- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
válasz
7Heads Drago #619 üzenetére
-
PeteePeti
őstag
válasz
7Heads Drago #597 üzenetére
Teljes mértékben egyet értek veled! Hidd el, gyakorlati haszna nem sok volt ez edge szélnek nálam sem, és ezt volt S7 Edge és S8+ tulajként mondom! Én csak a túlzott edge undort nem értem! De, hát nem vagyunk egyformák! Én mindenféle iszonyat nélkül együtt tudok élni vele!
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #505 üzenetére
"Teljesen normális hangnemben tettem be én a linket a samu vezérről."
Mhm... tényleg az volt. Semmi kárörvendő, gúnyos él, semmi ledegradáló hangnem. Na látod, én is pont így nem írtam rád semmit. Peace.
-
Swinegod
őstag
válasz
7Heads Drago #509 üzenetére
Nemmintha az Apple eröltett volna olyan felesleges dolgokat is, mint az OLED, nagy akku, kisebb kávák vagy több RAM
-
Ricardo
titán
válasz
7Heads Drago #505 üzenetére
Már várom a teszteket, hogy mit tud a kamera. Mondjuk egy darabig nem fenyeget a vásárlás réme
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #500 üzenetére
Hol láttál személyes jelzőt benne? Vagy már az egész országot te képviseled, egy személyben? Mert akkor viszont tényleg volt pár...
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #471 üzenetére
Az a vicc, hogy itt okoskodsz olyan országról, olyan cégekről, amikről foglalmad sincs. Holott egy kiselejtezett, ellaposodott kis porfészekben tengődsz, ahol még mindig az 50 évnyi szocializmus agymosása érződik (többek között a kicsinyes, naív mentalitásban, ami ebben a topicban már eddig is jelen volt, de most új mélységeket ért el), a lopás és a csalás a legpofátlanabb módokon zajlik, és a legrosszabb, hogy ott még törvény elé sem állítják az elkövetőket, nemhogy elítéljék... és még ez a "vicc ország"...
-
BeastMode
őstag
válasz
7Heads Drago #463 üzenetére
Ez igaz, de ha csak egy, a telefon kamerájával lőtt képet akarsz gyorsan szerkeszteni, akkor praktikusabb csak bedokkolni és csinálni, mint bekapcsolni a PC-t, átmásolni és ott csinálni.
Viszont abban igazad van, hogy teljes mértékben sose fogja kiváltani a PC-t a Dex. -
válasz
7Heads Drago #418 üzenetére
Itt pont nem probléma, hogy a kijelzőből veszi el a helyet, mert nagyon magas a kijelző. Ha a már megszokott arányú 5.7 colos kijelzőről lenne szó, igazat adnék neked.
-
válasz
7Heads Drago #379 üzenetére
Nem, hanem azokat, akik kiakadnak az árán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest