- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is ezen gondolkodtam. Egy dolgot el tudok képzelni, hogy a ram/tárhely chipek még kevesebbet fogyasztanak, mint az S8+-ban levők, ill. talán még a kijelző fogyasztásából tudtak faragni valami új technológia bevezetésével. De mivel csak pár hónap telt el a 2 telefon megjelenése között, ezért kis esélyt látok ezekre.
-
guriga1234
addikt
"hidd el, hatott rád a marketing nem is kicsit" - ha olyan nagyon hatna rám a marketing, akkor a létező összes terméket megvásárolnám. Ha elkerülte volna a figyelmedet, jelezném, hogy az ellenvetéseimet a Note8-cal kapcsolatban párszor leírtam. Ha hatna rám a marketing, már rég előrendeltem volna. De nem, és később sem akarok venni. Ez a termék nekem nem felel meg.
Nem vagyok samu ellenes, sőt! 5 samu tévé van, továbbá 4 samu okostelefon és 2 samu okosóra (és további samu termékek). A Note8 számomra nem ad annyit, amennyit elvárok tőle, így nem is fogok venni (nem az ára miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest