- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
guriga1234 #659 üzenetére
Érdekes hogy ehhez képest a samu mégse követi a sonyt a pixelek növelésével. Pedig szted azt kellene.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
PeteePeti #581 üzenetére
Sztem majd ez is úgy járhat akár mint a Tv-k hajlítása.
Na meg azon kívül hogy a trend szerint ez most a menő, nem vágom hogy milyen gyakorlati haszna van neki. A képernyő széle a kerekítés miatt sérülékeny és még torzítja is a képet. És ezt pont egy ceruzás phabletenPersze ezt nyilván userek tudják jobban megítélni hogy zavaró-e rajz közben. Nyilván profi rajzra gondolok, nem firkálásra.
Kíváncsi lennék az érvekre ami az edge panel mellet szól. -
7Heads Drago
veterán
Ez nem Samsungos kérdés:
Ha a 6,3 collos kijelzőre kell a QHD mert ha nem az lenne a user kiszúrná a pixeleket, a Dex-re kötött monitorból meg akkor legalább 8k kellene. És az se nagy képátlós. Persze a monitort 50-70 cm ről nézzük, a telot meg 30-50 cm. Nekem átlag 40 cm. Hacsak nem rövidlátó az user.
Persze itt a note rajz képességei miatt kellhet ez a felbontás. De normál telefonnál eddig az Apple se erőltette a nagy felbontást.
15 collos notin a HD az tényleg kevés, de a HD+ már teljesen rendben van.
Remélem egyszer ezzel is eljutunk oda, ahol a kamerákkal. Nem minden a sok pixel. -
7Heads Drago
veterán
okoskodsz, ellaposodott kis porfészekben tengődsz, agymosása érződik, kicsinyes, naív mentalitásba
És mivel nekem címezted a hsz-t elég nehéz nem észrevenni. Vegyél vissza. ha kérhetem.
Teljesen normális hangnemben tettem be én a linket a samu vezérről.Érdekes lesz az új dupla kamera konstrukció. Kíváncsi leszek rá mennyire fut be.
Az edges panel sokaknak nem jön be. Nem vágom miért nem lehetett egy edge mentes verziót is csinálni pl az S8-ból. -
7Heads Drago
veterán
Ez egy vicc ország vicc cégekkel.
És mivel még ez se elég még lopnak, csalnak is hozzá. -
7Heads Drago
veterán
válasz
whatwhatwhat #461 üzenetére
Ez a mindent a Dex csinál kicsit sántit. Sok alkalmazás van droidra, de a pc -re azért még több van és általában komolyabbak is.
-
7Heads Drago
veterán
Egy kérdés: Kit koppint a samu amikor a kijelzőből vesznek el helyet a gombok? Tényleg nem tudom...
Nekem így a videó alapján nem jön be. Élőben az s8-at is láttam már. Az se fogott meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged