- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halkow.
senior tag
válasz
-Skylake- #223 üzenetére
1. Nem te döntöd el ki mire költi a megkeresett pénzét, mindenki a pénztárcájához mérten vásáról.
2. Nem felvágásból de én megtehetném azt, hogy kihozom kp-ra de őszintén minek? mikor a mostani is 90%-ban kiszolgál és már nem 2010-et írunk mikor egy flagship 3x jobb volt a közép kategóriánál.
3. Ha csóda történne és nem lopnák a politikusok és M. Lőrincz tovább az országot talán egyszer 500-600e lesz az átlag fizetés, akkor ez olcsó lesz mindenki számára.
4. Nem mi csóró ország vagyunk a célközösség.
5. Normális kerékpár? Tesco gazdaságos hulladékra gondoltál tudom amit életveszélyesnek, 10/9 szervízben kibaxnak vele, a sarki akhmedhez szerelni, amúgy meg ember 150k alatt is belépő hulladékot kapsz az igazi kerékpárok e fölött kezdődnek.
6. iphone 7+ 256gb 350k volt akkor az olcsóbb volt számodra?
7. Sokan előfizetésre hozzák majd ki és számumkra elhiheted lexarják azt a havi 30rugót drága-drága ez van, sok ismerős úgy van vele, hogy nem tud félre rakni nem is akar és nekik teljesen mindegy mire költi el az utólsó filléreit. -
doooo
veterán
válasz
-Skylake- #347 üzenetére
"Szerinted az csak villogás, meg felvágás, amikor egy termékre amit az életem 1/8-ában használok sokat költök ? Szerintem egyáltalán nem az. Ez irigység, már bocs."
+1. (Már annyira közel voltam, hogy egy hasonlót írjak a számtalan "nem éri meg, hú de drága", stb kommentre...)
Túl sokan nem fogják fel az ilyesmit ezen a környéken... -
Swinegod
őstag
válasz
-Skylake- #357 üzenetére
Én téged speciel teljesen megértelek, de itt sosem ezzel volt a probléma, hanem azzal, hogy igazából ilyen 1% aki így gondolkodik, a flagship tulajok 90%-a havonta maximum a telefon árának felét keresik meg, rosszabb esetben anyuci-apuci veszi meg neki, és ezt mind részletre, emiatt pedig a közép-belépő telefon tulajok nagy hányada elvből elítél mindenkit akinek flagshipje van sajnos. "Havonta 6000-ért még a fél milla se drága"
(#345) zoleeno1: Mondjuk céges autónak veszel 14M-ért egy Lexus IS 300h-t igenis visszatermeli neked a pénzt, mert kevés, vagy kb fél millió kM-ig gyakorlatilag nincs szervízköltség és a fogyasztás sincs 7l fölött, és közben nem egy Swift kényelmű autód volt
-
-
törölt tag
válasz
-Skylake- #347 üzenetére
Na, azért szerintem az egy kezemen meg tudnám számolni aki azért vesz 300 ezres telefont mert úgymond azon dolgozik és visszatermeli az árát. És annak javarésze is mind telefonra alkalmazást fejlesztő mérnök lenne.
"A lényeg itt az lett volna, hogy meg tudod e indokolni magadnak, hogy miért van szükséged egy 300ezres telefonra."
Ez viszont igazából teljesen lényegtelen, az ember egy olyan állatfaj aki bármit meg tud indokolni még a legirracionálisabb döntést is. Még a piramisjátékba beugrók is veszettül meg tudják indokolni hogy az miért jó és miért hülye mindenki más (amig be nem dől).
De egyébként teljesen felesleges az áron vitatkozik, per definició szerint amig veszik mint a cukrot addig nem drága, drága akkor lesz ha majd nem tudják eladni annyiért. Az már inkább sajnálatos hogy mi is olyan régióba tartozunk ahol ez az ár több havi kereset.
-
Ijk
nagyúr
válasz
-Skylake- #323 üzenetére
Nem ezt kérdeztem hanem hogy milyen munka az ahova nem elég egy jobb 100k-s telefon és nélkülözhetetlen egy 300k-s csúcskészülék?
Ezeket vagy divatból vagy tech geekek veszik. Nagyon nehéz beleerőltetni a filozófiát hogy munkaeszközként nélkülözhetetlen. Talán toll miatt bele lehet valamit magyarázni. -
Ijk
nagyúr
-
törölt tag
válasz
-Skylake- #307 üzenetére
"Ameg visszatermelem vele az arat addig leszarom mennyibe kerul."
Elég kritikus szokott lenni, hogy mennyi idő alatt termeli vissza az árát, ezért sem szokták leszarni a vállalkozások sem, hogy mi mennyibe kerül.
Szerintem itt a legtöbb embernek egyébként hobbiból kell(ene), vágyik rá ahogy te írtad. Csak most túlment egy lélektani határon, amibe a hobbi kerülne. Két-három hónap, aztán úgyis lecsillapodnak a kedélyek, és lesz róla érdemi beszélgetés is.
Addig még az ár a téma, az akku, pár hiányossága, esetleg az első hetekben kiderülő valamilyen probléma, mint az S7-nél a torzító kamera (ami máig egy hulladék btw), az S8-nál meg a rózsaszín kijelző volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest