- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
hardverlog #812 üzenetére
Az Orchid Gray... de szerintem az ugyanezen a néven futó szín egy fokkal jobb az S8 szérián.
-
doooo
veterán
De most úgy őszintén... annyira meglepő ez? A régi fejlődési ráta abbamaradt, pl. már olyan szinten tanyázik a csúcskategóriás SoC-k világa, ahol nem lehet félévente szignifikánsan előrelépni... Tehát az a rész már eleve nem fejlődhet úgy, ahogy régen, amikor jól hangzott, hogy S4 (eredeti kiadása) S600-at kapott, Note 3 S800-at, S5 S801-et, Note 4 már S805-öt. És ott is lett vége ennek, a következő évben mindent letarolt a 7420-as Exynos, abszolút felesleges volt újat kiadni, aztán következő évre meg már elértek kb. a mostani szintre, ahol már inkább csíkszélességeket csökkentenek, azokat meg nem lehet félévente cserélgetni, és felesleges is, mert jó ideje túl sok az erő, és szimplán kihasználatlan marad az átlagos emberek kezei között, már nincs észrevehető gyorsulás. A RAM-ot ideje volt meglépni, tavaly is lehetett volna... az új kamerák meg léptek azért valamerre, majd meglátjuk a teszteket, hogy mire is képesek, de biztos előrébb vannak, mint az eddigiek. Az olyan dolgokon mint a vízállóság, meg a bővíthetőség, a különböző leolvasók, szenzorok, nincs nagyon hova előrelépni (csak az elhelyezésükkel lehet variálni)... a szoftveres újdonságok meg azért mindig megjelennek (Bixby-n kívül is). Tehát abszolút igaz, hogy elvesztette a régi különbségét a széria az S szériától... De ha belegondolsz, mindez érthető is valahol. (Lehet, hogy az volt a probléma, hogy régebben túl sok mindent pakoltak beléjük, és most amikor már nincs annyi lehetőség, akkor furcsa a visszavett haladás... nem tudom
)
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #505 üzenetére
"Teljesen normális hangnemben tettem be én a linket a samu vezérről."
Mhm... tényleg az volt. Semmi kárörvendő, gúnyos él, semmi ledegradáló hangnem. Na látod, én is pont így nem írtam rád semmit. Peace.
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #500 üzenetére
Hol láttál személyes jelzőt benne? Vagy már az egész országot te képviseled, egy személyben? Mert akkor viszont tényleg volt pár...
-
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #471 üzenetére
Az a vicc, hogy itt okoskodsz olyan országról, olyan cégekről, amikről foglalmad sincs. Holott egy kiselejtezett, ellaposodott kis porfészekben tengődsz, ahol még mindig az 50 évnyi szocializmus agymosása érződik (többek között a kicsinyes, naív mentalitásban, ami ebben a topicban már eddig is jelen volt, de most új mélységeket ért el), a lopás és a csalás a legpofátlanabb módokon zajlik, és a legrosszabb, hogy ott még törvény elé sem állítják az elkövetőket, nemhogy elítéljék... és még ez a "vicc ország"...
-
doooo
veterán
válasz
-Skylake- #347 üzenetére
"Szerinted az csak villogás, meg felvágás, amikor egy termékre amit az életem 1/8-ában használok sokat költök ? Szerintem egyáltalán nem az. Ez irigység, már bocs."
+1. (Már annyira közel voltam, hogy egy hasonlót írjak a számtalan "nem éri meg, hú de drága", stb kommentre...)
Túl sokan nem fogják fel az ilyesmit ezen a környéken... -
doooo
veterán
válasz
babosmiki #215 üzenetére
"És, hogy miért ilyen nehéz amikor csak ekkorka akksi van benne."
Miért mennyire nehéz? Az S-pen, a rakat üveg meg fém, a hátlapi kamerák, meg az szenzorok tömkelege hozzátesz a dologhoz ám... nem csak a mAh-k határozzák meg a súlyát egy mobilnak. Mellesleg az i7 Plus szinte pont ugyanannyit nyom, az XZ Premium pont annyit.
"Hát így marad az LG V30 majd egy 100-al olcsóbban..."
Ja de hogy a végén mégsem a súly a döntő tényező, meg az a soha észre nem vehető 3 mm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest