Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Apple iPhone 15 - a bevált módszer
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Yettel topik
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga

Új hozzászólás Aktív témák
- 

olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Ma biztos, ami biztos meglesem megint, de nekem megy minden a frissítés óta. Rémlik, hogy kipróbáltam mindent, Spotify, Waze, Google térkép.....és ment minden flottul. Délután megsasolom újra, nehogy téves infó legyek itten

Más, skacok néztétek ezt az új béta valami "Utazásaim"menüpontot? Engedélyeztem neki, mondom kipróbálom. Elmenti az útvonalaidat, és minden lassítást gyorsítást, hirtelen fékezést, gyorsítást kitesz az elmentett út adatokra, és jelzi is térképen. Ráadásul szöveges infót ad arról, hogy ügyesen lassítottál, vagy gyorsítottál az adott ponton......nem tudom néztétek?
Két napja van bekapcsolva, és minden utat mutat...mennyi lassítás, gyorsítás, megtett km.
Mutatta, hogy egy helyen hirtelen fékeztem, és ez nem jó a fogyasztásnak.......mondom jó, akkor legközelebb belerongyolok az előttem hirtelen fékezőbe azt tuti...

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
 - BestBuy topik
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
 - Linux kezdőknek
 - Whisky topik
 - Autós topik
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Apple iPhone 15 - a bevált módszer
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - További aktív témák...

- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/

- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest