Hirdetés
- Mobil flották
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
PeteePeti
üzenetére
Nézd, úgy vagyok vele, hogy ha már kp veszek egy nem olcsó készüléket, akkor ha valamin tudok spórolni, akkor azt miért ne tenném meg? Enniyre nem vagyok a pénztárcám ellensége.
Ha választanom kell, hogy 18Eft-ot fizessek egy Samsung boltabn kapható kiegészítőért, vagy mondjuk 6eFt-t egy kínai másolatért, akkor - ha a másolat betölti az eredeti funkcióját - inkább veszem az olcsóbbat.
A 18eFt-os tartozékban nem a beépített alkatrészek a drágák, így nyilvánvaló, hogy azt (vagy közel azt) le lehet gyártani gombokért.
Mivel nekem (ahogy írtam is) korábbi vezeték nélküli töltők vásárlásakor bizonyított a "kis hamis", így azt gondolom, hogy helyes döntés volt.És (ahogy írod te is) "mindenki maga tudja", milyen dolgokat preferál egy döntésnél.
-
tipuka
addikt
válasz
PeteePeti
üzenetére
azt hittem azért 300k-ban kb megáll, amit ollie is mondott, akkor inkább a samsung boltban vegye az ember...
meg az 5k forintos előfizum mellé is csak 11k ft kedvezményt kapok egy Note 8 -ra, ha megveszem? annyira nem szívgerjesztő. főleg, hogy a feleannyiba kerülő telefonra is ugyanannyi 11k kedvezmény járna... na mindegy befejeztem a sírást, V30-ra vagyok kíváncsi most már 
-
7Heads Drago
veterán
válasz
PeteePeti
üzenetére
Sztem majd ez is úgy járhat akár mint a Tv-k hajlítása.
Na meg azon kívül hogy a trend szerint ez most a menő, nem vágom hogy milyen gyakorlati haszna van neki. A képernyő széle a kerekítés miatt sérülékeny és még torzítja is a képet. És ezt pont egy ceruzás phableten
Persze ezt nyilván userek tudják jobban megítélni hogy zavaró-e rajz közben. Nyilván profi rajzra gondolok, nem firkálásra.
Kíváncsi lennék az érvekre ami az edge panel mellet szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nekem már azért lehet megéri átmennem e-hónapban abba, pont lejár a csomagom.
Persze ezt nyilván userek tudják jobban megítélni hogy zavaró-e rajz közben. Nyilván profi rajzra gondolok, nem firkálásra.