Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
válasz
ForRedGlory #838 üzenetére
LG V30-at nem akarod majd megvenni?
-
S e t h
nagyúr
válasz
ForRedGlory #834 üzenetére
Beírtad a Samu facebookos oldalára is? 😃
Az S8 +OnePlus5 után mire számítasz, miben lesz más mint ezek? -
válasz
ForRedGlory #838 üzenetére
Én is megrendeltem!
Must have érzés volt amikor megláttam és megnyomkodtam!
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #834 üzenetére
mondtam....
most ezt én kihagyom....
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #708 üzenetére
akkor jó látom h marad a Op5 egyelőre.. talán majd a V30..
-
válasz
ForRedGlory #607 üzenetére
A házad árát ne fizesse a Samsung csak mert kénytelen voltál lemondani egy mobilról?
-
válasz
ForRedGlory #600 üzenetére
Mert mégis mit akarsz még? Ha tavaly megvetted a Note7-et, kaptál helyett egy S7 (edge)-t, az árkülönbözetet visszakaptad. Most leadod az S7 (edge)-t, amit már úgysem tudnál eladni többért, mint az eredeti ár fele, de inkább kevesebbért. Vagyis nem kell azon izgulnod, hogy el tudd adni a régi telefonod, sőt, még így is jobban jársz anyagilag. Én év elején(!), a 4 hónapos, hivatalos, 2 éves garis edge-t csak 150k-ért tudtam eladni (akkor még hivatalosan 260k volt az ára).
Szóval egy jó állapot, hivatalos edge mondjuk 130k-ért menne el most az aprón, ami azt jelenti, hogy 200k-ba kerülne a Note8. De ha leadod a Samsungnak, akkor csak 170-be kerül a Note8, mert a felét fizeted. Tényleg nem éri meg... És ez a legrosszabb eset, egy S5 vagy G4 leadása esetén sokkal jobban megéri.
-
tipuka
addikt
válasz
G4-em van, de hát azért akkor is érdekes fél áronos kedvezménynek mondani
-
janeszgol
félisten
válasz
Inkább hívjuk a hülyék adójának. Vissza lehetett adni teljes áron is a készüléket elég sokáig.
Miért csak a gyártót látod ördögnek? -
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #535 üzenetére
Napi 2X1 óra gps és mellette ugyanennyi játék is elég.
-
Ádám16
addikt
válasz
ForRedGlory #546 üzenetére
Csak azt írtam le, amit én láttam/használtam. Ez konkretan 4 telefon + a kiallitott darabok, a,ik ujabb keszulekek, amit azert hoztam fel, mert az uj technologiara hivatkozva a kedves földön fetrengve nevető forumtars azt allitotta, nem letezo a dolog (a lenyege ez volt). Az S7 forumban is van pár hsz a "beég" szóra rakeresve, de a tobbi telefonnál is hasonlo a helyzet.
Nyilvan nem teljesen releváns egy kiállított darab, de azokat láttam a saját szememmel beégve, míg pl a Sonyk, Lgk iPhoneokkal nem volt ilyen gond. Tehát a kijelző simán beéghet egy idei panelben is, a peldaim pedig igy nem lehetnek furák, max szelsosegesebbek. -
Ádám16
addikt
válasz
ForRedGlory #544 üzenetére
Ok, nem letezo problemat probaltam valossa tenni, hagyjuk is ezt itt ennyiben, mert itt a tenyek sem ernek szart sem sokaknál.
-
Swinegod
őstag
válasz
ForRedGlory #512 üzenetére
Az az érdekes, hogy más gyártó ezt alapból megcsinálta, vagy ha nem, akkor se adtak ki Note 7-et
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
ForRedGlory #384 üzenetére
Ja ok
így már más. Legalább frissítetted az aláírást
-
iNfAntRy
senior tag
válasz
ForRedGlory #340 üzenetére
Én egy kicsit másképp közelítem meg a dolgot és kíváncsi vagyok mit válaszolsz majd. Szóval, ha van egy S8+ telefonod, akkor miért szeretnél venni egy Note 8-at?
Két dolog miatt érdekel:
1: a 2 telefon kb ugyanazt tudja, a komoly plusz az az S Pen. Tehát, ha az S Pen miatt vennéd, akkor meg kell vennedÚgy értem nincs más telefon, amihez jár S Pen (a C szériát ne nézzük, mert az nem kapható itthon), tehát nincs más választásod.
2: Ha csak azért vennéd, mert miért ne, amúgy is S8-am van, ami igy is brutál drága volt, akkor hadd ne legyen már még egy ilyen drága telefonom stb., akkor miért zavar a +30.000 ft? Ha képes vagy 300.000 forintot fizetni egy S8-ért és pár hónap múlva akarsz venni egy hasonló árú jobb telefont, akkor minek sírsz az ár miatt? Aki ezt a dolgot megteheti hogy 600.000 forintot költene pár hónap alatt, az miért gondolkodik 30.000 ft-on?nem értem
-
-Skylake-
addikt
válasz
ForRedGlory #280 üzenetére
Nem haver, te vagy az aki nem erti a lenyeget.
Ugyanis a lenyeg nagyon tomoren annyi, hogy ket lehetoseged van :
- szukseged van egy eszkozre
- vagysz egy eszkozre.Namost akinek szuksege van egy adotr keszulek adott tudasara, az vagy penzt termel azon az eszkozon/annak az eszkoznek a segitsegevel, vagy pedig olyannyira fontos szamara az adott funkcio (pl az a hobbyd , hogy te ejjel nappal telefonnal fotozol ezert jo kameras mobilt szeretnel) , hogy hajlando a hobbyjara aldozni az adott osszeget. A masim, hogy vagysz ra, azaz nincs ra szukseged es eldontheted, hogy ezen vagyad kielegitese meger e neked esetunkben 335.000 forintot, avagy sem. A tobbi csak duma. Probaljatok mar meg felfogni, hogy nagyon ritka esetben letezik csak az a kifejezes, hogy draga. Annak, aki berszamfejto, annak nagyon "draga" egy quadro m5000, annak aki meg mernok es havi 1,5millioert rajzol annak meg nem. De a ket esetben a termek ara mindig ugyan annyi. Ez a telefon ugyan ezen az elven NEM draga, ez csak ennyibe kerul es kesz. Ha neked hoz anniy hasznot, ami tobb mint amibe kerul akkor munkaeszkoz, ha nem hoz akkor meg hobby. Dontsd el es ennyi. Tolem lehetne 700ezer is, tok mindegy. Ameg visszatermelem vele az arat addig leszarom mennyibe kerul.
-
törölt tag
válasz
+1
#fricz 19: nem kaptad el a lényegét a mondandómnak
-
válasz
Hogy?
-
Chrys_
addikt
válasz
ForRedGlory #97 üzenetére
Ott az egyik agyalágyult azért sír, mert nem tudja a 130.000Ft-s havijából megvenni...
Tény, hogy túl drága lett a telefon, de az a komment már röhejes."
Tisztelt Samsung Magyarország!
Franciaországban ma a Note 8 1009€. Nálunk nincs 2000€ egy hónapra, sőtt ez az ár, egy átlag bérezésű ember kéthavi teljes keresete és még egy falatot sem evett, de csekket sem fizetett... sajnálatos üzletpolitika a 335.000.- forint!
A fentiek tudatában kissé határozatlanul próbálom behatárolni a célközönséget...
Azoknak lett szánva, akik itthon is megkeresik az Uniós havi keresetet, vagy azoknak akik még nem vezetnek saját háztartást és nem is ők fizetik ki a saját telefonjaik árát?
A piackutatókat csókoltatjuk: mi a 130.000-ből élők...
" -
törölt tag
válasz
ForRedGlory #109 üzenetére
Nem lesz lelkiismeret furdalásuk max kiröhögnek.
Sajnos.
Ilyen világot élünk, ez nem egy családi manufaktúra hanem egy gigacég ahol Te (én sem) nem számítasz akkor sem ha évente 10 db telefont veszel.
Egy Amazon észrevétele talán számít. -
törölt tag
válasz
ForRedGlory #59 üzenetére
Én meg vettem egy R megane-t( 2005 1,4 b 86000 km) motorhibásan 100-ért, hozzá egy motort 60-ért. Eddig 160.
A maradék apróból bőven kijön egy S7e Alitól.Ok az újdonságnak ára van mindig, de ér ez ennyit?
-
Teal'C
veterán
válasz
ForRedGlory #44 üzenetére
Megnyugtatlak kint (USA) csak 265e a buzi magyar kereskedők nyomják fel az árát nem a samu.
-
leslien
nagyúr
válasz
Csak egy esélye van, hogy megvegyem: ha valami brutál áron jön ki a Telekomnál
fogadjunk h előrendeled....
-
janeszgol
félisten
válasz
ForRedGlory #109 üzenetére
De most csak ezen elved miatt akadtál ki? És ha ér ennyit a telefon? Nem csak egy drágított S8+ telefonnak néz ki. Meglátjuk.
-
anadroid
senior tag
válasz
Ajánlom a német Amazont, Dex-szel együtt 999€ és az összes tartozékra 10% engedményt is adnak.
-
válasz
Megfejeltem én is, bár az a helyzet, hogy nem fognak vele foglalkozni!
Maximum törlik, vagy elkönyvelik azt kész!(#101) Donki Hóte: Ezt a nettó hülyeséget hogyan hoztad össze abból amit leírt? Vagy a szövegértéseddel, vagy az olvasási készségeddel vannak gondok!
Én ismerem a fórumtársat és nem okoz neki gondot, kiadni ennyi pénzt egy telefonért.
Itt az elv a lényeg és semmi köze a profithoz már! Apple 2.0 cég lett, akik valóban a profitra mennek, minimális változtatásokkal! Ez a Samsungra, mármint az anyagi oldalra nézve igaz! Kezdik azt a stílust felvenni!
Persze, itt jön az, hogy aki megveszi, az ebbe belenyugszik vagy nem érdekli! Így, meg ha van kereslet, lesz kínálat!
De, legalább tennének le ezért az asztalra. Ne egyen pink a kijelző ennyi pénzért, ne legyen recsegős, gyártási hibás a kijelző, stb. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Valóban drága...de várható volt
Az iphone 8 is kb ilyen áron lesz
-
válasz
Kár volt 6 bekezdést írni, elég lett volna 3 szó: savanyú a szőlő
A nagy profit a bevetetéskor érhető el, ha neked ez nem tetszik, akkor egy év múlva sokkal kedvezőbb áron tudod majd megvenni
-
laci0530
senior tag
válasz
Egyetértek, számomra is olyan 299.000,- körül lett volna legfeljebb tolerálható a nyitóár alakulása.
(Hátha a Telekom még gurít valami hasonlót, az S8 szériánál egészen szimpatikus árazást alkalmaztak.) -
válasz
Láttam a Facebookon a posztodat. Egyet kell értsek veled.
Sajnos azt látom, hogy tényleg az Apple után mennek. Ez a telefon nem ér 335ezret!!!
Gondolom, a tavaly bukást be akarják hozni.
Tudod, azért ez szégyen a részükről.
A DEX parasztvakítás ajándék gyanánt, mert aki nem rendel elő annak ugyan ennyi lesz az ára.
Szép telefon, meg biztos jó lesz, de ezt max. 300k-nl nem kellett volna drágábban adni! -
RaveForce
veterán
válasz
Hasonloan erzem. A lelektani 300ezret pofátlanság atlepni akar van "ajandek" akar nincs. Ha igy megy tovabb tenyleg elerjuk a 400ezret ami azert na. Meg a 300is azt mondom plafon. Valahol a 280.000 amit egy 0napos minden foldi joval megaldott flagshipert elkerheto. Most ezt vastagon tullottek. Dehat presztizsnovelo ertek ez is... nameg persze profit.
-
laci0530
senior tag
válasz
Egyetértek, bár a DeX tekintetében valszeg pont az az egy ember vagyok a tízből. Ha a Telekomnál függetlenül és azzal együtt bemenne 300.000,- alá, lehet, hogy beruháznék egyre. (De persze még az az ár is hatalmas WTF.. vagy inkább a mi jövedelmünk elé kellene a nyugatabbra szokásos 3-4-5-ös szorzó legalább.
)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
35 ezerrel drágább, mint az s8+ volt, dex nélkül.
-
lalakov
senior tag
válasz
Nem mondod hogy kihagyod?
-
Swinegod
őstag
válasz
A logo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged