- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
"kipróbáltam a live focust is...hát aki azt mondja hogy az S7/S8 szelektív fókusza ugyan ilyen az hazudik" - én írtam szelektív fókuszról, de nem S7/S8, hanem S6E+ telefont említettem. Azt meg nem írtam, hogy ugyanilyen (egy szóba írandó!!!). Tehát, ha valaki hazudik, az te vagy, mert valótlant állítottál. Mindenesetre, S6E+ telefonnál, ha szelektív fókusszal csinál az ember képet, akkor utólag is ki lehet választani, hogy az elöl, vagy a hátul lévő képtartalom legyen éles és a másik elmosódott, vagy mindkettő legyen éles. Mindezt 1 db kamerával készítve.
"tényleg nagyon szépen elmossa a hátteret, baromi jó portré képeket lehet így csinálni" - biztos, de én szeretem, ha egy képen minden éles, másrészt PS-ot használva utólag bármit elmosódottá lehet tenni, egész biztos sokkal hatékonyabban, mint a Note8 2 kamerájával készült kép esetén. Továbbra sem látom értelmét a 2 kamerának. 2 kamerának 3D-s kép készítése esetén látom csak értelmét.
A nevetséges kétszeres optikai zoom erőltetése helyett inkább adhatnának egy kiegészítő tartozékot, amit a kamera elé felhelyezve lehetne zoomolgatni, mint a komolyabb fényképezőgépekhez utólag megvásárolható különböző objektívek.
-
guriga1234
addikt
"hidd el, hatott rád a marketing nem is kicsit" - ha olyan nagyon hatna rám a marketing, akkor a létező összes terméket megvásárolnám. Ha elkerülte volna a figyelmedet, jelezném, hogy az ellenvetéseimet a Note8-cal kapcsolatban párszor leírtam. Ha hatna rám a marketing, már rég előrendeltem volna. De nem, és később sem akarok venni. Ez a termék nekem nem felel meg.
Nem vagyok samu ellenes, sőt! 5 samu tévé van, továbbá 4 samu okostelefon és 2 samu okosóra (és további samu termékek). A Note8 számomra nem ad annyit, amennyit elvárok tőle, így nem is fogok venni (nem az ára miatt). -
guriga1234
addikt
válasz
Quasi_modo #669 üzenetére
+1
-
guriga1234
addikt
válasz
#06658560 #657 üzenetére
Tehát azt akarod állítani, hogy 5Mp fölött csak zaj van? Akkor a Note8 hátlapi kamerája miért nem csak 5Mp-es, nem beszélve az előlapiról?! Biztos elfelejtettek téged megkérdezni a samu mérnökei...
Persze el is felejtettem, hogy a világ állítólag leggazdagabb embere annak idején azt állította, hogy 640kB mindenre elég. Ennek ellenére az sincs így. -
guriga1234
addikt
A leggagyibb kompaktok is min. háromszoros optikai zoomot tudnak. Oké, ez mobil, de a kétszeres zoom akkor is nevetségesen kevés. Sok haszna nincs. Inkább tettek volna bele csak egy, de nagyobb felbontású kamerát. Az S6-okban 16Mp-es van, még az is jobb lett volna. Sőt, az előlapi ennek is 16Mp, ha jól emlékszem. A szelfihez minek ekkora?
-
guriga1234
addikt
Azért a kétszeres optikai zoomért nem volt értelme a 2. kamerának, mert az nudli.
A háttér elmosást is tudta már az S6 Edge+ csupán 1 kamerával is (szelektív fókusz). Ráadásul a Note8 hátlapi kamerájának lényegesen kisebb a felbontása.
A Note8-tól lényegesen többet vártam, és akkor, ha az elvárásaim teljesültek volna, még ha ennél is drágábban adnák, vettem volna egyet. De így ez bizony kimarad. -
guriga1234
addikt
A kijelző méretnövekedése nem számottevő
Az aksi kicsi
Csak kétszeres optikai zoom? Kevés!
Ujjlenyomat olvasó rossz helyen van!
Csak 12 MP kamerák a hátlapon
Az induló ár rossz vicc.
Az ár/érték arány nagyon gyengus, de ha olcsóbb lenne, akkor sem vennék a fentiek miatt.
Jövőre talán vásárlásra érdemesebb cuccal jönnek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest