- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Ma biztos, ami biztos meglesem megint, de nekem megy minden a frissítés óta. Rémlik, hogy kipróbáltam mindent, Spotify, Waze, Google térkép.....és ment minden flottul. Délután megsasolom újra, nehogy téves infó legyek itten
Más, skacok néztétek ezt az új béta valami "Utazásaim"menüpontot? Engedélyeztem neki, mondom kipróbálom. Elmenti az útvonalaidat, és minden lassítást gyorsítást, hirtelen fékezést, gyorsítást kitesz az elmentett út adatokra, és jelzi is térképen. Ráadásul szöveges infót ad arról, hogy ügyesen lassítottál, vagy gyorsítottál az adott ponton......nem tudom néztétek?
Két napja van bekapcsolva, és minden utat mutat...mennyi lassítás, gyorsítás, megtett km.
Mutatta, hogy egy helyen hirtelen fékeztem, és ez nem jó a fogyasztásnak.......mondom jó, akkor legközelebb belerongyolok az előttem hirtelen fékezőbe azt tuti...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest