- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hardverlog #887 üzenetére
Valóban ez igaz, valaki új ruhát vesz, valaki meg csak a túrkálót tudja megfizetni.
Nem számít, vagy csak többől gazdàlkodnak.
-
hardverlog
aktív tag
válasz
OutsideR #886 üzenetére
"Fogyasztói társadalom" azok esetében, akiknek nem számít a pénz. De egy tudatos vásárló teljesen más.
Akinek nem számít a pénz az ugyanis nem fogja nézni, hogy mennyibe kerül, neki a legújabb kell...a tudatos vásárló pedig szépen megveszi használtan, de még garanciálisan pár év múlva ezen készülékeket harmad áron...vagy akár boltban kifutó féláron. De nem fogja megvenni a megjelenéskor, mert tudja, csak ki kell várni azt az időt, amikor leesik az áruk...Egy példa: Note 4 telefonok induló bolti ára 230 ezer Ft körül volt, most 50-70 ezer Ft-ért igen sok eladó példány van, 65-70 ezer Ft-ért Samsung gyári garanciális független, karcmentes példányok is előfordulnak....harmad ár! És azért a Note 4 már igen combos telefon és a kijelzője is nagyon jó. -
tivadar9
csendes tag
Nagyon szép, jól összerakott cucc,
de 330 folotti ár,
s 3 évente cserélni kell (mert elavul)
Hova jut a világ.. -
S e t h
nagyúr
szerk:nem ide
-
Luser2000
addikt
Valaki tudja, hogy eDigital boltokban mikortól lesz ténylegesen elérhető? 15? Vagy aznap még csak a Samsung üzletekben lesz?
-
-
-
-
-
Note 8 felete előrendelve!😊
-
S e t h
nagyúr
válasz
thebear007 #864 üzenetére
Ez jól hangzik.
"The Snapdragon 835 chip is fast. The Exynos chip is faster" -
thebear007
aktív tag
http://www.techradar.com/reviews/samsung-galaxy-note-8-review
-
Én eddig nem nagyon találtam olyan üveget ami megfelelő lett volna az S8+-ra! Volt nálam 5 különböző fajta, de sajnos mindegyikkel voltak gondok. A legtöbb probléma azzal volt, hogy mindegyik üveg csak a szélein tapad fel a kijelzőre. 1-2 nap után amikor hozzáértem a kijelzőhöz cuppogó hangot adtak ki. Idegesítő volt nagyon sajnos. Nyilván az üveg a legjobb védelem de én inkább fóliát használok, mintsem a használat rovására menjen.
-
válasz
fojtviki #859 üzenetére
Nem felesleges,mert inkább az üveg karcolódjon mintsem a telefon kijelzője.
Viszont elég lutri üveget találni mind a 2,5D-s,mind az ilyen Edge kijelzőkre.
Vagy jó,vagy nem,de az esetek többségében inkább nem.
Nézd meg az S8-ra való üvegeket Youtube-on,hát van szórás rendesen...
Vagy megvárod amíg lesznek tapasztalatok a Note 8-ra való üvegekkel,vagy magad kezded el kitapasztalni. -
Sziasztok. Mi is elorendeltuk a dual sim-et. Hasznalt mar valaki 9h uveget edge kepernyon? Jo lenne tudni, hogy erdemes e rakolteni
-
-
laci0530
senior tag
válasz
#45553408 #847 üzenetére
Nekem az S7 edge után a Honor 8-at, meg az S8-at se vette észre.
Előről mindegyik fekete volt, tokban hordva. :-) A Honor 8-nál szóltam neki, ill. kérdeztem, hogy tetszik-e, nem tűnt fel a változás, a színe ugyanolyan maradt.
A számlaapadás sem tűnik fel, mindkettőnknek van sajátja. -
BeastMode
őstag
Nekem most az a mázlim, hogy egy hete hoztuk ki az asszonynak az i7-et és így most egy kicsit elnézőbb, hogy megint telefont cserélek
-
kovacs65
őstag
Ááááá, dehogy új, csak a tokot cseréltem.
Már megvan a N8-hoz, a mostani telóm is ugyanolyan hosszú, csak egy kisujjnyival szélesebb.
Nem lesz gond. -
PeteePeti
őstag
Ez azért van, mert abszolút nem érdeklik a tech dolgok, csak azt látja, fekete kütyü (amikor színben el térés volt természetesen egyből ki szúrta)! Ez kb ugyanolyan, mint amikor ő új női cuccot vesz, hát öt esetből négyszer ő szól rám, hogy hééé új bigyót vettem, hát észre sem veszed!!!
Hát nem bakker........
-
Ricardo
titán
Nekem az a furcsa hogy a párotok nem veszi észre. Nekem még a kilenc éves lányom is észreveszi, és rákérdez.
Apa, új telefonod van?
-
tipuka
addikt
válasz
ForRedGlory #838 üzenetére
LG V30-at nem akarod majd megvenni?
-
leslien
nagyúr
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
ForRedGlory #834 üzenetére
Beírtad a Samu facebookos oldalára is? 😃
Az S8 +OnePlus5 után mire számítasz, miben lesz más mint ezek? -
leslien
nagyúr
na, ne idegesítsetek! mert megveszem és akkor egy hónapig nuku pin@ csak ima ....
-
válasz
ForRedGlory #838 üzenetére
Én is megrendeltem!
Must have érzés volt amikor megláttam és megnyomkodtam!
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #834 üzenetére
mondtam....
most ezt én kihagyom....
-
Xeon7
aktív tag
Én is megtapogattam az arany színű készüléket, de maradtam inkább a fekete előrendelésemnél.
Még 1 hetet valahogy ki kell böjtölni -
ForRedGlory
félisten
Előrendeltem, hogy utálom magam most, pusztuljon el a Samsung. -
gilfoyle
őstag
Az előbb megtapogattam a telót a Pólusban a SES-ban.
Engem megvett kilóra. Nagyon össze van rakva. jó a fogása, egyáltalán nem tűnik nagynak. Gyors, folyamatos a rendszer, nem olyan akadozós mint pl. az S8-am április végén az első szoftverrel. A ceruza nagyon jó, a
zárképernyőre írás is jó ötlet.
Az eladó mondta, h nem kaptak még hozzá fóliát, nem tudja, h lesz-e, mert a simát karcolja a ceruza, az üveg meg ronthat a ceruza érzékenységén. Mondjuk ezt az eddigi Note-okon is megoldották... -
PeteePeti
őstag
Na ma meg jött az eredeti Clear Cover tok hozzá! Hát na most látja az ember igazán, hogy micsoda méretekkel bír a telefon! Mit mondjak? K.rva nagy!
-
laci0530
senior tag
Nem láttam még élőben, de ugyanez a sztereotípia bennem is él. :-)
Bár a mostani "orchid gray" S8-at sem preferáltam a feketével szemben, de élőben tényleg megfogott.
Legfeljebb 14 napon belül visszamegy.
(Kis mellékinfó, aki szintén telenorost vásárol: a szállítást nekem szeptember 15-re ígérték, természetesen DEX-szel együtt.)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
laci0530 #825 üzenetére
Akkor ne is nézd meg az aranyt, mert úgy jársz, mint én. Azonnal kukázod a feketét. Sosem gondoltam volna, hogy lehet valami ennyire szép aranyban, amiről eddig úgy tartottam, hogy fuxosbuzisoknak való, de ez egyszerűen elegánsan gyönyörű.
Egyébként meg micsoda agyfax cég, vagyonokért képtelen több variáció árusítására. -
laci0530
senior tag
Valakit hívott már vissza a Telenor a két napja ígérteknek megfelelően az előrendeléssel kapcsolatban?
Nálam nem csengették a telefont eddig.
-
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #796 üzenetére
N950FXXU1AQH9 - SM-N950F XEH Hungary
N950FXXU1AQH9 - SM-N950F TMH Hungary (T-mobile)
N950FXXU1AQH9 - SM-N950F PAN Hungary (Telenor)
N950FXXU1AQH9 - SM-N950F VDH Hungary (VDH)
Vélhetően bitről bitre egyezhetnek a FW fájlok, manapság a CSC szekció tartalmaz minden esetleges "szolgáltató specifikus" elemet. Illetve azt gondolom, hogy ezek lesznek az FD variánsokon is.
-
norbeey
tag
Ha esetleg van égető kérdésetek vagy amin múlik hogy előrendelitek-e akkor be tudok ugrani a best buy-ba csekkolni. Kint van bejelentés óta, előző héten már nyomkodtam is.
-
Rendes teszt meg nincs róla itt fent? Telefonon vagyok és így nem találtam semmit csak ezt. Ha van egy linket megköszönném, ha kapnék vagy amennyiben nincs mikorra várható?
-
doooo
veterán
válasz
hardverlog #812 üzenetére
Az Orchid Gray... de szerintem az ugyanezen a néven futó szín egy fokkal jobb az S8 szérián.
-
T0rnad0
addikt
válasz
hardverlog #812 üzenetére
Note 7-ből is az volt a legszebb. Most valószínűleg be kell érjem egy feketével, ha minden jól megy, de az sem rossz
-
hardverlog
aktív tag
Netes videókban látok ezüst/szürke kivitelt, na az a legszebb...nagyon komoly.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem. A bérleti ár ott van, erre a havidíjra 24 hó hűséggel, ami 58 leva havonta. Kp-ben 1260, de fent lehet váltani angol nyelvre is. Hűség nélkül. 1900.
Tavaly is ez volt, szinte "fillérekért" dobálták a note7-et egy halom (szinte már kihasználhatatlan) szolgáltatással, na kb erről szól a hűség, kinyalni az ügyfél seggét. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
laci0530 #798 üzenetére
Összehasonlításként itt a Bolgár Telenor. árak és kb seggkinyalása az ügyfeleinek., hogy mi mindent kap, ha hűségre vesz note 8 készüléket....
Havi 45 leva előfizetésért és 1260 Leva a telefon ára 24 hónap hűséggel.
A 45 leva az, kb 7000ft! az 1260 pedig 193000!
Azt hiszem, hogy erre felesleges bármit is írni, hogy micsoda elqurt országban élünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest