Hirdetés
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
hardverapron egész olcsón kapni már s20 fet, ez sem tartja valami jól az árát. Vagy a kamera/kijelzőhibák miatt szabadulnak ilyen hamar meg tőlük?
-
fokatunder
friss újonc
Köszi, tényleg!
-
FordFair
tag
válasz
fokatunder
üzenetére
-
fokatunder
friss újonc
Sziasztok! Gondolkodom egy Note 10 Plus telefonon. Gyönyörű, karcsú telefon.
Mennyire sérülékeny a kijelzője? Olvastam angol fórumon, hogy többeknek spontán megrepedt a telefon kijelzője a nyomógombok körül. Ti tapasztaltatok ilyent? Mennyire ütésálló a telefon? És a hátlapja? Most ettől parázok, hogy veszek egy drága telót, és fogja magát és megreped.
Másik kérdés, ti használjátok a pent hosszabb szöveg bevitelére? Kényelmesen meg lehet írni vele akár egy hosszabb levelet is kézzel? Nem kell soronként kérni a fordítást, hanem lehet vele folyamatosan írni és azt szépen, folyamatosan konvertálja át nyomtatott szöveggé? Nem találtam erről videót.
Ha valakinek van jó tapasztalata gsm boltokról, ahol tudott graranciát érvényesíteni, és olcsóbb a készülék, az is érdekelne. Vagyis honnan érdemes rendelni? Köszi. -
Victorio
aktív tag
Sziasztok, egy gyors kérdés:
A sima S20-ra való tok jó az S20FE-re?
Ugyanaz a ház, csak a belső más? -
zsolez76
aktív tag
Mától két napig 30 ezerrel olcsóbb,0 kezdővel,ingyen szállítással. https://sestore.hu/termek/galaxy-s20-fe/
-
Badboys
őstag
Látom kaptatok frissítést. Valóban javította a kijelző problémát? Netán hamuka az egész? A jelenleg kapható T s készülékek most is érintettek? Köszönöm
-
Poiro7
senior tag
Ez a 20000Ft-os ses kupon, még szerezhető? Ha igen, hogy. Mert mindig olvasom de konkrétumot nem látok.
-
samu74
addikt
válasz
Vyndree
üzenetére
Elsőkörben nekem is hibát dobot rendeléskor, email után az ügyfélszolgálat helyre tette.Érdemes a SES oldalára először beregisztrálni és csak azután rendelni. Ja rendelés után meg jött egy email,ha a samsung oldalán írsz az S20FE vélemények közzé, akkor honorálták +2000 forintos kuponnal azt is.
-
Vyndree
őstag
Nem céges, viszont még mindig nem enged rendelni. Telefonon azt mondták nekem is hogy rendszerhiba, várjak amíg kijavítják. FIT 2-t és egy tokot néztem a fiamnak az A51-re a kettő együtt 21k, egy ezrest kéne rádobni és beszaladni a Nyugatiba érte.
Amúgy október végéig volt ez a promóció, lehet azért van ez a káosz náluk. -
piocasember
tag
válasz
Vyndree
üzenetére
Mindenképp írj nekik. Nálam is ezt csinálta, majd írtam a supportnak és azt válaszolták, hogy az oldal fejlesztés alatt van és generál néha hibákat. Halkan mondom, végül még a szállítást sem kellett kifizetnem. Mondjuk volt is pár levélváltás, mert a rendszer még a kuponomat sem akarta elfogadni.
-
Vyndree
őstag
válasz
leslien
üzenetére
Neked még szerencséd volt. Ha a 20 ezres kupon valóban 20 ezret érne, akkor 980Ft s különbözet. Így, hogy csak a nettóra jár a kedvezmény 4460Ft-ot kellett volna ráfizetnem, azért nem mindegy.
[link]
Amúgy nem engedi leadni a rendelést, mert nem adtam meg a megyét és az államot, nincs is ilyen mező... -
leslien
nagyúr
válasz
Vyndree
üzenetére
nem értem... most vettem 2 tokot + egy töltőt es 19970- lett volna..
semmit nem kellett fizetnem...TermékMennyiségÁr
Galaxy S20 FE átlátszó álló tok EF-JG780CTEGEU14 990 FtGalaxy S20 FE szilikon hátlap, kék EF-PG780TNEGEU14 990 FtHálózati töltő + USB Type C kábel (25W), fekete19 990 Ft
Termékek összesen:19 970 FtKedvezmény:-19 970 Ft
Helyszín:Személyes átvétel a Pólus SES üzletbenSzállítás:2 munkanap múlva átadásra kerül a futárnakVégösszeg:0 Ft -
Vyndree
őstag
A 20,000Ft-os ses.hu kuponnál a kedvezmény csak a nettó összegre vonatkozik, az ÁFÁ-t nekem kell ráfizetni, vagy hogy van ez? Nem engedi megrendelni online a terméket, amíg nem adom meg az "államot". Kenjék a hajukra a felhasználhatatlan kuponjukat!
-
novinyul
veterán
válasz
nagyokos008
üzenetére
Ahogy már írták nézd át az alkalmazásokat, nem-e ragadt be valamelyik, aztán ha így nem akkor jöhet a wipe. Nálam átlag 4-5 óra között van a SOT napi szinten (állandó Bluetooth használatával + Stratos2 óra)
-
Rinocerosz
őstag
válasz
nagyokos008
üzenetére
Szia!
Érdemes lenne átnézni, hogy mi harap ekkorát az üzemidőből. Lehetséges, hogy valami alkalmazás folyamatosan megy a háttérben.Én mindenek előtt megpróbálnék egy Eszközkarbantartó -> Memóráriára bökve egy tisztítást csinálni és utána telefon újraindítás.
Esetleg ha nem segítenek akkor érdemes egy gyáriadatok visszaállítást csinálni.Nyilván ha ezek se hoznak javulást akkor érdemes lehet a szervízt felkeresni.
Hozátenném, hogy a 120hz igen sokat harap az üzemidőből. Szóval ha játszol rajta akkor az tudja szívni.
-
leslien
nagyúr
válasz
nagyokos008
üzenetére
csinálj elsőnek egy wipe cache .... [link]
az valóban kevés pláne az 5G hez képest...
-
nagyokos008
csendes tag
Sziasztok!
S20FE 4G Telekom, napi 2 óra, 2 óra 15 perc között van az átlag képernyő idő és lemerül.
Ez rettentően kevés! 120 HZ-en megy a kijelző, mobilnet vs wifi, és bluetooth állandóan bevan kapcsolva. Mikor megvettem a telefont akkor 4 órát bírt ki. Mit lehet tenni? Honnan tudom hogy esetleg rossz az akksija?
Üdv.
-
AS
félisten
válasz
Antonio989
üzenetére
Meg legújabb pletyka az, hogy vége a Note szériának. Mivel tudni fogja az Ultra az S pent.
-
Bdanyy
addikt
Vajon a stylus helye hogy lesz megoldva S21-nél?
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Manka76
üzenetére
A Note 20 Ultrában van csak 120hz. A sima Note 20 nem kapott csak egy sima 60hz kijelzőt ami FHD+.
Azt akartam csak mondani, hogy a Galaxy s20 szériában mindegyik modell (S20, S20+, S20U) kapott 120hz kijelzőt. A Noteoknál meg csak az Ultra.
Most már úgy néz ki az S21-nél is csak 120hz (nem dinamikus) lesz és csak az Ultra kap dinamikus 120hz-t ami meg hát gondolom brutál áron. -
Manka76
senior tag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Ez érdekes mert az én NOTE 20-ban van dinamikus 120hz.
-
Antonio989
csendes tag
-
AS
félisten
válasz
Antonio989
üzenetére
"Samsung Magyarország által kibocsájtott jótállási jegyre." nos ezt szinte az összes E shop hanyagolj, vagy nincs kitöltve, legyen az Edigital vagy bárki...
-
Antonio989
csendes tag
Sziasztok! Felhívtam ma a Samsung Magyarországot, ahol megkérdeztem, hogy várható-e hivatalos 5G-s verzió S20 FE-ből, mivel a honlapon kint van, csak le van szürkézve ez a gomb, tehát nem elérhető. A válasz a szokásos volt, hivatalos információ erről nincsen, ha megjelenik a weboldalon egyszer, akkor elérhető lesz. Kövessem a facebook oldalukat ...
Illetve a Turbados balhé miatt megkérdeztem, ha valaki tutira akar menni, akkor hol érdemes megvenni a készüléket. Ami a samsung oldalán fel van sorolva partner lista, onnan lehet venni nyugodtan.
Jótállás:
Az első éves jótállás érvényesíthető a számlával. A második éves jótálláshoz minden esetben szükség van Samsung Magyarország által kibocsájtott jótállási jegyre. Ha ez a két dokumentum megvan kitöltve és lepecsételve akkor él a 2 év jótállás. -
leslien
nagyúr
-
vivo2000
tag
Üdv ahogy elnézem a hír morzsákat az S21 szerintem csak egy kisebb rácfelvarást kap,nem biztos hogy megéri rá cserélni. Nekem volt s20 ultrám óriási csalódás volt sajnos a kamerárol nem is beszélve a fókuszálás katasztrófa volt,remélem ezt már javítják majd,viszont az s20 fe nagyon jól eltalált telefonon lett minden téren.
-
novinyul
veterán
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Nem olcsó az biztos, a Xiaomi is nem véletlen rakott a MI10T szériába ips adaptív kijelzőt.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
novinyul
üzenetére
Számomra érthetetlen, hogy az s20 szériába bekerült a 120hz, de a Note 20-nál is már kispórolták. Ennyivel drágább lenne ez a váltakozó Hz-s kijelző??
Esetleg nem érdekelte az embereket?
Lassan ott tartunk, hogy egy iPhoneból már előbb kapsz értékelhető telefont mint Samsungból.Nagyon csalódott leszek ha csak az Ultra kap majd mindent.
-
lacko22
aktív tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Az S20 FE 5G verzió tudja a Digimobil volte/vowifi-t kezelni alapból? Tudjátok esetleg?
-
novinyul
veterán
Én eléggé csalódott vagyok az eddigi szivárgásokat illetően
Szépen nyírbálnak, S20-S20+szériánál, fhd+ kijelző(nem adaptív 120Hz) kamerák maradnak, akkumulátor szintén. S20 Ultra kap minden új dolgot(új kamera, adaptív kijelző, ceruza stb) Ráadásul a kamera sziget szép nagy lesz és szélre kihúzva 
-
Bdanyy
addikt
Az újat én is várom, az kaphatna esélyt
Csak nehéz már kivárni S7 edget használva addig. -
Thom!
veterán
S21 várom
Habár kamerák szenzorok ugyanazok lesznek elvileg mint S20-ban voltak. -
AS
félisten
Én sem. Bár ha jó lesz az Exynos 2100 akkor esetleg lehet lecserélem ezt majd. ) Ez még a jövő zenéje.
-
MajorPro
csendes újonc
Sziasztok
Szerintetek melyik jobb vásár, egy tavalyi Iphone 11 vagy az S20 Fe? Ismerem mindket rendszert, a Ti vélményetekre lennék kivancsi.
Köszi!
-
Ez a ghost touch mennyire áll még fent ? Barátomnak ajánlottam ezt a telot egy honor 8at váltana neki, de meg en is gondolkozom a beszerzésén annyira tetszik. Viszont, ha para még ez a kijelző dolog, lehet inkább elengedem... Természetesen az e-magról az 5G-és verziót vennénk
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Nagyon szimpatikus a telefon, gondolkodom, hogy a Honor 20 és feleségem A50-e erre lesz cserélve. Az volna a kérdésem, hogy mozgó téma esetén (gyerek) mit produkál? Én a Honor 20-al meg vagyok elégedve fénykép téren, de az A50-el nagyon tele a hócipő, mert beltéri képeket szinte lehetetlen gyerekről csinálni. Én általában fényképezőgépet használok, de a feleségem esetében a telefon jobban előtérben van. Előre is köszönöm a segítséget.
-
samu74
addikt
A mostani frissitéssel picit javult az akksi kezelés,legalábbis a készenléti idő. De lehet csak bebeszélem.
-
AS
félisten
Itt van: Samsung Magyarország 2019.10 havi döntése alapján nem javítja az Európai Uniós készülékeket)
-
Bdanyy
addikt
Telefonban nekem anno mondták, hogy javítanak svájcit is, de személyesen kiderült, hogy nem. (pénzért sem csinálják meg, másik régió)
-
AS
félisten
A magyar samsung 2019 töl nem javit EU samukat. Valahol ez le van irva.
-
mjani1172
addikt
válasz
piocasember
üzenetére
Bocs de ez nagy baromság.
Kb. 20 okból is. -
piocasember
tag
[link]
Aki esetleg előre fizetett a Turbadonak idézek a cikkből:Érdemes megnézni a számlánkat, ahonnan utalva vagy fizetve lett az összeg. A bankok általában 1-2 hétre zárolják az összeget és utána kerül kifizetésre a cégnek. Ha szerencsések vagyunk és nem telt le az idő, akkor a bankkal fel tudjuk venni a kapcsolatot a pénz visszaszerzése végett. Valószínű ők is tudnak az esetről. Ha a cég addigra felfüggesztés alatt lesz és a cég által kezelt bankszámlaszám zárolva, akkor jó esetben automatikusan a kezelő bank visszautalja a pénzt.
-
Vyndree
őstag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Köszönöm szépen, pontosan ezekről a szürkeimportból származó árukról beszéltem. Aki még ezek után is ilyen helyekről rendel, az tényleg csak magát hibáztathatja.
-
Rinocerosz
őstag
[link]
Hoppa tech2 is a turbadoról beszél. -
psajti
aktív tag
Szóval ha már szóba került gondoltam írom ide is, hogy van egy Facebook csoport "akiket átvert a Turbado" néven. Ha valakinek van bukott garanciája, meg nem érkezett rendelése stb... itt talán kaphat majd megfelelő információkat.
-
Vyndree
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Inkább beáldozod a garanciát? Mi az amit 8GBval tudsz és 6GB-val nem?
Itthon közben a román már 249k-ért adja az 5G Snapdragon-t, 2+2 év garanciával (hosszabbítható). Mondjuk tőlük se venném meg, néhány nap és máshol is ennyi lesz. -
válasz
Vyndree
üzenetére
UK bol és mint írtam rajtuk keresztül el a garancia magyarán nekik kell visszaküldeni.
Snapdragon verziot 8 GB rammal nem tudsz venni máshonnan itthon szóval igazából mind1 mivel hasonlítod össze.
(Talán Alza.cz de az valami 295.000 Ft -ra jön ki ha szállítanak ide egyaltalan) -
Vyndree
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Ezt honnan küldik és az egy év garanciát hogyan érvényesíted?
Nem mernék ilyen helyről rendelni, hacsak nem a hazai bolti nettó árának a felébe kerül. Ezzel lehet a kuponra se vagy jogosult, akkor kb ugyanott vagy mint ha itthon vennéd. -
Szerintem ezt az itthoni hivatalos forrásból 5g/snapdragon verziót el kell engedni, kar várni a csodát mer nem lesz.
En mar feladtam, majd jövő ev elején az s21 szolgáltatótól aztán kész, reméljük letesznek SoC ban valami értékelhetőt a haza piacon is.
Plussz ugye jövőre mar 3 ev garanciát kell adjon a telefonra.Meg a wondamobilos [link] 128/8GB 5G verzión agyaltam.
Grand Total €620.97 postával de ugye ezen nincs volte meg csak 1 ev garancia rajtuk keresztül.
220.000 Ft. kb -
Vyndree
őstag
Emag, Alza és a többi pénzmosó társait felejtsétek el és nem csak akkor ha nagy értékű dolgot rendeltek. Ők semmit nem forgalmaznak, mindenből mossák kezeit, garanciát nehéz náluk érvényesíteni, nem azt kapod amit rendeltél, reklamálásra gyakorlatilag nincs lehetőséged, legrosszabb esetben pedig a pénzed is lenyúlják. Annyival nem olcsóbb mint a normális helyeken Ha az előfizetésed mellé veszed, ami gondolom amúgy is van , akkor sokkal olcsóbban megkapod. Lista áron se sokkal drágább (most dominóval 225eFt) mint a netes maffia helyről rendeled. A Telekomtól vettem, havi kb 5000Ft (x22) az előfizum mellé, természetesen független és 2 év Samsung garanciával. A válaszom az hogy a mobil szolgáltatódtól jársz a legjobban, még ha ötezerrel drágább is.
psajti, ezt volt a tanulópénz és figyelmeztetés, nagyon sokan járnak úgy mint te ezekkel a keleti rabló átverős bandákkal, ezekből tanulni kell. Akkor jársz a legjobban ha messze elkerülöd őket, Ilyen drága terméket rendelni csak megbízható helyről szabad. -
piocasember
tag
Emagnál nagyon kell figyelni a részletekre. Mióta számos webáruház gyűjtőhelye lett, már gyakorlatilag nem az Emagtól vásárolsz. Például az a Turbado is árult az Emag felüleltén, amelyik, mint tudod a héten bezárt. Személyes tapasztalat: Egyszer vettem készüléket az Emagon. Kicsomagoláskor derült ki, hogy használt telefon volt. Egy hónap levelezgetés után kaptam vissza a pénzem.
-
laci062
csendes tag
Sziasztok kérdezném hogy 5G verziós Fe esetében is lehet a kijelzó hiba?
-
psajti
aktív tag
Na szóval ha valami csoda folytán vissza kapom a pénzem akkor 5g FE-t honnan lenne érdemes venni? Emag esetleg laptopszalon? Utóbbinak is volt már vaj a füle mögött de nekem legutóbb simán ment a rendelésem. Vártam már nagyon a telefont remélem hamar lesz valami fejlemény, lusta vagyok balhézni, de hát majd ahogy a helyzet adja
-
AS
félisten
Nah ez viszont gond... Ha a Turbado behalt, akkor hajunkra kenhetjük a garit...
-
válasz
leslien
üzenetére
Ez a szöveg fogadott: "Kedves Megrendelőink! Sajnos a Turbado.hu webáruház tevékenysége jelenleg szünetel. A függőben lévő megrendelések törlődnek. Előre kifizetett megrendelések esetén az összeget a lehető leghamarabb visszatérítjük. Köszönjük megértésüket, és mindenkitől elnézést kérünk az okozott kellemetlenség miatt!"
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Gaming notebook topik
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!

(Talán Alza.cz de az valami 295.000 Ft -ra jön ki ha szállítanak ide egyaltalan)