- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BeastMode #767 üzenetére
Pont az előbb néztem meg én is.
Meglepő és örömteli hír ez,viszont ha ezt pusztán az OS optimalizációjával sikerült elérni,akkor jár egy ejnye-bejnye a Samsungnak az S8+ért,abban nagyobb az akku,mégis a Note bírja jobban,tehát lenne még potenciál az S8 párosban.
A hardver nem hiszem hogy az S8+hoz képest annyival kevesebbet fogyasztana. -
-
joey04
titán
válasz
BeastMode #719 üzenetére
Ez jól néz ki, de itt valami nem stimmel. Ha ugyanaz a soc, rendszer, meg a körítés, akkor picivel nagyobb kijelzővel és kisebb akksival képtelenség, hogy jobban szereplejen, mint az s8 plus. vagy szoftveresen sokkal jobban rendben van, vagy az s8+ nincs nagyon rendben, esetleg lestrapált az s8+ akksija.
-
Luser2000
addikt
válasz
BeastMode #717 üzenetére
Esetleg nézz rá ezekre is:
Én most egy ilyet rendeltem, próbának jó lesz
A többiről sincs személyes tapasztalatom. Anno még az S7EDGE-hez, meg Note5-höz vettem hasonló kategóriában, azok működtek, venti volt bennük.
Stb, stb.
-
válasz
BeastMode #724 üzenetére
Szerintem mindenhol meglepően jó akkuidők fognak kijönni!
Valószínűleg a Samsung beletúrt annyira a szoftverbe, hogy kompenzálják a gyengébb akkuméretet. Nem lehetetlen. Ha viszont ez így van, akkor a többi csúcs készülékbe is meg lehetne ezt oldani és már nem is lenne akkora gond az akkuméret. Magam részéről azt gondolom, hogy nem a gyenge akku a probléma, hanem inkább a szoftverben látok még lehetőségeket. -
-
jacis
nagyúr
válasz
BeastMode #464 üzenetére
Arra viszont tökéletes, hogy ha nincs PC otthon (mint nekem) akkor a TV mellé a DeX-be állítva a telót lehet netezni vele nagy képernyőn vagy VPN-en keresztül céges géphez kapcsolódva akár dolgozni is ha kell. Számomra nem is kel hogy többet tudjon. Tökéletes most amit tud. (számomra!!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NIOH
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged