Új hozzászólás Aktív témák
-
m@xsys
senior tag
Hat ez nem valami biztato
Lg V10 - be az [LCD panel is be tud egni]. Ami erdekes, hogy az LG gyart panelt az Applenek is es ott nem jelentkezik ilyen problema. Szivas, mikor kiadsz egy csomo penzt es a gyarto szettarja a kezet. Tud a hibarol, de magasrol leszarja.
-
m@xsys
senior tag
400+ hsz es csak szinte az ararol megy a diskurzus
Van aki napi szinten hasznalja a DEX-et? Irna par sort a tapasztalatairol. Koszi
Nekem ez az irany mar a Motorolanal is nagyon tetszett. Van jogosultsaga. Nem mindenkinek hianyzik a PC mar otthon, munka utan tobb ora kepernyo bamulas folosleges, mert uton mobilnettel sok minden elintezheto mar. En azt vettem eszre, hogy inkabb nyulok egy iPadert otthon, mint a Mac-et kapcsoljam be. Eppen ezert valtottam Red Infinity csomagra, hogy legyen netem mindenhol. Valtozom, es az igenyeim is.
Ez a DEX egy jo irany. Sajnos az Apple ilyet nem fog meglepni egyhamar, lehet erdemes lenne egy Note8 kiprobalni. Ket evente cserelek altalaban mobilt, folosleges evente. Az Apple barmennyire is jo (nekem), ez tetszik. 👍
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged