Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• olajbogyo

aktív tag

válasz Teewine #697 üzenetére

Szia!

Valamikor próbálkoztam vele, igaz még másik autónál, de sem akkor, sem azóta nem erőltetem, mert szerintem, mind a Here maps, mind pedig a Google oda ver neki rendesen. A Waze-t azért nem mondom, mert azt már amúgy is a google felvásárolta, nem titkolva el, hogy egyedül a google térképeket szeretné erőltetni. Át is vette már a trafipax előrejelzést a waze-től(tehette, hisz az övé) már megy is a mi járgányunkon is. A Here maps pedig már újabb nagyon komoly fejlesztésbe kezdett hisz már ők a Bömbik, az audik, és a merdzsók szállítói is térképészetileg(már nem engedheti meg magának, mondjuk ez az egyedüli részleg amit a nokia csődje elkerült). Szerintem mellettük hosszútávon nem fog senki sem labdába rúgni. Csak, és kizárólag saját véleményem, eme szösszenet. Persze ez nem jelenti azt, hogy a Sygic használhatatlan lenne, vagy hogy ne lenne jó, én magam is használtam, csak valamiért mindig visszakeveredtem róla. Volt egy iGO időszakom is, de mióta már annak futtatásához lassan egy atom erőműnyi energia kell, no letettem arról is.

Új hozzászólás Aktív témák