Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Valaki kérdezte, bár nem nagyon aktuális, mivel kevés a kint lévő Note 7, illetve ezt a topicot már senki nem olvassa. De azért legyen itt:
-
7Heads Drago
veterán
válasz
PeteePeti #581 üzenetére
Sztem majd ez is úgy járhat akár mint a Tv-k hajlítása.
Na meg azon kívül hogy a trend szerint ez most a menő, nem vágom hogy milyen gyakorlati haszna van neki. A képernyő széle a kerekítés miatt sérülékeny és még torzítja is a képet. És ezt pont egy ceruzás phabletenPersze ezt nyilván userek tudják jobban megítélni hogy zavaró-e rajz közben. Nyilván profi rajzra gondolok, nem firkálásra.
Kíváncsi lennék az érvekre ami az edge panel mellet szól. -
Luser2000
addikt
válasz
#72042496 #590 üzenetére
"A készülékbiztosítást lakossági vagy üzleti számlás előfizetőink vásárolhatják meg."
Tehát:
- lakossági vagy
- ÜZLETI számlás
előfizetők.A magyar nyelv szabályai szerint:
bármilyen lakossági előfizető (számlás és nem számlás), vagy
az üzleti előfizetők közül azok, akik számlás előfizetők.SZERINTEM.
-
törölt tag
Ezek szerint feltöltőkártyás telefon volt? Nincs időm böngészni mit mond erről a T, de a Vodánál azt írják a honlapon, hogy "A készülékbiztosítást lakossági vagy üzleti számlás előfizetőink vásárolhatják meg."
Aztán a gyakorlatban nem tudom, hogy működik. Nekem vodás előfizetésem van (csak a munkáltatóm fizeti), így maga a készülék érdekel vagy függetlenül, vagy a Vodafone-tól.
-
fodorp
csendes tag
Tudja valaki, hogy kék színben miért nem lehet sehol előrendelni? Még a hivatalos oldalon sincs opció a kék színre. Csak fekete és arany....
-
tipuka
addikt
kíváncsi vagyok ma már mutat-e árat a telekom
-
laci0530
senior tag
Jó tényleg a dupla alkalmazás indítás az edge shortcut-tal, de kis időráfordítással (néhány mozdulattal több) akár három ablak is mehet az S8-on pl. jelenleg is.
(Értelme persze nem sok van, csak a poén kedvéért teszem ide. Természetesen kényelmesebb egy gombnyomásra indítani két tetszőleges alkalmazást.
)
-
Az túlzás, hogy fél centi, az S8-on meg még kisebb is a kerekített felület, mint S7 edge-nél volt, és a kerekítés mértéke is kisebbnek tűnik. Az S7 edge-től részben az edge miatt váltam meg, mert elvett a hasznos területből, de az S8+-nál már nem érzem ezt, sőt! A Note8-nál meg még annyira sincs lekerekítve, mint az S8+-nál.
-
Jano_023
őstag
Alleeban már meg lehet tapogatni...
-
m@xsys
senior tag
Hat ez nem valami biztato
Lg V10 - be az [LCD panel is be tud egni]. Ami erdekes, hogy az LG gyart panelt az Applenek is es ott nem jelentkezik ilyen problema. Szivas, mikor kiadsz egy csomo penzt es a gyarto szettarja a kezet. Tud a hibarol, de magasrol leszarja.
-
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #535 üzenetére
Napi 2X1 óra gps és mellette ugyanennyi játék is elég.
-
-Skylake-
addikt
"1. Nem te döntöd el ki mire költi a megkeresett pénzét, mindenki a pénztárcájához mérten vásáról."
Így van. (Kivéve, hogy mindenki a pénztárcájához mérten vásárol.) De ha valaki olyanra költi amire nincs szüksége és csak azért veszi meg , mert csak , akkor ne sírjon hogy mennyibe kerül, akkor fizesse ki és ennyi.
"2. Nem felvágásból de én megtehetném azt, hogy kihozom kp-ra de őszintén minek? mikor a mostani is 90%-ban kiszolgál és már nem 2010-et írunk mikor egy flagship 3x jobb volt a közép kategóriánál."
Ez nagy különbség köztünk. Én olyan termékeket vásárolok ami 100%-ban szolgál ki , nem olyat ami 90%ban.
"3. Ha csóda történne és nem lopnák a politikusok és M. Lőrincz tovább az országot talán egyszer 500-600e lesz az átlag fizetés, akkor ez olcsó lesz mindenki számára."
Nem kell mindenki számára elérhetőnek lennie , mert nem is való mindenkinek. Attól, hogy 600ezret keres az egész ország, attól még ugyan annyi esetben indokolt egy ilyen készülék, mint ha csak 140ezer a nettó átlag. Szerintem semmiféle összefüggés nincs a kereset és az igény között általánosságban, kivétel nyilván vannak, de nem lenne szignifikánsan több embernek szüksége Note8-ra attól, hogy mindenki megkeresné rá a pénzt. Továbbá ezt az olcsó-drága paradoxont már kifejtettem, ez nem áll egyszerűen ez az érvelés. Egy termék ára egy konkrét összeg, akkor is 335ezer ez a telefon ha 100ezret keresel , meg akkor is ha 3milliót. Innentől megint ott tartunk, hogy nem értelmezhető az hogy drága vagy sem , csak az értelmezhető hogy a te életviteledbe, a te anyagi helyzetedbe illik e , vagy sem.
"4. Nem mi csóró ország vagyunk a célközösség."
Ez igaz, de egyébként nem a "nem csóró" országok a célközönség, mert nem országok a célközönség hanem vásárlók. Magyarországon is van sok ember aki célközönség meg Elefántcsontparton is van sok ember aki célközönség.
"5. Normális kerékpár? Tesco gazdaságos hulladékra gondoltál tudom amit életveszélyesnek, 10/9 szervízben kibaxnak vele, a sarki akhmedhez szerelni, amúgy meg ember 150k alatt is belépő hulladékot kapsz az igazi kerékpárok e fölött kezdődnek."
3 kilóért már kapsz Cube-ot is például, nyilvánvalóan egy komoly XC vagy országúti versenybicó ára lazán lehet 1,5-2 millió is , de 300ezerért igenis kapni jó minőségű, korrekt kerékpárt.
"6. iphone 7+ 256gb 350k volt akkor az olcsóbb volt számodra?"
Az i7+ 256 jelenleg 377ezer forint, szóval nem is értem hogy jön ide. Másfelől miért lett volna olcsóbb, ha 350 volt (amennyi amúgy nem volt ) miközben a note8 az 335 ?
7. Sokan előfizetésre hozzák majd ki és számumkra elhiheted lexarják azt a havi 30rugót drága-drága ez van, sok ismerős úgy van vele, hogy nem tud félre rakni nem is akar és nekik teljesen mindegy mire költi el az utólsó filléreit.
Oké, nyugodtan. De akkor tényleg legyen leszarás és ne sírás legyen, hogy drága. Továbbá hidd el, nekem aztán végképp teljesen mindegy, hogy ki mire költi az utolsó fillérjeit, csak számomra elég nagy visszásság, hogy az általad említett emberek egy beszélgetés közben szétekézik az országot, a kormányt , mindenkit (ahogy te is a Mészáros-os 3. pontoddal ugye) miközben Note8-ról , egy több mint negyed milliós telefonról nézik a tippmix eredményeket, mert hát ugye az utolsó filléreit arra költi amire akarja. Érted , a világ egyik legdrágább telefonja a kezedben és közben szidod a világot, hogy csórók vagyunk. Ezt érzed ?
szerk :Egyébként már az alap felvetés paradox. Azt mondod, hogy leszarja mert nem tud félrerakni, ezért elhoz részletre egy telefont amiért otthagy plusz 15ezret 2 éven keresztül. Akkor miről beszélünk, hogy nem tud félrerakni ? Egyértelmű, hogy havi 15ezret tudna félrerakni nem ?
-
Luser2000
addikt
Te: "Hol is volt az unpacked? Európában."
MA cikk: "A Note8 bemutatóját augusztus 23-án tartották New Yorkban."
"Mintha ha a Lamborghinit is csak lakó-pihenő övezetben használnám, 30km/h-val."
Akkor olyan 22-26 litert fogyasztana 100km-re, így a 90 literes tank hamar kiürülne.
De akkor is, ha nyomnád neki rendesen (mint ahogy a telefon prociját is pörgetnéd mindenféle energiatakarékos opció nélkül). -
Halkow.
senior tag
válasz
-Skylake- #223 üzenetére
1. Nem te döntöd el ki mire költi a megkeresett pénzét, mindenki a pénztárcájához mérten vásáról.
2. Nem felvágásból de én megtehetném azt, hogy kihozom kp-ra de őszintén minek? mikor a mostani is 90%-ban kiszolgál és már nem 2010-et írunk mikor egy flagship 3x jobb volt a közép kategóriánál.
3. Ha csóda történne és nem lopnák a politikusok és M. Lőrincz tovább az országot talán egyszer 500-600e lesz az átlag fizetés, akkor ez olcsó lesz mindenki számára.
4. Nem mi csóró ország vagyunk a célközösség.
5. Normális kerékpár? Tesco gazdaságos hulladékra gondoltál tudom amit életveszélyesnek, 10/9 szervízben kibaxnak vele, a sarki akhmedhez szerelni, amúgy meg ember 150k alatt is belépő hulladékot kapsz az igazi kerékpárok e fölött kezdődnek.
6. iphone 7+ 256gb 350k volt akkor az olcsóbb volt számodra?
7. Sokan előfizetésre hozzák majd ki és számumkra elhiheted lexarják azt a havi 30rugót drága-drága ez van, sok ismerős úgy van vele, hogy nem tud félre rakni nem is akar és nekik teljesen mindegy mire költi el az utólsó filléreit. -
S e t h
nagyúr
Lehet a koreaiaknál és ismert a mondás, 3 a magyar(koreai igazság). Ha már analógiát vonok a tévedésre.
Hol is volt az unpacked? Európában. Aha, itt nálunk, a jó öreg kontinensen.
Vegyük csak sorba.
A note 5 nem jelent meg nálunk. Mert nem. Jött persze a bullshit, hogy miért nem, de a note rajongói ezt nem fogadták el.
Note 7. Nem is érdemes rá sok szót vesztegetni.
Szóval lett volna csorba amit ki kellett volna küszöbölni a gyártónak, itt volt hát az alkalom.
Én egy valamit szerettem volna. Kompromisszum-mentességet, semmi mást.
Valamelyik portálon, xda, reddit? Nem tudom, lehet más portálon volt egy felmérés, hogy a vásárlók mit preferálnának a legjobban egy telefon esetében ha változásról lenne szó.
Magasan az aksi volt az első. Az embereknek elege van a konnektorhoz kötöttségből, abból, hogy azt kell nézni estig kibírja-e a telefon. Folyamatosan növelik a telefon méreteit, egy multimédiás szörnyeteg, ehhez képest az aksik meg csak Kínában követik a telefon nagyságát.
Tudják ezt a gyártók is, hogy mi mit szeretnénk, hiszen android verziók frissítésekor mindig ott van az a kitétel is , hogy energiatakarékosabb a rendszer.
Jelenleg ott tartunk, hogy ennek a telefonnak is jó lesz a SOT-ja.Ha használunk mindenféle energiaoptimalizáló trükköt, nos igen, akkor jó lesz, de ezek nélkül kb. 3-4 órát saccolok.
Mintha ha a Lamborghinit is csak lakó-pihenő övezetben használnám, 30km/h-val.Aztán ott van ez az új képarány. WTF? Persze a többi gyártó is veszi át, mert a samu a legnagyobb gyártó, trendet diktál, milliónyi mobilt ad el, veszi is a nép, a többi gyártó is úgy gondolja bejöhet.
Évről-évre xarják ki az újabbnál újabb mobilokat, a fejlődés nagyon lelassult, kellett vmi ami valóban úgy tűnik újítás, megváltoztatták hát a telefon külsejét. Tegyük a szívünkre a kezünket, ha valóban ez lenne az optimális kialakítás, akkor nem évekkel ezelőtt jött volna be? Most csapott a homlokára pár mérnök, hogy MEGVAN !?!
Szóval itt van egy új szörnyeteg, a Note rajongók megvesznek érte és ez így van jól, de az nincs, hogy a gyártó kicsit hülyének néz bennünket. Legyünk kritikusak és ezzel együtt mérjük fel, hogy a piac mit kínál nekünk. -
doooo
veterán
De most úgy őszintén... annyira meglepő ez? A régi fejlődési ráta abbamaradt, pl. már olyan szinten tanyázik a csúcskategóriás SoC-k világa, ahol nem lehet félévente szignifikánsan előrelépni... Tehát az a rész már eleve nem fejlődhet úgy, ahogy régen, amikor jól hangzott, hogy S4 (eredeti kiadása) S600-at kapott, Note 3 S800-at, S5 S801-et, Note 4 már S805-öt. És ott is lett vége ennek, a következő évben mindent letarolt a 7420-as Exynos, abszolút felesleges volt újat kiadni, aztán következő évre meg már elértek kb. a mostani szintre, ahol már inkább csíkszélességeket csökkentenek, azokat meg nem lehet félévente cserélgetni, és felesleges is, mert jó ideje túl sok az erő, és szimplán kihasználatlan marad az átlagos emberek kezei között, már nincs észrevehető gyorsulás. A RAM-ot ideje volt meglépni, tavaly is lehetett volna... az új kamerák meg léptek azért valamerre, majd meglátjuk a teszteket, hogy mire is képesek, de biztos előrébb vannak, mint az eddigiek. Az olyan dolgokon mint a vízállóság, meg a bővíthetőség, a különböző leolvasók, szenzorok, nincs nagyon hova előrelépni (csak az elhelyezésükkel lehet variálni)... a szoftveres újdonságok meg azért mindig megjelennek (Bixby-n kívül is). Tehát abszolút igaz, hogy elvesztette a régi különbségét a széria az S szériától... De ha belegondolsz, mindez érthető is valahol. (Lehet, hogy az volt a probléma, hogy régebben túl sok mindent pakoltak beléjük, és most amikor már nincs annyi lehetőség, akkor furcsa a visszavett haladás... nem tudom
)
-
Ijk
nagyúr
Ott baltaztak el akkor hogy kijott az S8+. Pont annyival drágább is mint amit a stylus indokol, kisebb akku szintén a pen miatt lett, mivel nem vastagitottak.
Nekem a keparany miatt cseszte el konkrétan a teljes idei szériát. Nem kell csík kijelzo. Hiába olyan széles maga a képernyő mint a 7-es szerian, a szélek élveznek mert még kell valahogy fogni azt a telefont. -
S e t h
nagyúr
Úgy érzem ezt egy kicsit elbaltázta a Samsung.
Közel teljesen elmosódott a határ az S8+ és a Note között, korábban szignifikáns eltérés volt a két sorozat között.
Proci, kamera, lényegében a méret, kijelző aránya egyezik. Hiába a dupla kamera, magában a képek minőségében nem lesz lényegi változás az S szériához képest. (most láttam összehasonlító videót note 8 vs htc u 11)
Lehet indok a plusz memóriára a két kamera, dupla alkalmazás indítás, viszont a 4 giga bőségesen elég az S-nek.
Az akkumulátor pedig szimplán szégyen, ezt nem lehet semmivel sem magyarázni. Én tartom magam a korábbi álláspontomhoz, miszerint a tavalyi elfüstölt hetes verziónál már készen volt az idei formaterv, gondolom már gyártósoron is, nem akarták kukázni az egészet, ötlet nem volt a kapacitás nemhogy növelésére, de megtartására sem, így beszariságból inkább csökkentették azt.
A 2018-as unapcked mottója tuti az lesz, hogy meghallgattunk benneteket, figyeltünk rátok, itt van most a Note 9 kb. négyezres teleppel.
Azt kell mondanom, hogy az a bizonyos plusz most az S széria térfelén van, mondhatni most érett meg sokaknál, hogy nem ezt várták, illetve hiába vártak és ezért S8+-ra ruháznak be.A Note egyetlen vonzereje az s-pen maradt, kérdés ez ér-e +100 ezer forintot, már ha a telecomos akciót figyelembe veszem.
Aki viszont független készülékben gondolkodik, annak meg még jön hozzá pluszként a dual sim-es lehetőség.Kijelenthető, hogy a készüléknek nincsen vetélytársa, a Samsung ezért is dobhatja pofátlanul ezt a telefont ilyen formában a piacra, ugyanis nincs másik ceruzával és ehhez kapcsolódó háttérrel rendelkező telefon.
Sokat vártunk, főleg a tavalyi malőr után, de kevesebbet kaptunk, viszont benne van (szinte) minden ami a prémium kategóriás készülékek trónjára ültetheti. -
válasz
guriga1234 #549 üzenetére
Azért egy mobil eszközön egy kétszeres optikai zoom-ot nem neveznék "nudlinak", ahogy a megapixelek számával sem lehet egy kamera minőségét meghatározni. Én azért megvárnék egy kamera tesztet. Csodálkozom, hogy nem az akkut találod sarkalatos pontnak. Én ettől függetlenül veszek egyet, ha elérhető lesz a Telekomnál.
-
guriga1234
addikt
Azért a kétszeres optikai zoomért nem volt értelme a 2. kamerának, mert az nudli.
A háttér elmosást is tudta már az S6 Edge+ csupán 1 kamerával is (szelektív fókusz). Ráadásul a Note8 hátlapi kamerájának lényegesen kisebb a felbontása.
A Note8-tól lényegesen többet vártam, és akkor, ha az elvárásaim teljesültek volna, még ha ennél is drágábban adnák, vettem volna egyet. De így ez bizony kimarad. -
Ádám16
addikt
válasz
ForRedGlory #546 üzenetére
Csak azt írtam le, amit én láttam/használtam. Ez konkretan 4 telefon + a kiallitott darabok, a,ik ujabb keszulekek, amit azert hoztam fel, mert az uj technologiara hivatkozva a kedves földön fetrengve nevető forumtars azt allitotta, nem letezo a dolog (a lenyege ez volt). Az S7 forumban is van pár hsz a "beég" szóra rakeresve, de a tobbi telefonnál is hasonlo a helyzet.
Nyilvan nem teljesen releváns egy kiállított darab, de azokat láttam a saját szememmel beégve, míg pl a Sonyk, Lgk iPhoneokkal nem volt ilyen gond. Tehát a kijelző simán beéghet egy idei panelben is, a peldaim pedig igy nem lehetnek furák, max szelsosegesebbek. -
Ádám16
addikt
válasz
ForRedGlory #544 üzenetére
Ok, nem letezo problemat probaltam valossa tenni, hagyjuk is ezt itt ennyiben, mert itt a tenyek sem ernek szart sem sokaknál.
-
Ádám16
addikt
Nalam egy Note4 1 eves korara gyonyoruen be lett egve. Allapotsav is, valamint a billentyuzet osszes betuje is. Az Omnia7em, az SGS2m, es a Lumia 925öm is volt garanciaban emiatt. Es nem nagyitoval kellett nezegetni, hogy vajon hol lehet beégve.
Note-rol tudok képet is kesziteni, azt meg nem vittem el, mert annyira nem zavar még, és szarakodni sem akarok vele. -
atike
nagyúr
Jajj, de kár azért a fényes hátlapért... Amúgy meg eléggé bejön.
-
-
nrg_52
addikt
válasz
janeszgol #520 üzenetére
Mar miert lenne marhasag. Szamara nem nyujtana tobbet. Masok az emberek igenyei. Amire neked szukseged van, arra lehet neki nincs. Szerintem nem allitotta, hogy a sziamiauja jobb lenne a notenal, csak leirta a velemenyet. Engedjuk mar meg neki, hamar ugyis mindenki leirhatja a f@szsagait, koztuk en is. 😂
-
Luser2000
addikt
Rendeltem egy feketét.Ha esetleg valamilyen fiaskó miatt a T DUAL SIM verziót árulna majd, akkor lemondom és veszem a Szolgáltatónál.
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #505 üzenetére
"Teljesen normális hangnemben tettem be én a linket a samu vezérről."
Mhm... tényleg az volt. Semmi kárörvendő, gúnyos él, semmi ledegradáló hangnem. Na látod, én is pont így nem írtam rád semmit. Peace.
-
Na, gondoltam benézek a note 8 topikba, de látom kb 500 hozzászólás óta nem megy itt más, mint a nyifi-nyafi, hogy miért is lenne értelme sómíről váltani note 8-ra, mert semmiben nem jobb, blablabla, meg de drága, meg de szar ennyiért...
A kínai gyártók is emelnek, minden évben. OP5 kb annyival drágább az OP3nál, mint a note 8 a note 7 nyitóáránál. 299e ft-on nyitott az S8+, ez a várható cca 100 euróval nyitott felette. Egy prémium gyártó flagshipjéről beszélünk. Ami azt tükrözi, 2017-ben hol tart a Samsung. Az egyedüli, ami elsőre kifogásolható, hogy vajon hogy tudják az akku fiaskó után optimalizálni ezt a nem túl nagy telepet. Ez majd kiderül idővel.Aki a note 4 óta várja az új note érkezését (mint pl. én is), az meg fogja venni. Aki ksómíről nem érti, miért kéne megvennie, az nem fogja. Az csak csorgatja a nyálát itt.
-
kovacs65
őstag
válasz
South Velen #521 üzenetére
Kivéve a beégés nevű misztikus jelenséget, amit én még sohasem láttam, pedig volt vagy 3-4 amoledesem.
Sőt az S2-met még mindig használják, azon sincs. -
Ricardo
titán
válasz
snecizero #514 üzenetére
Normális fotót készíteni? Pulzust mérni?k-s videót rögzíteni, 240FPS-ben videózni, vízbe vinni, vezeték nélkül tölteni, a jóval erősebb vasnak köszönhetően, processzor igényesebb alkalmazásokat használni , a stylushoz köthető lehetőségeket kihasználni.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
snecizero
senior tag
Nekem egy xiaomi redmi note 4 telóm van. Nagyon nem érzem, hogy le kéne cserélnem egy 6x drágább telefonra a xiaomit. Mit nem tudok megcsinálni a redmivel amit a note8 al igen?!
-
Swinegod
őstag
válasz
ForRedGlory #512 üzenetére
Az az érdekes, hogy más gyártó ezt alapból megcsinálta, vagy ha nem, akkor se adtak ki Note 7-et
-
ForRedGlory
félisten
Amúgy ha valakit érdekel: 8-Point Battery Safety Check.
Az milyen durva lenne, ha minden telefont drop testel is megnéznénak és a vevő ütött-kopott telefont kapna a 'safety first" jegyében.
-
Swinegod
őstag
válasz
7Heads Drago #509 üzenetére
Nemmintha az Apple eröltett volna olyan felesleges dolgokat is, mint az OLED, nagy akku, kisebb kávák vagy több RAM
-
7Heads Drago
veterán
Ez nem Samsungos kérdés:
Ha a 6,3 collos kijelzőre kell a QHD mert ha nem az lenne a user kiszúrná a pixeleket, a Dex-re kötött monitorból meg akkor legalább 8k kellene. És az se nagy képátlós. Persze a monitort 50-70 cm ről nézzük, a telot meg 30-50 cm. Nekem átlag 40 cm. Hacsak nem rövidlátó az user.
Persze itt a note rajz képességei miatt kellhet ez a felbontás. De normál telefonnál eddig az Apple se erőltette a nagy felbontást.
15 collos notin a HD az tényleg kevés, de a HD+ már teljesen rendben van.
Remélem egyszer ezzel is eljutunk oda, ahol a kamerákkal. Nem minden a sok pixel. -
nrg_52
addikt
válasz
darkarthur #495 üzenetére
Meg is szaritja? ☺️
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #505 üzenetére
Már várom a teszteket, hogy mit tud a kamera. Mondjuk egy darabig nem fenyeget a vásárlás réme
-
7Heads Drago
veterán
okoskodsz, ellaposodott kis porfészekben tengődsz, agymosása érződik, kicsinyes, naív mentalitásba
És mivel nekem címezted a hsz-t elég nehéz nem észrevenni. Vegyél vissza. ha kérhetem.
Teljesen normális hangnemben tettem be én a linket a samu vezérről.Érdekes lesz az új dupla kamera konstrukció. Kíváncsi leszek rá mennyire fut be.
Az edges panel sokaknak nem jön be. Nem vágom miért nem lehetett egy edge mentes verziót is csinálni pl az S8-ból. -
joey04
titán
válasz
OutsideR #502 üzenetére
Ez lesz a teszt után is. Ha jól szerepel akkor azért mert samsung bérenc az oldal, ha nem akkor meg jön a kárörvendés. Mit vársz olyanoktól, akik annak örülnek, hogy az s8-ból minimálisan kevesebb fogyott mint az s7-ből (aztán kiderült nem), miközben az általuk preferált készülékből még negyede sem fogyot...
-
OutsideR
aktív tag
Ez a topic egyre jobban elborul.
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #500 üzenetére
Hol láttál személyes jelzőt benne? Vagy már az egész országot te képviseled, egy személyben? Mert akkor viszont tényleg volt pár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest