván hibák itt is előfordulhatnak, de talán 100 ezerből egyszer. A gyorstöltés viszont más kérdés. Valaki szerint hamarabb tönkremehet az akkumulátor, valaki szerint tök mindegy. Én személy szerint használom.
-
samu74
addikt
Neked snapdragonos verzió volt?De nálad elég durván viselkedett,az tuti hibás volt.
Ha megjön az Amazonról az üveg, szedem le ezt a műanyag vackot, nagyon tapad.
Amúgy a fogyasztás szerintem korrekt, ahhoz képest. Játékok alatt is tartja magát, nemigen melegszik. S9+ jobban melegedett. -
-
Rinocerosz
őstag
Kikapcsoltam mert akkor nagyon idegesített. Ennek már vagy 2 hónapja. Tegnap újra húztam a telefont mert a VDH-s romot XEH-re cseréltem, de valami katyvasz van most a frissítéseknél ezért inkább a vdh-nál maradtam.
Viszont így ügye alapból be volt kapcsolva és úgy is hagytam. Lekopogom tegnap óta nem volt baj.
Szerintem javították mert akkor mindenkinek volt ilyen problémája az s20 topikban. -
törölt tag
+1 csak mert a kedves moderátor azért bannolt az egyik samsung note fórumból mert negatív véleménnyel voltam a készülékről amit ő istenített. Mi volt az indok? Hogy személyeskedtem. Meg lehet nézni kb fél éve mi megy a huawei, apple cikkek alatt. A fél társaságot bannolni kéne. Igaz ott nem ő a moderátor de semmi következetetsség nincs köztük. Ha itt ilyenért bannal fenyegetőznek akkor a többi fórumon miért tűrik el a személyeskedést/politizálást?
Bocs nem akarom szétoffolni a topikot (úgyis törlik ezt majd) a részemről lezártam ezt a dolgot.
-
Tin
veterán
Sajnos nem. Ha egy célra tervezett teszt programban nem konzisztensen működik, akkor máshol sem. Ergo lehet, hogy a te használati szokásaiddal nem érzékelhető, vagy alig, de egy másik ember játszik vagy mást csinál a telefonon, és neki meg lehet hogy igenis gondot okoz. Vagy a te példányod nem hibás. De másé még lehet az...
-
Tin
veterán
Nezd, annyiban azert legyunk igazsagosak, hogy boven vannak peldak arra, hogy masnal elofordul, es azert mert nalad nem, meg masnal lehet ez gond. Raadasul ha epp most keszulnek 250e ft-os telefont venni, en bizony orulnek neki, ha informalnanak rola, hogy lehet, hogy hibas lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged